|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  288 289 [290] 291 292   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
10.11.2009 11:26:57   
Mya_81 RR
Čestitamo i našem dlugu Danijalu 5 mjeseci....i šaljemo mu u ovim poklončićima sve što želi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu _melina_)
Neposredna veza do poruke: 7226
10.11.2009 11:28:36   
danis
veliki pozdrav svim mamama i njihovim bebicama. i mi bi se druzili s vama ako se slazete . moj bebac se rodio 09 07 i sada je vec velika i vesela bebica user posted image

(odgovor članu _melina_)
Neposredna veza do poruke: 7227
10.11.2009 11:32:44   
marinčii
IZVORNA PORUKA: danis

veliki pozdrav svim mamama i njihovim bebicama. i mi bi se druzili s vama ako se slazete . moj bebac se rodio 09 07 i sada je vec velika i vesela bebica user posted image
pozdrav za tebe i tvoju bebicu ,i naravno da ste dobrodošli za druženjeuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu danis)
Neposredna veza do poruke: 7228
10.11.2009 11:36:36   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: danis

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slažemo, slažemo user posted image

Dobro nam došli user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu danis)
Neposredna veza do poruke: 7229
10.11.2009 11:41:57   
danis
marinčii hvala na dobrodoslici! Vidim da su nase bebice jedan dan razlike ! dali dojis bebu ?

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7230
10.11.2009 11:44:05   
sheri
i mi se pridruzujemo dobrodoslici za nove kolaceuser posted image user posted image user posted image
ljudi dragi, meni kosa nenormalno opada i glava me boli, da me to pocinje popriolicno plasiti

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu danis)
Neposredna veza do poruke: 7231
10.11.2009 11:45:26   
marinčii
je danas nam je točno 4 mjeseca i samo dojimo ,ni čaj ni vodu nismo probali al nešto se mislim da mu probam dati malo vode!?a ti ,dali dojiš ili je ad mlijeku?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu danis)
Neposredna veza do poruke: 7232
10.11.2009 11:45:50   
Ex Yu
Danis dobro nam dosla naravno da cemo se druziti user posted image

otisla nam je patronazna imamo 9650 kg malo previse al taman user posted image dugi smo 70 i kusur tako da smo prava velika bebara pomalo sjedimo i rekla nam je sta sve smijemo da rucamo izmedzu ostalog sta me iznenadilo to je

rizolino, i one gluposti ali sa kravljim mlijekom jogurt i jos par nekih stvari koje ona ima u tablici od ministarstva i donjela mi je da vidim ... sve ostalo ok

bebac spava a ja poslije 100 godina pristavila grah tako da nemoram mislit o rucku a zato mi je soba haos izvalila sam svu gardarobu po krevetima da bi morala da slozim ormare a to mi je najmrze na svijetu user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu danis)
Neposredna veza do poruke: 7233
10.11.2009 11:47:04   
marinčii
IZVORNA PORUKA: sheri

i mi se pridruzujemo dobrodoslici za nove kolaceuser posted image user posted image user posted image
ljudi dragi, meni kosa nenormalno opada i glava me boli, da me to pocinje popriolicno plasiti

sheri i meni kosa užasno opada ma puna šaka saki put kad se očešljam,a i glava me često boli...nego jesi ti radila nalaze možda ti je željezo nisko..kod mene je to razlog čestih glavobolja

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7234
10.11.2009 11:47:20   
Ex Yu
sheri i meni kosa opada ludo bas sam bila na frizuri prosle sedmice i kaze mi frizer da se raja masovno zali valjda period mozda se "linjamo" meni sve po krevetu budu dlake na sve strane svaki drugi dan mjenjam sarsaf jer to nemogu pokupit dlake .... ludnica valjda ce stati

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 7235
10.11.2009 11:50:13   
danis
ja ne dojim nazalost . moj pije antialergijsko mlijeko . Dajem mu cajic i njega pije rado ali vodu nece

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7236
10.11.2009 11:50:34   
sheri
ex yu, masala momcina pravo napredujeuser posted image user posted image user posted image user posted image
a za kosu, znam da ima i do vremena, i eto to sto opada poslije poroda, ali bas previse i pogotovo sto mi je sva kuca od moje kose, fuj! i meni pogotovo ide naq zivce po krevetu, uh fuj

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 7237
10.11.2009 12:01:59   
pocahontas

ex yu, masala momcina pravo napredujeuser posted image user posted image user posted image user posted image
a za kosu, znam da ima i do vremena, i eto to sto opada poslije poroda, ali bas previse i pogotovo sto mi je sva kuca od moje kose, fuj! i meni pogotovo ide naq zivce po krevetu, uh fuj

joj ista stvar..ili se ja sisam ili muz, a oboje smo hb kosati .....a to je hormonalno od poroda...opadanje treba prestati 9 mjeseci od porodjaja...a nemojte folirati, a kada vam je  u trudnoci kosa blistala i nije opadala, ha, ha? e mora sad opadati sve sto tada nije opadalo....jos kod mene extra duga kosa pa jedna dlaka kada se smota ko dvjesta neciji....uh...stace i to..ocelaviti necemo sigurno user posted image

ex yu cestitamo rodjendan velikom djecaku koji nas u zubima moze nosati user posted image kuc kuc...

minja user posted image user posted image user posted image za okret..cekamo sad sa ledja na stomak...ovaj moj jos nije sa stomaka na ledja...nije mu interesantno valjda...doduse jeste samo jednom i to akda je imao 2 mjeseca ali mislim da se prevalio slucajno....

imamo novi fazon pomalo opasan dok ne spustimo nivo krevetca sto mora biti danas..[prilikom okreta na stomak yaustavi se na boku i rukicom uhvati rub krevetca i nabaci nogu na ogradicu i kao da hoce da preskoci..samo treba njemu jos snage za to ali sta ja znam....danas, nivo krevetca ide skroz down.....

< Poruku je uredio pocahontas -- 10.11.2009 12:03:05 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7238
10.11.2009 12:09:29   
Anoniman
Jutros sam u Chiccu kupila zastite za uticnice, dodje 10 komada i kosta 10,50 KM ali ima na to 40 % popusta i izadje 6,30 KM tako da znateuser posted image

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 7239
10.11.2009 12:13:04   
Pretty mamma
Sahara,
super što si se zaštitilauser posted image .
Evo malena je zaspala, Gilmorice će na Pinku, a to sam svojevremeno gledala. Joj, nemam pojma šta ću za ručak. Piletinu na 101 način user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7240
10.11.2009 12:14:20   
škorpija
čestitam rođendan kome nisamuser posted image user posted image user posted image user posted image , evo hrpu poklona, neće da se baciuser posted image
Danis dobrodošla, kakvo je vrijeme u rijeci

Ex yu prešišali ste na i u dužinu, a u težinu da ne govorimuser posted image , mašalah, mašalah,user posted image
Mia, znači curka nam se okreće, triput hura za Minju:hura, hura, hurauser posted image

pocahontas šta se ti žališ, koliko sam vidjela tebi kose ne fali, što bi ti rekla:kuc, kucuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 7241
10.11.2009 12:23:36   
marinčii
danis ja se sve bojim mu dat vode ,,ma ja sam ti preplašljiva i paničnauser posted image a jeli planiraš početi s gustom hranom ilii?ja još neću kako ga dojim nema potrebe a nekako mi je i premali da jede kašikomuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 7242
10.11.2009 12:52:55   
pocahontas
marincii ne bih da ti pametujem ali ti najbolje znas sama...ako smatras da je bebi sasvim zadovoljan sa dojenjem i da mu nista osim toga vise i ne treba, samo tako nastavi..on sve dobije sto mu treba kroz tvoje mlijeko..ti popij kamilice litar ako treba i vode i on ce sve to dobiti kroz tebe....

< Poruku je uredio pocahontas -- 10.11.2009 13:03:07 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7243
10.11.2009 12:55:36   
danis
skorpija hvala na dobrodoslici . u Rijeci jke danas suncano ali bojim se da nece dugo
marinci  mi sutra idemo kod dr na redovitu kontrolu i cijepljenje pa cu vidjeti sta ona kaze u vezi sa dohranom

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7244
10.11.2009 12:56:20   
marinčii
ma naravno pocahontas nisam ni planirala početi još ,planiram kad napuni 5 mjeseci ako se i tada ne predomislimuser posted image ti si počela s nadohranom .,i kako se rafi sviđa?ja se sve bojim da moj neće htjeti da će bit na mamu probirljivuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

Neposredna veza do poruke: 7245
10.11.2009 13:22:53   
pocahontas
ja sam ti pocela sa dohranom, ali na kontroli mi pedijatrica rece da jos sacekam desetak dana/ kada bude imao 6 mjeseci, te da nema potrebe nista da uvodim ranije..kao, jos mali stomacici nisu potpuno razvijeni da vare tu hranu...jetra, bubrezi i sl..nepotrebno ako mu je mother's milk sasvim dovoljan..nece mu nista biti da jos sacekamo..
ja sam tih par dana, dakle prije kontrole, pocela sa izblendanim jabukama domacim i poslije sa kruskama i taman mu jutro prije odlaska kod pedi dala mrkvicu / skuhano sve naravno/..pojeo je... sta ja znam..ma to ti je sve kad se skupi mozda jedna supena kasika...jedva i to jer sav bude musav i vec smo sve siperke upropastili user posted image ...vidjela sam po kaki naredni dan da nije vise onako tecna, vec dobro kremasta ali iste je boje//// dakle, nesto je pojeo od toga...
ovih dana sam stala s tim po preporuci pedijatrice....samo je rekla da mogu domace sokice, vrlo malo..dakle isto supena kasika dnevno...toliko pojede tj. popije....

< Poruku je uredio pocahontas -- 10.11.2009 13:26:49 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7246
10.11.2009 13:35:43   
sheri
de vi meni recite, kako vi mame jedete. ja prvao slabo. jel tako, ako ja slabo jedem, i beba moze slabije dobivati . ili ona povuce sve sta joj trebauser posted image . a ja ne mogu, miskim jede,m sto znam da moram. ali i to je slabo

Neposredna veza do poruke: 7247
10.11.2009 13:36:27   
ivanak
Sve što sam ju dala domaće da jede, kuhano pa miksano voli i sve pojede za nepovjerovati, ali one kašice kupovne - treba se mučiti tri dana da pojede pola. Ružan okus je meni, kamo li ne njemu.

Neposredna veza do poruke: 7248
10.11.2009 13:44:31   
pocahontas

de vi meni recite, kako vi mame jedete. ja prvao slabo. jel tako, ako ja slabo jedem, i beba moze slabije dobivati . ili ona povuce sve sta joj trebauser posted image . a ja ne mogu, miskim jede,m sto znam da moram. ali i to je slabo

joj i mene to zanima...mislim da ako mama jede kaloricnu i jacu hranu i beba to dobije..i ja slabo jedem jaku hranu..kod mene ti je sve zdravo...raznovrsno ali zdravo...puno mlijecnih proizvoda, voca, slatkisa (ovo bas nije zdravo ali sta cu kad mi se to jede vise nego neka povrtkauser posted image ), meso fasirano ili neka snicla nemasna, piletina, riba i tako to..jaja skoro svako jutro...i po 1,5 soka od jabuke...onog obicnog kupovnog u tetrapaku.,,,kompot slabo, kada se nakanim da ga napravim propadne mi, ne pojedem sve nikad...mmmmm kesten pire mi je posebna poslastica...

< Poruku je uredio pocahontas -- 10.11.2009 13:45:47 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7249
10.11.2009 13:46:40   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: sahara

Jutros sam u Chiccu kupila zastite za uticnice, dodje 10 komada i kosta 10,50 KM ali ima na to 40 % popusta i izadje 6,30 KM tako da znateuser posted image

je li u onom chiccu u mercatoru ili?

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  288 289 [290] 291 292   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  288 289 [290] 291 292   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *