Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ponekad pomislim da je bolje nista da ne kazu nego da kazu sta im prvo padne na pamet. Al' opet kakve smo mi zene ako ne kazu, onda kao nije ih briga, ako kazu, e cuj sta mi kaze, ma ko je nama jos ugodio?
Može li jedan od kolegicinog muža?! Dobila ona trudove u po noći i zove ga da mu kaže da je boli i da idu u bolnicu,a on će ti njoj:de malo lezi da te pokrijem,hoćeš li čaj, možda će prestati!
I meni se desilo slicno... Ja u porodilistu, umirem od bolova, hodam jadna po onom hodniku i dahcem, vec sam na izmaku snage kad zvoni mi mobitel. Ne mogu se javiti, nego samo prekidam zvonjenje.Ulazim u radjaonu i poradjam se......Kad sam dosla sebi nakon poroda, uzimam telefon, kad tamo poruka od MM. Kaze> Ljubavi, strpi se to su lazni bolovi, ja sam citao na internetu, sad ce oni proci. Nazovem ja njega i kazem >Lazni ili ne, postao si otac....
Izjava kojoj se uvijek mogu smijati: "Gdje su joj KUĆANICE?", misleći mrtav-ozbiljan na pokućnice. Ne može da zapamti naziv, pošto ima rupa u bosanskom jeziku, kao i ona da je vidio jarana sa ZARUČENICOM.
Tema je za pohvale evo 2 sata sam citala i oplakala sam od smijeha, evo i jedan od mog dilbera...
Dan poslije Bajrama dolazi moj dragi sa jos jednim njegovim prijateljem dancem kod mene na veceru i zove sa autoputa pita jel treba jos sta kupiti ma reko ne treba jedino koju pivu, a on odgovara "ma sta ce ti to proso je ramazan" Ja ostala bez teksta
< Poruku je uredio MarinaDK -- 15.11.2009 3:16:13 >
Eh, sada mi naumpade jedan od brojnih blamova moga muza. Bili mi kod mojih roditelja i u moj babo prica kako je neki njegov jaran dobio invalidsku penziju, ali da je moro lezati u bolnici i raditi neke psiho testove, i kaze on pa mozda bi i ja trebao otici i praviti se lud. ja mu kazem ma daj vala imas bas smjesnu ideju pa nisi lud a moj ce ti dragi na to pa nego sta je?! , da stvar bude jos gora mi se svi odvalili smijat a on nas cudno gleda i kaze pa ja sta je smjesno i kada je skonto sta je rekao bilo crvenila do bola , sva sreca pa mi je babo razuman covjek inace bi bilo svega ...
Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.
Evo jedna od rodicinog muža: Porodila se ona i treba izaći iz bolnice i zove ona njega kaže"Donesi mi jastuk da iznesemo malu"On došao i donio pravi jastuk u kesi .
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
Evo jedna od rodicinog muža: Porodila se ona i treba izaći iz bolnice i zove ona njega kaže"Donesi mi jastuk da iznesemo malu"On došao i donio pravi jastuk u kesi .
jadan covjek se zbunio
oni stvarno ponekad kao da su pali s marsa
Mm je posebna priča, i sa njim uvijek nekih ludosti kao da sa djetetom imam posla a ne muškarcem od 30 godina. Prije koji dan idemo ja i mama iz kupovine, i mm nas vidio iz daljine.Kako nije očekivao moju mamu,mislio je da je jedna moja prija,jer su obje nižeg rasta.Pričekao nas ispred zgrade i isplanirao prepad. Sakrio se među leandore i kad smo došle ispred njih,iskočio pred nas,zapeo za zidić i prosuo se koliko je dug i širok ispred maminih nogu .Žena se malo prepala i govori mi "vidi Ivana ovaj isti tm" .Kad je mm vidio da je to moja mama pocrevenio ko paprika i samo tiho rekao "nemojte mi se smijat"
Mm je posebna priča, i sa njim uvijek nekih ludosti kao da sa djetetom imam posla a ne muškarcem od 30 godina. Prije koji dan idemo ja i mama iz kupovine, i mm nas vidio iz daljine.Kako nije očekivao moju mamu,mislio je da je jedna moja prija,jer su obje nižeg rasta.Pričekao nas ispred zgrade i isplanirao prepad. Sakrio se među leandore i kad smo došle ispred njih,iskočio pred nas,zapeo za zidić i prosuo se koliko je dug i širok ispred maminih nogu .Žena se malo prepala i govori mi "vidi Ivana ovaj isti tm" .Kad je mm vidio da je to moja mama pocrevenio ko paprika i samo tiho rekao "nemojte mi se smijat"
tvoj stvarno ako dijete
evo jedan od moje drugarice: zali se ona muzu da slabo gdje ide...samo s vremena na vrijeme kada se nesto bitno desi ili kada joj se koja drugarica porodi obidju se...kaze ti on njoj "pa radjajte svake godine pa cete se redovno vidjati"
Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.
hahhahahah mama 2009 molim te nemoj da kasljes :) i sve trudnice nek nekaslju hahahah ej ovi muzevi su ludi skroz :))))))
Eh, sada mi naumpade jedan od brojnih blamova moga muza. Bili mi kod mojih roditelja i u moj babo prica kako je neki njegov jaran dobio invalidsku penziju, ali da je moro lezati u bolnici i raditi neke psiho testove, i kaze on pa mozda bi i ja trebao otici i praviti se lud. ja mu kazem ma daj vala imas bas smjesnu ideju pa nisi lud a moj ce ti dragi na to pa nego sta je?! , da stvar bude jos gora mi se svi odvalili smijat a on nas cudno gleda i kaze pa ja sta je smjesno i kada je skonto sta je rekao bilo crvenila do bola , sva sreca pa mi je babo razuman covjek inace bi bilo svega ...
hahhahahahahhahaha
KAd mi nije više ni do čega...uletim na ovu temu i otkinem od smijeha...i sve se čini kasnije nekako prihvatljivo podnošljivo....
Sjetih se i ja jedne odvale od mog haklje.....pošto sam ja rodila ujutro u 6:45, i taj dan sam u bolnici, naravno on dolazi da vidi bebca prvi put...( ja sam očekivala mnogo emotivnu reakciju tipa suze vriska od sreće) ....ali on....kad je ušao u sobu...ja dobro prošla na porodu i sačekala ga ispred.....prva reakcija kada me vidio...CITIRAM...Joj ženo tebe,ti ko da se nisi ni porodila,nisi ni malo blijeda,ista samo nemaš stomak.....gledam ga,one žene oko mene se smiju...hajd rekoh od uzbuđena pa lupeta zagrliće me ksnije.... REAKCIJA KADA JE VIDIO BEBCA...ulazi lik s kamerom ja se nadam ono nešto posebno a dobijem samo...JOJ ŽENO ON ISTI TI.....tad mi je puko film i rekla sam mu da lagano da se malo odmorim......sreća njegova pa kad je sutra dan doša po nas u bolnicu počeo plakati od sreće inače bi ga ubila...i dan danas samo govori kako je zbunjen bio taj dan....
Nekad ih treba dobro nalupati da dođu sebi...
:) Mahir :) Mamino sunce zasijalo 05.08.2009. u 6:45
Volimo se, mazimo se, pazimo se....
Kako je brzo godina prošla od najsretnijeg dana...a mama ga svakim danom sve više voli :):)
Evo najnovije mog hairlije! Nakon ubjeđivanja sa ginekologom koje je trajalo mjesec dana da mi dozvoli da uslikam zube u petak sam to konačno napravila i stavila sva sretna snimak pored TV. Ideja je bila da stoji tu do danas kako ga ne bih zaturila. I tako, MM i ja odlučimo da napravimo generalku za vikend i u jednom trenutku odem ja do kante za smeće kada imam šta vidjeti Moj hairlija zafrljacio snimak i još pri tome sav sretan počeo da me ubjeđuje kako mu je nizgledao kao fišek od limuna Sreća njegova pa se snimak nije isprljao inače bih ga zadavila ali eto.. ljubim dijete svoje
hahaha leva...ja svog ne smijem ni pustiti da posprema inace bi morala prebirati smece da nije sta vazno bacio. On sve baca...i na kraju kada baci nesto vazno pita mene jel kod mene to i to i ubjedjuje me da mi je dao
Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.