Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Shejla bodovi se dobijaju u Turbo limachu, na karticu koju besplatno dobijaš u svakoj prodavnici, i pri kupovini proizvoda preko 25 KM skupljaju se nagradni bodovi koji se moraju potrošiti u roku od 6 mjeseci.
znam za te bodove, imam karticu. Ali w.pooh rece da je dobila nagradnih 100 - kako to???
a triplemama, znam da je jos mala, nego ce nam sada doci za Novu Godinu tetka iz Njemacke, pa da ponese, da ne moramo poslije za par mjeseci placati dostavu. eh sad ste me pobundale, taman smo skontali ovu Roemer (znaci bez oznake TT moze i isofix i kaisevi ), a vidim svi kupuju MC tobi - bas sam je jucer gledala u TL. Mislim razlika je u cijeni, pa sad ne znam je li tolika razlika i u sigurnosti??? Znam da ova nema isofix, ali inace da li jeova Roemer stvarno duplo bolja, s obzirom da je duplo skuplja???
Juče smo kupili MC Tobi Tango red čim je stigla u TL javili su nam..ja sam super zadovoljna ali jedva smo je postavili pojas nam malo kraći (automobil je Kia Sephia) ali ipak smo uspjeli i skroz je učvršćena i još za mame koje su pitale za nagradne bodove za sjedalicu smo dobili 51 bod i još 100 nagradnih koje odmah u subotu odoh da potrošim
Sad me zanima, kako mozes te bodove iskoristiti u subotu? Ako recimo imas u tim bodovima 50-ak KM, jel to znaci da u subotu moras nesto kupiti, pa ce ti taj proizvod biti prodan po cijeni umanjenoj za protuvrijednost bodova, ili recimo mozes otici i odabrati nesto u toj protuvrijednosti bodova bez da dodatno bilo sta placas; ako si shvatila sta pokusavam da kazem??
Znam šta hoceš da kažeš..nisam baš ni ja sigurna kako to sad funkcioniše, možda čak odem i večeras pa ću ti javiti.. shejla bodove ne možeš iskoristiti odmah tj da ti odmah daju popust na sjedalicu nego tek 48 sati poslije pri narednoj kupovini a jedan bod je 0,30 KM kada koristite popust
Znam šta hoceš da kažeš..nisam baš ni ja sigurna kako to sad funkcioniše, možda čak odem i večeras pa ću ti javiti.. shejla bodove ne možeš iskoristiti odmah tj da ti odmah daju popust na sjedalicu nego tek 48 sati poslije pri narednoj kupovini a jedan bod je 0,30 KM kada koristite popust
znam to, ali eto, uvijek nesto treba za nase bebice...pa ti to dodje kao popust
Alma Z za ovo što ti indikator ne pozeleni: kada dijete staviš u AS i zakopčaš prvo potegni pojaseve prema gore tako da onaj dio pojasa koji ide preko kukova bude zategnut pa tek onda na zatezač pojasa (onaj dio pojasa što viri između dječijih nogu). Ostane lufta na kukovima pa se pojas ne zategne pravilno.
shejla akcija za Tobi ti je do kraja novembra. I još da kažem za one bodove da sam ih potrošila u petak ostao mi samo 1 znači možeš izabrati bilo šta u vrijednosti bodova ili više pa doplatiti..mi smo uzeli podne puzzle, edukativne dlanove, maicu i košulju dugih rukava
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.