Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 28.6.2009 22:35:14
moje okano
ma evo noc sam iskoristila,dok moje malo okano spava,da procitam sve vase komentare ovdje,pa ovo je zaista zalosno... ovi iz socijalnog me sikaniraju kao nije do njih,oni nista ne znaju... za koji vi mjesec ustvari sada trebate dobiti i je li te naknade kasne???
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 29.6.2009 8:06:26
marelica9
mislim da smo sada dobile za april...ali svima nama su kasnile te prve naknade...meni je prva naknada kasnila dva mjeseca, a posto su nam januarsku naknadu preskocili sada kasne 3 mjeseca...
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 29.6.2009 12:39:20
moje okano
ma konacno se gospođa iz socijalnog udostojila da mi posteno odgovori,propustile su da me stave na spisak za april iako sam papire dostavila na vrijeme,mogu ocekivati tek sljedeći mjesec,a dotada....
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 29.6.2009 12:44:28
bebana27
sta si ti vadila od papira ja ne radim ali mi kazu cure da imam pravo na tu naknadu pa da i ja podjem ganjati jer ako mi nesto pripada necu da dajem drugom
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 29.6.2009 22:15:54
moje okano
u centru za socijalni rad ti daju spisak svih papira koje trebas prikupiti,između ostalog prosjek 3 zadnje palte,rodni list za dijete,doznake s bolovanja,...ne moze mi sada sve pasti na pamet,to je bilo prije 3 mjeseca,...ipak sretno u traženju svojih prava,a kako su teški kao da oni isplaćuju iz svog džepa
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 14.7.2009 23:06:16
moje okano
Ej,raja,je li vrijeme da se pocne pisati o porodiljskim naknadama,ili je još rano?!Ja bih konačno ovaj mjesec trebala dobiti,bar se tako nadam!A hocu li dobiti izostatke,to ostaje da se vidi?Kako sam naucila zivjeti bez novca,bas ce mi teško pasti tolika suma!!!
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 17.8.2009 21:41:44
šicka
ĆAO DRAGE ŽENICE KAD LI ĆE NAM OVAJ MJESC ISPLATITI?NADAM SE DA NEĆE KASNITI ŠTA VI MISLITE?JOŠ MALO PA JE VRIJEME DA SE ZOVE AKO ŠTA SAZNAM JAVLJAM ODMAH
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 20.8.2009 21:25:15
moje okano
Šicka,ote mi "tekst iz tastature",ja sam upravo htjela to isto da pitam...Muci me jos jedno pitanje,a to je smanjene,odn.jeste li cule ista o smanjenju nasih naknada,pošto su ovim sa biroa smanjili i to dobro!!!Pozdrav !
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 25.8.2009 21:47:44
šicka
DRAGE MOJE ŽENICE DANAS JE UPLAĆENO TAKO DA VEĆ SUTRA MOŽEMO PODIĆI LOVU(MOŽDA JE NEKO VEĆ PODIGAO )ETO TAKO VELIKI POZDRAV OD MENE UŽIVAJTE U TROŠENJU
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 31.8.2009 22:25:25
šicka
DRAGE MOJE ŽENICE SAMO DA VAM JAVIM DA NI NAŠE NAKNADE NISU ZAOBIĐENE U OVOM ŠUGAVOM REBALANSU BUDŽETA , BIĆE UMANJENE 10% DANAS SAM DOBILA POUZDANU INFORMACIJU O TOME!NEMAM RIJEČI TO JE SRAMOTA NE ZNAM ŠTA VI MISLITE ?MA JADNO JE SVE OVO
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 31.8.2009 22:38:26
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: šicka
DRAGE MOJE ŽENICE SAMO DA VAM JAVIM DA NI NAŠE NAKNADE NISU ZAOBIĐENE U OVOM ŠUGAVOM REBALANSU BUDŽETA , BIĆE UMANJENE 10% DANAS SAM DOBILA POUZDANU INFORMACIJU O TOME!NEMAM RIJEČI TO JE SRAMOTA NE ZNAM ŠTA VI MISLITE ?MA JADNO JE SVE OVO
draga moja jeli ovo na nivou federacije i odnosi li se na naknade za zaposlene ili nezaposlene žene. katastrofa!
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 1.9.2009 14:55:29
šicka
OVO JE DRAGA ZA ZE DO KANTON NE ZNAM ZA DRUGE I ODNOSI SE NA ZAPOSLENE PORODILJE JER KOD NAS NI NEMA NAKNADA ZA NEZAPOSLENE KOLIKO JA ZNAM MA KAKO GOD SRAMOTNO JE I BEZVEZE JER NAM IONAKO DUGUJU !MA MOŽE IM SE HOĆE IM SE NADAM SE DA TO VAS NEĆE POGODITI PUSA IZ ZENICE
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 2.9.2009 14:51:41
šicka
OD IDUĆEG MJESECA TJ. OD SEPTEMBRA DRAGA FARTAR JER TAD ĆE NAM ISPLATITI NAKNADU ZA JULI MJESEC ETO TAKO DA ZNAŠ NEMA NA ČEMU VOLJELA BIH DA SU NEKE LJEPŠE VIJESTI POZDRAV