Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 11.1.2010 11:41:54
Bubana
Drage moje ,molim vas informaciju . Sta je sa nezaposlenim porodiljama sa ZE -DO kantona?' Imaju li one pravo na neku nadoknadu ? Ako neko zna , molila bih a javi :)
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 25.1.2010 21:08:54
šicka
Draga niki83 trebalo bi da bude ovie sedmice prošli mjesec je tako nekako leglo ugl.do kraja mjeseca nadam se eto da znaš ostaje nam samo da čekamo kao i uvijek
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 27.1.2010 11:47:07
ona_30
Za koji mjesec je bila uplata? Kada ja mogu ocekivati naknadu,s obzirom da sam se porodila u novembru a rjesenje dobila u decembru. I na koji broj tel. vi zovete?
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 28.1.2010 12:00:34
niki83
IZVORNA PORUKA: ona_30
Za koji mjesec je bila uplata? Kada ja mogu ocekivati naknadu,s obzirom da sam se porodila u novembru a rjesenje dobila u decembru. I na koji broj tel. vi zovete?
evo ja sam se npr. porodila u oktobru, i tek sad trebam prvi put primiti..
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 4.2.2010 19:00:44
lirio
IZVORNA PORUKA: ona_30
islim da bi trebala dobiti slj mjesec sve tri plaće zajedno...ja se porodila u octobru a sad krajem januara dobila za septembar(pošto sam od tada po komisiji na porodiljskom), octobar i novembar...puse
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 14.2.2010 12:07:03
H...
cao svima...ovako ja iskreno prvi puta cujem za tu naknadu...ako neko ima voljan da mi malo blize to objasni??? inace sam zavrsila fax i ostala trudna poslije toga tako da nemam radnog staza (ako to ima veze sa tim primanjem)???
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 16.2.2010 11:30:55
H...
hej evo su mi iz sa javili da ima pravo na naknadu i onaj ko je na biru..pa stavrno je nelogicno da onaj ko ima platu za bolovanje iz firme ima i naknadu a onaj ko nema nista nema ni to...al moze u nasem kantonu sve