|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  272 273 [274] 275 276   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
5.11.2009 11:24:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

IZVORNA PORUKA: Breskva

Jest zajuser posted image ova Nunichiuser posted image user posted image user posted image , joj školska i ja znam pobudalit i ovaj je maza i to prvi unuk i praunuk...

Ma nisam, ali nije bas lijepo da mi skace po glavi. user posted image user posted image user posted image
Suti i moja je jedna i jedina cera, user posted image   unuka, praunuka... Kako sam umorna izgleda ce tako i ostati. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ma jok ba,nece.....

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 6826
5.11.2009 11:29:53   
Anoniman
Dobar jutaruser posted image
Cestitamo Rini 7 mjeseci i saljemo joj jedan set kapicu, rukavice i saluser posted image
Benjaminu cestitamo petomjesecnicu, saljemo mu jedan autic na daljinski user posted image da ne mora dijete ustajati user posted image
Bravo za pricalice Zaru i Alimauser posted image
Ostalim  zelim brz oporavak i sajem veliki zagrljajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 6827
5.11.2009 11:31:44   
Nedi
Žene drage šta sve deveramo da bi objasnili zašto nešto baš tako treba, a kad nešto nije po njegovom napravi takvu žalosnu facu da čovjek jednostavno jedva ostane ravnodušan. Nema ni 2 godine a već oblikuje svijet onako kako njemu odgovara, i kad ga mm pita:"A ko je pošarao zid?" Lopovčić mali kaže "Timka" (teta šta ga čuva)
Nunichi i ja tako vrlo često pomislim - koliko frke oko jednog, često se zapitam kako mame duplice prevaziđu FAZE
pozz od Nedija i mame

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6828
5.11.2009 11:32:22   
Nunichi
Pustinjo moja, pa gdje ste vas dvije?
Sta radite? Kako jepotica, ima li zavrzlama kod vas? user posted image
Jubimo vas! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6829
5.11.2009 11:34:47   
marinčii
felix zadnji put bili nešto malo manje od mjesec dana na vaganju imo tada 5900 eto 17 opet idemo,joj i moj matej kad je ljut sav se izgrebe više neznam šta da radim s njim ..kad mu odrežem noktiće onda izgleda bude još gore..misli da bi mu ih trebala isturpijatuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 6830
5.11.2009 11:35:07   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Nedi
Nema ni 2 godine a već oblikuje svijet onako kako njemu odgovara, i kad ga mm pita:"A ko je pošarao zid?" Lopovčić mali kaže "Timka" (teta šta ga čuva)

user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image Stvarno su mali kraljevi! Neka su nam zdravi i zivi, a nadura se sve. Mada, i ja se divim roditeljima sa vise lopovcica. user posted image

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 6831
5.11.2009 11:37:11   
Anoniman
ja sam neki dan odrezala al samo je bilo gore frisko,pa se sav iscapo smijesnog djetetauser posted image user posted image
A sad ces abd.vidjet koliko ima sigurno se guzara udebljalauser posted image user posted image
Anel se naviknuo trpat rukice u usta sinoc je to stalno,radio al svu je ugura u usta pa stavi prst pa cacakauser posted image
Svaki dan nesto novo od njega...

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 6832
5.11.2009 11:39:09   
Anoniman
Mada, i ja se divim roditeljima sa vise lopovcica. user posted image
slazem se stobom Nunich,i ja se pitam kako majke koje imaju vise od dvoje djece.Ja jedva s jednim izadjem na kraj jos,sta ce bit kad poraste al et odhrani se opet nekakouser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6833
5.11.2009 11:39:16   
Anoniman
Sahara kad se to ustaje, kod tebe još jutro kod nas dan uvelikouser posted image -pozz
Joj dobar mi je ovaj mali "Timka"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6834
5.11.2009 11:40:43   
mnn
Hvala vam još jednom na poklonima i čestitkama!¨vikend u spa gvendolina bi mi super došao još da me masira....neki fini maser...user posted image dobro da mm nezna....

pilence nana,mama ga je uspavala...eto sad tipkam...moram mu skuhati juhicu....šaljemo vam pozdrave.Benjamin ima več 5mjeseci miš maleni kako si veliki.puse svima šaljemo.

sahara kad dodjem ima da kafenišemo tri dana...i naša enisa mora biti sa nama....user posted image

ena moja glavno da nam je Anel dobro a ti draga moja ostavi sve i dodji do mene...ja ču te čekati..da ste mi barem sve bliže...bilo bi mi lakše...

pozdrave...vrije voda pa bježim.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 6835
5.11.2009 11:41:53   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: marinčii

felix zadnji put bili nešto malo manje od mjesec dana na vaganju imo tada 5900 eto 17 opet idemo,joj i moj matej kad je ljut sav se izgrebe više neznam šta da radim s njim ..kad mu odrežem noktiće onda izgleda bude još gore..misli da bi mu ih trebala isturpijatuser posted image user posted image

hej nemojte Rafiju oduzimati titulu duguljastog zilavka mrsavka user posted image on je u vodstvu...5 mjeseci i 6,5 kg...sutra idemo na bocu i pa cemo vidjeti da se nije sta popravio....rodjen je sa 3150kg i 52 cm dug..

dadada super ako tako pise na teglicama..ja ih nemam pa nisam ni vidjela sta pise...dakle, princim vakuum cuva vocke i povrcke u teglici sa rokom trajanja 2 godine ..fakat "fensi" ... bravo cika Hipp...user posted image obzirom da nije sezona sljiva, moramo uskoro kupiti teglicu sljiva da probamo...samo da se ne navuce na te fensi hapice....user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 5.11.2009 11:43:37 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6836
5.11.2009 11:47:17   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Nedi

Nema ni 2 godine a već oblikuje svijet onako kako njemu odgovara, i kad ga mm pita:"A ko je pošarao zid?" Lopovčić mali kaže "Timka" (teta šta ga čuva)

Joj, što sam se nasmijala user posted image ...duša slatka....user posted image

A, mislim da će nam sva djeca imati tu fazu šaranja po zidu...ah, opet te faze user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 6837
5.11.2009 11:49:36   
MineLaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sretan rockasss benji user posted image ev mmi saljemo jednu lijepu kapicuuu, da se glavica ne nahladi na ovoj zimi user posted image

13.06.2009. Daris mamina srecaaa

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 6838
5.11.2009 11:49:44   
marinčii
pocahontas čini se meni da će tako  biti i kod nas ,a mi smo rođeni s 3400 i 54cm a sad već imamo 65cm..idemo u visinu hehe..kila nam i ne trebaju

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 6839
5.11.2009 11:49:53   
Anoniman
ena moja glavno da nam je Anel dobro a ti draga moja ostavi sve i dodji do mene...ja ču te čekati..da ste mi barem sve bliže...bilo bi mi lakše..

user posted image user posted image dobra si,rado bi da si blize mozda me nekada put nanese pa navratim......user posted image hvala.....Ljubi mi pilence bebelouser posted image
Idem ja anel usto,superr u jednu ruku zato spava preko noci
ljubite bebare ,punoo

Neposredna veza do poruke: 6840
5.11.2009 11:50:53   
MineLaa
joooj miline nam...spava li spava sad hehehheh....

(odgovor članu MineLaa)
Neposredna veza do poruke: 6841
5.11.2009 11:51:50   
MineLaa
a mama na RR  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MineLaa)
Neposredna veza do poruke: 6842
5.11.2009 12:12:21   
škorpija
Sretan rođendan Benji, nek je živ i zdravuser posted image user posted image user posted image

Gvendy vi znači bili na vakcini, blago vama  kad ste to rješili, moj još uvijek kašljuca, ne smijemo ni ići dok skroz ne ozdravi

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu MineLaa)
Neposredna veza do poruke: 6843
5.11.2009 12:15:38   
sheri
cao gugovi i gugajice.
mi smo isli na vakcinu, u zaostatku. i Nora je za mjesec i 10 dana dobila samo 650g. doktorica mi rekla da ju nadohranjujem, ali uopce nije saslusala da ona vec desetak dana ne jede kako treba. samo mi ponavlja da treba da vise dobije, a onda slijedeca recenica, joj jest cvrsta beba. inace, Nora se sasvim ok ponasa, spava kao i inace, smije se, guguce, ma bas kao i inace, osim novih fazona frrrrrr pljuvanja na sve straneuser posted image .
ja ju ne bih nadohranjivala, jer osjecam da je beba ok. uostalom ni ja ni mm nismo neki veeeeliki ljudi. bas sam se nasekiralauser posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu MineLaa)
Neposredna veza do poruke: 6844
5.11.2009 12:16:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Pustinjo moja, pa gdje ste vas dvije?
Sta radite? Kako jepotica, ima li zavrzlama kod vas? user posted image
Jubimo vas! user posted image

Ima jasta radi, ma svakim danom je sve 'gora'user posted image , ne mogu se maknuti  a da me ona ne prati ili da ne ceprka tamo gdje ja sjedim, ako sam za racunarom ona ja oko zvucnika ili ispod stola, ako citam ona cupa,ma sta ce tek biti kasnije, bojim se da je na meneuser posted image , a tek sto nema nikakvog ritma ovih noci, a ja kad se probudim u pola noci kao podvojena licnost galamim i na nju i na tatu joj, prosto me stid kad ustanemuser posted image , mislim hB puze, dize se uz nas, brblja ali bogami odlucila se prvo mamu zvati user posted image , ljubimo i mi vas dvijeuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 6845
5.11.2009 12:17:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

Sahara kad se to ustaje, kod tebe još jutro kod nas dan uvelikouser posted image -pozz

Uh suti, sve je to super dok je dobro jutrouser posted image , pozzz

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6846
5.11.2009 12:20:07   
marinčii
sheri draga moj matej za mjesec i 20 dana dobio 750grama i to s 2 mjeseca na treći i moja pedijatrica rekla da je to super jer većina beba koja joj dolaze su debeljuškasta,,nije mi jasno kako sad tvoja veli da je to malouser posted image ja mislim da nije 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6847
5.11.2009 12:24:13   
Anoniman
sheri, ma pokusaj ti da je ne dohranjujes, mozda da pustis jos 7 dana uz dojenje pa da je ponovo odneses na vaganje, fakat niej fer da ti daje takve savjete, ona je vec u fazi kad se dobija manje na kilazi, ma meni ako kaze nema sanse da je poslusamuser posted image , izvini sto iznosim svoje misljenje ali kad me ljuti njihov pristup i majci i bebi, uopce se ne trude da saslusaju nego ono cisto knjiski prikaz razvojauser posted image

gvendolina, znaci vi mirni sa vakcinama, i mi cemo aBd iduce hefte se kutarisati user posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 6848
5.11.2009 12:25:42   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: sahara

Ima jasta radi, ma svakim danom je sve 'gora'user posted image , ne mogu se maknuti  a da me ona ne prati ili da ne ceprka tamo gdje ja sjedim, ako sam za racunarom ona ja oko zvucnika ili ispod stola, ako citam ona cupa,ma sta ce tek biti kasnije, bojim se da je na meneuser posted image , a tek sto nema nikakvog ritma ovih noci, a ja kad se probudim u pola noci kao podvojena licnost galamim i na nju i na tatu joj, prosto me stid kad ustanemuser posted image , mislim hB puze, dize se uz nas, brblja ali bogami odlucila se prvo mamu zvati user posted image , ljubimo i mi vas dvijeuser posted image

Blago tebiiii...mene moja ne zove. user posted image Tata,tata...a on sav sretan, samo sto nije puko od dragosti. user posted image user posted image
A za budjenje tokom noci te razumijem, meni mm kaze da sam nepodnosljiva. user posted image Isto sve, galamim, jojcem... user posted image
Neku noc me pitao sta je bilo, sto jojces...kaze kad sam ja dreknula. user posted image Sta sta jojcem, hocu, imam pravo. user posted image user posted image
Luda zhena pa et... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6849
5.11.2009 12:28:05   
sheri
ma i meni nije jasno kako oni to sve kao stancaju. kao da svaka beba mora dobiti isto grama. uostalom, ja bih primjetila da mi je dijete gladno. ili?user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  272 273 [274] 275 276   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  272 273 [274] 275 276   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *