|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Laparaskopija
9.11.2009 17:21:47   
Almaa

Operacija 13-og u petak.
vjestice, hvala ti na odgovorimauser posted image ja ti imam toliko glupih pitanja ali eto šta cu.
Najviše me nervozi pomisao na WC, mogu li ja ikako taj čepić kupiti u apoteci i obaviti to dan ranije kući ili je glupouser posted image .Jesi li ti povratila narkozu, jer ja imam preosjetljiv želudac, bojim se tog povračanja jer meni i pranje zuba izazove povračanje.

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 476
9.11.2009 18:41:55   
ledy blue
Pa gdje baš petak 13 user posted image ...Šalim se ---Sretno!!!
Ma taj cepic ti nije ništa strasno..a mislim da je mozda bolje da to obavis gore,da organizam bude''friško očišćen''
Ja sam narkozu povratila odmah..i kazu da je ustvari tako najbolje..i to sam bila u nekoj polunesvjesti..samo se sjecam da sam se izvinjavala sestricama, jer je to bilo nesto sto nisam mogla kontrolirati, a one me tjesile da se to svima desava i da je sasvim normalno user posted image

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 477
10.11.2009 7:17:52   
Almaa
baš mužu govorim, ovaj petak 13-i cu baš da zapamtimuser posted image user posted image user posted image .
ledy blue i ja cu onda rahat da povratimuser posted image

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 478
10.11.2009 7:40:57   
baby_joy
Almaa sretno u petak ma nije bitno što je 13-ti . Nadam se da će sve biti ok i da ćeš ubrzo poslije postatiuser posted image user posted image user posted image user posted image  Good luck!!!

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 479
10.11.2009 20:11:17   
Almaa
Hvala, samo da prođe malo sam "neurozna"user posted image

(odgovor članu baby_joy)
Neposredna veza do poruke: 480
10.11.2009 20:12:44   
lamama
Almaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sretno!!!

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 481
10.11.2009 20:46:26   
vjestica
Almaa sretno na laparo i da aaBd ubrzo nakon laparo zatrudniš user posted image
moraš gore uzeti čepić, jer moraju crijeva biti friško očišćena, ponesi samo dovoljno toalet papira, vlažne maramice za dezinfekciju wc šolje (imaš ih u dm-u) i toleat vlažne maramice
a nije obavezno da povratiš narkozu (ja sam je povratila jednom, neke nikako)
anesteziologica koja je dolazila u vizitu je rekla da je kod prijašnjih narkoza bilo obavezno povraćanje (kada su se koristila druga sredstva, eter ja mislim), a sada kod novije anestezije to nije obavezno
i ne gnjaiš, nisu glupa pitanja,i ja sam ih imala tonu prije i poslije op.
pitaj ako te još šta zanima i ne boj se, stvarno nije ništa strašno
sretno user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 482
10.11.2009 20:49:23   
Leva
Almaa sretno user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 483
10.11.2009 21:54:02   
Lilipop

IZVORNA PORUKA: Leva

Almaa sretno user posted image user posted image user posted image

3 x IUI -0

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 484
11.11.2009 8:12:55   
Anoniman
Izgleda da će i NEUTJEŠNA sljedećeg mjeseca na laparo.
Pročitala sam da nije ništa strašno pa sam se malo ohrabrila.
Najvjerovatnije da će to raditi dr.Mašić,i o njemu sam čitala da je super dr.

(odgovor članu Lilipop)
  Neposredna veza do poruke: 485
11.11.2009 8:15:40   
baby_joy
IZVORNA PORUKA: NEUTJEŠNA

Izgleda da će i NEUTJEŠNA sljedećeg mjeseca na laparo.
Pročitala sam da nije ništa strašno pa sam se malo ohrabrila.
Najvjerovatnije da će to raditi dr.Mašić,i o njemu sam čitala da je super dr.

Neutješna sretno,to je još jedan korak kauser posted image  .
Već imaš iskustva nekih cura koje su radile kod Mašića.Čini mi se brzamalauser posted image .user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 486
11.11.2009 8:20:54   
riba78
Almaa sretno user posted image user posted image user posted image neka ovo bude posljednja prepreka da tvoje user posted image user posted image

Neutješna sretno i tebi iste želje user posted image user posted image user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu baby_joy)
Neposredna veza do poruke: 487
11.11.2009 9:04:48   
Anoniman
hvala Vam puno

(odgovor članu riba78)
  Neposredna veza do poruke: 488
11.11.2009 10:12:35   
brzamala
Almaa i Neutjesna sretno, i da ubrzo nakon laparoskopije zabebiteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 489
11.11.2009 11:06:24   
Almaa
brzamala, hvala user posted image i tebi što prije da ugledašuser posted image user posted image

(odgovor članu brzamala)
Neposredna veza do poruke: 490
11.11.2009 11:42:17   
Anoniman
hvala brzamala da se ti nam aBd javiš sa novostima user posted image

(odgovor članu brzamala)
  Neposredna veza do poruke: 491
11.11.2009 16:45:22   
ledy blue
Ma pravo se iznervirah ...maloprije mi iz reza onog na pupku poceo izlaziti neki iscjedak kao gnoj i sukrvica...malo ocistila i stavila flaster..vecina je izasla al evo jos pomalo izadje..jel se to jos nekom desavalo ko je radio laparoskopiju??
Rana mi je odmah zarasla..ostao bio jedan končić,al danas kako je ispao  počelo je to., i to tek poslije vise od mjesec dana poslije operacije....Sad nemam pojma sta da radimuser posted image

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 492
11.11.2009 16:48:25   
lamama
meni se to desilo poslije laparoskopije u općoj bolnici, i ja sam čistila, bilo mi je upaljeno više od mjesec dana, ali na srećiu prošlo je, ne znam ledy ako ti se ne smiri za dan dva otiđi gore da te pregleda.

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

Neposredna veza do poruke: 493
12.11.2009 8:08:44   
Almaa
Samo da se pozdravim odoh na kliniku, javim se kad se vratim kuci sa iskustvima.

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 494
12.11.2009 9:30:36   
Anoniman
Sretno mila želim ti sve najbolje,držim ti fige,jaka si ti žena sve će to aBd dobro biti.

(odgovor članu Almaa)
  Neposredna veza do poruke: 495
12.11.2009 10:49:04   
Makica29
Ledy Blue nemoj se nista nervirati, meni se to desilo isto nakon mjesec dana od operacije. Proslo samo od sebe. Kazu da  se to desava kad izlaze dijelici konca koji su bili pod kozom. Proci se, bez brige user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 496
12.11.2009 12:24:35   
ledy blue
hvala cure...vec prolazi!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Makica29)
Neposredna veza do poruke: 497
12.11.2009 14:04:52   
brzamala
Jedno pitanje za sve koje su morale vaditi konce nakon laparoskopije: nakon koliko vremena od operacije su vam ih izvadili? Meni je danas tacno sedmica, a prijateljica me bas prepala jer kao mogu urasti u kozu ako se ne izvade za sedmicuuser posted image a moj dr. mi se ne javlja da vidim s njim.

< Poruku je uredio brzamala -- 12.11.2009 14:05:39 >

Neposredna veza do poruke: 498
12.11.2009 15:20:47   
vjestica
obično sami ispadnu
meni jedino nije ispao konac na pupku, pa mi ga je dr skinuo 2-3 sedmice poslije laparo

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu brzamala)
Neposredna veza do poruke: 499
12.11.2009 15:39:41   
brzamala
postoje dvije vrste tih konaca: oni koji se sami resorbuju i ovi koji se moraju vaditi. Kod mene su ovi koji se moraju vaditi, pitala sam doktora...a evo i saznala sam nakon koliko se vade...10-ak dana nakon operacije.user posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *