|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  264 265 [266] 267 268   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
3.11.2009 10:12:19   
LUNA4
ma ena probala sam ja i tako ali ova moja jednostavno cim osijeti vodu gotovo je...nema šanse....više nemam pjesmica koje bi joj pjevala...ošla inspiracija sad sam pocela izmišljati..user posted image kako tvoj decko??
marinci hvala na ljepim željama...sad sam tek vidjela da je tvoj decko vec veliki,kako je??jel te slusa ili dresira??
sad ce 4 mj...ajme meni kako je to brzo prošlo!!!

mama i tata imaju dva Anđela kraj sebe i najsetniji su na svijetu!!!!
LUNA 18.6.2004.
ANTEA 2.9.2009.
nase najvece bogatsvo su nase dvije prekrasne princeze!!!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6626
3.11.2009 10:13:50   
ivanak
čestitamo mali rođendan...

Moj muž ga ostaviti da plače, on je imun na to. Ja poludim nakon 5 minuta... moram ga smiriti i uzeti.
Ali mogu vam reći da to pali. Ja njega navečer nahranim, oko 8 i pol, stavim u krevet i on znam da je vrijeme za spavanje i spava. Plako je bio, ali skonto je da ne pali. Tako da ti se moj znam sam uspavati, igrati sam. Ali ne može se stalno igrati sam pa ti se onda ja sa njim igram.
Ujutro oko 7 ili oko 8 sati, zavisi kad se probudi. Tada nema više spavanja.... obavezno se sam zabavi pa tek onda nakon nekog vremena traži papati.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6627
3.11.2009 10:16:15   
marinčii
je draga još malo i 4 mjeseca mu ,ma baš kako vrime proleti koda smo jučer jedno drugoj kukale na temi u iščekivanju djeteta ,matej je super pretežno sluša ponekad malo nevozan ali sve u normali mama nije preumorna fino mi i spava,grčiće fala bogu nije imao tako da sam baš sretna što se toga tiče ,kad čujem kako se vi s tim patite ufuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu LUNA4)
Neposredna veza do poruke: 6628
3.11.2009 10:21:02   
ivanak
Jeli vi znate koje se to sad cijepivo prije 6 mjesca starosti daje bebi pa onda ništa do godine dana. To nama sad brzo slijedi.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6629
3.11.2009 10:21:55   
sheri
dobro jutro!
pliz, pomagajte. prosle sedmice kod user posted image je stolica bila zelena, i ja sam ju hranila, i hranila i hranila kontajuci da je gladna. stavljala sam joj i pelenicu preko poupe , u slucaju da ga je prehladila. i uspjeli smo izbaciti zelenu kaku, ali ona i dalje kaki skoro svakih poola sata. evo maloprije, kad sam ju podigla, njoj u stomaku cuje se kao kad se neko dobro napije vode pa ono kako voda skace po stomaku. valjda me kontateuser posted image .
hocu li je voditi doktoru, ili da malo smanjim hranjenje, jer vec 7 dana jede svakih 20 min. mislim, jel normalno da tako cesto kaki?

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6630
3.11.2009 10:24:51   
LUNA4
Ma ja luuudimmm od grcica ali dobro proci ce i to...
ja sa svojim curama sto se tice navecer spavanja nisam imala problema ni sa Lunom niti sad sa Anteom...
kad sam rodila lunu onda sam citala knjigu od jednog njemackog djecijeg psihologa i tamo je pisalo da malo djete mora prepoznati koje mi je mjesto za spavanje..tj mora znati razlikovati dan i noc a to je najlakse tako da samo po noci spava u kindrebetu a po danu neka bude na krevetu ili u kolicima tj svagdje samo ne u kindrebetu i ja sam pocela tako i nemam problema sa spavanjem...moja A ntea je po cijele dane samnom u kuhinji ili na rukama ili u nosilici a navecer ju spremim na spaavnje,nahranim i samo ju spustim u kindrebet i odma zaspi.....
i da ju tokom dana stavim u kindrebet ona ce odma ici spavatiuser posted image ....a inace nije beba koja spava po danu..

LUNA 18.6.2004.
ANTEA 2.9.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6631
3.11.2009 10:25:01   
ivanak
Pa kako neće toliko kakiti kad jede svako 20 minuta. Malo mi je to neobično da tako to često jede.
Pa kolio pojede kad jede?
Pa jede mlijeko mora klokokati u stomku. Pa i mom klokota kad se najede.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 6632
3.11.2009 10:25:04   
marinčii
sheri pa zašto je hraniš svakih 20 minuta nije moguće da tako brzo ogladniuser posted image ako kaki svaki put posle podoja mislim da je to normalno,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 6633
3.11.2009 10:26:00   
Pretty mamma
Sahara,
mislim da ipak neću ići. Laura mi je nešto počela šmrcati pa da ne bude još gore, neću ju nikamo izvoditi danas. A baš sam htjela doćiuser posted image . Vama želim super provod, pozdravi mi sve cure i curice, baš mi je krivouser posted image .

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6634
3.11.2009 10:27:35   
sheri
tako sam je hranila zbog zrlene stolice, kontala sam da je gladna. zbog ju i hranim , ko manijakuser posted image . skontala sam i ja da joj klokoce u pupi, ali trebalo mi da mi kazete i vi.user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6635
3.11.2009 10:27:53   
ivanak
Pa gdje spava onda popodne?
A što to znači, da se ne budi noću ili?

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6636
3.11.2009 10:30:53   
LUNA4
popodne spava na nasem krevetu...moja ti se ne budi po noci...nije mi se budila niti Luna...
stvarno spava cijelu noc....nahranim ju i stavim u krevetic i ona odma zaspi i spava mi ujutro do 7 .....napapa se i opet zaspi do nekih 10...ali to vrijeme od 7-10 spava na mom krevetu....

LUNA 18.6.2004.
ANTEA 2.9.2009.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 6637
3.11.2009 10:31:30   
ivanak
I moj je dva puta svega imao zelenu stolicu. Pa mu nisam davala da jede svako 20 minuta. Ja na tvom mjestu ne bi to radila. Jedino bi mu pokrila pupu da se ne prehladi. Moj je jedno vrijeme imao problema pri kakaju naveleč i skontala sam da je možda stomčić prehladio - lijeto, puše... onda sam mu ja motala toplom pelenom stomak i nema više tih problema. 

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 6638
3.11.2009 10:32:50   
ivanak
Mogla bi ja i onda tako pa možda još bolje bude spavao noću.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 6639
3.11.2009 10:41:14   
marinčii
moj matej i podanu kad zaspe ja ga stavim u krevetić,vidiš mogla bi i ja probati tako mada sumnjam da se zbog toga budi,user posted image a luna jeli ti nju dojiš ili ,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 6640
3.11.2009 10:43:52   
Anoniman
LUNA4 cestitamo dvomjesecnicu i saljemo malog plisanog zekuuser posted image , a kod kupanja pripazi da joj bude temperatura super, i da nije gladnauser posted image
P. mamma, ma ni ja necu ici,bas mi zao Laurice, nadam se da ce je brzo proci user posted image

(odgovor članu LUNA4)
  Neposredna veza do poruke: 6641
3.11.2009 10:46:54   
Anoniman
jutro jestel se napajali mi jesmouser posted image Danas nam 4mjes....
pussa

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6642
3.11.2009 10:48:49   
LUNA4
marinci ja sam ti izgubila mlijeko nakon 15-20 dana i sad je na dohrani...ali isto mi je tako bilo i dok je bila na mom mlijeku i isto mi je sad dok je na dohrani...
sahara kako si mi ti??nisam te vidjela na rr vec 100 godina!!tj nema mene.....user posted image
kako tvoja beba??

LUNA 18.6.2004.
ANTEA 2.9.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6643
3.11.2009 10:49:15   
Pretty mamma
Sahara,
vidjeh da su promijenili i mjesto sastanka, sad je unitic. Eo mi baš nikako ne paše, a kažem ne bih mogla ni da smo bliže. malena je zaspala sada, vjerujem da neće baš dugo. Pusa za Ajnu!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6644
3.11.2009 10:49:51   
LUNA4
felix cestitamo mali rođendan!!!!ljubi mi puno deckica...user posted image

LUNA 18.6.2004.
ANTEA 2.9.2009.

(odgovor članu LUNA4)
Neposredna veza do poruke: 6645
3.11.2009 10:51:13   
Pretty mamma
Eh, zaboravih čestitati ročkase...Antei i Anelu šaljemo puno pusica i poklonauser posted image user posted image .
Felix, pisala si da danas počinješ sa kašicama, sretno!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 6646
3.11.2009 10:52:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: LUNA4

sahara kako si mi ti??nisam te vidjela na rr vec 100 godina!!tj nema mene.....user posted image
kako tvoja beba??

Ma superiska, ubrzo ce napuniti aBd 7 mjeseci, vrijeme proleti, ona puze i zeza mamu i tatu, ljubi djevojciceuser posted image

(odgovor članu LUNA4)
  Neposredna veza do poruke: 6647
3.11.2009 10:54:21   
ena23
IZVORNA PORUKA: felix

jutro jestel se napajali mi jesmouser posted image Danas nam 4mjes....
pussa

Cestitamo mali rodjendan!!! uh, tvom anelu vec cetri mjeseca, nama je tek 2 i po a sjecas se da smo mislile da cemo zajedno se poroditi, tj isti dan, zezale se, ti kasni dva-tri dana, ja cu poraniti 2-3 i eto nas na istom user posted image

To sa kreveticem bi kod mene moglo funkcionisati samo ako cu ujutro biti ko zombi... jer ja dojim i nocu se svkako malo budi da doji, ja mu samo uvalim siku i nstavimo oboje pajkiti... a da moram ustajati i stavljati ga u krevetic bila bi pravo nenaspavana... bolje ovako. a u ostalom sinoc sam procitala: ljudi su jedina bica koja forsiraju da mladuncad spavaju odvojeno od majke... tako sam se ja pomirila s cinjenicom da je prirodno sto me svako malo budi i sto sam nenaspavana user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6648
3.11.2009 10:54:50   
Anoniman
hvala vam.Luna cestitam malenoj rodjendanuser posted image user posted image
Sahara mila hvala sto si se sjetilauser posted image user posted image ljubi mi ljepoticu
Enisa Sara,zao mi je benjeuser posted image nadam se da ako je do zubica da ce brzo izniknuti da ga manje muci brzo nam ozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pretty mamma)
  Neposredna veza do poruke: 6649
3.11.2009 10:57:56   
Anoniman
Cestitamo mali rodjendan!!! uh, tvom anelu vec cetri mjeseca, nama je tek 2 i po a sjecas se da smo mislile da cemo zajedno se poroditi, tj isti dan, zezale se, ti kasni dva-tri dana, ja cu poraniti 2-3 i eto nas na istom user posted image
da bas Ena ide vrijeme ko ludo,neznam kako mi je proslo 4mjes.da sam rodila na vrijeme bili bi naseuser posted image vrsnjaci al eto,vidis opet je tvoj maleni veci od Anela nije bitno mjes.Tu su oni opet negdje user posted image
Ljubi mi pilence malo,kad kreces na posao???

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  264 265 [266] 267 268   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  264 265 [266] 267 268   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *