|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  266 267 [268] 269 270   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
3.11.2009 16:49:28   
Anoniman
Sreta mali rodjendan Aneluuser posted image user posted image user posted image user posted image

A ja sada kupala Andreja i susim ga tek vidim da se osuo u predjelu prepona i malo po samom dnu stomacica...kao crvene flekiceuser posted image ...zadnji put kada sam ga presvlacila (prije jedno 3-4 sata) nije niceg bilo, nije nista novo niti pio niti jeo, pelene iste...pa sam svauser posted image

je li moguce da je od zuba???

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 6676
3.11.2009 16:55:58   
Nunichi
Ma mozda ga je samo pelena malo nazuljala, pa je kozica iziritirana. 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6677
3.11.2009 17:03:41   
Anoniman
ma bas se osuo...pogotovo lijeva prepona...bas, bas crveno i vidim cese ga...namazala sam ga nistatinom pa cu vidjeti hoce li proci

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 6678
3.11.2009 17:08:08   
Nunichi
Nadam se da nije nista strasno i da ce brrrzo da prodje.
I nama se stalno na obrazu, na isto mjestu javi osip. Ja ludim od njega... I to na mjestu, na koje je poljubljena dok je bila stara desetak minuta. user posted image Karminom! user posted image

A samo prodje... Pred spavanje ga samo mlakom vodom oper, bez kupke...i nemoj mu zategnuti plaho pelenu. Ma proci ce to preko noci vidjeces.
Ljubac za oboje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6679
3.11.2009 17:16:05   
bebacha
ne prpiadamo ovoj temi al nema veze.i kod Ajle se to pojavi kao kod Zare samo sto je kod nje kod oka i bas se sjecam da je neko tu poljubio kad je bila punooo mala

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 6680
3.11.2009 17:18:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Nadam se da nije nista strasno i da ce brrrzo da prodje.
I nama se stalno na obrazu, na isto mjestu javi osip. Ja ludim od njega... I to na mjestu, na koje je poljubljena dok je bila stara desetak minuta. user posted image Karminom! user posted image

A samo prodje... Pred spavanje ga samo mlakom vodom oper, bez kupke...i nemoj mu zategnuti plaho pelenu. Ma proci ce to preko noci vidjeces.
Ljubac za oboje!

no commentuser posted image

i mi ljubimo vas dvijeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 6681
3.11.2009 17:21:34   
škorpija
A ko ju je to poljubio sa nakarminjenim ustima, ako nije tajna?

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6682
3.11.2009 19:52:59   
mojbebac
samo da vam se javimo, cestitamo male rodjendane, mi smo ok, sem sto danas nismo bas bile raspolozene za spavanje. ali dobro, sad je evo zaspala.... saljemo vam puno poljubaca....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 6683
3.11.2009 20:26:41   
Apotekarka
Vecer...mene jos uvijek prehlada puca i to dobro,mm mi otisao jutros,a Antonio citav dan kemka sve ga zivcira da li je na promjenu vremena ili ga zubici zezaju ne znam...curi mu voda,ruke su u ustima...danas smo p'robali novu kasicu s bananom i kajsijom...svidja nam se...
Anel sretan rockas
Enisa sara nadam se da ce Benjo biti dobro i moj Antonio mi je sumljiv da se ne razboli tim vise sto sam ja bolesna ali sta mogu nema ga tko cuvati sem kad zaova dođe koji sat,mm mi u Hercegovini
ivanak i meni se desava kad ga kod nekog ostavim dobar a kad ja se vratim slijedi plac s osmjesima i nosanje
cicana ne brini i ja sam kao beba dobila taj sum koji je jos uvijek prisutan ali nemam nekih problema s tim,to bebe cesto im
sheri i moj Antonio je jedno vrijeme znao imati po 6 stolica i sto kazezt svako pola sata...grijala sam mu ulje na gazu i to mu je pomoglo,izgleda da je prehlada bila i od prehlade su zelene stolice ne od gladi pa moj jeo 5 puta po 190 ml pa nije gladan,moze i od grceva,sab simplexa caja i sad mu povremeno zna biti zelena ili ako dugo ne kaka onda je to dugo u crjevima i moze biti zeleno

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 6684
3.11.2009 20:31:02   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: škorpija

A ko ju je to poljubio sa nakarminjenim ustima, ako nije tajna?

user posted image user posted image user posted image Svekrva, od dragosti. user posted image user posted image user posted image
Posto sam bila u odvojenoj radjoni, kad su Zaricu nosili da je umotaju uveli su na sekund mamu i svekrvu koje su bile ispred radjaone. I tako... ostalo je istorija. user posted image Vratise meni moju bebu sa otiskom usana na po obraza. MM i ja kad se nismo onesvjestili. user posted image
Imala sam i par slika, ali sam ih od huje izbrisala. user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 6685
3.11.2009 21:21:31   
škorpija

user posted image user posted image user posted image Svekrva, od dragosti. user posted image user posted image user posted image

Ma znala sam, ko bi drugi, nisam trebala ni pitatiuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 6686
3.11.2009 22:24:01   
pocahontas
eh moja škorpija, bas mi je zao sto je avantura sa kadom i kupkom zavrsila user posted image ...sorry ali mi shega..mogu vas samo zamisliti, a jadno dijete veli sta me je ovdje uvalila...ccc.....nemoj vise ok? user posted image

Enisa_Sara
so so sooo sorry za maleckog da je bolestan..pa gdje njega onako snaznog da to safata...uh..pa i curica..eh divim se svim mamama sa dvoje i vise djece....

Felix
(i ostali) hepi brzdejuser posted image i sretno sa pocetkom davanja hapica...probaj sa domacim vocem ako imas priliku da ga nabavis...
i mi smo probali jabukicu par kasikica user posted image cisto da se naucimo gutati i vise je bilo na siperku ali bas nas briga..imamo domace jabukice pa reko da ne propadnu steta je....a vec nam je skoro 5,5 mjeseci...ja ih lijepo ogulim, skuham pa izblendam u blenderu sa par kapi vode da bude tekstura bas glatka tj. hapichasta user posted image   tako cemo i kruske domace i tako dalje....nacelno sam protiv industrijskih hapica jer smatram da ne mogu biti toliko prirodne (npr.  jabuka i banana industrijske hapice u teglicama koje stoje na policama marketa (a ne u frizideru) i sa rokom trajanja ihihihihiiiiii.....ne moze me niko ubijediti da su bez nekih aditiva jer kako bi imale tako dug rok trajanjauser posted image ....dakle, bolje jabuka sa nase pijace (pa ne znam cim da je prskaju jer meni ako nije u fridzu bude trula nakon par dana) nego sa police marketa....ali ako se mora i to nije tesko, ha ja..sve za nase bebache user posted image ako griejsim voljela bih da me neko ispravi, zaista....
ljubimo sve bebache i njihove lijepe mamice user posted image

A Nunchi sverkrva i kiss user posted image kraljica, sta da kazem.....user posted image samo mi zao curice i obrascica....user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 3.11.2009 22:25:16 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 6687
3.11.2009 22:54:27   
Anoniman
škorpija, eto tako ona nama reče..... ma vjeruj da nemam snage nigdje više ići baš sam bolesna i iscrpljena a i vidjeli bi da smo bili u I smjeni.... Ne znam ko je ta dr. Mumin. Ja sam inače jako zadovoljna sa dr. Almom Gutošić (srculence to je ta dr. user posted image ) i sa dr. Vuković, mada mi nije loš ni Bajrović, a Penava...... bez komentara user posted image !! Imali smo loše iskustvo sa njom i S.
pocahontas, ma ovo je nama sve S donijela iz škole... user posted image user posted image al dobro proći će.

Danas nam je teta sa kojom sam bila u pregovorima oko čuvanja B otkazala user posted image , trebala je doći ovih dana da se upoznamo al eto ništa od nje..... baš nam se nešto ne da, na kraju ću ja sa user posted image na posao user posted image user posted image
Ako slučajno znate neku tetu koja bi čuvala user posted image na duži period (3,4 god.) javite mi plizzzzz user posted image

apotekarka, ne znam šta da ti kažem izgleda je moja prehlada prešla na B al šta ću isto kao i ti stalno sam sa njim, mada ja nešto nikako nisam ubjeđena da je prehlada..... ne znam.... vidjet ćemo.

< Poruku je uredio enisa_sara -- 3.11.2009 22:55:24 >

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 6688
3.11.2009 23:01:57   
Apotekarka
Uf koji naporan dan...nadam se da ce Antonio utvrditi,smorila sam se s njim mislim da su mu ipak zubici u pitanju...dusa mala...a i ja u ona 2 h sto je odspavao nasla da popeglam tonu vesa umjesto da odmaram bolesna...e da mi je bar mm tu...sjecam se koliko smo patili kad je on studirao u Sar.a ja ovdje radila...zeljeli smo da se sto prije vjencamo da ne budemo razdvojeni i eto sad opet po starom...nekad se pitam zasto ljudi koji cine dobra djela lose u zivotu prolaze...trenutno mislim na to sto sam bolesna...koliko sam puta samo otvorila apoteku ljudima da pomognem,cak i onima kojim to nije potrebno toliko bilo...nisam imala subote,nedjelje,praznika,na N.god,oprane kose,bolesna,s temp.i opet oni koji ne cine usluge bolje prolaze...ali eto valjda Bog zna sta je najbolje...oprostite nesto me ufatilo da se negdje istresem valjda poslijemenstrualni sindrom...user posted image
Enisa nadam se da ce Benjo biti dobro...drzimo fige a Nunichi al se ismija za svekrvu e nek si slike pobacala...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6689
4.11.2009 8:48:56   
ivanak
Primjetila sam da mi mali malo kašljuca. Nema febre, ni ti se ponaša drugačije nego inače, ni ti ga išta boli. Lijepo diše. Ali opet me zanima što bi mu to moglo biti i kako spriješiti.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 6690
4.11.2009 8:59:16   
mala mu
e drage kako ste mi danas?kako male i velikeuser posted image ?
evo ga vani zabjelilo,ja Ahmeda stavila na prozor a on gleda pa koa da mu nije jasno šta je sada ovouser posted image ...

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 6691
4.11.2009 8:59:59   
marinčii
jutro generaciji
joj mi jutros u pola 5 ustali,noćas mi se budio dva puta što nije dosad nikad prije,bašsam se nasekirala sve se bojim da se ne razboli a još mu i nosić malo začepljenuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 6692
4.11.2009 9:02:54   
Anoniman
Pozdrav mamicama i bebicama...
Vidim, kod vas ima malo kašljucanja i prehladice... danam se da će ubrzo proći. Mi smo hB dobro... još uvijek se ne damo nikakvim virusima : )
Al' me zato muči nešto drugo... evo već dvije noći Esma se u snu okrene na stomak i tako spava. Nekad se u tom položaju i probudi pa zvjera okolo... čudi se "Šta je sad ovo?" (ne plače, već samo gleda u stranicu kreveta), ali nastavi spavati. Ja, kao da me neko zovne, skočim iz svog kreveta i kad je vidim na tibi, odmah je okrenem na leđa. Čim zaspem, ona se opet okrene. Sve me nešto strah da se ne uguši, da neće znati okrenuti glavicu da joj nosić slobodno diše... uhhhh
Kol'ko mi je drago što joj je sada udobno biti na tibi, tol'ko me i strah... Ovo je prvi put da se ona ovako u snu sasvim okrene i nastavi spavati.

(odgovor članu ivanak)
  Neposredna veza do poruke: 6693
4.11.2009 9:06:10   
mala mu
i kod Ahmeda je nosic zacepljenuser posted image   i to vec duze vrijemeuser posted image user posted image nikako da se rijesimo slinica..al' to mu je mozda i nasljedno od mene jer i ja vazda nosam maramice po dzepovima cak i ljeti....
imamo te kapi za nosic aqua maris i pumpicu pa mu olaksam disanje...
ma ne brini marinci nece se bebac razboliti,jaka je ova generacija

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6694
4.11.2009 9:06:31   
marinčii
pingpong pozdrav za tebe i tvoju curicu,ma ne brini se neće se ona ugušiti ako spava na pupi,moj matej otkad je navršo mjesec dana spava tako

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6695
4.11.2009 9:09:16   
marinčii
malamu i ja sam takva non stop šmrcam bez maramice nigdi ne idemuser posted image a nadam se da su jaki,baš me strah ove gripe ..joj jedva čekam proljeće

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6696
4.11.2009 9:13:57   
mala mu
e pingpong a moj mali sebi sve navlaci na nosic i glavicu.ja mu nist ne smije staviti povise glave jer to on odma rukicama navuce na lice,a dekicu uhvati pa ju podigne skroz preko nosica pa me strah da se ne ugusi

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6697
4.11.2009 9:15:22   
mnn
IZVORNA PORUKA: marinčii

malamu i ja sam takva non stop šmrcam bez maramice nigdi ne idemuser posted image a nadam se da su jaki,baš me strah ove gripe ..joj jedva čekam proljeće

marunčii i mene je strah uf jako...samo da nas zaobidje.
kako ste?mi dobro liujepo je nanao ali se budio malo po noči i plakao joj opet izgleda zubi jer je tako i bilo kad su mu ova dva izlazila....

dadada moguče je da su zubi tako je i kod nas bilo...uf mislila<sam da ču prolupati...

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6698
4.11.2009 9:21:27   
marinčii
mnn i ja se nadam da će nas zaobići pa bar prvu godinu da budemo zdraviuser posted image ,i matej se noćas dva puta budio ja sva van sebe baš mi čudno jer on to nema običaj ..sad šta mu je noćas bilouser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 6699
4.11.2009 9:28:24   
Pretty mamma
Pingpong,
da bar Laura hoće zaspati kad se okrene tijekom noći. Neki dan sam pisala kako se i ona okrene, ali ne može zaspati nego digne glavicu i razgleda okolo dok se netko ne probudi. Neće Esmici biti ništa, samo neka pajki tako, sada joj to odgovara. Ja bih da i L tako pajki, ali kad neće pa neće.
Inače mi smo dobro, jako smo aktivni i vrtimo se kao zvrkuser posted image .

Eh, jučer je L dobila prepreprekrasnu kapicu, oduševila sam se. Model je sličan Andrejevom, što je dadada kupila, samo je ova dvobojna, unutra je siva, vani narandžasta, benettonovauser posted image  . Prezadovoljna sam, ideali zimski poklon.

Pusica!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 6700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  266 267 [268] 269 270   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  266 267 [268] 269 270   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *