|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Izvale" naših muževa
11.11.2009 17:08:18   
_melina_
IZVORNA PORUKA: ena0002

IZVORNA PORUKA: _melina_

moj muz stavio vodu da provre i legao na kauc u gacama, ruke stavio između nogu posto je bilo hladno u stanu i spava ko mala beba...a ona voda gotov sva uvrila...user posted image

Evo mali savjet iako je of topic, mozes vodu provreti malo prohladiti i nasuti u termos bocu, pa tako navecer ne moras kuhati, imas gotovo user posted image

to i radim samo sto tu noc nisam prokuhala vodu..zaboravila... :)

Nase Malo Sunce 1.10.2009.

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 301
11.11.2009 17:10:42   
reallove
acudesa evo ti i ovdje si mogla probati anoniman a otisla bas "tamo"user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu _melina_)
Neposredna veza do poruke: 302
11.11.2009 17:15:00   
acudesa
IZVORNA PORUKA: reallove

acudesa evo ti i ovdje si mogla probati anoniman a otisla bas "tamo"user posted image user posted image

sad je kasno user posted image user posted image user posted image
brži jezik od pametiuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 303
11.11.2009 17:16:27   
mala curica
Mm otisao je na Bajram namaz i kada se vratio
odmah smo otisli kog svekra i sveki.
Poceo on nama pricati utiske iz dzamije ,
kaze hodza trazio pare za( ne mogu se sjetiti za sta)
i valja se narod pobunio i (ovo moram velikim slovima)
NAROD IZASAO IZ HARFA.................user posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu _melina_)
Neposredna veza do poruke: 304
11.11.2009 17:17:07   
reallove
user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 305
11.11.2009 17:20:50   
acudesa
IZVORNA PORUKA: mala curica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tobe Jarrabi

< Poruku je uredio acudesa -- 11.11.2009 17:21:17 >

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 306
11.11.2009 17:23:18   
reallove

IZVORNA PORUKA: acudesa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tobe Jarrabi

sta tobe jarrabi,covjek samo izasao iz slovauser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 307
11.11.2009 17:24:42   
acudesa

tobe Jarrabi

sta tobe jarrabi,covjek samo izasao iz slovauser posted image

user posted image user posted image user posted image  ja sam mislila na posebno slovouser posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 308
11.11.2009 17:27:22   
reallove
user posted image user posted image user posted image posebno ma bona i to ti je obicno arapsko slovo,nista posebnouser posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 309
11.11.2009 17:28:07   
Amrino
IZVORNA PORUKA: doublemum

Može li jedan od kolegicinog muža?!
Dobila ona trudove u po noći i zove ga da mu kaže da je boli i da idu u bolnicu,a on će ti njoj:de malo lezi da te pokrijem,hoćeš li čaj, možda će prestati!

Oplakala sam user posted image user posted image user posted image .

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 310
11.11.2009 17:30:38   
acudesa

user posted image user posted image user posted image posebno ma bona i to ti je obicno arapsko slovo,nista posebnouser posted image user posted image

jest za tebe, ali ja samo na jedan način imam susret sa arapskim slovima...nejse..šta si me se svrzla, ženska glavouser posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 311
11.11.2009 17:31:36   
reallove

IZVORNA PORUKA: Amrino RR

IZVORNA PORUKA: doublemum

Može li jedan od kolegicinog muža?!
Dobila ona trudove u po noći i zove ga da mu kaže da je boli i da idu u bolnicu,a on će ti njoj:de malo lezi da te pokrijem,hoćeš li čaj, možda će prestati!

Oplakala sam user posted image user posted image user posted image .

ja kada sam se trebala poroditi,boli mene i ja probudim mm,on jadnik se izgubio,muka mu odjednom,otrcao u kupatilo i tamo se zaglavio,e kad je zavrsio,onda dosao meni i kaze-e sta sada,hocemo li u bolnicu

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 312
11.11.2009 17:32:59   
reallove

jest za tebe, ali ja samo na jedan način imam susret sa arapskim slovima...nejse..šta si me se svrzla, ženska glavouser posted image user posted image

svrzlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 313
11.11.2009 17:36:56   
Presretna
Meni je vodenjak pukao zovem muza reko moramo u bolnicu,kad ce ti on meni: Joj haj sacekaj jos malo da se naspavam,nemoj sad

Rodio sam se 15.09.2009 i uljepsao svima oko sebe zivot!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 314
11.11.2009 17:37:18   
acudesa

svrzlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kad sam tipkala s.. (da ne govorim dalje:..vrzla)..znala sam šta će bitiuser posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 315
11.11.2009 17:38:35   
acudesa
IZVORNA PORUKA: Presretna

Meni je vodenjak pukao zovem muza reko moramo u bolnicu,kad ce ti on meni: Joj haj sacekaj jos malo da se naspavam,nemoj sad

ma nisu oni normalniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Presretna)
Neposredna veza do poruke: 316
11.11.2009 17:41:36   
Presretna
Ma suti prvo sam ga jedva probudila,al meni je tacno na vrijeme termin mi je bio tad tako da sam ja se nadala svakog momenta,al i ja sam bila smjesna ja mislila da sanjam

Rodio sam se 15.09.2009 i uljepsao svima oko sebe zivot!

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 317
11.11.2009 17:42:24   
acudesa
IZVORNA PORUKA: Presretna

Ma suti prvo sam ga jedva probudila,al meni je tacno na vrijeme termin mi je bio tad tako da sam ja se nadala svakog momenta,al i ja sam bila smjesna ja mislila da sanjam
user posted image user posted image user posted image user posted image
ti si još gorauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Presretna)
Neposredna veza do poruke: 318
11.11.2009 17:50:06   
maminsin
Evo sta je mene nasmijalo pred porod.  Prije toga da vam kazem da zivimo u SAD i da je moj muz slab sa engleskim.

Otisla sam kod ginekologa na pregled i on me je poslao u bolnicu na neke dodatne testove (to je bilo 5 dana prije mog termina).  Lezala sam na krevetu i odjednom mi je pukao vodenjak.  Ja u prvi mah nisam ni skontala sta se desava a moj muz vidjeo da je sva posteljina mokra i potrcao u hodnik govoreci HELP, HELP, HELP!!!user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 319
11.11.2009 17:51:13   
milenium

(odgovor članu maminsin)
Neposredna veza do poruke: 320
11.11.2009 20:22:59   
Aldyy
Jao legende.....pa jesu li mu pomogli????

:) Mahir :)
Mamino sunce zasijalo 05.08.2009. u 6:45

Volimo se, mazimo se, pazimo se....

Kako je brzo godina prošla od najsretnijeg dana...a mama ga svakim danom sve više voli :):)

(odgovor članu maminsin)
Neposredna veza do poruke: 321
11.11.2009 20:28:01   
maminsin
user posted image

Pa dosli kasnije kad sam ja pritisnula dugme za poziv sestre.  Mi smo se uplasili a njima to kao dobar dan. user posted image   MM se toliko prepao.  Otisao je kuci da mi donese stvari i kad se vratio primjetila sam da je imao drugu majicu na sebi.  Sav se preznojio od muke. user posted image

(odgovor članu Aldyy)
Neposredna veza do poruke: 322
11.11.2009 22:31:05   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: maminsin

Evo sta je mene nasmijalo pred porod.  Prije toga da vam kazem da zivimo u SAD i da je moj muz slab sa engleskim.

Otisla sam kod ginekologa na pregled i on me je poslao u bolnicu na neke dodatne testove (to je bilo 5 dana prije mog termina).  Lezala sam na krevetu i odjednom mi je pukao vodenjak.  Ja u prvi mah nisam ni skontala sta se desava a moj muz vidjeo da je sva posteljina mokra i potrcao u hodnik govoreci HELP, HELP, HELP!!!user posted image user posted image user posted image  

hahhahahhahahhahahhahhahah

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu maminsin)
Neposredna veza do poruke: 323
11.11.2009 22:35:49   
malaaaa
IZVORNA PORUKA: maminsin

user posted image user posted image user posted image bas me nasmija

(odgovor članu maminsin)
Neposredna veza do poruke: 324
11.11.2009 22:44:17   
Anoniman
Ja došla iz bolnice poslije poroda, sva iscrpljena, blijeda, boli me rana, ne mogu sjesti, nenaspavana-nikakva i kažem mm kako sam ja blijeda i ispijena a on onako hladno i kulturno( čisto da nešto kaže)-pa nisi dugo izlazila na sunce...Zamisli ,molim te, da mi ne reče,ne bih znala uzrok.

(odgovor članu malaaaa)
  Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *