Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 24.6.2009 11:53:28
Lulu_
vidim i jos uvijek su jakooooo tacni sa uplatama
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 28.6.2009 16:24:43
moje okano
Ja sam na porodiljskom bolovanju od 2.aprila,a jos uvijek nikada nisam dobila nikakvu nadoknadu.Cula sam da i ostalim korisnicima kasne.Mene interesuje za koji mjesec sada dobijate naknadu,znate li kada je ja mogu ocekivati i da li isplacuju sve odmah za ono sto kasne?kod nas u socijalnom nas lagano skinu sa vrata i kazu da nije do njih,ne zele cak da daju nikakve informacije...
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 28.6.2009 16:32:41
marelica9
pozdrav moje okano naknadu ces poceti primati 2-3 mjeseca poslije poroda...dok predas svu dokumentaciju...uglavnom isplatit ce ti sve kao sto pise na rjesenju...mislim da ces u julu ili avgustu dobiti i za april i za maj ( 2 zajedno) a onda ide mjesecno...
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 28.6.2009 17:44:39
moje okano
marelice pozdrav i tebi,ja sam dokumentaciju vec davno predala,cak sam i rješenje dobila,vec sam tri mjeseca na porodiljnom,ne znam hocu li moci prezivjet i taj cetvrti bez novca a sa kreditom za vratom... Kome se mogu obratiti i na koji broj za tacne informacije ,hvala