|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  280 281 [282] 283 284   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
7.11.2009 19:46:56   
noaa
felix iste muke sam imala sa Noom kad su nicali zubici a ona ih je dobila sa 4mjeseca.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7026
7.11.2009 20:25:53   
pocahontas
uh nidje hanumica..ccc.sta vam je?
ovaj moj citav dan nervozan..nije da place ali ono nista mu nije po volji..spavao danas dva sata u komadu sto nije nikad...user posted image slabo jede, moram ga varti da mu (.)(.) uvalim user posted image u usta stavlja sve sto stigne..pa i moju ruku uhvati s obje svoje rucice pa glodje..zubi ha? temp. nema..a mozda je samo zbog jucerasnje vakcine neurozis user posted image cudno mi jer je sinoc bio ok....

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 7027
7.11.2009 20:35:20   
škorpija
eee draga 100 % ti je rafo nervozan zbog zubića, ali to ništa ne značiuser posted image , mogu mu nići za dva dana , a mogu za dva mjeseca. mi koristimo genigel za desni, al nam ne pomažu, tražićemo neke druge ( u povjerenju  da ti prišapnem:mi počeli mazati desni bijelim vinom i super pomež, 10 puta bolje nego gel, na gazu kapnem nekoliko kapi i premažem desni, valjda me neće napasti druge mame da alkoholiziram dijeteuser posted image )

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 7028
7.11.2009 20:46:07   
pocahontas
ih ali kod nas je izgleda tek pocelo...mislim mozda i nije..ja bih jos sacekala s tim agresivnim preparatima..user posted image evo ga ko primirio se gleda crtane na baby tv..ceka kupanjac....
kaze mi mama da imaju u apoteci i neke kapi za desni na biljnoj bazi pa probaj s tim...et smotana zaboravih kako se zovu...user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 7029
7.11.2009 20:48:58   
škorpija
hajde pitaj je ako se sjetiš, moramo nešto mijenjati, ovako više ne ideuser posted image

Neposredna veza do poruke: 7030
7.11.2009 20:49:38   
noaa
dentinox-kapi za desni nama pedijatar propisao.

Neposredna veza do poruke: 7031
7.11.2009 20:50:39   
škorpija
eee čula sam za te kapi, kupiću njih, hvala noaauser posted image

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 7032
7.11.2009 20:54:45   
noaa
ma nista skorpija nama izbija 4-ti zubic,ima ogrlicu pa nema temperature i nervoze al veceras grize djete cipelu koda je cokolada user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 7033
7.11.2009 21:38:24   
shejla
škorpija i ja sam gledala na discovery (ona emisija "how it's made?") :) Imam u Njemackoj sestru od mm, pa sam njoj i mislila poslati, ali ne znam kako da nadjem na internetu gdje? sta?.... da sad ona tamo ne trazi - ne znam ni kako bi i ona trazila :)

dadada, bilo bi super ako bi mogla to pitati... a ne znam u cemu, mislim da je ovo bilo u bakru - i to se umoče cipelice u bakar, ne izljeva se (ako me shvatas?)... evo kako to otprilike izgleda, samo sto je na TV-u bilo pricvrsceno za neko postolje sa graviranim datumom ili imenom...i sl.

user posted image

pocahontas, to Rafi pati za Lamijom user posted image  ...rekla sam ti ja - doce cica na kolica user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7034
7.11.2009 21:42:02   
Anoniman
E da se i ja malo javim.
Danas sam 90% vremena provela sa svojom curicom user posted image . Morala sam je voditi na kontrolu pa smo onda bile u kupovini a user posted image je bio sa roditeljima od mm-a. Odem nahranim ga i vratim se, tako da sam lijepo odmorila danas. U 20h ga okupala i dok sam ga mazala mlijekom - zaspa dijete, jedva ga obukla i dala siku. Sad se mama razletila, pravim kolač user posted image i pripremila povrće da izrežem na kockice pa da zaledim al već mi ova energija opada...... daj Bože da sve odradim user posted image

škorpija sve hoću da tebi a i ostalima javim da od one ogrlice od ćilibara neJma ništa! Slabo šta da je pomogla (znate da je imao temp. i da je grozno bio nervozan), tako da, drage mamite ne bacajte pare bezveze....mada možda nekome i pomogne user posted image
Vidim za kafu ste se sve ušutile..... ja ću možda sutra sa ostalim forumašicama pa ako koja dođe nek namigne user posted image user posted image
Ljubac za sve bebice i mame!

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 7035
7.11.2009 21:48:11   
mnn
evo i mene, večer svima vama! pilence moje nana, umorio se danas.slavili smo mamin rodjendan pa se umorio.sad če i mama sa njim nanati.

lijepo smo spavali nočas, mama je bila zadovoljna.budili smo se dva puta oko 23h i oko 5h nanali no 6 i onda nam se više nije spavalo...a mama je bila malo umorna...uf...eto moram izdržati da se djete želi oko 5,6ujutro igrati...user posted image user posted image

česitamo svim bebama na zubičima, i male rodjendane.user posted image user posted image user posted image user posted image

ena mi smo za zubiče probali sve...što nudi medicina...ali ništa nije pomoglo sto posto..dentinoks nas je spasio malo..ali opet nakon par minuta po starom...uf probala ja i ogrlicu..ni to nije pomoglo...ništa...plakali smo ja i on dva tjedna....i onda evo zuba napokon.

mislila sam da ču prolupati. šaljemo vam pozdrave.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7036
7.11.2009 21:58:42   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

E da se i ja malo javim.
Danas sam 90% vremena provela sa svojom curicom user posted image . Morala sam je voditi na kontrolu pa smo onda bile u kupovini a user posted image je bio sa roditeljima od mm-a. Odem nahranim ga i vratim se, tako da sam lijepo odmorila danas.

Vidim za kafu ste se sve ušutile..... ja ću možda sutra sa ostalim forumašicama pa ako koja dođe nek namigne user posted image user posted image
Ljubac za sve bebice i mame!

dobro si ti hodala draga bez njega..ja se levat jos nisam od djeteta odvojila nikako...svugdje ga vucaram sa sobom..ne znam kako bih bez njega...sve imam nocne more da sam otisla sa mamom na dva sata u shopping i kao tempirala da se vratim tacno kada ta dva sata prodju, kao toliko max. moze bebach izdrzati da ne siki..i naravno, nocna mora ne bi bila mora da nismo zapele u saobracaju i zadrzale se 4 sata! i ne radi mi ni mobitel i kontam boze hoce li se bar sjetiti taj neko ko ga cuva (muz na poslu) da mu da flasicu..nidje veze..ja luda i ovisna o djetetu skroz...ne valja to....

a di je kafica sutra? nisam u toku kao i obicno user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7037
7.11.2009 22:23:00   
Anoniman
user posted image user posted image joj dobra si! A ja sanjam tete čuvalice user posted image user posted image Moram se malo odvojiti pocahontas, ubrzo se vraćam na posao, šta ću.....

A kafica .... idi na temu poziv za novo druženje forumašica...

Neposredna veza do poruke: 7038
7.11.2009 22:26:07   
pocahontas
evo thanx, vidjela...burek u svemiru to sam ja tralalalala lalalalala user posted image

a to za posao je posebna nocna mora na cekanju....ja cu u maju aBd, ali prozivljavam tvoj povratak i povratak drugih mama koje moraju nakon 6 mjeseci....uh...user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7039
7.11.2009 23:22:17   
Anoniman
shejla...ovo extra izgleda, samo mi nije jasno kako umace u bakar jer se bakar tali na temperaturi oko 1000 C, u tom slucaju bi se automatski cipelica istopila...kontam da nije bakarna boja u pitanju...sada si me pravo zadeverala i pravo me interesuje kao to rade...

Ja cu ti se svakako raspitati

hocu i ja ovooooooooooooooooooo

< Poruku je uredio dadada -- 7.11.2009 23:23:35 >

Neposredna veza do poruke: 7040
7.11.2009 23:26:01   
škorpija
enisa ni nama ogrlica nije pomogla, samo dijete bezeze žulja, al moramo je držati na vratu jer moja mama misli da pomaže i onda ima da pomažeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7041
7.11.2009 23:31:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

enisa ni nama ogrlica nije pomogla, samo dijete bezeze žulja, al moramo je držati na vratu jer moja mama misli da pomaže i onda ima da pomažeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja obozaJem tvoje komentare citati...poFalila sam te vec na nekoj od anketa...ti si meni KING...hocem reci QUEENuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 7042
7.11.2009 23:33:27   
škorpija
hihihi, vidjela sam pohvalu na anketi, hvala, hvala, trudiću se i ubudućeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7043
8.11.2009 0:49:35   
Ella_H
poz mamice i bebice...Ja sam u opstem haosu veceras
izludjena sam pravo Harun je bio opa cupa cjeli dan
dok sam bebu hranila napravio je havariju po stanu
nema gdje nije zavirio cak je iz ostave krompir razletio
po dnevnom hahaha aman kad je mm dosao ja ga nazvala
reko vodi ga molim te..U svom tom haosu bio je i rucak
pitam se samo kako je moja mama izdrzala s tri curiceod uha do uha
sto kazu, ma da kod Haruna je neka uzasna ljubomora neznam
nekad sta da radim zaista mu posvecujem paznju, crtamo pisemo
igramo se s auticima, napravim mu sta god mi kaze ma da jede
kao pticica al eto...moram se malo izjadat nekad nemam kome
hehe a sad odo dotjerat stan barem malo...
Puuuuuuuusssa svima velika i da za te ogrlice od cilibara mislim
da je bacanje para svako mi kaze da nepomaze

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 7044
8.11.2009 9:16:01   
Anoniman
Zdobar jutar,

sinoc smo paaa moglo bi se reci, dobro spavali...legao je u 22.30...pa je jeo u 3.00...pa opet u 6.00 a konacno se probudio u 7.00, razvlacili smo se po krevetu do 8.00...zapravo, mama i tata su pokusavali spavati a on ih je udarao, stipao i cupao da bi nas istjerao a sada gospodin opet spava a ja i mm bauljamo kroz kucuuser posted image

evo grizli adams na ptpc-u user posted image user posted image user posted image ...nisam ovo gledala ima 20 godinauser posted image ...sjoooooooo, jesam staraaauser posted image

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 7045
8.11.2009 9:31:11   
Anoniman
shejla

ovo se radi galvanizacijom...i to nekom najnovijom metodom...evo ti ovdje adrese...na njemackom je...moze se presvuci srebrom, zlatom, bakrom...od cucle prve, flasice, cipelica...ma sta god

http://www.newsmax.de/die-ersten-schuhe-ihres-babys-jetzt-in-kupfer-925er-silber-oder-24-karat-echtgoldauflage-news50028.pdf

< Poruku je uredio dadada -- 8.11.2009 9:32:06 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7046
8.11.2009 9:34:05   
Pretty mamma
Jutrica i od nas...mi nismo sjajno spavale, zaspala malena skoro 3 sata kasnije nego inače i pri tome se 2 puta budila noćas + ja sam teško zaspala=jedva gledam!
Što se bubića tiče, i mi muku mučimo, sve gura u usta i jaaako grize, 2 puta sam joj mazala desni sa CALGELom, ne znam baš koliko djeluje. Što se tiče bijelog vina i ja sam čula za to, sin od kolegice, koja je inače stomatolog, već joj sam govori MAMA INA...eto koliko se dijete naviklouser posted image   Samo radi mmmmmm kad mu trlja desniuser posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7047
8.11.2009 9:47:22   
Ex Yu
jutro generacijo i mi se mozemo pohvalit da smo super spavali bebac je kao i inace zaspao u 7 i budio se jesti u 12 i u 5 a spavali smo do 8 tako da sam horna i naspavana ... on jos uvijek spava i mm a ja ko avet po intenretu neznam vise ni sta trazmi gledam

danas mama ide u capljinu a bebac kod majke prvi put na vazdan vec me panika hvata al moram i ja malo si oduska dati ... inace smo ful 7/24 skupa do sad je samo 2 puta bio kod majke po par sati ...

ide se mama spremati a ostalim bebarama velika pusa i da zubovi sto prije narastu i prestanu muciti male guzare

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 7048
8.11.2009 11:41:34   
shejla
IZVORNA PORUKA: dadada

shejla

ovo se radi galvanizacijom...i to nekom najnovijom metodom...evo ti ovdje adrese...na njemackom je...moze se presvuci srebrom, zlatom, bakrom...od cucle prve, flasice, cipelica...ma sta god

http://www.newsmax.de/die-ersten-schuhe-ihres-babys-jetzt-in-kupfer-925er-silber-oder-24-karat-echtgoldauflage-news50028.pdf

ej super, havala ti punooooo

user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7049
8.11.2009 12:17:59   
marinčii
jutro i od nas za bebare male,mada smo se probudili davno u pola6user posted image ,nikako da malo dokasnije spava ali samo se jednom budio oko 2 sata pa eto nije puno strašnouser posted image user posted image ja se sve nada da će se desiti da prespava cijelu noć ali ništa još od toga..

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 7050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  280 281 [282] 283 284   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  280 281 [282] 283 284   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *