|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: autosjedalice - proizvodjaci
9.11.2009 12:46:49   
Alma Z
Nelica, imas li broj telefona te trgovine? Hajde molim te ako nadjes na racunu provjeri mi ali bi mi to hitno trebalo. Da li ima ta trgovina u Vinkovcima?

Moja Džana je stigla 28.01.09.

(odgovor članu Nellica)
Neposredna veza do poruke: 401
9.11.2009 21:25:06   
triplemama
Friške informacije iz TL u TZ
Maxi Cosi Priori SPS 250 KM
Maxi Cosi Priori XP 350 KM
BebeConfort Iseos TT 250 KM

Ko čeka i dočeka NOVI ZAKON O "AS"
Savjetnica za AS udruženja DjeCa

(odgovor članu Alma Z)
Neposredna veza do poruke: 402
10.11.2009 0:23:31   
Alma Z
Danas sam narucila u TL u Tuzli maxi cosi tobi, cijena joj je 260 KM!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu triplemama)
Neposredna veza do poruke: 403
10.11.2009 11:19:05   
w.pooh
user posted image user posted image user posted image i ja sam juče naručila MC Tobi Tango red user posted image na sniženju 259,90 KM user posted image user posted image
jedva čekam da dođe user posted image
Alma Z kad su tebi rekli da će doći?

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu Alma Z)
Neposredna veza do poruke: 404
10.11.2009 11:22:08   
M kao Mama
Ja juče išla u TL u BBi- centru nema nekoliko autosjedalica, kaže ona žena sve se rasprodale, i ja još nešto kupovala i dam im onu karticu MAGMA za sakupljanje bodova, kad ona meni veli ne znam može li pošto je rodba na sniženju, ja kažem može, uvijek je moglo, kaže prodavačica moram pitati šeficu. Kad eto je govori, ma eto bile ove autosjedalice na sniženju, pa na njih se kartica nije mogla provlačiti.

Tako žene da znate, ako nemate karticu izvadite je na nekoliko dana ranije, šte VAm je da Vam propadaju bodovi. Mislim da na temi Kupovina u TL imate sve pojašnjeno, ukoliko niste upućene.

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 405
10.11.2009 11:59:04   
w.pooh
Ja juče kad sam naručivala Tobi pitam za bodove i kaže meni prodavačica može dobiću 51 bod i još 100 nagradnih jer je valjda dječija oprema preko 250 KM user posted image user posted image user posted image
valjda će biti..kad dođe AS javiću šta je bilo

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 406
10.11.2009 14:59:27   
triplemama
Za ove što su naručile Tobi AS, da li je to novi model.

Ako budete trebale pomoć pri montiranju javite se, rado ću pomoći (pošto će te u TZ preuzeti AS).

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 407
10.11.2009 15:03:17   
una77
Ta Tobi sjedalica je 2007 godistem, molim te za tvoje mišljenje o ovoj autosjedalici.

Neposredna veza do poruke: 408
10.11.2009 15:05:19   
emma.L
Nedavno smo kupili Tobi i moje dijete je presretno, a i mama je prešla naprijed napokon user posted image . Pa ono je lako za namontirati i stoji kao zacementirano. Malo sam bila skeptična jer smo imali onu Maxi Cosi sa easy fixom za bebe do 9 kg, pa sam mislila da samo to može biti sigurno, ali zaista je super.
A što se tiče bodova, dobija se još 100 dodatnih kad kupite sjedalicu, a za samu sjedalicu je 79. Nama su taj broj od 179 bodova preračunali u KM i dobili smo 56 KM (šal, kapa, rukavice, košulja i čaša s kljunom gratis user posted image ).

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 409
10.11.2009 15:18:39   
Alma Z
A mogu li tu karticu dobiti u TL na dan kupovine AS, ili ima neka procedura oko izdavanja?

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 410
10.11.2009 15:21:24   
Alma Z
Rekla je da ce mi danas javiti kad tacno ce doci?!?! Mada cisto sumnjam... Kaze da ce najvise za 15 dana, ali ja mislim i da ce prije. W.pooh, a tebi jesu sta rekli??

Nestrpljivi smo svi..

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 411
10.11.2009 15:31:26   
w.pooh
Meni su rekli da bi trebala doći do suboteuser posted image user posted image Alma Z ako ti jave kada će doći molim te javi mi..
Ja pitam sinoć prodavačicu koje je godine Tobi proizvedena kaže ona 2009..pa sad da li je vidjećemo
triplemama ako sjedalica stigne do subote ja dolazim na pregled user posted image user posted image a ako ne možemo se dogovoriti da se vidimouser posted image hvala

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu Alma Z)
Neposredna veza do poruke: 412
10.11.2009 15:35:23   
triplemama

IZVORNA PORUKA: w.pooh

Meni su rekli da bi trebala doći do suboteuser posted image user posted image Alma Z ako ti jave kada će doći molim te javi mi..
Ja pitam sinoć prodavačicu koje je godine Tobi proizvedena kaže ona 2009..pa sad da li je vidjećemo
triplemama ako sjedalica stigne do subote ja dolazim na pregled user posted image user posted image a ako ne možemo se dogovoriti da se vidimouser posted image hvala

Pitajte koja je AS, da li ova nova izmjenjena Tobi (2009) jer je imala bolje ocjene na testu

W. Pooh slobodno se dogovorimo na PP

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 413
10.11.2009 15:42:33   
juni
Samo jedan savjet za autosjedalicu Tobi. Da je novi model cete znati tako sto se na dijelu koji dodje djetetu izmedju noga nalazi ravna zelena linija, stara je potpuno ista samo je taj dio u obliku slova V ali naopako. Stara Tobi sjedalica se nije dobro pokazala na testovima. Nova je odlicna.

EMIL,7.9.2008.

Neposredna veza do poruke: 414
10.11.2009 15:48:49   
w.pooh
Vidjećemo kada sjedalica dođe..meni je rekla da je model 2009 i pokazala mi katalog Maxi Cosi iz 2009 da izaberem boju..ali tek kad je vidim biću sigurna..ali bolje je i Tobi stariji model nego ona koja nije ni bila na testu ili ne daj bože nikakva  sjedalica user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 415
10.11.2009 15:49:55   
Alma Z
Ja ipak mislim da je to AS iz kolekcije 2008, imaju stanje na zalihama kojeg hoce da se rijese, jer im je stigla nova kolekcija 2009.
I jos nesto, juce sam na njihovoj stranici vidjela tobi na akciji (999,99 KN), danas su sa stranice skroz skinuli ovaj model AS. Zalihe cure... Valjda nismo zakasnile.. Hmmm..user posted image user posted image

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 416
10.11.2009 15:52:12   
Alma Z
IZVORNA PORUKA: Alma Z

A mogu li tu karticu magma kluba dobiti u TL na dan kupovine AS, ili ima neka procedura oko izdavanja?

Zna li ko sta o tome

(odgovor članu Alma Z)
Neposredna veza do poruke: 417
10.11.2009 15:54:15   
Alma Z
nasla sam fine slike tobi-a, ali ne znam kako se postavljaju na forum???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alma Z)
Neposredna veza do poruke: 418
10.11.2009 15:55:31   
w.pooh
Iskreno se nadam da nismo zakasnileuser posted image user posted image
a karticu možeš dobiti na licu mjesta, samo prvo traži da ti je izdaju pa onda obavi kupovinu a bodove možeš iskoristiti dan nakon kupovine i važe ti 6 mjeseci..ako ti šta jave za AS molim te javi nam user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu Alma Z)
Neposredna veza do poruke: 419
10.11.2009 15:56:51   
juni
Ne mora znaciti da su zalihe, sjecam se da sam u BBIju prije nekoliko mjeseci vidila nove modele. Samo provjerite taj indikator, znaci da je ravan.

EMIL,7.9.2008.

(odgovor članu Alma Z)
Neposredna veza do poruke: 420
11.11.2009 13:21:49   
nedimko
Pozdrav od novog clana forumauser posted image
prema datumu (krug s brojevima i strelica)kojeg sam vidjela ispade da su proizvedene 04.2009 god.
Nekoliko pitanja od mene, dvoumim se da li da kupim MC.TOBI ili B.C.ISEOS TT.
Zapravo user posted image  jos nije za ovu skupinu sjedalica jer ima 4,5 mj., oko 8 kg, dug 68 cm (koristimo nosiljku) ali zelim iskoristiti snizenje AS.
Takode me interesuju oni utori o kojima si pisala na sjedalici, da li se to odnosi na visinu remencica? Bitno mi je da sjedalica bude sto visocija jer je user posted image  izrazito dug (roden 4150 gr, 60 cm). Neznam da li sam upravu ali mi se cini da je tobi visocija od BC-TT-a.
Imamo vrlo mali automobil (polo 2000) s troja vrata, kakva su tvoja iskustva vezano za montiranje i upotrebu ovih sjedalica u njemu?
Takoder sam narucila kombinovanu od BC-ISEOS-NEO u TL  (0-18 kg), jer bi je mogla sada koristiti, ukoliko sta bude od te narudbeuser posted image . Izgleda da niko nema iskustva s ovom vrstom AS jer po rijecima prodavaca u TL nisu do sada imali tu vrstu.

Neposredna veza do poruke: 421
11.11.2009 13:33:16   
w.pooh
Ne bih ti mogla odgovoriti na pitanja o sjedalicama, tu će ti triplemama najbolje pomoći, ali vidim da si napisala da si naručila sjedalicu od 0-18 kg, pa zašto onda hoćeš i od 9-18user posted image user posted image jedino ako user posted image ne preraste po visini, ali ne znaš ni da li će Tobi prerasti pa ćeš je uzalud kupiti a i nije baš jeftinauser posted image a i beba ti ima 4,5 mjeseca znači još najmanje 8 mj dok ne pređe u grupu 1 AS...ali triplemama će ti najbolje objasniti

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu nedimko)
Neposredna veza do poruke: 422
11.11.2009 14:34:58   
Alma Z
IZVORNA PORUKA: w.pooh

user posted image user posted image user posted image i ja sam juče naručila MC Tobi Tango red user posted image na sniženju 259,90 KM user posted image user posted image
jedva čekam da dođe user posted image
Alma Z kad su tebi rekli da će doći?

Kontaktirali su me iz TL i Maxi cosi tobi koju sam narucila u boji picnic ocean ce doci u sljedecu srijedu ili subotu. Danas valjda stizu u skladiste u Zagreb.  user posted image user posted image

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 423
11.11.2009 14:44:16   
w.pooh
Hvala  Alma Z....jel u sljedeću subotuuser posted image
user posted image user posted image mislila sam da će prije doći..

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu Alma Z)
Neposredna veza do poruke: 424
11.11.2009 15:18:05   
nedimko
Cini mi se da od te narudbe nema nista, ali cu jos provjeriti kad odem u TL ili cu ih kontaktirati. I zato sad razmisljam o kupovini AS od 9-18 kg.

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *