|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantjelesna oplodnja
30.11.2009 12:53:12   
mirna
imaš privatnu poruku
user posted image

(odgovor članu Sanelina73)
Neposredna veza do poruke: 376
1.12.2009 12:50:06   
EMA 80
drage moje
samo glavu gore i imaj te vjere da ce sve da bude u redu.ja sam poslije osam i pol godina braka hvala bogu dragom danas trudnica i to podpomognutom oplodnjom. zato vam kazem da se vrijedi boriti za nase bebace.ja vam zelim od srca sve naj naj i da aBd sve uspijete kao i ja.sretno

(odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 377
1.12.2009 12:50:29   
tri srca
Hvala sanelina i kospice na zeljama, i ja vama zelim uspjeh u postupcima na koje se odlucite.Ja sam vama odgovorila na sva pitanja na pp,pa pogledajte ako niste do sada.Bila sam jucer na uz kod Dr Balic.Sve je uredu hvala Boguuser posted image . Jajne stanice se razvijaju po planu.Sutra imam uz ponovo, a nakon toga ce mi vjerovatno cetvrtak bitistop injekcija. Dr je rekla da je dan D u subotu.Ja jedino imam jako veliku napetost u malom stomaku,a nemam pojma da li je to normalno.Jedva cekam subotu.

(odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 378
1.12.2009 12:53:28   
tri srca
Draga ema 80 tako mi je drago zbog tebe i hvala ti na tako lijepoj informaciji.Koliko si trudna, je li to tek frisko i kako se osjecas? Kod koga si radila potpomognutu?Izvinjavam se na ovolikim pitanjima.Hvala unaprijed.Pozdrav za nasu trudnicuuser posted image

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 379
1.12.2009 15:37:18   
košpice
TRI SRCA, drago mi je da je sve u redu, nista ne brini, pritisak u stomaku mora biti zbog hormona i jajnih celija koje se povecavaju, mislim brojno i nemoj da te brine, jer i meni je sve tako bilo...zato sve je ok...nisam dobila pp, sad sam gledala pa ako ti nije problem napisi na moj e -mail : meho_elma@hotmail.com,  hvala Bogu dragom pa si i ti dobro i sve je kako treba, nista ne brini, uz tebe smo i akoBogda da docekas jednu malu user posted image ali nista ti necu prije vremena zeliti i govoriti, jer ipak smatram da je bolje kad prodje jedan odredjen period , jer znas i sama , pisala sam ti kako je kod mene bilo, al ne znaci i za ostale...samo polahko, molim te nas obavjestavaj jer smo uz tebe stalno user posted image i bit cemo cijelo vrijeme akoBogda.

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 380
1.12.2009 15:40:16   
košpice
EMA  80 cestitam od srca, tako mi je drago sto si uspjela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , trebalo je puno godina ali si na kraju i uspjela, tako mi je drago da ti ne mogu opisati, sve najbolje u zivotu tebi i tvojoj akoBogda user posted image   Ako ti nije tesko da nam napises, gdje si radila oplodnju i kako je sve bilo, a ako si vec negdje pisala, samo mi reci gdje, unaprijed ti hvala user posted image

(odgovor članu košpice)
Neposredna veza do poruke: 381
1.12.2009 18:43:05   
EMA 80
draga moja ja sam ti radila 5 postupaka u bosni ,1 slovenija i sada zadnji put koji je dao i rezultat ,uspijeli smo,radila sam u pragu u ceskoj.ovdje na forumu od 6 stranice mozes da procitas moje postove i sve ce ti biti jasno.samo glavu gore i bice to sve bolje.zelim vam svima srecu.pussa

(odgovor članu košpice)
Neposredna veza do poruke: 382
1.12.2009 21:58:52   
tri srca
Dijelom se slazem s tobom ema 80 sto se tice nasih klinika i doktora,ali nije bas sve tako crno.Zasto? Zato sto je puno parova dobilo djecu na nasim privatnim klinikama.Svi ti ljudi koji su djecu dobili u Bosni uglavnom su prezadovoljni i tretmanom i uspjehom, a da ne govorim o tome ukoliko se radi o trudnoci od prvi put,pa tada hvale punim glasom i doktore koji su im radili oplodnju a i savjetuju nas da idemo kod njih.Hvala Bogu pa si ti docekala taj momenat da siuser posted image ,na zalost to se nije desilo u Bosni, ali se moglo desiti, ma nije ni vazno gdje se desilo, vazno je da si ti masala user posted image .
Ja mislim da osobe(nedo Bog mozda i mene ceka)kojima ne uspije vto oni od svoje boli i tuge odlaze u neki svoj svijet kriveci sve one koji su ih radili,nazivajuci ih najgorima,odnosno nestrucnima za taj posao.
Zbog toga ja nemam misljene da nasi doktori nisu dobri.
Zamisli samo kako par koji nije imao djece 5 godina dobije blizance, dava sina,od prvi put vto.Imam takva tri primjera,pa oni ne znaju gdje im je glava od sreceuser posted image ,e takvi ljudi pobijaju ono moje lose misljenje o strucnosti nasih doktora.
Veliki pozdrav svimauser posted image .

(odgovor članu EMA 80)
Neposredna veza do poruke: 383
2.12.2009 20:12:36   
košpice
TRI SRCA, kako si, kako se osjecas, jesi li bila na uz sta su ti rekli???  Nisam dobila privatnu poruku od tebe pa ako ti nije problem da mi napises ma moj e-mail sve o troskovima da znam za unaprijed ako se odlucim ua Tuzlu akoBogda...znam da ti sad nije ni do cega, ali eto skupljam sto vise informacija ua ubuduce...user posted image   mogu te dodati i na MSN ako ti zelis??? user posted image

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 384
2.12.2009 21:11:23   
tri srca
Cao kospice i sve ostale forumasice.Bila sam na uz, dr Balic je pomjerila termin za nedjelju jer su mi stanice nedovoljno narasle, pa moram i sutra primiti menopur. Rekla je da je sve to normalno, na meni je samo da joj vjerujem...
Malo sam tuzna zbog toga jer jedva cekam da se sve zavrsi.

(odgovor članu košpice)
Neposredna veza do poruke: 385
2.12.2009 22:29:09   
košpice
Ma nista se ne sikiraj bice to akoBogda u redu, samo polahko , drzimo ti fige  user posted image   uz tebe smo , narocito SANELINA 73 i ja user posted image ,   samo naprijed do akoBogda user posted image  

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 386
3.12.2009 17:38:58   
tri srca
Nadam se kospice da si dobila postu,hvala vam od srca  i tebi i sanelini za podtrsku,kao i svim forumasicama. Sve smo na isto osudjene,da molimo Boga za ostvarenje naseg najveceg sna te da budemo potpora jedne drugima.
Ja sam super,jajnici hoce da eksplodiraju, vec nas polahko i trema hvata, i mm i mene.
Samo dragi Boze uslisi molbe koje ti saljemo,...

(odgovor članu košpice)
Neposredna veza do poruke: 387
3.12.2009 17:43:32   
Amelaa RR
IZVORNA PORUKA: tri srca

Cao kospice i sve ostale forumasice.Bila sam na uz, dr Balic je pomjerila termin za nedjelju jer su mi stanice nedovoljno narasle, pa moram i sutra primiti menopur. Rekla je da je sve to normalno, na meni je samo da joj vjerujem...
Malo sam tuzna zbog toga jer jedva cekam da se sve zavrsi.

Draga moja, nemoj se brinuti vidjet ces ako Bog da, da ce to sve biti dobro i da ces nas sviju obradovati da je vantjelesna o. bila uspjesna i da si user posted image . Od srca ti zelim to, kao i svima nama koje se trudimo..i ne odustajemo.

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 388
3.12.2009 18:08:14   
tri srca
i MI SMO GOTOVO SEDAM GODINA U SRETNOM BRAKU AMELA,ALI OD TRUDA ZA BEBOM NISTA I NIKAKO DA OSTANEMO TRUDNIuser posted image .hVALA NA PODRSCI I LIJEPIM RIJECIMA.I JA ZELIM DA SVE VI KOJE SE TRUDITE STO PRIJE NA OVOM FORUMU ZAJEDNO SAMNOM NAPISETE DA STE user posted image .MA IMA DA NAPRAVIMO LOM NA FORUMU OD SRECE!!!

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 389
3.12.2009 20:49:40   
Amelaa RR
DA SVE VI KOJE SE TRUDITE STO PRIJE NA OVOM FORUMU ZAJEDNO SAMNOM NAPISETE DA STE user posted image .MA IMA DA NAPRAVIMO LOM NA FORUMU OD SRECE!!!

Hvala draga... ma mi cemo ako Bog da kad budemo saznale da smo user posted image napraviti dernek da i hala goriuser posted image

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 390
3.12.2009 21:05:46   
tri srca
cao amela, kako si, ma slazem se u potpunosti s tobom o slavlju, to samo razumije onaj ko prolazi kroz isto,ostalima koliko god da pricas kod njih je uvijek isto:Ma hajde,sta se nerviras bit ce djece. Aja evo sedmu godinu cekam svoje malouser posted image .

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 391
3.12.2009 21:16:54   
tri srca
Drage moje,je li moguce da vrijeme moze ovako sporo da tece kad zelim da brzo prolazi???
Ja evo gledam na sat,pa nikad vrijeme da spavam, a i ne spava mi se uopste.
Sta da radim!!!

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 392
3.12.2009 21:54:01   
aicha
TRI SRCA...ja sam tako uzbudjena zbog tebe...neki dan ste me rasplakale..sad samo sto ne zaplacem...zelim najiskrenije da sve bude ok i da ti uspije u nedjeljuuser posted image user posted image user posted image

ja bih u medjuvremenu da sam na tvom mjestu neko dobro djelo uradila, negdje sadaka(to ti je najbolje) ili nesto i potom zamolila Allaha da sve prodje ureduuser posted image

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 393
3.12.2009 22:08:53   
sidi
evo Ela 78 da ti se javim danas sam zavrsila sa inj. sutra idem na ultrazvuk,raila sam ultrazvuk u srijedu 9 dan cikl. ali sam imala samo 2 folik. d-8,l-16,pa sam juce i danas nastavila sa gonalom,sutra cu znati sve?JAVI CU SE user posted image

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 394
4.12.2009 9:32:33   
Ela78
Javljaj sve sidi!
Uspijećeš sigurnouser posted image user posted image

Čula sam negdje da Sibinčićka ne radi vještačku oplodnju do februara mjeseca (kao uzela žena godišnji) ali onda to nije tačno jer pretpostavljam da ona vodi tvoj postupak a ne neka druga doktorica iz njene ordinacije?!user posted image

U braku 3 prelijepe godine
JA 31 - ok
MM 32 - oligospermia
2 IUI - 0

(odgovor članu sidi)
Neposredna veza do poruke: 395
4.12.2009 9:36:30   
tri srca
Aicha hvala na podrsci.I ja sam velikim dijelom vjernik,ali na zalost samo kad mi Allah najvise treba,ja ga se tek tada bas,bas, sjetim.Zbog toga se bojim da nisam licemjerna pred Njim.Ali bez obzira na sve ja uvijek dajem neku sadaku, gdje god da se nalazim:sedmicno bar jednom bacam ribama hljeb u rijeku,dijelim siromasnima na putu,ukoliko ih sretnem,novac,a imam i jednu staricu kojoj dajem sadaku u novcu i hrani.

(odgovor članu sidi)
Neposredna veza do poruke: 396
4.12.2009 11:53:59   
aicha

Aicha hvala na podrsci.I ja sam velikim dijelom vjernik,ali na zalost samo kad mi Allah najvise treba,ja ga se tek tada bas,bas, sjetim.Zbog toga se bojim da nisam licemjerna pred Njim.Ali bez obzira na sve ja uvijek dajem neku sadaku, gdje god da se nalazim:sedmicno bar jednom bacam ribama hljeb u rijeku,dijelim siromasnima na putu,ukoliko ih sretnem,novac,a imam i jednu staricu kojoj dajem sadaku u novcu i hrani.

malo je off topic al draga tri srca pa bas Allah daje ovakve situacije kao iskusenja ljudima da vidi ko ce se od njih ljepse vladati..Tesko je biti strpljiv i zahvalan a te dvije osobine su skoro jednako tesko za ostvariti a nagrada za njih je velika. Pa iskoristi ove situacije da popravis svoj odnos prema Allahu mada koliko god neko bio vjernik to je osobina ljudi da su zaboravni i da se tako ponasaju :( Ti znas vjerovatno da je svo dobro koje nas snadje od Allaha a svo zlo je od nas samih. Allah je nama svima propisao nafaku al mi sami ucinimo da zbog nasih grijeha ona biva umanjena.

inshaAllah da uspije u nedjelju....dovicemo ;)

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 397
4.12.2009 14:17:42   
košpice
   AMIN   Sve sto je AICHA navela je tako lijepo i poucno, slazem se sa svim sto ste do sad rekle, nema pomoci ni od koga sem od Allaha dž.š.,ON nam jednini moze pomoci u ovome, TRI SRCA samo ti uci sve sto znas, ako imas dove citaj ih pod abdestom i misli na Allaha dž.š. i vidjet ces kako ce ti Allah dž.š. podariti mir i da naravno sve akoBogda prodje HAIRLI, zato ti i dalje dijeli sadaku, i hljeb ribicama jer i ja to sve radim jako cesto, a pogotovo ribicamam volim da dajem hljeb user posted image   jer mislim kako su gladne, a i dijelim i novac i bilo sta da imam ljudima koji nemaju, ali samo vjera u Allaha dž.š. ce ti dati sve sto treba akoBogda user posted image   Uz tebe smo i samo polahko, bice ti HAIRLI , ali ne daj Boze da ne budi, opet moras biti zahvalna Allahu dragom jer je opet najbitnije tvoje zdravlje poslije svega toga, ali mislimo pozitivno dok se sve ne zavrsi i dok ti akoBogda ne ugledas svoje user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 398
4.12.2009 14:38:47   
aicha
user posted image user posted image user posted image

bice user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu košpice)
Neposredna veza do poruke: 399
4.12.2009 19:13:36   
sidi
evo da ti se javim,jutros sam isla na ultrazvuk ima tri folik. endometrija je 7mm,d-17put 16,12 puta 12.li.18 puta 14.poslala sam poruku doktorici pa mi je javila da uzmem danas gonal i sutra navece ovitrele a u ponedjeljak ujutro je punktiranje.koliko znam da je doktorica negdje vani u inostranstvu i vraca se u nedjelju jer sam se cula sa njom preko poruka privatnog telefona.hocu da ti javim da sam juce poslala imel dr.vlaisavljevicu u maribor i da mi je danas odgovorijo da mu posaljem papire ili da mu se javim da napravim termin za razgovor, neznam za svaki slucaj da imam rezervnog doktora.

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *