|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zaludjenost fudbalom
18.11.2009 22:58:07   
leli§

IZVORNA PORUKA: Nunichi

IZVORNA PORUKA: dadada

ovog sudiju treba isamaratiuser posted image

Zovem ja mamu maloprije...a ona se javlja sa " ubise sudiju user posted image tako mu i treba".

Nunichi mama ti je kraljica!!!

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 526
18.11.2009 22:58:50   
my_little_baby
IZVORNA PORUKA: leli§

ja mislim da se ova tema ne bi trebala pretvoriti u nasu raspravu sa odredjenom forumasicom... ona je izrazila svoje misljenje, a nas.... ma boli nas ba briga sta ko misli!!! ne dajte se zene "povuci za jezik"

ljubim ja vas sve koji ste bili uz BiH veceras!!! i koji ce te ostati uz BiH i dalje...

svaka ti zlatna...al mene je bas naljutil...IL je to samo kap koja preli casu..dan mi bio bas tezak...a ona ..necu vise....

Zao mi sto ne bi spahicauser posted image ...uh da mi cojek viidi ovo

Muhamed-23.10.2009
Ahmed-10.06.2007
Merjema-22.11.2003

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 527
18.11.2009 23:00:00   
new mama
IZVORNA PORUKA: my_little_baby

ja mislim da se ova tema ne bi trebala pretvoriti u nasu raspravu sa odredjenom forumasicom... ona je izrazila svoje misljenje, a nas.... ma boli nas ba briga sta ko misli!!! ne dajte se zene "povuci za jezik"

ljubim ja vas sve koji ste bili uz BiH veceras!!! i koji ce te ostati uz BiH i dalje...

svaka ti zlatna...al mene je bas naljutil...IL je to samo kap koja preli casu..dan mi bio bas tezak...a ona ..necu vise....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zao mi sto ne bi spahicauser posted image ...uh da mi cojek viidi ovo

Spahic je user posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu my_little_baby)
Neposredna veza do poruke: 528
18.11.2009 23:01:01   
Anoniman
hajd ba milenijum da se priča o crvenim paprikama ti bi pričala o patlidžanima
  Neposredna veza do poruke: 529
18.11.2009 23:01:06   
ena23
Puh.... user posted image user posted image user posted image

Ipak, jos jednom kazem: ovo je Bosni trebalo!
Ogromno hvala zmajevima, jer zadnjih par mjeseci zbog njih osjecamo da nije sve otislo u honduras...
Bravo Ciro legendo, Bravo zmajevi nasi!!!!

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 530
18.11.2009 23:04:21   
leli§
uh ujedoh se za jezik!!!

my_little_babyma zeno mm je operisan od fudbala on veze nema.. ja se nerviram: precka, crveni, a on gleda na netu nekakve dijelove od autauser posted image user posted image ali se ne dam da se casa prelije!!! a pogotovo da neko drugi prelijeva casu. ne daj se my_little_baby ne daj se godinama my_little_babyuser posted image user posted image user posted image

I can feel it everywhere
Neposredna veza do poruke: 531
18.11.2009 23:04:26   
dafri
Samo da nam Ćiro ostaneuser posted image user posted image user posted image
Neposredna veza do poruke: 532
18.11.2009 23:04:48   
milenium
ma nije to,to ja zbog ćire!tek sam ušla na forum ,nisam uopće čitala prethodne stranice.ispričavam se,sad sam pročitala.nisam tila nikog uvrijedit!
Neposredna veza do poruke: 533
18.11.2009 23:04:53   
remzy
jao bas mi zao ,evo Ciro kaze da je Hasagic imao nervni slomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god
Neposredna veza do poruke: 534
18.11.2009 23:06:47   
dafri
Tito,pa Ćirouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 535
18.11.2009 23:08:12   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa fakat nam se ne dade, bas sam vjerovala da ce nam se i sreca pridruzitiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 536
18.11.2009 23:09:12   
Private
Ja sam mislila da cemo komentarisati msalo utakmicu,a ne komentare prisutnihuser posted image
Neposredna veza do poruke: 537
18.11.2009 23:10:05   
leli§

IZVORNA PORUKA: remzy

jao bas mi zao ,evo Ciro kaze da je Hasagic imao nervni slomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jadan i on se iznervirao :( malo sale da razbijemo tenzije...a sad ozbljno... je li ti to ozbiljno ili nas zezas? kakav nervni slom? nemoj zezati... covjece nije ni njima lahko...koja je to odgovornost...eh kad bi barem politicari imali srce u pola manje nego njihovo... gdje bi nama kraj bio!!! drzite se momci BiH je uz vas!

I can feel it everywhere

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 538
18.11.2009 23:10:41   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Private

Ja sam mislila da cemo komentarisati msalo utakmicu,a ne komentare prisutnihuser posted image

da ne bih zakljucavala temu zamolila bih da se ne dizu tenzije...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 539
18.11.2009 23:11:26   
mama_debeljuca
BOSNO, žao mi je user posted image Moja mala porodica i ja smo bili uz vas! Grozim se na komentare forumašice....

:-)
Neposredna veza do poruke: 540
18.11.2009 23:11:55   
Skvo RR
Sramota!

Suzdrzite se od komentiranja postova namjenjenih da pokvare ovako lijepu i pozitivnu temu! Mislim da to mozemo!

A, kod mene u kvartu lupaju po kantama, veoma je veselo! Ovo  je pravo i kad gubimo mi slavimo! Ma bravo za nas!!!! Tako se radi!!!user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
Neposredna veza do poruke: 541
18.11.2009 23:12:42   
remzy

jadan i on se iznervirao :( malo sale da razbijemo tenzije...a sad ozbljno... je li ti to ozbiljno ili nas zezas? kakav nervni slom? nemoj zezati... covjece nije ni njima lahko...koja je to odgovornost...eh kad bi barem politicari imali srce u pola manje nego njihovo... gdje bi nama kraj bio!!! drzite se momci BiH je uz vas!

evo sad Ćiro pricao sa nasim komentatorom i rekao je da im je svima tesko ,da je Hasagic imao nervni slom...ma covjek skoro pa suze pustiouser posted image user posted image user posted image user posted image

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 542
18.11.2009 23:13:24   
Private
Zamislite samo da smo prije par godina igrali kao sto smo veceras?

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 543
18.11.2009 23:13:35   
Skvo RR
Ma evo saljem ovi putemuser posted image user posted image user posted image user posted image mnogo zagrljaja Hasagicu!!!!

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 544
18.11.2009 23:13:38   
new mama
http://www.youtube.com/watch?v=xdCrZfTkG1c
Evo jedna za kraj,laku noc vam zelim na ovoj temi,zene super ste bile navijacice,svaka vam castuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio new mama -- 18.11.2009 23:14:55 >

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 545
18.11.2009 23:14:30   
leli§

evo sad Ćiro pricao sa nasim komentatorom i rekao je da im je svima tesko ,da je Hasagic imao nervni slom...ma covjek skoro pa suze pustiouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image

I can feel it everywhere

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 546
18.11.2009 23:14:43   
acudesa
IZVORNA PORUKA: skvo

Sramota!

Suzdrzite se od komentiranja postova namjenjenih da pokvare ovako lijepu i pozitivnu temu! Mislim da to mozemo!

A, kod mene u kvartu lupaju po kantama, veoma je veselo! Ovo  je pravo i kad gubimo mi slavimo! Ma bravo za nas!!!! Tako se radi!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 547
18.11.2009 23:15:06   
dafri
One godine s Danskom kad je igrao Barbarezuser posted image user posted image user posted image ,falio nam go,uhhh

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 548
18.11.2009 23:15:12   
my_little_baby
a kako sma ja bila bezobrazna....rekla cojeku koji se bori s temperaturom...da bi ja radije da Bosna pobjedi nego da njemu temperatura padne...reko ozdravit ces kad ozdravis a kad cemo opet imati priliku za SPuser posted image

i eto ne bi ni jedno ni drugo...jos mu skocila temperaturauser posted image

Muhamed-23.10.2009
Ahmed-10.06.2007
Merjema-22.11.2003

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 549
18.11.2009 23:15:41   
leli§
zene/navjacice odoh i ja u krevetic... kod mene proslo 1, a valja mi sutra na posao...

bice bolje ako Bog da drugi put...ali i sada je bilo fenomenalno!!! laka vam noc

I can feel it everywhere

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *