|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  307 308 [309] 310 311   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
13.11.2009 22:46:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi
dok je presvlacim vristi toliko da me izbacuje iz takta. user posted image user posted image A prije je bilo obrnuto, ako je neraspolozena samo je skinem. Dok sad, nemoguca je dok se presvlaci. Nadam se da je naka fazica i da ce brzo proci.

Da te utješim kod mene ta fazica još nije prošlauser posted image
a danas nam je punih 10 mjeseci...

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 7701
13.11.2009 22:47:46   
Nunichi
hahahah hvala skolska, srce si. user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja se nadam da ce prestati, stvarno ruzno zvuci, kao da je terorisem. user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7702
13.11.2009 22:48:11   
pocahontas

Pocahontas, pala si mi na pamet draga jutros u 05h. user posted image user posted image Ono tvoje "blago tebi sto si se naspavala". Toliko sam se naspavala da sinoc do 05h nisam mogla zaspati, a Zara ustala u 07h. user posted image Ludnica prava...
Pa sam danas samo satic prelomila, i evo sad vec padam.

user posted image user posted image user posted image user posted image   ali stvarno nisam nista lose mislila da te tako ureknem.. zato kad se veceras onesvjestis..necu ti na pamet pasti user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 13.11.2009 22:49:26 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 7703
13.11.2009 22:50:32   
Nunichi
Ma znam, ali rekoh samo da ti kazem da je neko mislio na tebe tako rano. user posted image user posted image user posted image
Neka sam se hvalila da sam naspavana svojim nenaspavanim zenicama, zato mi se to i desilo. user posted image user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 7704
13.11.2009 22:56:11   
pocahontas

Ma znam, ali rekoh samo da ti kazem da je neko mislio na tebe tako rano. user posted image user posted image user posted image
Neka sam se hvalila da sam naspavana svojim nenaspavanim zenicama, zato mi se to i desilo. user posted image user posted image

to te onda neka druga nenaspavana hanumica urekla koja je tvoj post procitala user posted image joj sto zakuhavam,,,,user posted image

BTW...nema enise sa izvjestajem kako joj je bilo vanka..garant je pretjerala sa colom user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 13.11.2009 22:57:10 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 7705
13.11.2009 22:58:05   
Nunichi
user posted image user posted image user posted image Sve je moguce.
Ali eto sad sam opet ona stara, sa "crnim" kolutovima oko ociju. user posted image

Stvarno nema Enise. Zaglavili njih dvoje izgleda. user posted image Udara cola udara. user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 7706
13.11.2009 23:01:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sheri

mi smo veceras u Bingu kupovali pelene pampers, i dobili smo dekicu, slatka, mekana, dekica sa mjsecom i zvijezdicama. bas za spavanacuser posted image
a mm je prosale sedmice dobio nointendo wii, neka nagrada smokija, i sad sam izigravala idiota, igrala sam tenis sa tv-omuser posted image user posted image user posted image user posted image , i rasturio meuser posted image user posted image user posted image user posted image

jeste li probali boksuser posted image ...ja i mm se "pobili" prava...oznojili se i zadihali kao da smo... piiiiiiiiiiiiiiiip...ja njega rasturila i slomili smo casuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 7707
13.11.2009 23:03:00   
Anoniman
BreKskva...ljubac Alimu i cestitke za desetomjesecnicuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7708
13.11.2009 23:03:11   
sheri
evo mm je igrao boks, i zabolilo ga sveuser posted image user posted image user posted image user posted image . a sekund mu je falio mene da spuca, al opraveuser posted image user posted image user posted image user posted image . ma isto dvije budale, da nas je ko gledao sa strane niosta drugo ne bi ni pomislio

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7709
13.11.2009 23:05:00   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Breskva

a danas nam je punih 10 mjeseci...

user posted image user posted image Cestitamo! Evo od nas dvije krevetic, da nam Alim ima sta novo grickati. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7710
13.11.2009 23:06:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sheri

evo mm je igrao boks, i zabolilo ga sveuser posted image user posted image user posted image user posted image . a sekund mu je falio mene da spuca, al opraveuser posted image user posted image user posted image user posted image . ma isto dvije budale, da nas je ko gledao sa strane niosta drugo ne bi ni pomislio

znaaaaaaaaam...moja mama nije mogla vjerovati, kontala je da se zahebavamo sve dok joj nismo dali da igra golfuser posted image user posted image

ma dobra je to stvarcica...smrsas pravouser posted image user posted image user posted image

samo su igrice skupeuser posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 7711
13.11.2009 23:09:53   
sheri
da da ja sa,m se nafurala da cu raditi pilatesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . hej imaju djecu a igraju se, ccccuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7712
13.11.2009 23:12:55   
Anoniman
suti...mi smo dobili play station kao svadbeni poklon a taj wii smo nabavili nakon...pa sada ti skontaj (doduse wii smo prodali...sta je previse previse je)a ps ne dam nikome

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 7713
13.11.2009 23:16:36   
škorpija
Uuuu pocahontas nismo vas zvali jer je Ajdin imao dogovor sa jednom curkom Norom, a ne bismo da nam slatki Rafi bude konkurencijauser posted image , al zovemo vas iduće sedmice sigurno čim bude lijep dan. 
Ako ovo čita Minja, neka zna da nije ništa bilo Nora cijelo vrijeme spavala ko kladicauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7714
13.11.2009 23:23:51   
sheri
IZVORNA PORUKA: škorpija

Uuuu pocahontas nismo vas zvali jer je Ajdin imao dogovor sa jednom curkom Norom, a ne bismo da nam slatki Rafi bude konkurencijauser posted image , al zovemo vas iduće sedmice sigurno čim bude lijep dan. 
Ako ovo čita Minja, neka zna da nije ništa bilo Nora cijelo vrijeme spavala ko kladicauser posted image
hoce to kod Nora, i moja cim izadjemo zapajki, i dok ne udjemo u kucu ne budi se dijeteuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 7715
13.11.2009 23:24:44   
senka kurt
Breskva, tvoja je bebica dan starija od Sina.user posted image

Sin - 14.1.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 7716
13.11.2009 23:27:54   
škorpija
Nora+kolica=zzzzzzzzzzzzuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu senka kurt)
Neposredna veza do poruke: 7717
13.11.2009 23:28:09   
Anoniman
Jaooooooooo dok sve pročitah preznojih se user posted image  TuJ user posted image  sam ja, sama user posted image , čekam mm da se vrati sa tenisa i pravo me strah, joj ne volim ove kasne termine nikako user posted image  A cola ihihihihihihihi, ma mi se vratili nakon 2h user posted image  i to nam previše bilo, ma ja stalno dumala kako je B user posted image , nikako da se opustim......
Eh i meni je sinoć palo na pamet da nisam p. mami odgovorila za cijenu čuvanja, izvini, ma nije tajna. Cijene su između 300-400 KM. Ja nudim 350 KM user posted image user posted image  i koliko sam skontala sve su ZA tu cijenu al đaba kad nama niko baš ne paše osim one cure koja nam neće čuvati B. U pon. nam dolazi jedna teta sa extra preporukama, nadam se da je to to user posted image .
Joj žene drage mog user posted image  pravooooo muče ovi zubići, ma znate šta su grčevi - mala maca naspram zubića user posted image , pravo je nervozan, stalno ga nosim a već 2 noći oko 2h ga prenesem kod sebe i tako doji sve do jutra.....user posted image
Da šta ne fulim, svim novim bebicama želim dobrodošlicu, sretne male rođendane user posted image user posted image , puzanje, akrobacije, zubiće!!
dady bravo za hrabrog dječaka, baš je lijepo čuti kad neko ima pozitivno iskustvo u vezi sa sunećenjem user posted image  Gdje ste to radili, je li kod dr. Dizdarevića?

Hoćemo li sutra u šetnju i na kaficu user posted image  Nek se javi ko je za.

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 7718
13.11.2009 23:33:10   
škorpija
Enisa i kod nas isto sa zubićimauser posted image , ona oglica kuser posted image .... ne valjauser posted image

A što ti ta cura neće da čuva B, nisam u toku, jel zbog kilažeuser posted image , da odmah ovog svog na dijetu stavimuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7719
13.11.2009 23:34:13   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image  joj luda si!!! Ma ja kaže da sumo hrvače ne čuva user posted image user posted image
Nešto joj privatno iskrslo....

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 7720
13.11.2009 23:41:11   
Hanady RR
e drage moje...ja sam za sebe jučer čak 3 sata odvojila da si obnovim gardarobu...i ta tri sata moja beba je sa mm preplakala za mamom...UŽAS!

Vidim da i Enisa sa B ima problema sa zubićima kao i mi ...ja svaku noć malu moram staviti kod nas u krevet ako mislimo da bar malo odspavamo pogotovo mm koji ide na posao...mada ni meni nije dan slobodan i moj ''posao'' vrlo rano počinje a sve kasnije završava.
ja bih tako sutra na tu šetnju i kaficu sa tobom Enisa al mm tetka organizirala mevlud pa sam ''dužna'' tamo biti.

Eh one sad spavaju...ja malo na net..a onda me čeka tura peglanja i trpanje suđa i veša u mašine. (Hvala drgagom Alahhu dž.Š na njima)

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7721
13.11.2009 23:44:07   
Anoniman
Hanady znači i kod vas ista situacija user posted image  uh! Za kaficu - može i nedjelja user posted image  ako su i ostale mamite za, fakat smo se mogle "naći", haj'te žene user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 7722
13.11.2009 23:44:56   
škorpija
E Hanady, možda je čudno, al ti zavidim, meni je malo krivo što ovaj moj hoće sa svakim da ostane i nimalo se ne sekira što me nemauser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 7723
13.11.2009 23:48:00   
noaa
da i ja cestitam sta se ima cestitati za danasuser posted image user posted image ,joj zene bas mi je zao zbog zubica,mojoj curi izgleda pomaze ogrlica evo nikle joj gornje jedinice bez problema pu pu pu da je ne ureknemuser posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 7724
13.11.2009 23:52:50   
danis
Evo moji svi zaspali napokon.... mozete li mi reci o kakvoj ogrlici pricate?user posted image

sve te vise volim svakog dana svakog jutra danas vise nego jucer a mnogo manje nego sutra
k 13 01 2004
d 09 07 2009

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 7725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  307 308 [309] 310 311   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  307 308 [309] 310 311   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *