Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
al uspjeli smo postići neki cilj ako nam je bio: zove malorpije i pita jesuli zaspale a šapće koda je on ovdje, ja kažem jesu a on: ženo lezi i ti odmori j... veš i sve pusti odmori se ujutro ću ti ja usisat. A ja svako veče peglam turu veša a aspiratorom kupim mrvice po kući valja nakupit dok nenađem vremena da usisam. da sam planirala da ovo izvedem nebih bolje uspjela
evo i od nas provale:kod moje prve trudnoce sve po u.z bilo musko,a i zene nase musko je sigurno.Mi tako sve kupimo za musko...odem ja u porod.i rodim curicu,u tom je mm dosao sa bratom da mi nesto donese i babica mu kaze da je dobio curicu,a on nju pita je li sigurna on u auto tamo ga cekao brat i kuci...kod kuce pita ga komsinica ima li sta novo a on njoj dobio sam curicu,a njegov brat vrisne pa sto se ne falis mastuluk....a ovaj do kuce bratu nije nista rekao,sokirao se....trebalo mu je par sati da svari A sad je voli vise vec malog......
Evo meni naumpade nesto...Zabavljali se ja i muz,i hocemo negdje na picu...Ja ga povedem u Piccolo Mondo na Ilidzi,super nam bilo...Proslo malo vremena,mozda mjesec,kaze on meni hej mogli smo na picu u onaj MONDOLLO
ne znam koji mi je jači svi su a evo i od mene jedan
MM ima problem sa buđenjem , navije sebi alarm na mob. i uvijek ga ugasi i nastavi spavati te zakasni na posao. Skonta on da sad stavi mob. daleko od sebe kako bi morao ustat po njega i kao tako će se i razbuditi. Zvoni alarm ujutro i zvoni on ni mukajt, ja ga gurnem ljutito, ustaj probudiće dijete a on skoči ko opržen i četveronoške se uputi ka mob.,onako ko tarzan u gaćicama ode do prozora i podiže storu i govori pa gdje je, gdje je a još uvijek žmiri a ja valjam od smijeha, ustanem dodam mu mob. a on isključi i leže na parket...kad sam mu pričala valjao je sam sebi od smijeha, i ne zna da mu se to desilo.
ne znam koji mi je jači svi su a evo i od mene jedan
MM ima problem sa buđenjem , navije sebi alarm na mob. i uvijek ga ugasi i nastavi spavati te zakasni na posao. Skonta on da sad stavi mob. daleko od sebe kako bi morao ustat po njega i kao tako će se i razbuditi. Zvoni alarm ujutro i zvoni on ni mukajt, ja ga gurnem ljutito, ustaj probudiće dijete a on skoči ko opržen i četveronoške se uputi ka mob.,onako ko tarzan u gaćicama ode do prozora i podiže storu i govori pa gdje je, gdje je a još uvijek žmiri a ja valjam od smijeha, ustanem dodam mu mob. a on isključi i leže na parket...kad sam mu pričala valjao je sam sebi od smijeha, i ne zna da mu se to desilo.
Ovo nije provala od mog mm ali jeste od mog kuma,,,,
dok smo ja i njegova zena sadasnja bile cure pa se benavile imale smo naviku umjesto PSIHICKI reci SPIHICKI,i ode moj kum u armiju da bude vojnik,,inace je fakultetski obrazovan! Jedan dan zove njega komadant na razgovor,,,,dosao kum i sjeo,,pita njega komadant:"dal dobro radi na racunaru"--odgovara kum:"znate gospodine komadante ja dobro radim ali ja za to spi--spi-spi,,ma jebe majku nikako da izgovorim",,,a komadant ce na to sigurno imas namjeru recu psihicki,,eh da bas tako je SPIHICKI!i NA TO RECE KUM:e NERMINA JEBO TE DAN!
Evo taze: MM voli da oblači košulje i pritom raskopča prva 3 dugmeta i mali ko raširi... Meni to malo ide na živce i stalno mu zakopčavam ono zadnje dugme, ali nema šanse, jel se okrenem on to raskopča..dasa da pokazje silna pleća Helem, zadnji put kada sam peglala veš, zamjenila sam nam potkošulje, tako da sam svoje stavila u njegov ormar, a njegove u moj. Ali nisam ni primjetila jer ljeti ih i ne oblačim. Tako se moj dragi okupao, sredio, namirisao i naravno otkopčao svoju košuljicu i krenuli smo u grad. On na neke sastanke, ja u kupovinu. Kad smo se našli kaže on meni: Nešto me danas cure čudno gledaju, smješkaju mi se, trebala bi me malo pripazit Ja pogledam u njega, kad imam šta vidjet, košulja raskopčana, a ispod čipka viri A reko:Šta ti je ovo??? ON pogleda, zacrveni se, stisnu usne, zakopča i : Ovo si ti namjerno stavila, znam da jesi, krivo ti, kako si mogla?? A ja se fatam za stomak više od smijaha pa reko: Što si otkopčao ako si vidio dokle ti je potkošulja? Kako, kaže, kako da vidim, uvijek znam po automatizmu da mi dođe ispod trećeg dugmeta... Vidi sad, sva me čaršija vidjela ovako..c c c ...sramote..ccc
Sad sam se sjetila jedne od neki dan, ostavim ja bebca mužu da malo odmorim, naravno sa cucom i malo kamilice u flašici, objasnim mu šta će i kako će....samo da odmorim 15 minuta.....taman što sam legla u drugu sobu u kojoj stoji baby phone čujem ja tamo razgovaraju moji flajeli,tačnije mm govori našem sinu evo da babo malo soka da sinu, da ti pročistiš grlo,evo da babo malo soka.....SOKA...bebi koja ima 20 dana...ionako se borim s grčevima non stop... I iskočim ja iz sobe ko opržena uz vrisku psovke i galamu...dobijem samo blijedi pogled i rečenicu tipa "šta ti znaš"....šta ja znam, ma moreš misliti.... Kad ga ubila nisam neću nikad....
:) Mahir :) Mamino sunce zasijalo 05.08.2009. u 6:45
Volimo se, mazimo se, pazimo se....
Kako je brzo godina prošla od najsretnijeg dana...a mama ga svakim danom sve više voli :):)
Pravila je paprike crvene u vrhnju i jede on i ronda, i ronda, i vječito mu nešto fali i kaže :"Bogati drugiput, ove paprike prije nego ih ispržiš, OGULI". Gledam u njegga i ne mogu da vjerujem, vidim on ozbbiljan, kažem ja nikakav problem, ali ti češ ih guliti.
I došle paprike opet na red, i ja njemu one paprike oprane na sto, evo drgai oguli pa da pržim, veli on kako, rekoh ne znam, ti znaš. Tad je skontao šta je rekao, hahahahaha
Muž ti je gigant.....ovaj moj bi ubio naše dijete kad bi ja otišla negdje na pola sata...ili bi ga nakon deset minuta čuvanja počeo hraniti čokoladom....
:) Mahir :) Mamino sunce zasijalo 05.08.2009. u 6:45
Volimo se, mazimo se, pazimo se....
Kako je brzo godina prošla od najsretnijeg dana...a mama ga svakim danom sve više voli :):)
e evo najsvejžije provale moga mm, desilo se danas, neznam jel provala il povala al garnat muškarci ponekad mlate jezikom gore nego mi žene:
jutros ja odlučim da odem na babine svojoj kolegici koja se porodila prije tačno 30 dana, i krenem ja od kuće u 10,30 h sa sedrenika na alipašino polje B faza i to sve fino gradskim prevozom jer mu kod auta nešto rikverc nije u redu hajd. dođem kod žene u 11,25 a on zove u 12,05 i pita me : ''gdje si ti do sada, djca pklaču, mala gladna velika hoće napolje ova mala kakila ova velika treba da se opere sad sa tute sišla, viršle moram skuhati itd itd...'' ja samo kažem : ''Dragi ja tek stigla...polako'' on spusti slušalicu. Dođem ja kući u 14,00 h on me pogleda i kaže :'' nisi normalna cjeli dan ja sam sa djecom'' ja mu kažem kakav jadan cjeli dan pa to je samo 3 i pol sata'' a ona sav tužan: '' meni je vječnost nema šanse više ovo da mi prirediš ova naša djeca nisu normalana, ja sam nisma ni u WC otišao bubrezi će mi otkazat.'' ja mu kažem pa što nisi bebu stavio u krevetac nek plače šta fali zamolio hanadi da te čeka ispred vrata da ćeš joj nešto važno reći i otišao.'' On me gleda i kaže'' E vala još mi samo fali da p.... na brzaka pa valjda imam pravo da odem rahat u halu.'' Imaš mili moj imaš al to je samo 3 i pol sata ja tako svaki dan. A on: svaka ti čast majkemi ja bih poludio, dobro si ti živa, ja sad idem na kafu do grada da malo odmorim crko sam.
ZAMISLI da odmori.
Hej,što se ismijah...Tako sam ja zadužila jedan dan muža da čuva Nejru a ja otišla sa kolegicama na kafu...Ostala sam ja 5 sati...Otišla u 9 a on mene zove u 11h kad ću kući,a u 12h ''draga,Nejra se ukakila,i ne da se presvući''..On nju izgleda molio da to sama obavi Treba njima češće ostavljati djecu,da vide kako je nama i još pitaju''pa što ste tako nervozne??
Evo taze: MM voli da oblači košulje i pritom raskopča prva 3 dugmeta i mali ko raširi... Meni to malo ide na živce i stalno mu zakopčavam ono zadnje dugme, ali nema šanse, jel se okrenem on to raskopča..dasa da pokazje silna pleća Helem, zadnji put kada sam peglala veš, zamjenila sam nam potkošulje, tako da sam svoje stavila u njegov ormar, a njegove u moj. Ali nisam ni primjetila jer ljeti ih i ne oblačim. Tako se moj dragi okupao, sredio, namirisao i naravno otkopčao svoju košuljicu i krenuli smo u grad. On na neke sastanke, ja u kupovinu. Kad smo se našli kaže on meni: Nešto me danas cure čudno gledaju, smješkaju mi se, trebala bi me malo pripazit Ja pogledam u njega, kad imam šta vidjet, košulja raskopčana, a ispod čipka viri A reko:Šta ti je ovo??? ON pogleda, zacrveni se, stisnu usne, zakopča i : Ovo si ti namjerno stavila, znam da jesi, krivo ti, kako si mogla?? A ja se fatam za stomak više od smijaha pa reko: Što si otkopčao ako si vidio dokle ti je potkošulja? Kako, kaže, kako da vidim, uvijek znam po automatizmu da mi dođe ispod trećeg dugmeta... Vidi sad, sva me čaršija vidjela ovako..c c c ...sramote..ccc
Ma svaki dan je koma, samo najgore je to što on to sve shvata mrtav ozbiljan i ko ljutne se kad ga ja provalim...imal igdje ijedan ??? Ijedan da nije po automatizmu???
Ja legla
E,ovo mi je najjače dosad
E, ovo je stvarno smijesno.
Ja legla
E,ovo mi je najjače dosad
Ovo je fakat odlicno
Dobre vam izvale, a kod mene je crni humor: Moj muz, inace brdo od covjeka, pravi macho, razviotka, cim je na televizoru ugledao porod jedne zene, legao na pod i pliva, kaze: sve me nesto gusi, joj, okreni program, joj, majko moja, ugusicu se...
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.