|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Izvale" naših muževa
19.10.2009 21:35:26   
maja78 RR
Sad sam se sjetila jedne od prije par godina.
Moj muz je inace jako zaboravan, ustvari nece da razmislja :)
Nazvala ja njega na mob (on na ulici) javio mi se i pricali i neko ga nesto pitao, kaze on cek sec, i ja cujem kako covjeku objasnjava i zavrsio ali nista, dozivam ga a on nista i cekala par minuta i prekinula. Kad je dosao kuci reko jesi ti danas sta zaboravio, kaze nisam, reko jesmo li pricali na telefon, kaze jesmo i tek se tad sjetio. On je fino mobitel strpao u jaknu kao da se nista nije desilo. :)

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu _melina_)
Neposredna veza do poruke: 276
19.10.2009 22:20:12   
malena sharena
Evo jedna friska user posted image

Posto moj maleni vec dvadesetak dana uopste ne spava po danu, iza osam navece ja se ionako vec mrtva umorna razletim da sta uradim po kuci. I tako sinoc u 10 navece brisem prasinu i zavlacim se ispod stola, a moj muz - koji inace stvarno pomaze u kucnim poslovima - ovaj put zavaljen na kaucu kaze: Ostavi bona to, ja cu. - Ma neka, pri kraju sam, kazem ja. A on ce na to - Pa dobro kad si zapela (!), ama de ti to uradi dok sam ja na poslu, ne mogu da te gledam kako se kilavis user posted image

Pa ne zna covjek dal da se smije ili da place!

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 277
19.10.2009 22:45:43   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: malena sharena

Posto moj maleni vec dvadesetak dana uopste ne spava po danu, iza osam navece ja se ionako vec mrtva umorna razletim da sta uradim po kuci. I tako sinoc u 10 navece brisem prasinu i zavlacim se ispod stola, a moj muz - koji inace stvarno pomaze u kucnim poslovima - ovaj put zavaljen na kaucu kaze: Ostavi bona to, ja cu. - Ma neka, pri kraju sam, kazem ja. A on ce na to - Pa dobro kad si zapela (!), ama de ti to uradi dok sam ja na poslu, ne mogu da te gledam kako se kilavis user posted image

hahahahah ta mu bi dobra, nemogu da gledam kako se kilavis hahahah

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 278
19.10.2009 23:24:42   
Ilhana RR
Evo nesto sto se sjeti sad dok slaga ves... nije moj muz al jedno desavanje kod moji roditelja kad su renovirali kupatilo...

Bio im jedan elektricar i on je se presvukao u podrumu i okacio svoje farmerke, odma do moji koje su ostale ima par mjeseci tu (ja zaboravila skroz za njih) i on ti je se presvukao kad je zavrsio posao i izasao gore da jede i govori "aj necu da jedem ove pantalone mi manje sad nego kad dodjo mora da je do tvog dorucka jutros" kaze mu moja mama "da nisi obuko ismetove pantalone" kaze on "ma jok, vise mi se cine ko da su zenske" i onda su skontali da je on obuko moje a ne svoje hahahahah =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 279
19.10.2009 23:35:26   
frenkoza
nakon pola sata jadanja MM-u sta me boli i kako se osjecam on me gleda i kaze:  "zeno... ti nisi u drugom stanju... ti si u NIKAKVOM stanju".....

ja kad nisam pala sa stolice od smijehauser posted image

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 280
19.10.2009 23:39:23   
Dida79
IZVORNA PORUKA: malena sharena

E bas je cojek osjetljiv user posted image user posted image user posted image
Svi su oni takvi samo sto bi moj rekao ostani takouser posted image user posted image

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 281
20.10.2009 0:36:43   
Laura Š.
Što se tiče bebe mm je stvarno super, sve zna, od pranja guze do mijenjanja pelena user posted image , al zato kupovina....
Elem, imali mi goste neki dan, pa ostadoše oni na gledanju utakmice, te kažem ja njemu da trkne do Mercatora i uzme kakve suhovine za meze, malo pečenice, sudžuke i sl.
Vraća se frajko i nosi kese, reko nađe li štagod. kaže; evo uzeo sam POLI SALAMU!!!!, ja kontam za....bava se, kad ja pogledam u kesu i fakat POLI. Pa bolan šta ću s njom, kaže on mrtav hladan pa narezat!!!!!
Naravno, moradoh ja onda otići  user posted image

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 282
20.10.2009 8:52:41   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: frenkoza

nakon pola sata jadanja MM-u sta me boli i kako se osjecam on me gleda i kaze:  "zeno... ti nisi u drugom stanju... ti si u NIKAKVOM stanju".....

ja kad nisam pala sa stolice od smijehauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 283
20.10.2009 9:06:33   
Nedi
U četvrtak mi u hitnoj odveli dijete i odmah nas prime, odmah dođe doktor i kaže sestra MM-u vi ostanite ovdje da date podatke, a da ja i Nedi uđemo u sobu pored ali vidimo i čujemo i MM-a ispred. I pita sestra kako se zove dijete i on kaže, kad je rođen on šuti i blijedo gleda u mene. I pita ona opet, kaže mm 24.12. i šuti...pa koje godine? On i dalje šuti, i tako ja kažem 2007... a on šuti.
Hajd nije mu zamjeriti ipak smo bili u hitnoj

24.12.2007.
24.o9.2013.

Neposredna veza do poruke: 284
20.10.2009 10:27:58   
Nanica Sarajevo
Ćao svima user posted image
Tema je odlična, sad se toliko ismijah da sam morala šefu na poslu nešto izmisliti što se smijem!

Blago nama sa našim MM-ovima! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I moj MM ima provala, kao i svaki, ali kao što već rekoste, ne mogu se sjetiti svih... Evo jedne:

Ja se porodila i nazovem MM da mu kažem da ode u apoteku i da traži cuclu za novorođenće.
Dolazi moj MM sav sretan i nosi cuclu i stavi našoj bebici u usta.
Nakon nekog vremena, vidim ja bebica hoće cuclu, ali se jako pati, otvori usta previše...
Mislila sam da je ona od onih bebica koje neće cucle. I trajalo je to nekih 15 dana, a naša bebica svaki put jaaaaaaaaaako zine kada joj prinosimo cuclu.

Kad nam je došla kuma ona je riješila mit:

Moj MM je kupio cuclu za veliku djecu, a ne za 0-3 mjeseca!!!

Kad sam ga pitala u kojoj apoteci su mu "kreteni nesposobni" dali ovu cuclu za tek rođenu bebicu - odgovor je bio: Pa ja sam to sam kupio u Merkatoru...
user posted image

Mamin život - Naida se rodila 19.12.2008. godine....
Mamina radost - Adi se rodio 08.07.2010. godine.
“Good children make good mothers.”

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 285
20.10.2009 19:27:26   
ena0002

IZVORNA PORUKA: _melina_

moj muz stavio vodu da provre i legao na kauc u gacama, ruke stavio između nogu posto je bilo hladno u stanu i spava ko mala beba...a ona voda gotov sva uvrila...user posted image

Evo mali savjet iako je of topic, mozes vodu provreti malo prohladiti i nasuti u termos bocu, pa tako navecer ne moras kuhati, imas gotovo user posted image

(odgovor članu _melina_)
Neposredna veza do poruke: 286
4.11.2009 1:11:42   
Visnja RR
a zasto samo izvale nasih muzeva?... imamo i mi svoje izvale
ja se bas danas prosuh ko riza
pricam muzu kako je jedna moja poznanica slavila kcerki rodjendan dan prije
i pita on mene koliko mala ima godina a ja rekoh 3 ipo user posted image
hahah u stvari kad je upoznala rekla mi je da joj malena ima toliko godina pa mi to ostalo u glavi user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 287
4.11.2009 1:16:33   
reallove
user posted image user posted image user posted image user posted image 3 ipo
mene jucer boli stomak i zalim se ja mm,kako je tesko biti zena,uvijek te nesto boli,muci i pitam ga onda sta vas muskarce muci,a on odmah spreman-ZENEuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 288
4.11.2009 9:20:27   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: reallove

mene jucer boli stomak i zalim se ja mm,kako je tesko biti zena,uvijek te nesto boli,muci i pitam ga onda sta vas muskarce muci,a on odmah spreman-ZENEuser posted image

hahahahahahahhaha iskren covjek

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 289
4.11.2009 9:21:21   
saidas
IZVORNA PORUKA: maja78

hahahahahahahhaha iskren covjek

user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 290
4.11.2009 9:28:12   
Nunichi

I mom je isti odgovor na sve sto ja kazem. user posted image user posted image
Boli me, umorna sam, nervira me, hajmo ovo, hajmo ono, daj mi ovo, ma sta god rekla on ce na to zhene. user posted image
Jos kad mi ima neka drugarica, pa nas dvije nesto...e tad mu je jos draze reci zhene. user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 291
4.11.2009 9:37:01   
mala mu
IZVORNA PORUKA: _melina_
probudim mm da ustane da mu hapu napravi... on ustade i ode u kuhinju da napravi hapu...dijete plače, ja ga cuvam zabavljam ne znam ni sama sta cu vise s njega i cekam hapu...
vidi ja od mog muza ni traga ni glasa...niti dolati niti ga cujem da ista radi...
i ja fino lijepo vratim dijete u kolijevku i zaputim se u kuhinju...
kad tamo imam sta vidjeti...user posted image
moj muz stavio vodu da provre i legao na kauc u gacama, ruke stavio između nogu posto je bilo hladno u stanu i spava ko mala beba...a ona voda gotov sva uvrila...user posted image

user posted image user posted image ovo se i meni desilouser posted image user posted image user posted image
ja ga tad probudim a on meni kaze :"samo da voda prokuha"...user posted image user posted image user posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu _melina_)
Neposredna veza do poruke: 292
4.11.2009 17:32:33   
ivana st
Bili ja i mm u društvu u kojem se vodila neka rasprava,ne sjećam se više ni oko čega.I mm onako pomalo ljutito govori "i tako ti ona meni drži predavanja,isto ko da mi je 5 godina a ne 25(onda mala stanka) 26(pa opet mala stanka uz mrštenje) 27 "vikne on i gleda u mene. "Ženo koliko je meni godina?!"
Reakcoije društva vam ne moram ni opisivat,ja sam nakon što sam se skoro ugušila od smjeha uspjela izgovorit "28 smantano moje,28"

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 293
4.11.2009 17:37:41   
reallove

IZVORNA PORUKA: ivana st

Bili ja i mm u društvu u kojem se vodila neka rasprava,ne sjećam se više ni oko čega.I mm onako pomalo ljutito govori "i tako ti ona meni drži predavanja,isto ko da mi je 5 godina a ne 25(onda mala stanka) 26(pa opet mala stanka uz mrštenje) 27 "vikne on i gleda u mene. "Ženo koliko je meni godina?!"
Reakcoije društva vam ne moram ni opisivat,ja sam nakon što sam se skoro ugušila od smjeha uspjela izgovorit "28 smantano moje,28"

hehee pa ostao bez teksta vise...moj danas izasao i obicno kad negdje krene poljubi me a danas samo cao i ode,zurio..poslije ja njemu saljem sms da sam ljuta i svasta nesto,a on meni odgovara draga izvini evo sada ovdje svi oko mene placu zao im mene,stalno me zena ruzi...user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 294
4.11.2009 17:39:58   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: ivana st

e ivana ivana :) nasmijah me pravo :)  ali jos ejdan dokaz da musakrci kad  imaju zenu oslone se na nju hahahaha dotle da ni godine ne znaju brojati vise :)

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 295
4.11.2009 17:41:24   
ivana st
user posted image user posted image user posted image user posted image ma kao mala djeca su,ja obično kažem da imam djete veliko metar i devedeset i staro 30 godina user posted image user posted image user posted image

Per aspera ad astra

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 296
4.11.2009 17:48:27   
reallove
moj je gori i od djeteta kad sam bila trudna kaze a joooj sad ces ti vise voljeti i maziti bebu a ne mene...

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 297
4.11.2009 17:53:46   
ivana st
user posted image user posted image user posted image pa kažem ti ja da su to djeca!
A mi kad pričamo o našoj djeci on uvijek priča o ludostima koje će zajedno radit,sad kad su svi iz njegova društva izašli iz puberteta on čeka nove kompanjone user posted image user posted image user posted image

Per aspera ad astra

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 298
11.11.2009 16:57:32   
acudesa
prvo pa muško: tražim na pretraživaču temu i ukucavam:
Izvale vaših muževa (ko biva moj ne izvaljujeuser posted image user posted image , samo vaši izvaljuju)

Usisava mm stan i u po frke dolazi do mene i kaže: Pile, ti imaš Rambo sistem čišćenja...pokazuje mišićeuser posted image user posted image user posted image , kakav Rainbow, on je 0 bodova za ovaj mojuser posted image user posted image user posted image ...
(kontam ja: jes, jes...budi kakav hoćeš, samo ti usisavajuser posted image user posted image user posted image )

< Poruku je uredio acudesa -- 11.11.2009 16:58:05 >

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu _mamica_10)
Neposredna veza do poruke: 299
11.11.2009 17:07:45   
reallove

IZVORNA PORUKA: acudesa

prvo pa muško: tražim na pretraživaču temu i ukucavam:
Izvale vaših muževa (ko biva moj ne izvaljujeuser posted image user posted image , samo vaši izvaljuju)

Usisava mm stan i u po frke dolazi do mene i kaže: Pile, ti imaš Rambo sistem čišćenja...pokazuje mišićeuser posted image user posted image user posted image , kakav Rainbow, on je 0 bodova za ovaj mojuser posted image user posted image user posted image ...
(kontam ja: jes, jes...budi kakav hoćeš, samo ti usisavajuser posted image user posted image user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *