|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sunet muškog djeteta
3.11.2009 22:36:00   
*Seve*
IZVORNA PORUKA: neki

IZVORNA PORUKA: *Seve*

Neki duso,kako je maleni dali je sve ok???

Dobro je on,odlicno ustvariuser posted image user posted image user posted image Cuna je jos crvena,ali super smouser posted image user posted image user posted image Hvala dusho sto mislis na nasuser posted image user posted image user posted image

Super hvala Bogu,bas mi je drago...user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 601
4.11.2009 10:31:51   
tajcika
Neki, neka je hairli i sa srecom, veliki je to mubarec....

(odgovor članu *Seve*)
Neposredna veza do poruke: 602
4.11.2009 10:36:17   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: *Seve*

Neki duso,kako je maleni dali je sve ok???

Dobro je on,odlicno ustvariuser posted image user posted image user posted image Cuna je jos crvena,ali super smouser posted image user posted image user posted image Hvala dusho sto mislis na nasuser posted image user posted image user posted image

da nam brzo abd.cuna zaraste i prodje crvenilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 603
4.11.2009 10:40:32   
Yuna
Naš maleni ima 2 godine i nije još bio na tome. S obzirom da mu se kožica još uvijek ne može prevući zanima me jel znate do kad se to čeka tj. kad treba ići na obrezanje?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 604
4.11.2009 10:54:32   
martajay
koliko sam citala o fimozi - isuvise maloj rupici na kozici, na glavicu - do trece godine se ocekuje da se ona dovoljno rasiri. ukoliko se to ne desi, onda se preporucuje ili obrezivanje, ili hirursko navlacenje kozice. 

7.4.2009.

(odgovor članu Yuna)
Neposredna veza do poruke: 605
4.11.2009 10:56:53   
Yuna
Znači nije još vrijeme za paniku? super.

(odgovor članu martajay)
Neposredna veza do poruke: 606
4.11.2009 11:01:38   
martajay
nije, nije :)
samo, znam i to da pri svakom kupanju treba navlaciti kozicu, kako bi se polako rupica sirila.
user posted image
cmok

7.4.2009.

(odgovor članu Yuna)
Neposredna veza do poruke: 607
4.11.2009 17:49:40   
Anoniman
jel istina kad stare nene kazu kad se beba osuneti da je poslije naprednija ili je to jos jedna od babski pricauser posted image

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 608
4.11.2009 23:18:08   
neki
Zene moje drage,ja ne stigoh ranije da se javim...
Imamo problem,a ja ne znam sta da radimuser posted image user posted image user posted image Saidu je prokrvario gornji dio cune,iznad onog dijela gdje je siveno,ali nije tekla krv,vec samo par kapljicauser posted image user posted image user posted image
Moj jedini zakljucak je taj,da je koza previse zategnuta,pa da je mozda malo napukla,ma ne znam ni samauser posted image user posted image user posted image Posipala sam mu bivacinom,ne znam sta drugo da radim...On je super,ne place,normalno se ponasa,igra se,smije se i sl.Mislila sam ga ujutro odvesti pedijatru,cisto da se smirim,sta vi mislite i da li je neko imao slicno iskustvo,PLEASE pomagajte...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 609
4.11.2009 23:21:50   
neki
Hoce li ovo iko ziv procitatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 610
4.11.2009 23:23:56   
gvendolina

Hoce li ovo iko ziv procitatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hej draga neki ja sam procitalauser posted image no sikiriki ja ipak mislim da nije ozbiljno da mu se mozd anije zalijepila pelena pa je prokrvarilouser posted image I Ajdinu se znala pojaviti pomalo krvi prvih dana

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 611
4.11.2009 23:25:09   
neki
IZVORNA PORUKA: gvendolina

hej draga neki ja sam procitalauser posted image no sikiriki ja ipak mislim da nije ozbiljno da mu se mozd anije zalijepila pelena pa je prokrvarilouser posted image I Ajdinu se znala pojaviti pomalo krvi prvih dana

E dusho moja draga,hvala ti puuuuunouser posted image user posted image user posted image Ma bas sam se prepala,stvarno ne znam sta bi moglo bitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sta ste vi radili,kad je prestalo???????????????'

< Poruku je uredio neki -- 4.11.2009 23:26:56 >

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 612
4.11.2009 23:25:52   
myb@by

Neki ne sekiraj se.Said se hB normalno ponaša i to znaci da mu nije nista.Da mu je nesto on bi plako.Ne brini.Ljubim te

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 613
4.11.2009 23:27:48   
neki
IZVORNA PORUKA: myb@by

Neki ne sekiraj se.Said se hB normalno ponaša i to znaci da mu nije nista.Da mu je nesto on bi plako.Ne brini.Ljubim te

Hvala ti srce dragooooouser posted image user posted image user posted image Ma valjda bude dobro,hej kako sam se samo isplakalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 614
4.11.2009 23:30:06   
myb@by

IZVORNA PORUKA: myb@by

Hvala ti srce dragooooouser posted image user posted image user posted image Ma valjda bude dobro,hej kako sam se samo isplakalauser posted image user posted image user posted image

Razumijem te potpuno.Moja Ajšica je peti dan nakon poroda povratila krv.Nemaš pojma kako mi je bilo.Mama mislila da sam dobila postporođajni sindrom.Na kraju se ispostavilo da se nasisala krvi iz moje bradavice i da je to to.
Hoću da ti kazem da to sigurno nije nista strasno i da mi mame imamo previse crne misli.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 615
4.11.2009 23:31:15   
acudesa
moja neki, tek vidjeh, ma to ti je ranica kao i na bilo kojem drugom mjestu, ako je na kožiuser posted image
bivacin, ne sprej, prah i ne sekiraj se

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 616
4.11.2009 23:32:17   
sheri
ja cu samo da ti dam podrsku i da pozelim da mala cuna bude bobouser posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 617
4.11.2009 23:33:45   
acudesa
ali, možda da nazoveš na telefon nekoga od doktora koji su ti radili, pa da pitaš, da te utješim, mi smo malcu sprejem raskrvarili ranicu-bila sam se prepala pravo, ali je krv brzo stala i sve je bilo ok

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 618
4.11.2009 23:34:17   
neki
myb@by,dusho draga,mogu misliti kako si se prepalauser posted image user posted image user posted image Ma stvarno se istraumiramo za sitnicu najmanju....
acudesa,hvala ti draga,nadam se da ce biti ok,jer je on i vise nego raspolozen,uopste ne place i nema znakova da ga nesto boli.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 619
4.11.2009 23:36:06   
neki
IZVORNA PORUKA: acudesa

ali, možda da nazoveš na telefon nekoga od doktora koji su ti radili, pa da pitaš, da te utješim, mi smo malcu sprejem raskrvarili ranicu-bila sam se prepala pravo, ali je krv brzo stala i sve je bilo ok

Ja ga mislila voditi ujutro pedijatruuser posted image user posted image user posted image Ili da ipak nazovem gore doktorauser posted image user posted image user posted image Kontam bolje kad vide svojim ocima sta je u pitanju,mozda im ja ne mognem fino objasniti......A posipam mu bivacin prahom...

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 620
4.11.2009 23:36:43   
acudesa

myb@by,dusho draga,mogu misliti kako si se prepalauser posted image user posted image user posted image Ma stvarno se istraumiramo za sitnicu najmanju....
acudesa,hvala ti draga,nadam se da ce biti ok,jer je on i vise nego raspolozen,uopste ne place i nema znakova da ga nesto boli.....user posted image user posted image user posted image

ja mislim de nemaš potrebe da se sekiraš, očito je tebi gore nego njemu, a joj, žao mi je, jer znam kako si se nasekirala, bit će to ok, aBd...
a, je li mu sad uredu, ne krvari?

< Poruku je uredio acudesa -- 4.11.2009 23:37:10 >

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 621
4.11.2009 23:36:55   
gvendolina
jesi li ga kupala? Ajdinu je pravo godilo brckanje.Najbolje je, ako mozes, da ga ostavis malo gologuzoguser posted image Samo mu cuvaj rukice,Ajdin je samo rukicom letio,valjda skonto i on da se nesto desilo doleuser posted image Ja mu tad nisam nist astavljala,jer koliko znam da se i od bivacina moze javiti krvarenje.Pa sam mu opet nakon toga stavljala kantarionovo

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 622
4.11.2009 23:37:50   
myb@by
otiđi pedijatru da bi ti savjest bila čista.Ali kao sto acudesa rece to je rana i normalno je malo da krvar.Ja isto mislim da je od pelene.

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 623
4.11.2009 23:39:53   
Anoniman

Ovo je mislim bitno. Moguće je da se pelena zalijepila...
Ma šta ja pričam, nemam iskustva al eto reko da te makar malo utješim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 624
4.11.2009 23:40:46   
neki
IZVORNA PORUKA: gvendolina

jesi li ga kupala? Ajdinu je pravo godilo brckanje.Najbolje je, ako mozes, da ga ostavis malo gologuzoguser posted image Samo mu cuvaj rukice,Ajdin je samo rukicom letio,valjda skonto i on da se nesto desilo doleuser posted image Ja mu tad nisam nist astavljala,jer koliko znam da se i od bivacina moze javiti krvarenje.Pa sam mu opet nakon toga stavljala kantarionovo

Dusho,ja njega operem mlakom vodom,i to kad perem cunu,samo malo pospem vodom iz svoje ruke...A ne smijem ga ostaviti gologuzog,jer nogicama vrti,ma jedva ga uopste i presvucem;meni su gore njeg. nogice,nego rukice...A dosad sam mu samo posle pranja stavljala malo vise kantarionovog ulja...
Ma ne znamuser posted image user posted image user posted image Eno ga dusha moja spava,i to nece na ledjima,vec na pupi...

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *