|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton
2.9.2009 14:58:25   
zeni
stvarno sramota,nemam rijeciuser posted image

KADA PROMJENIS NACIN KOJIM GLEDAS NA STVARI,STVARI KOJE GLEDAS SE MJENJAJU

(odgovor članu šicka)
Neposredna veza do poruke: 276
2.9.2009 15:05:19   
bubuli
ja sam jos trudnica al pratim sve ovo sa naknadama...sinoc ili preksinoc sam slusala na tvZe da su nabrajali na vijestima kome sve umanjenje za 10% i rekli su i porodiljske naknade...fakat uzas...
stedim sad koliko mogu-mozemo,al ako zagusti negine mi ranije na posao mada bih rado bila sa svojom bebom godinu dana...pa to je jedinstven i neponovljiv period...al zivot nas samo melje i melje...

(odgovor članu zeni)
Neposredna veza do poruke: 277
2.9.2009 21:57:18   
šicka
DRAGA BUBULI NAŽALOST TAKO NAM JE KAKO NAM JE VALJDA ĆE NEKAD KRENUTI NABOLJE NEGO TI UŽIVAJ SAD I AKOBOGDA DA DOČEKAŠ SVOJU MALU DJEVOJČICU!I MENI JE TERMIN BIO KAD I TEBI ALI JE MOJA CURICA DOŠLA RANIJE 30.11.TAKO DA ZNAŠ MA SAMO DA SVE PROĐE DOBRO!ČUVAJ SE POZDRAVuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bubuli)
Neposredna veza do poruke: 278
11.9.2009 21:42:29   
moje okano
ma draga moje,umjesto stimulacije za suzbijanje "bijele kuge"koja vlada u nasem kantonu,kao i cinjenice da se svake godine u skolu upisuje sve manje đaka,oni nama ukidaju sve...bas se tesko na ovakvom vremenu odluciti za dijete,jos kad ti se i ovako male naknade ukinu,e onda stvarno...a jos vecina nas je kreditno zaduzena da bi rijesili stambeno pitanje...e stvarno svaka im cast,nemam rijeci!!!

(odgovor članu šicka)
Neposredna veza do poruke: 279
11.9.2009 21:53:55   
niki83
ja sam takodjer raspravljala o ovoj temi..kod nas kad trebas dobiti dijete i kad ti najvise novca treba onda ga nazalost najmanje ima...bez obzira na zaposlenost ili ne prije poroda.. mnoge poznanice koje su se porodile vracaju se na posao odmah poslije 2-3 mjeseca,a sve zbog novca

N&N

(odgovor članu moje okano)
Neposredna veza do poruke: 280
11.9.2009 21:58:47   
suna
niki83,vidim i ti iz ze.radis li ti negdje?Jedna drzava a u RS-u skroz drugacije...porodilje dobijaju punu placu:((((

"Ništa značajnije ne može učiniti otac za svoju djecu, nego to da voli njihovu majku."

više volim što nemam sve a imam VAS,nego da imam sve a nemam VAS

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 281
16.9.2009 23:20:55   
suna
e fakat smo bijedna drzava..ja danas dobila rjesenje o novcanoj naknadi za vrijeme bolovanja gdje mi je prikazan iznos prije nego sto je uveden zakon o smanjenju za 10%,i ispod toga onda umanjeni koji trebam dobijati narednu god.dana...i to lijepo pise zbog uštede ministarstva itd...da li je ovo samo u ze-do kantonu ili je jos negdje umanjeno...

"Ništa značajnije ne može učiniti otac za svoju djecu, nego to da voli njihovu majku."

(odgovor članu zeni)
Neposredna veza do poruke: 282
17.9.2009 21:21:26   
šicka
ja koliko znam to je samo kod nas u ovom jadnom kantonu ccccccccc da ne povjeruješ draga suna bijedno i žalosno nemam riječiuser posted image

(odgovor članu suna)
Neposredna veza do poruke: 283
23.9.2009 22:42:32   
curicadejna
Pozdrav mladim mamama!
ja sam zvala da vidim ima li šta od naših para pa i to malo ,kažu još ništa!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šicka)
Neposredna veza do poruke: 284
24.9.2009 12:16:25   
lejlaze
Ma mi smo stvarno cemeran kanton, u sarajevu se povecala naknada, jos dobiju i 13, a nasa ne moze biti ni na vrijeme i  jos je smanje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mamin princ 08.09.2008
mamina princeza 06.01.2012

(odgovor članu curicadejna)
Neposredna veza do poruke: 285
25.9.2009 20:20:04   
lejlaze
navodno da su danas bile user posted image , meni nista nema na racunu. vjerovatno onda u ponedjeljak da ce leci

mamin princ 08.09.2008

(odgovor članu lejlaze)
Neposredna veza do poruke: 286
25.9.2009 21:43:10   
suna
ej pa za ubit su majke mi....meni trebaju isplatit od 6,7 i 8 mjeseca jer sam kasno predala papire i to ce mi lec tek u oktobru abd.hajd nema veze lec kad legne...nego ovaj zakon o smanjenju doprinosa usvojen u osmom mjesecu a meni umanjenje pocelo od sedmog mjeseca user posted image  tako mi pise na rjesenju..pa gdje to ima

(odgovor članu lejlaze)
Neposredna veza do poruke: 287
25.9.2009 22:02:11   
lejlaze
Ma nego sta nego za ubiti, nije dolazilo u obzir da nam poveca naknadu kako se povecavao prosjek na osnovu kojeg oni racunaju procenat koji ce nam placati. a sada kada treba smanjit, odmah poletili svima. !user posted image

mamin princ 08.09.2008

(odgovor članu suna)
Neposredna veza do poruke: 288
25.9.2009 22:40:41   
šicka
OVO JE FUJ STVARNO VIŠE NEMAM RIJEČI BAŠ SMO JADAN KANTON!NE VJERUJEM JA DA JE I DANAS LEGLO UŽAS !ČOVJEČE JEDVA DOČEKAMO DRUGU POLOVINU MJESECA I ONO OPET KASNI JOŠ SMANJENO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejlaze)
Neposredna veza do poruke: 289
28.9.2009 14:47:35   
nita
Legle! user posted image

(odgovor članu šicka)
Neposredna veza do poruke: 290
28.9.2009 14:57:58   
marelica9
super user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
hvala nita

(odgovor članu nita)
Neposredna veza do poruke: 291
28.9.2009 14:59:05   
tap3ah
Hvala - idem iskati muštuluka od gospođe :)

:) ..... šprinc je stigao ........... :)

(odgovor članu marelica9)
Neposredna veza do poruke: 292
23.10.2009 9:51:24   
mami ami
mamice, ima li našeg novca na vidiku? user posted image

Mamino majo sunce
Asja, 16.10. 2008.

(odgovor članu tap3ah)
Neposredna veza do poruke: 293
26.10.2009 19:35:26   
moje okano

ocigledno nam i ovaj mjesec lova kasni, a i ostale su nam se nesto usutile,ocegledno se ima paaara!!!user posted image

(odgovor članu mami ami)
Neposredna veza do poruke: 294
26.10.2009 20:24:46   
curicadejna
Pozdrav drage moje!!!
Što se tiče para imamo možemo buđetu i posuditikako je krenulo !!!Neznamo još ništa opet zvati ,zvati ....

(odgovor članu moje okano)
Neposredna veza do poruke: 295
26.10.2009 22:21:29   
šicka
ĆAO DRAGE MAMICE NIŠTA JOŠ OD NAŠIH PARA NE MOGU VJEROVATI STVARNO NEMA SMISLA VISOK DATUM SKROZ BIĆEMO U KONTAKTU AKO ŠTA SAZNAM JAVIMuser posted image

(odgovor članu curicadejna)
Neposredna veza do poruke: 296
28.10.2009 14:46:58   
gagano
ja sam nova na forumu pa pozdrav svim mama. Imam kčerkicu za par dana puni godinu.Radim ali imam još jednu naknadu za primiti zaostatka jel ko šta zna ja ih u socijalnom čitav dan ne mogu dobiti

(odgovor članu šicka)
Neposredna veza do poruke: 297
28.10.2009 14:53:58   
zeni
izgleda da nikom pare ne trebajuuser posted image ,ja nisam nista saznala

KADA PROMJENIS NACIN KOJIM GLEDAS NA STVARI,STVARI KOJE GLEDAS SE MJENJAJU

(odgovor članu gagano)
Neposredna veza do poruke: 298
28.10.2009 16:17:51   
nita
Muštuluk! Legle user posted image

(odgovor članu zeni)
Neposredna veza do poruke: 299
28.10.2009 20:43:10   
šicka
HVALA BOGU KONAČNOuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nita)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *