|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sta koristite kao zastitu ??
10.9.2009 6:42:40   
majaaaa

Ja se cuvam prirodno i nisam razmisljala da bilo sta pocnem da koristim.
Gospodju,vjesticu sam dobila odmah poslije ceteresnice i sve redovno dobivam ,a jos uvijek dojim.
Za sad cemo ovako pa vidjet cemo.Ako nam omakne ,dobro doslo:)user posted image

Dzana:)
13.09.

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 276
10.9.2009 9:34:24   
mama emza
Zdravo Majoooo! Ja takjođer ništa ne koristim i nemam namjeru, koristim metodu prekinutog odnosa  ali sam se ipak malo zabrinula. Već je prošlo skoro tri mjeseca kako sam se porodila a mecu još nisam dobila. Strašno sam nervozna i ne znam zašto ne dobivam jer sam poslije prvog poroda dobila odmah nakon četresnice. Dojim dijete  ali ga i prihranjujem, znam da to može biti razlog ne dobivanja menzesa ali ipak... Strah me da ne ostanem ponovo trudna jer sam još uvijek istraumatizirana prethodnim porodom... Šta mislite drage moje jel to ok?  

(odgovor članu majaaaa)
Neposredna veza do poruke: 277
10.9.2009 13:12:53   
škorpija
e samo se vi prirodno čuvajte, pa onda će biti prirodno da ostanete trudne, ja bez kondoma ne započinjem ni predigruuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu mama emza)
Neposredna veza do poruke: 278
10.9.2009 13:15:47   
batterfly

IZVORNA PORUKA: škorpija

e samo se vi prirodno čuvajte, pa onda će biti prirodno da ostanete trudne, ja bez kondoma ne započinjem ni predigruuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Mama emza, najlakse ti je sumnju otkloniti, tako sto ces uraditi test...user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 279
10.9.2009 13:18:52   
teta berta
Neko rece ako se omakne dobro doslouser posted image

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu batterfly)
Neposredna veza do poruke: 280
10.9.2009 13:19:46   
M kao Mama
emza, šta mislimo da je ok, da si opet trudna ili....., morala sam ti malo vartiti, ma ne znam mila i ja sam odmah dobila, ali moguće zato što dojiš da ne dobijaš. Uzmi test da budeš mirna. 

(odgovor članu batterfly)
Neposredna veza do poruke: 281
10.9.2009 15:54:30   
Junior
Ne bi mi smetalo da se omakne...user posted image ...seka ili brato su uvijek dobro dosli...ali, opet bar bih da pricekam jedno godinu dana, da malo uzivam u svom djecacicu prije nego sto mu dodje drustvo...user posted image

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 282
16.10.2009 12:55:56   
mamaajna
jel iko koristio zastitu prije prve menstruacije,i sem spirale i kondoma?????????ima jos srestava,zanima me dali ih ima i kod nas??????

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 283
16.10.2009 13:32:30   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 284
16.10.2009 17:44:29   
sarayka
"ako se omakne dobro došlo!!!" user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 285
16.10.2009 17:47:18   
my_little_baby
eh i ja se cuvam prirodno..do sad smo samo tri put "pogrijesili"user posted image user posted image user posted image ..

Muhamed-23.10.2009
Ahmed-10.06.2007
Merjema-22.11.2003

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 286
16.10.2009 18:14:18   
sarayka
IZVORNA PORUKA: my_little_baby

eh i ja se cuvam prirodno..do sad smo samo tri put "pogrijesili"user posted image user posted image user posted image ..

my little baby, ja se ne bih zalila da tako bude kod mene, jer ovako nikako da se nakanim da zvanicno pocem planirati drugu bebu user posted image to bi mi bio lijep izgovor

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

(odgovor članu my_little_baby)
Neposredna veza do poruke: 287
20.10.2009 9:45:21   
micica
Komicne smo. Cekamo bebe, zatrudnimo i onda se zbog bola odlucimo "malo" sacekati sa drugim  user posted image user posted image user posted image
Ista sam. Voljela bih malo zaboraviti na bol pa onda sta bude. A ja sam licno nesto vise za tablete. Nemam pojma zasto ali eto ...
Ipak cu se posavjetovati sa dr-om

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 288
20.10.2009 9:52:41   
Private
Obzirom da sam se tek porodila,taze mama sto bi rekli,mali ima 34 dana,MM se svidjela djeca pa kaze ja bih jos jedno odmah.Reko nisi normalan,ja jesam imala super porod,al nemogu odmah,kad se malo naspavam.Iduce sedmice cu na kontrolu,pa cemo vidjeti sta ce doktor preporuciti.

(odgovor članu micica)
Neposredna veza do poruke: 289
20.10.2009 11:16:07   
micica
I moj porod je super prosao, fala Bogu, bolje nego sto sam mogla i pozeljeti ali ... Bola se sjecam user posted image user posted image user posted image i dugo ce jos tako biti. I ja silno zelim jos bebica ali me i ovo jedno, malo slama a sta bi bilo sa dvoje. I meni je sve frisko, ni moj bebac nema jos cetrdeset dana zato sam u nedoumiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 290
14.11.2009 16:24:02   
reallove
ja koristim tablete microgynon,super su mi,a i menstruacija redovna i manje bolnauser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu micica)
Neposredna veza do poruke: 291
14.11.2009 21:03:06   
Dida79
Na moju zalost ja nista ne smijem kada sam doktoricu pitala sta da koristim kao kotracepciju jasno mi je rekla nista.Ja sam se u cudu nasla e onda mi je objasnila da zbog toga sto sam imala konizaciju nista mi nije preporucljivouser posted image tako da mi nista drugo ne preostaje nego prirodno i naravno po zelji kapicu na glavu...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 292
14.11.2009 21:07:16   
Niobe
IZVORNA PORUKA: kana
zanima me sta koristite kao zastitu protiv zaceca?

Apstinenciju user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu kana)
Neposredna veza do poruke: 293
14.11.2009 21:17:10   
mamica87
user posted image user posted image user posted image Najbolja zastitauser posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: Niobe

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 294
14.11.2009 22:15:03   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Niobe

user posted image

< Poruku je uredio pingpong -- 14.11.2009 22:16:25 >

(odgovor članu mamica87)
  Neposredna veza do poruke: 295
14.11.2009 23:14:32   
Yuna
Mi nismo nikad koristili zaštitu i to mi je super.

(odgovor članu kana)
Neposredna veza do poruke: 296
2.12.2009 17:42:05   
Amelaa RR
Prenos postova s duple teme

IZVORNA PORUKA: Yuna

MM i ja još nismo nikad koristili kontracepciju, ali mislim da ćemo morati nakon rođenja drugog djeteta, pa me zanima šta vi mislite koja je najbolja?
Pilule ne želim nikako jer mislim da nisu zdrave. Također ni spiralu. Kondomi nam isto ne odgovaraju nikako. Jel postoji još nešto prihvatljivije???

IZVORNA PORUKA: ivanas

pa jedino draga moja da dijafragmu uzmeš i staviš ne znam šta bi više mogla jer ostalo si nabrojala da ti ne odgovara

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu Yuna)
Neposredna veza do poruke: 297
8.12.2009 22:21:29   
lotos
spiralauser posted image  nista bolje nisam uradila

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 298
8.12.2009 23:52:07   
škorpija
guma zasad, čim bebi prestane skroz sa dojenjenm , prelazim na piluleuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu lotos)
Neposredna veza do poruke: 299
9.12.2009 0:05:19   
ena23
Za sad nista a jedva cekam da pocnem piti pilule... neizvjenost me ubi user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *