Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mamy mi smo u njih kupili spavaću sobu gorenje,nisku komodu i sad se spremam kupti stol za dnevnog boravka.nisam ga dosad htjela uzimati da mi djete ima širine.opet će mo u vaš dom.
Malo sam listala katalog IKEA-e i slucajno nadjem ugao identican nasem samo sto smo ga mi kupili u Urban namjestaju. Bas sam ostala iznenadjena iako nam je gazda Urbana pricao da rade i za Ikeu. U Ikei duplo skuplji
Sve zavisi sta zelis, za mene ima cool komada. Ovaj nas je bio 1500 km. I mi smo se iznenadili za cijenu s obzirom da je koza u pitanju. Jos smo mogli zanovijetati i ici u detalje npr. koji konac da koriste i korigovati po svome. Ljudi koji rade su super, sve se mozes s njima dogovoriti.
pa ili ugao, al da je mebl stof ne koza, ili trosjed i dvosjed...i to da ima opciju razvlacenja...vidjeli smo nesto u udobnosti, a eto kontam svratiti u urban i kazaz kazu ljudi da ima super stvari, za eco company ne znam kakve su cijene?
Mi smo kupovali u dalasu-lijep izgled, kvalitet onako Malagić- također Iverex-nikako katastrofa, stolice su u fazi raspadanja jedva su izdržale goste koji su dolazili Omega-super, prezadovoljni