|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantjelesna oplodnja
4.12.2009 19:22:08   
sidi
user posted image javi cu se kako je bilo, evo hocu da eksplodiram od stomaka za 10 dana sam primila 33puta gonal f plus 3puta cetrotide sto nisam nikad toliko injekcija za stimulacijuuser posted image user posted image

(odgovor članu sidi)
Neposredna veza do poruke: 401
4.12.2009 21:10:08   
tri srca
Zdravo narode!Bila sam kod dr i sve je uredu, veceras u 22:30h primam stopericu.U nedjelju ABD je punkcija rano u devet.
Sidi i ti si u postupku,kod koga si ti?

(odgovor članu sidi)
Neposredna veza do poruke: 402
4.12.2009 22:50:13   
Sanelina73
Cao tri srca,

Od sveg srca ti zelim puno srece i ako bog da da ti uspije, navijam za tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i cuvam ti fige.
Molim te javi nam u nedjleju kako je bilo na punkciji, sretno
Koliko si ti cekla da na konsultacije sa Dr.Balic i na zakazivaje postupka, jer sam i ja zainteresovana da idem u Tuzlu kod nje.
Veliki pozdrav i ako bog da da ti se ostvari zelja, jedna mala bebica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 403
4.12.2009 23:07:31   
lamama
Tri srca navijam da uspijeteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image punoooooooo sreće!!! Javi nam se kada se vratiš!

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu Sanelina73)
Neposredna veza do poruke: 404
4.12.2009 23:47:18   
košpice
TRI SRCA  svaka cast, hvala Allahu dragom pa je sve u redu, i stoperica je napokon dosla user posted image   e sad jos akoBogda punkcija i onda akoBogda jedna mala user posted image   drzimo ti fige user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i cujemo se u nedelju akoBogda ako budes mogla da nam javis kako je sve proslo...SRETNO SRETNO

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 405
5.12.2009 0:17:29   
tri srca
Sanelina nisam uopste trebala nista da cekam,to je doktorica koja me je vodila godinu dana na redovnim pregledima. I njen muz radi s njom,i on je ginekolog.
To su jako prijatni ljudi.Nama je dr odmah savjetovala icsi,ali mi smo htjeli jos malo da sacekamo,da vidimo hoce li se desiti prirodnim putemuser posted image .Kad smo vidjeli da priroda nista ne radi,odmah smo se odlucili za postupak.
Lamama hvala na lijepim zeljama,takodje i sanelini i kospici.

(odgovor članu košpice)
Neposredna veza do poruke: 406
5.12.2009 10:51:46   
ena0002
Tri srca sretno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 407
5.12.2009 18:30:50   
sanelce
Tri srca sretno u postupku da uskoro budeš .user posted image

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 408
5.12.2009 20:35:18   
tri srca
Hvala svima o srca na lijepim zeljama! I ja vama zelim sve najbolje da se sve rijesimo ovih belaja te postanemouser posted image .

(odgovor članu sanelce)
Neposredna veza do poruke: 409
6.12.2009 15:22:26   
tri srca
Drage moje,evo mene ziva i zdrava.Sada trenutno mirujem,lezim.Sve je proslo super!
meni su izvadili 12 jajnih stanica, a mm sperma je dovoljno dobra za oplidnju.
Doktori su jako zadovoljni.
Tako smo sretni mm i ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Molimo te Boze nemoj nas zaboraviti...

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 410
6.12.2009 15:24:17   
tri srca
Pozdrav svim forumasicama, nemojte se obazirati na pravopisne greske koje pravim,sad sam na sedmom nebu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 411
6.12.2009 15:26:22   
ena0002
Tri srca sretno, navijamo za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 412
6.12.2009 15:30:35   
tri srca
Hvala Ena0002. I ja se molim ne samo za sebe nego i za sve vas koje pokusavate kao i ja. Nekanam Bog pomogne,hvala mu ma kako da nam odredi.

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 413
6.12.2009 15:33:47   
Leva
Tri srca user posted image user posted image user posted image
Puno srece mila user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 414
6.12.2009 15:45:55   
košpice
TRI SRCA, drago mi je da se i to zavrsilo i da si dobro, i da je sve kako treba, slucajnosti i meni kad su radili izvadili su mi 12 celija user posted image   Nadam se da ce i dalje akoBogda biti kako treba, samo naprijed i glavu gore user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   puno SRECE i dalje, molim te nas obavjestavaj user posted image , samo polahko, nemoj se previse radovati zbog sebe i zbog "tijela" , polahko pa da se akoBogda user posted image primi uz tebe akoBogda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 415
6.12.2009 15:52:24   
AMELIC
TRI SRCA...želim ti puuno sreće i da sve  bude hairli !!!
Samo se ti čuvaj i misli pozitivno!!!
Balićka je super i ja idem kod nje na redovne preglede!!!
Pussa

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu košpice)
Neposredna veza do poruke: 416
6.12.2009 16:31:12   
baby_joy
TRI SRCa sretno nek bude hairli user posted image

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 417
6.12.2009 16:34:59   
aicha
3 srca...pa ako Bog da od tih 12 ima da se uhvati insh. bar jedna

koliko oni stave tih celija u maternicu kad ih oplode?

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

(odgovor članu baby_joy)
Neposredna veza do poruke: 418
6.12.2009 21:23:12   
tri srca
Hvala vam drage moje,svima. Aicha,ja se nadam da ce se bar jedna uhvatiti. Bez obzira koliko ih se oplodi oni vracaju najvise dvije.To je najptimalniji broj.To se radi da nebi jedni druge u maternici ometali,ionako je komplikovano za uspjeh.Ima osoba koje se odluce i na vracanje tri embrija. Ma draga aicha ja molim dragog Boga da uspije sa jednim,te da i ja a Bogami i vi osjetite sta znaci biti majka.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 419
7.12.2009 9:31:01   
tri srca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sanjarim o ovome...

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 420
7.12.2009 14:13:51   
aicha
aha...ma gledala ja jednom na tv-u u njemackoj vratili zeni 4 i rodila sve cetvero...joj da ih vidis...pratili ih od beba do skole
a najveca je ludnica bila kad su imali 3-4godine i vodila ih majka da kupe cipele...haos pravili u prodavnici :)

amin da se oba uhvateuser posted image

kad ce ti raditi betu? jel sad mirujes(izvini ne znam bas kako to hoda)....

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 421
7.12.2009 16:30:44   
tri srca
Aicha tek sutra rade embrio transfer,vracanje embrija u mene. Ni ja se nisam bas razumjela u ove metode dok mi nije zatrebalouser posted image .Nadam se da tebi nece trebati. Velika pusauser posted image

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 422
7.12.2009 16:33:05   
aicha
joj halaliuser posted image
inshaAllah da se zakace oba...jedva cekam da nam javis sretne vijesti...user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 30.4.2010 10:02:11 >

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 423
7.12.2009 16:37:14   
aicha
IZVORNA PORUKA: tri srca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sanjarim o ovome...

i mi...smrcuser posted image

al bice inshaAllahuser posted image

ps. tri srca, ja tebe vidim za mjesec dana u podforumu za blizanacke trudnoceuser posted image

< Poruku je uredio aicha -- 7.12.2009 16:38:14 >

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 424
7.12.2009 16:47:00   
tri srca
Tako mi je drago sto ti aicha imas tako pozitivan stav,ma jednostavno si super!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Aja sam pod velikim pritiskom i tremom sta ce se desiti.U svakom slucaju hvala puuuuno na trudu za uveseljavanjem mene.Puno mi to znaciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *