|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  265 266 [267] 268 269   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
3.11.2009 10:58:17   
marinčii
ama luna4 tako je to neke bebe jednostavno prespavaju noć neke ne i gotovo,matej se probudi jednom podoji i nastavi spavati tako da mi to nije teško..mm ga digne iz krevetića i da mi ga ja ga podojim i nastavim spavati a on ga vrati u krevetić

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 6651
3.11.2009 11:00:06   
Anoniman
Ma superiska, ubrzo ce napuniti aBd 7 mjeseci, vrijeme proleti, ona puze i zeza mamu i tatu, ljubi djevojciceuser posted image

masalaH sahara,kako vrijeme ide malenoj ce 7mjes.kuc,kuc kako raste neka neka kad se sjetim skoro si bila trudna a vidi koliko malena poraste,
Et jos malo pa mozes i drugouser posted image !!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6652
3.11.2009 11:06:42   
marinčii
IZVORNA PORUKA: marinčii

čestitamo malenom anelu 4 -mjesečnicu i šaljemo puno user posted image user posted image user posted image user posted image  ja i matej!
a di je nama hvala što smo se sjetiliuser posted image šmrc

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6653
3.11.2009 11:11:26   
Anoniman
Evo nas.....
Jutros u 6:30 probusio se sa temp. 38,5 user posted image pa smo se igrali i nosali do 8 i pravac u DZ. Dr. na početku sumnjala na uši user posted image a ja pipala i pipala...... i odemo na pregled, spec. ustanovi da nema nikakve upale hB!! Malo mu je grlo upaljeno i jutros malo i slini user posted image pa mu je dala ceclor user posted image , uh osipam se na ove antibitike, nisam mu još uvijek dala..... i kapi sunce moje malo user posted image Ma joj sve ovo mene nervira jer sam ama baš sve prošla i sa S i ti antibiotici tako maloj bebi al šta da radim user posted image
BTW bila je dr. Dreković, je li imate iskustva sa njom? Ona je samo jednom pregledala S tako da ne znam kakva je user posted image
Eno ga sad pajki, ako vidim sa je "ozbiljno" user posted image zaspao i ja ću u krevet baš sam slomljena skoro nikako nisam spavala... user posted image

Čestitamo i mi male rođendane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6654
3.11.2009 11:24:18   
Anoniman

čestitamo malenom anelu 4 -mjesečnicu i šaljemo puno user posted image user posted image user posted image user posted image  ja i matej!
a di je nama hvala što smo se sjetiliuser posted image šmrc
user posted image user posted image posebno vamauser posted image user posted image user posted image pusssssssaaaaaaa kako si spavala.Anel spava kupala ga jeo i ja sad odmaramuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 6655
3.11.2009 11:24:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix

Ma superiska, ubrzo ce napuniti aBd 7 mjeseci, vrijeme proleti, ona puze i zeza mamu i tatu, ljubi djevojciceuser posted image

masalaH sahara,kako vrijeme ide malenoj ce 7mjes.kuc,kuc kako raste neka neka kad se sjetim skoro si bila trudna a vidi koliko malena poraste,
Et jos malo pa mozes i drugouser posted image !!!user posted image user posted image user posted image

pupupu,jezik pregrizlauser posted image user posted image , ma kakva sam luda moze mi i to pasti na pametuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6656
3.11.2009 11:27:24   
marinčii
felix evio i matej spava al neće on dugo,15,20 minutauser posted image user posted image jučer mi odspavo 2 ipo sata u komadu ja baš sva iznenađena bila,jesi mu davala kašicu,da se momak počasti za mali rođendanuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6657
3.11.2009 11:32:53   
dady
pozzz za sve mamice i bebice!!!!
vidim ima svašta i bolesnih i naspavanih ii ne naspavanih!!!user posted image
Anelu sretan mali rodžendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bolesne bebe što prije da ozdrave aBd!!!

Dawud supr i sinoć spavao,evo ga i sada spava ,vjerovatno če spavati još neki sat,a ja malo tipčem!user posted image Danas jedemo povrčke,pa če mama bebi sojoj da kuha krompir i mrkvicu!!!!user posted image user posted image user posted image
VELIKa pusaša za sve bebače!!!
user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6658
3.11.2009 11:37:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

pupupu,jezik pregrizlauser posted image user posted image , ma kakva sam luda moze mi i to pasti na pametuser posted image

ajde bona,nezezaj,ma jos jedno ces sta fali .....Eto malena odraste sad,sad moze dobit jos jednog bratuuser posted image da se ima skim igrati.....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6659
3.11.2009 11:38:45   
Anoniman
,jesi mu davala kašicu,da se momak počasti za mali rođendanuser posted image
jesam dala sam od jabuke kasica pojeo je par kasikica pa se onda stresouser posted image user posted image nije ljubitelj jabuke......
Koliko na dan mu smijem dat,smijemli opet poslije malo........

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6660
3.11.2009 11:41:06   
marinčii
neznam draga valjda ti neka iskusnija mama odgovori,evo mi se budio maleni idem..pusee

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6661
3.11.2009 11:48:08   
Anoniman
ajde cujemo se idem i ja   za poslom.*dok nije anel usto
pusssa punooo

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 6662
3.11.2009 11:48:27   
mnn
čestitamo Mateju na 4mjeseca.svim bebama koje slave mali rodjendan čestitamo!user posted image user posted image user posted image

sad nanamo.da kucnem u drvo i u ovu moju ludu glavu super je pilence moje.samo da tako nastavi.malo šmrca nosič ga zeza več par dana...brzo neka sve bebe ozdrave.user posted image

ide se mama odmoriti malo, budite nam dobro.enisa kako maleni? neka brzo ozdravi!

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6663
3.11.2009 11:52:22   
Nunichi
Enisa moja djaga, pa sad i Benjamim bolestan. user posted image user posted image Uh bas mi je zao duse male. Ljubim vas sve troje da brrrzo budete oni stari. user posted image
I mi cestitamo sve male rockase koje nismo cestitali, sve zubice i ostalo. user posted image

Ninuska ljubi mi Aleksa! Ko med je... user posted image   Sutra nam je divan dan, divan dan, jel tako? user posted image   Spremas li user posted image ?

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 6664
3.11.2009 11:52:25   
Anoniman
felix, racunaj da je Anel tek sad trebao imati 3 mjeseca da se rodio na vrijeme, prema tome ne zuri, ako bas zelis da jede kasice neka to bude cisto da probas da li je alrgican ne daj Boze na nesto, znaci najmanje 3 dana daji istu vocku  po par kasikica, nemoj zuriti molim te, bebe ne znaju one njopaju sta im se da, a mi smo te koje trebaju paziti sta im dajuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6665
3.11.2009 11:57:38   
Anoniman
o.k hvala milauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6666
3.11.2009 12:10:20   
mnn
Azra moja draga nemoj ni spominjati...joj baš sam ostarila...a ja se osječam kao djete...user posted image user posted image  baš ti htjela poslati sms..jer se uvijek nekako zaobidjemo na forumu...moram kupiti malu tortu za sutra pa ču za subotu veliku....user posted image  

ljubi ti nama Zaricu moju, lijepa je ko slika.velika curica.user posted image user posted image

mislim da se javlja pilence idem vidjeti....nadam se da ipak krivo čujem jer je nešto malo nanao...
ispravak...nana..čuje se mali od susjeda...

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6667
3.11.2009 12:11:23   
škorpija
Enisa baš mi je žao benje, al me čudi da su mu dali antibiotik, moj ajdin je  imao strašne prehlade zadnjih mjesec i po, sve jedna na drugu, ali nikad mu nisu dali antibiotik, doduše nikad nije imao temp višu od 38. Naročito me to čudi od dr. Dreković, često smo išli kod nje, ona je dobra dr. i nama je govorila da je antibiotik zadnja opcija. A naročito pošto je Benjo čisto dojena beba. Ne znam šta da ti kažem, meni se tamo najviše sviđa dr. Mumin, nekako mi je žena najstaloženija, ima li šanse da u popodnevnoj smjeni odete na pregled kod neke druge dr. (nemoj kod Penave nama je veliku grešku napravila)

Feliks sretan rođendan malom Aneluuser posted image user posted image user posted image

Ena tvoja beba je još premala da je učiš da se sama igra i da zaspe, ne puštaj je da plače, moj ima 6 mjeseci i odlučila sam do godien neću ga puštati da plače, jer smatram da nikad ne plače bezveze, pa ako je beba usamljena i to je problem, ne mora plakati samo zbog gladi ili bolauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6668
3.11.2009 12:17:06   
ena23
IZVORNA PORUKA: škorpija

Ena tvoja beba je još premala da je učiš da se sama igra i da zaspe, ne puštaj je da plače, moj ima 6 mjeseci i odlučila sam do godien neću ga puštati da plače, jer smatram da nikad ne plače bezveze, pa ako je beba usamljena i to je problem, ne mora plakati samo zbog gladi ili bolauser posted image

Ma i ja tako mislim al ieto procitah u knjizi da je vrjeme da se pocne sada... ma glupost ziva. Pa pobogu to je mala beba, ja sta ce nego plakati za svojom mamom i za toplotom i blizinom majcinog zagrljaja... ma nekad su mi stvarno smjesne ove nove odgojne metode, da ne kazem brutalne... samo se stavim u njegovu kozu, jadnicak, tek pristigao na ovaj svjet, sve mu novo, svi zvukovi, boje, lica, mirisi... jedino stomu je utociste sam ja, u meni je bio devet mjeseci i jedino mene zna kao konstantu u svom zivotu. i sad jos i ja da ga ostavim da place i sam da s esnalazi u ovom svjetu? neka hvala... 

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 6669
3.11.2009 12:19:22   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: mnn

Azra moja draga nemoj ni spominjati...joj baš sam ostarila...a ja se osječam kao djete...user posted image user posted image  baš ti htjela poslati sms..jer se uvijek nekako zaobidjemo na forumu...moram kupiti malu tortu za sutra pa ču za subotu veliku....user posted image  

ljubi ti nama Zaricu moju, lijepa je ko slika.velika curica.user posted image user posted image

mislim da se javlja pilence idem vidjeti....nadam se da ipak krivo čujem jer je nešto malo nanao...
ispravak...nana..čuje se mali od susjeda...

Evo i ja sam upravo svoje pile uspavala. Sad sam rahat 15 minuta. user posted image user posted image
Ma nisi bona ostarila, to su najbolje godine. user posted image user posted image
Jos ako se osjecas kao dijete kako kazes, ma kud ces ljepse. user posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 6670
3.11.2009 15:06:23   
Srculence
Evo da se i mi javimo.Dino je dobro hB,evo sad sam ga uspavala.Sutra nam je puna 2 mjesecauser posted image user posted image user posted image !
Enisa baš mi je žao malenog...i Dino je pio taj Ceclor kad je imao upalu uha a propisala mu ga je dr.Alma isto u O.Maslića,al ne znam kako se preziva bila je pravo pristupačna i ljubazna.
Felix mila sretan Aneličiću mali rođendan i evo šaljemo mu poklon i veliki zagrljajuser posted image user posted image user posted image  od mene i Dinčija.
Luna4 sretan mali rođendan Antei sa zakašnjenjem i njoj šaljemo poklončić i dva zagrljaja od nas dvojeuser posted image user posted image user posted image !!!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 6671
3.11.2009 15:13:21   
kasper
Pozdrav mamice i bebice
cestitamo male rodjendane user posted image user posted image user posted image
enisa zao mi je malenog a valjda ce brzo proci

**** ĐorĐe-26.08.2009.****
****31.08.2013.-dolazi nam nasa princeza****

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 6672
3.11.2009 15:13:42   
Anoniman
Srculence hvala mila od srca,i mi Dini cestitamo 2mjesecnicu sutra user posted image user posted image user posted image kako sada slusa jel mi zdravuser posted image ljubi mi ga .....

Neposredna veza do poruke: 6673
3.11.2009 16:11:52   
Srculence

Srculence hvala mila od srca,i mi Dini cestitamo 2mjesecnicu sutra user posted image user posted image user posted image kako sada slusa jel mi zdravuser posted image ljubi mi ga .....

Hvala puno draga!!!Dino je zdrav hB i slušauser posted image !Ljubi i ti Anelčića!!!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6674
3.11.2009 16:19:56   
reallove
hi..kako ste nam danas,mi smo super hB sinoc smo prespavali cijelu nocuser posted image user posted image ...pozdrav za sve i cestitamo sve male rodendane,zubice,kasice i ostalo..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 6675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  265 266 [267] 268 269   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  265 266 [267] 268 269   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *