|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Izvale" naših muževa
2.9.2009 19:15:09   
Meri29
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sto se ismijah ljudi moji dragi, e ovo sa potkosuljom je bilo do bola, jedva sebi dodoh user posted image  

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 251
4.9.2009 23:55:44   
indy_26
Otisao moj muz kod frizera sa sinom u nas salon gdje se svi sisamo. I poslala mu ja poruku  na telefon i pitam ga " ljubavi ko nam sisa djete" ( misleci na ime radnice koja ce ga sisati)  a nema na mobitelu slova sh nego s bas kao ni na mojoj tastaturi sada. A on mene nazvao odma i kaze ljutito "Sta ti je zenska glavo evo me u frizerskom salonu mali je siso sisu kad je imao 6 mjeseci i jedino si ga ti sisala tada koliko ja znam. Ma ja padala od segeuser posted image user posted image user posted image user posted image

indy_26

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 252
5.9.2009 0:00:44   
milenium
user posted image user posted image

(odgovor članu indy_26)
Neposredna veza do poruke: 253
5.9.2009 22:06:07   
idana_85
Hehe,evo sjetih se jedne izvale mog....Neki gosti bili i pitaju koliko Rijad ima zubica,a ponosni babo kaze evo dobio i osmi, ima sve jedinice i dvice, sada ocekujemo umnjake. I svi ga onako blijedo gledaju...dok se janisam pocela smijati. Rekoh sreco moja, jos ni tebi nisu nikli umnjaci, pa je rano i za rijada, njemu ce ocnjaci

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 254
15.9.2009 13:29:16   
neki
IZVORNA PORUKA: idana_85

Hehe,evo sjetih se jedne izvale mog....Neki gosti bili i pitaju koliko Rijad ima zubica,a ponosni babo kaze evo dobio i osmi, ima sve jedinice i dvice, sada ocekujemo umnjake. I svi ga onako blijedo gledaju...dok se janisam pocela smijati. Rekoh sreco moja, jos ni tebi nisu nikli umnjaci, pa je rano i za rijada, njemu ce ocnjaci

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 255
15.9.2009 14:37:23   
emma.L
Neki dan poslala tatu i Emu vani, a ja se razvaljanila. Kako on uvijek kači zavjese i pegla paravane koji su od lana, pa meni ostanu izgužvani- rekoh odoh ja okačiti zavjese, a on neka onda kasnije ovo kad stigne. I uvečer sve on opeglao i kaže "dodaj mi one zavjese". Rekoh - koje? Pa kaže "one što idu na prozore". A stoji pored okačenih zavjesa i čeka da mu ih dodam da ih kači user posted image .
Sinoć išle nas dvije u šetnju i kupim sijalicu koja ide iznad lavaboa u kupatilu i čim sam došla doma, zamjenim je. Kako smo bili bez nje dva dana, valjda čovjek navikao na smanjenu vidljivost, izlazi iz wc-a i pita zar nisam kupila sijalicu- hoće on da je zavrne user posted image .
Jednostavno ne gleda, prvo pita pa onda misli glavom, ali svejedno ga volim najviše na svijetu.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 256
15.9.2009 14:49:59   
mišur
Moj dragi je u subotu ujutro ustao, i ja sam ga odmah poslala da trkne do Mercatora da nam kupi kifle i druge sitnice..
On se samo umio i odmah otišao...
Vraća se, unosi kese, a ja kad sam ga vidjela, kad se nisam srušila od smijeha..
Toliko sam se smijala da mu nisam ni mogla reći šta mi je...
Obukao majicu naopakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Visi etiketa pozadi i ona dugačka sa strane, a on kaosav sretan takav hodao po Mercatoru!user posted image user posted image
Kaže da je tek ustao i nije ni gledao kako se oblači!user posted image user posted image

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 257
4.10.2009 17:03:27   
Niobe
drugi dan nakon dolaska iz bolnice otpao Adrianu pupak i ja sva hepi jer to fino izgleda kazem njegovom tati da je pupak otpao. kaze on meni:
ZAR SE TO NE VEŽE!?

vrištuser posted image user posted image user posted image user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 258
4.10.2009 21:40:12   
acudesa
IZVORNA PORUKA: Niobe

drugi dan nakon dolaska iz bolnice otpao Adrianu pupak i ja sva hepi jer to fino izgleda kazem njegovom tati da je pupak otpao. kaze on meni:
ZAR SE TO NE VEŽE!?

vrištuser posted image user posted image user posted image user posted image

ko, što mu nisu zavezali???user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 259
4.10.2009 22:19:51   
Niobe
ma ja, kako ce mu otpast, zar nije zavezan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 260
6.10.2009 22:47:54   
lely
FRISKO...od maloprije....

MM je vec u polusnu,a na HRT-u pocinje emislija Otvoreno u kojoj je tema naravno dogadjaji u Sirokom Brijegu....
Ja mu se obracam:Dino hoces li ti gledati Otvoreno,iz naseg studija se javlja Emir Hadzihafizbegovic,a imaju ukljucenje i iz S.B.?
Kaze MM meni: I ONI CE DOBITI...
Ja:user posted image user posted image Sta ce dobiti ???
MM:I oni ce dobiti...
Ja: pa sta ce dobiti?
MM: DOBIT CE TENDER....
Naravo ja ostanem sa upitnikom iznad glave...e Boze sacuvaj svasta sa njim .

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 261
6.10.2009 23:14:00   
malaaaa
a sto se ismija boze.... suze me oblise citajuci sve redomuser posted image tema je extra trenutno nemogu da se sjetim provale od MM ali cim se sjetim pisem ali iskreno vise se ja provaljujem od njega pa on mene posle zeza user posted image

(odgovor članu lely)
Neposredna veza do poruke: 262
7.10.2009 11:40:01   
Anoniman
Pa bona čovjek sanjo,a ti navalila da Bog sačuva
hahhahah super je

(odgovor članu lely)
  Neposredna veza do poruke: 263
7.10.2009 11:44:14   
dzeny_2103
joj stvarno je tema za desetuser posted image .Ja mugu navesti samo neke izraze kao npr.VIKLER-VINKLER (a neznam mozda se negdje kaze i vinkler), numpast ce mi jos sta pa napisem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 264
7.10.2009 11:45:24   
dzeny_2103
eto i mene numpast-na-um-past a fino su ljudi rekli nevalja se nikome rugatiuser posted image

(odgovor članu dzeny_2103)
Neposredna veza do poruke: 265
16.10.2009 13:22:41   
Hocu bebu
user posted image user posted image bravo za njihove izvale
ne znam sto , ali meni je tako bilo smijesno kad sam isla kupovati prvi test, i on se sav zbunio, ja uza se nisam imala, para i on mi dade 50 eura i pita jel ti malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si zelja iza koje druge zelje nema

(odgovor članu dzeny_2103)
Neposredna veza do poruke: 266
16.10.2009 16:00:13   
fatimica09

IZVORNA PORUKA: Hocu bebu

user posted image user posted image bravo za njihove izvale
ne znam sto , ali meni je tako bilo smijesno kad sam isla kupovati prvi test, i on se sav zbunio, ja uza se nisam imala, para i on mi dade 50 eura i pita jel ti malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja bih rekla bice dosta....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hocu bebu)
Neposredna veza do poruke: 267
16.10.2009 16:14:10   
reallove
e ovako mm ima puno izvala u bosanskom jeziku npr...
ulosci-oroske
tebe-teba
pokusao-pokusju
vidjeo-vidju
velika-valka
duso-dosu
na svijetu-na svajtu itd..
komedija nastaje kad su u pitanju rijeci sa "cic"
ali meni je od njega to sve slatko..dusa moja mala

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu fatimica09)
Neposredna veza do poruke: 268
16.10.2009 16:23:23   
DM
Može li jedan od kolegicinog muža?!
Dobila ona trudove u po noći i zove ga da mu kaže da je boli i da idu u bolnicu,a on će ti njoj:de malo lezi da te pokrijem,hoćeš li čaj, možda će pšrestati!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 269
16.10.2009 19:43:18   
nerkica
njegova najveca izvala je bila na dan naseg vjencanja:
kad su gosti dolazili kod nas kuci da nam cestitaju ,i on ih je docekivao i svima otvarao vrata
poslije nekog vremena dolazi njegova neka starija rodica s muzem on otvara vrata i govai:
bajram baricula,nide veze oci moje lijepe
ljudi se povaljali od smijeha..user posted image user posted image user posted image

rodila se mala Nedzolina 19.12.2009
prvi zubic dobili 5.6.2010 sa 5 mjeseci i 17 dana

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 270
16.10.2009 21:19:56   
dana3
Skoro sam dobila poziv da radim PAP-test(papa-test)
Pita MM sta je to, rekoh papa- test da radim(papa na svedskom je tata)
Covjek se zacudi pa rece :A sto to?Pa zar treba to da se dokazuje ko je otac?!
Tek tad ja skontala da on ne zna sta podrazumijeva taj test.
Ma jok sta ti je ?! i objasnim o cemu se radi:tek tad se smirio

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 271
16.10.2009 21:21:44   
Niobe
IZVORNA PORUKA: dana3

Skoro sam dobila poziv da radim PAP-test(papa-test)
Pita MM sta je to, rekoh papa- test da radim(papa na svedskom je tata)
Covjek se zacudi pa rece :A sto to?Pa zar treba to da se dokazuje ko je otac?!
Tek tad ja skontala da on ne zna sta podrazumijeva taj test.
Ma jok sta ti je ?! i objasnim o cemu se radi:tek tad se smirio

user posted image

(odgovor članu dana3)
Neposredna veza do poruke: 272
16.10.2009 21:30:49   
amela.srce
Hahahah pravo se ismijah sa vama dobre ste. Pisem vam cim se setim neceg.

NASA PRINCEZA JE RODJENA 28.10.2007
AMELA:LJUBAV MOJA NAJVECA!!!

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 273
16.10.2009 21:48:05   
malaaaa
IZVORNA PORUKA: doublemum

Može li jedan od kolegicinog muža?!
Dobila ona trudove u po noći i zove ga da mu kaže da je boli i da idu u bolnicu,a on će ti njoj:de malo lezi da te pokrijem,hoćeš li čaj, možda će pšrestati!

heh naumpade mi moj kad je men puko vodenjak pa ga morala budit da idemo u bolnicu jadnika bas sam se sad smijala snjim pitala ga sjecas li se ono jutro kad ja tebi reko "hajde bebi ustani moram u bolnicu da se porodim"one oci kad je otvorio i reko mi "nemoj zajebavat"mrtav ozbiljanuser posted image i tad sam se smijala i u onom strahu pa kad se poceo oblaciti uhh sav spetljan nemoze rukav da navuceuser posted image

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 274
16.10.2009 21:52:41   
_melina_
Neku noc Dajlan se probudio i ja probudim mm da ustane da mu hapu napravi... on ustade i ode u kuhinju da napravi hapu...dijete plače, ja ga cuvam zabavljam ne znam ni sama sta cu vise s njega i cekam hapu...
vidi ja od mog muza ni traga ni glasa...niti dolati niti ga cujem da ista radi...
i ja fino lijepo vratim dijete u kolijevku i zaputim se u kuhinju...
kad tamo imam sta vidjeti...user posted image
moj muz stavio vodu da provre i legao na kauc u gacama, ruke stavio između nogu posto je bilo hladno u stanu i spava ko mala beba...a ona voda gotov sva uvrila...user posted image

Nase Malo Sunce 1.10.2009.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *