Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
javi cu se kako je bilo, evo hocu da eksplodiram od stomaka za 10 dana sam primila 33puta gonal f plus 3puta cetrotide sto nisam nikad toliko injekcija za stimulaciju
Zdravo narode!Bila sam kod dr i sve je uredu, veceras u 22:30h primam stopericu.U nedjelju ABD je punkcija rano u devet. Sidi i ti si u postupku,kod koga si ti?
Od sveg srca ti zelim puno srece i ako bog da da ti uspije, navijam za tebe i cuvam ti fige. Molim te javi nam u nedjleju kako je bilo na punkciji, sretno Koliko si ti cekla da na konsultacije sa Dr.Balic i na zakazivaje postupka, jer sam i ja zainteresovana da idem u Tuzlu kod nje. Veliki pozdrav i ako bog da da ti se ostvari zelja, jedna mala bebica
Tri srca navijam da uspijete punoooooooo sreće!!! Javi nam se kada se vratiš!
TRI SRCA svaka cast, hvala Allahu dragom pa je sve u redu, i stoperica je napokon dosla e sad jos akoBogda punkcija i onda akoBogda jedna mala drzimo ti fige i cujemo se u nedelju akoBogda ako budes mogla da nam javis kako je sve proslo...SRETNO SRETNO
Sanelina nisam uopste trebala nista da cekam,to je doktorica koja me je vodila godinu dana na redovnim pregledima. I njen muz radi s njom,i on je ginekolog. To su jako prijatni ljudi.Nama je dr odmah savjetovala icsi,ali mi smo htjeli jos malo da sacekamo,da vidimo hoce li se desiti prirodnim putem .Kad smo vidjeli da priroda nista ne radi,odmah smo se odlucili za postupak. Lamama hvala na lijepim zeljama,takodje i sanelini i kospici.
Drage moje,evo mene ziva i zdrava.Sada trenutno mirujem,lezim.Sve je proslo super! meni su izvadili 12 jajnih stanica, a mm sperma je dovoljno dobra za oplidnju. Doktori su jako zadovoljni. Tako smo sretni mm i ja . Molimo te Boze nemoj nas zaboraviti...
.-..-. `·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca... ?/ /? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne / \ gubeći entuzijazam"... http://sunasce.blogger.ba/
TRI SRCA, drago mi je da se i to zavrsilo i da si dobro, i da je sve kako treba, slucajnosti i meni kad su radili izvadili su mi 12 celija Nadam se da ce i dalje akoBogda biti kako treba, samo naprijed i glavu gore puno SRECE i dalje, molim te nas obavjestavaj , samo polahko, nemoj se previse radovati zbog sebe i zbog "tijela" , polahko pa da se akoBogda primi uz tebe akoBogda
TRI SRCA...želim ti puuno sreće i da sve bude hairli !!! Samo se ti čuvaj i misli pozitivno!!! Balićka je super i ja idem kod nje na redovne preglede!!! Pussa
Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.
Hvala vam drage moje,svima. Aicha,ja se nadam da ce se bar jedna uhvatiti. Bez obzira koliko ih se oplodi oni vracaju najvise dvije.To je najptimalniji broj.To se radi da nebi jedni druge u maternici ometali,ionako je komplikovano za uspjeh.Ima osoba koje se odluce i na vracanje tri embrija. Ma draga aicha ja molim dragog Boga da uspije sa jednim,te da i ja a Bogami i vi osjetite sta znaci biti majka.
aha...ma gledala ja jednom na tv-u u njemackoj vratili zeni 4 i rodila sve cetvero...joj da ih vidis...pratili ih od beba do skole a najveca je ludnica bila kad su imali 3-4godine i vodila ih majka da kupe cipele...haos pravili u prodavnici :)
amin da se oba uhvate
kad ce ti raditi betu? jel sad mirujes(izvini ne znam bas kako to hoda)....
Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.
Aicha tek sutra rade embrio transfer,vracanje embrija u mene. Ni ja se nisam bas razumjela u ove metode dok mi nije zatrebalo .Nadam se da tebi nece trebati. Velika pusa
joj halali inshaAllah da se zakace oba...jedva cekam da nam javis sretne vijesti...
< Poruku je uredio malena27 RR -- 30.4.2010 10:02:11 >
ps. tri srca, ja tebe vidim za mjesec dana u podforumu za blizanacke trudnoce
< Poruku je uredio aicha -- 7.12.2009 16:38:14 >
Tako mi je drago sto ti aicha imas tako pozitivan stav,ma jednostavno si super! Aja sam pod velikim pritiskom i tremom sta ce se desiti.U svakom slucaju hvala puuuuno na trudu za uveseljavanjem mene.Puno mi to znaci .