|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  309 310 [311] 312 313   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
14.11.2009 0:23:26   
škorpija
Presretna ja ti ništa ne mogu reći, mi imamo 6,5 mjeseci i nijednog zubićauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 7751
14.11.2009 0:23:30   
Hanady RR
idi begaj user posted image user posted image user posted image e vala ako se kod tebe uspostavi takvo što idem i ja svoju da provjerimuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 7752
14.11.2009 0:24:42   
noaa
Majke mi mile ne lazem nego nisam htjela prije pisati da koga ne uvrijedim pa sad kad skorpija spomenu,e reko sad cu im rec,jer ja postujem sve vjerske stvari pa nebi da me netko pogresno shvati,a ova nena iz price me voli koda je moja baka i bila je dobronamjerna.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 7753
14.11.2009 0:25:40   
danis
kada su mom staijem sinu nicali zubici ja sam se prepala jer su mu sve desni bile plave i otecene mislila sam da se negdje udario imao je i tem. i proljev bio je nervozan nije spavao....user posted image  ukratko imao je sve tegobe sto su se mogle imati zbog nicanja zubica

sve te vise volim svakog dana svakog jutra danas vise nego jucer a mnogo manje nego sutra
k 13 01 2004
d 09 07 2009

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 7754
14.11.2009 0:29:36   
Anoniman
Ma hanady mojoj Sari su isto ovako teško nicali zubi, evo i Benjaminu user posted image  Ona bila nemirna, stalno na rukama - i B isto user posted image  i sad kad gledam njene slike kad je bila kao B sada - identični user posted image  Baš zezam mm neku noć, kažem mu pa mi stvarno ne znamo napraviti dvije različite bebe user posted image , sve isto, i fizički isti i po ponašanju, lijepo mi se vraća film od prije 7 god. al nek su živi i zdravi, ljubi ih majka user posted image
Noa ma neka si ti nama rekla, šta ima veze user posted image  
škorpija e vala ću i ja provjeriti ovu našu!

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 7755
14.11.2009 0:35:42   
Hanady RR
joj žene ja kao da hanadi nisam ni znala kad je bila beba. Njih dvije nikako nisu slične, hanadi je slušala tako dobro, niti se nosala niti je zanovjetala ama baš ništa...ona je znala u hranilici po 2 sata blejat u TV i jest smoki a ova i hodalicu izvrše da bi je ja uzela. A fizički izgled razlika drastična hanadi smeđa kosa smeđe oči ova plava kosa plave oči, hanadi skladno ''mršavo'' građena i visona a ova debela penda. Ma volim ja moje curke al sa hanadi je mama bolje spavala. ;pja hanadi ima 3 god i 4 mjesaca i garant ponekad pomslim da ona mene pita neke stavri kao da je starija. Moju zaovu neki dan rasplakala pitajući je za nanu i dedu....ma samo neznam odkud joj izvire.

A sad je u fazi imanigarnih prijetlja...svako jutro nam dolazi neka ''teta adila na kafu koja je upravo iz džamije došla.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7756
14.11.2009 0:40:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady

A sad je u fazi imanigarnih prijetlja...svako jutro nam dolazi neka ''teta adila na kafu koja je upravo iz džamije došla.

user posted image user posted image user posted image user posted image  ne mogu se sjetiti da je moja bila u ovoj fazi..... moguće user posted image

Moji su po boji očiju i kosi i naravno konstrukciji (B je punoooooo krupniji) različiti al onako kad gledaš "u cjelini" ma isti!

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 7757
14.11.2009 0:41:48   
danis
moji decki su fizicki skroz razliciti kenan je tamne kose tamnih ociju tamnoput a danis svijetal. Kenan nije nikada htjeo da jede pa ni dan danas stalno muku mucimo sa tim a Danis bi i mene pojeo da moze stalno mu malo user posted image

sve te vise volim svakog dana svakog jutra danas vise nego jucer a mnogo manje nego sutra
k 13 01 2004
d 09 07 2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 7758
14.11.2009 0:43:12   
Hanady RR
Pitam je ja ''gdje nađe baš Adilu?-mi garant nemamo nikoga koga bi ona mogla poznavati sa tim imenom, a ona me gleda i kaže mrtva hladna '' ženo luda nisam ja našla nju nego ona nas, ona je nama došla u goste'' i po pola dana neda mi da sjednem na tu stolicu je zaboga zgazih Adilu.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7759
14.11.2009 2:09:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sheri

mi smo veceras u Bingu kupovali pelene pampers, i dobili smo dekicu, slatka, mekana, dekica sa mjsecom i zvijezdicama. bas za spavanacuser posted image
a mm je prosale sedmice dobio nointendo wii, neka nagrada smokija, i sad sam izigravala idiota, igrala sam tenis sa tv-omuser posted image user posted image user posted image user posted image , i rasturio meuser posted image user posted image user posted image user posted image

E pa i ja sam dobila dekicu, a ta nagrada za smoki me masila, a jedem i saljem ko luda, ljubomorna sam sad i ljutauser posted image

Nunichi, ma i moja ima neku fazu cvili za mnom gdje god maknem, i sta god radim i ona bi da vidi, uh nije do sada bila takva a sta cu moram je maziti user posted image
Alime sreco cestitam 10 mjeseci i saljem ti jednu drvenu dasku da glodjes da se manis krevetauser posted image
Enisa, bas mi je zao Benje, a mozda i mene to ceka sa zubicima, nervozna je i ona, a za tetu nemam rijeci, bas su nekeuser posted image
Hanady, sorry ali to za imaginarne prijatelje meni k'o u hororima, ja se zacas nafuramuser posted image
za cilibare-tespihe se bas ismijah, ma sve je moguceuser posted image user posted image user posted image user posted image
Enisa, moze kafa kad se Zdogovoriteuser posted image
Nama nocas nestajalo struje pa sam palila svijecu i oborila je na tepihuser posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 7760
14.11.2009 4:29:58   
Ella_H
Poz zenice i mamice
mah drage zene i tespihi i cilibari su samo biznis
heheeh Muhamed s.a.w.s je zikrio i brojio prstima
a ti lafo cilibari neznam jesmo li mi ih mi imale pa prezivile i dobile zube
ja vjerujem u konkretne stvari onaj gel je pomogao Harunu dosta pomagao
ovaj debeljuco neznam ni sama slini li slini opasno ali fina je bebica
vidjet cemo hoce li biti belaja
pusssssa velika
OT muz mi je imao udes kaze da je ok evo oko 11 je ja jos cekam :(
neznam sta da radim pa citam forum djeca spavaju

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7761
14.11.2009 5:12:09   
Anoniman
Dobr jutro, ako se može tako nazvati user posted image Mi smo budni od 4! U 2h prešao kod mene a u 4 se mladi g-din probudio i raspričao a mami se spaaaaaaaaava ali njega to uopšte ne zanima!! I tako evo pijemo prvu kaficu jer imam osjećaj da će mi glava pasti na tastaturu.
Ella, užas, čuj sudar user posted image , nadam se da je sve ok.
Ma jasno je nama da će preživjeti od zubića al ne mogu sjediti skrštenih ruku i ne pokušati na sve načine pomoći mu....

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 7762
14.11.2009 7:24:51   
dady
Jutro evo i nas,nadigli se u 6! Kako i ne bi kad je Dawud spavao od 8 sinoć!!!! Al nema veze,to su sve čari roditeljstva!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sinoć je super spavao,rana nam je super,polako ali sigurno zarasta!!!A on ništa čak ga više ni ne boli,dok sam prekrsti nogice ,prevrče se i tako sav je nemiran!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh pošto je beba zaspala tako rano,mama se posvetila malo ssebi,pa onda tati!!! i tako se odmorila i naspavala...user posted image Mi čemo danas kod dede i nane tako da nas nema vazdan ,pa vam se javljamo večeras!!!user posted image
Ella baš mi je žao,al sve će to biti aBd o.k
Enisa neka bebače ,zato če on dans da odspava ,a kada on i ti s njim ,poslovi neka čekaju!
ljubac za sve bebače i mamice naravno!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio dady -- 14.11.2009 7:27:50 >

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 7763
14.11.2009 8:24:04   
Mya_81 RR
Jutro, žene, a jeste se sinoć raspisale...ja zaspala u 10 user posted image ...baš sam se izmorila...

IZVORNA PORUKA: Nunichi
dok je presvlacim vristi toliko da me izbacuje iz takta. user posted image user posted image A prije je bilo obrnuto, ako je neraspolozena samo je skinem. Dok sad, nemoguca je dok se presvlaci. Nadam se da je naka fazica i da ce brzo proci.

Eh, sad mi je punooooo lakše. Minja kad je počnem skidati je super, ali kad se krene oblačiti nešto preko glave i ruku je katastrofa. Vrištiiiiiiiiiiii užas jedan...i tako već jako dugo radi user posted image

IZVORNA PORUKA: škorpija

Uuuu pocahontas nismo vas zvali jer je Ajdin imao dogovor sa jednom curkom Norom, a ne bismo da nam slatki Rafi bude konkurencija , al zovemo vas iduće sedmice sigurno čim bude lijep dan. 
Ako ovo čita Minja, neka zna da nije ništa bilo Nora cijelo vrijeme spavala ko kladica

Pametna curica....ne želi sebi stvarati probleme user posted image user posted image user posted image ...ali prijavit ćemo i mi šetnju s Adinom pa neka i Ajdin bude malo ljubomoran user posted image user posted image user posted image

Večeras tekma, taman kasnije kad je Minja već na spavanju....ima da uživam user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Mya_81 -- 14.11.2009 8:25:05 >

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7764
14.11.2009 8:30:46   
Srculence
Juto mamice i bebice!
Mi smo isto budni od 6.Dino jučer poslije vakcine plako i bio nervozan skoro cijeli dan,a i ja sam zbog onoga što nam je pedijatrica rekla da moramo ići na ortopedijuuser posted image ...Nisam mogla da izdržim i odveli smo ga privatno u Medicus i tamo ga je pregledao dr.Šukrija Đozić i kaže sve okuser posted image user posted image user posted image ,nema znakova krivošije niti skraćenja mišića vrata.
Moramo malo vježbice da radimo i da mu na desnu stranu sad prilazimo i stavljamo razne šarene igračke i da će biti ok.
Beban se počeo doktoru smijati kad ga je pregledao...baš je bio smiješanuser posted image .
Pusica za sve od nas!!!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 7765
14.11.2009 8:38:28   
Mya_81 RR
A, jooj, Srculence...mogu misliti kako vam je bilo...ne bih ni ja mogla izdržati a da odmah ne saznam sve...i super da je ipak sve OK....nisu ni vježbice ništa strašno...user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 7766
14.11.2009 8:52:50   
marinčii
jutro i od  nas...maleni se budio jutros malo prije 5 prvi put(mama još van sebe)azaspo u 8...više od 8 sati u komadu spavao..tada dojio i do pola 8 spavo..i to kad se probudio nije plako nego samo digo glavicu i galamiuser posted image ja ga digla kad imam šta vidit ..mokar sav...sad se bojim da se ne prehladi ko zna koliko je dugo bio tako a nije plakouser posted image
srculence ajde super da je sve ureduuser posted image user posted image a pogane vakcine uuser posted image  nadam se da će nervoza proći

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 7767
14.11.2009 8:57:58   
Ex Yu
jutro zene jeste rjecite nemogu ja to sve citati

nesto sam pohvatala oko presvlacenja i kod nas je isto sto Mya kaze preko ruku i glave je dernek zivi to uvijek zadnje oblacimo ...

ja svog nisam ni vodila na vakcinu prvo radi gripe jer konji nemogu odvojit savjetovaliste od bolesne djece a drugo jer ce se najvjerovatnije sutra sunetiti ako tati nebude zao ... tako da su nam vakcine u drugom planu ...

jos samo da se magla podigne da vidim kakav je dan pa da idemo malo u hodanje a nocas tekma obavezno al tek je u pola 10 pa taman ...

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 7768
14.11.2009 9:21:33   
mojbebac
danas nam je divan dan, punih sest mjeseci......
a jeste se sinoc raspisale, nisam bas stigla sve procitati ..... odosmo u setnju kad je ovako divan dan..... pusa svim bebcima i mamama....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 7769
14.11.2009 9:22:09   
mojbebac
mi sest i jos nista, takodje .....

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 7770
14.11.2009 9:23:22   
mojbebac
IZVORNA PORUKA: škorpija

Presretna ja ti ništa ne mogu reći, mi imamo 6,5 mjeseci i nijednog zubićauser posted image

mi sest i jos nista takodje .....

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 7771
14.11.2009 9:25:09   
mojbebac
da, sutra nam je prva godisnjica braka, odoh kupiti poklon za mog dragog ..... a sta, jos nisam bas sigurna, dvoumim se izmedju sata i parfema, pa ne znam jos ..... sta mislite?

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 7772
14.11.2009 9:30:57   
marinčii
mojbebac čestitamo Anji  6 mjeseci i šaljemo user posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 7773
14.11.2009 9:41:40   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: mojbebac

da, sutra nam je prva godisnjica braka, odoh kupiti poklon za mog dragog ..... a sta, jos nisam bas sigurna, dvoumim se izmedju sata i parfema, pa ne znam jos ..... sta mislite?

Prvo, sretan vam mali rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I ja bih se odlučila za sat...parfem se potroši, a sat ostaje uvijek uspomena na prvu godišnjicu koja je ipak posebna user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 7774
14.11.2009 9:45:35   
Anoniman
Jutro!
mojbebac, cestitamo 6 mjeseci i saljemo jednu kapicuuser posted image , a sto se tice poklona bolje sat ipak je trajna uspomena, parfem se potrosiuser posted image
enisa, pa ti poranila, ja kasno legla oko pola 3, pa onda ustal asa Ajnom oko 7 i malo se igrale a onda opet u krevet, i sad smo budne ponovo, a nadam se nekoj setnji danas, fino vrijeme, sta bi sa kafomuser posted image
ella, nadam se da je sa tm sve okuser posted image
srculence, super sto ste otisli ljekaru i sto je sve ureduuser posted image

svima saljemouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 7775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  309 310 [311] 312 313   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  309 310 [311] 312 313   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *