|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  241 242 [243] 244 245   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
26.10.2009 12:14:33   
Anoniman
anel mi kasljucka user posted image od juce pomalo ,dat cu mu sirupa imam od kaslja
Nadam se da se nece nedo Bog nahladit.....

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 6051
26.10.2009 12:59:55   
mojbebac
samo da vam se javimo, pozdravimo vas, anjica i tata spavaju, ja raspremam po kuci, ok smo hb, mali problemi sa stolicom ( ponovo tri dana bez user posted image ) ali bice valjda .....
Apotekarka sve ce biti ok, nije to nista, nemoj da se sikiras, aloi bolje je za svaki slucaj uraditi sve pretrage da se uvjeris da je sve ok i da na miru uzivas sa svojim bebcem .....
Pingpong mala pijanistkinja je preslatka ( kuc...kuc ... )
FElix ozdravite sto prije ....
Bravo za zubice ..... samo da ih ne bole puno .....
ljubimo vas sve puno, ako smo propustili neki rodjendancic cestitamo sada ...

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6052
26.10.2009 13:35:35   
Anoniman
Dobri dan.
Moj user posted image  konačno zaspao, ja sad jela i malo da provirim na RR pa ću i ja u horinzotalu user posted image  Baby Einstein ima efekta, gleda i sluša čitavih 10 min. user posted image  al dobro i to je nešto.
"Bacili" smo se u aktivnu potragu za tetom čuvalicom jer nam je ostalo još 1 mj. i 5 dana user posted image .

apotekarka, držim fige da sve bude dobro a hoće aBd! Ne daj se, user posted image
neki, sreeeeeeeeeetno!!! Joj meni se nikako ne da da odem na Koševo.... Javi plizzzzzzz kako je bilo
breskva kod vas zubići na juriš, čuj 4 odjednom, pile drago, čuvamo fige da što lakše niknu.
felix ljubav za Anela, žao mi je što kašljuca.
reallove, i moj se sinoć probudio u 2h - naspavao se user posted image , sreća zaspao u 3 ponovo.
Idem se i ja uhvatiti kreveta, ljubimo vas sve redom!

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 6053
26.10.2009 13:43:39   
Anoniman
Moj još uvijek spava koji rahatlukuser posted image , al mi nešto i nedostaje...
Enisa draga baš 4 i meni je za nepovjervati, neki dan izbio samo jedanja jutros pogleda ono se napravile još 3 rupice , najvjerovatnije će da ničuuser posted image i ima 2 donja...Kako dojiti kad beba ima 6 veoma oštrih zubauser posted image ???

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6054
26.10.2009 14:11:35   
Pretty mamma
Sahara, ja bila u setnji vec.....joj da smo se bar nasle....
Laura samo plače...ma vrišti koliko ju boli, bali, grize...jadnica moja malena...u cetv. idemo kod dr. pa cemo i desni pogledati.
Evo je u krilu kod mene, nikako drugačije...a nisam navikla da je takva, mirnica je inače pa sam bašuser posted image .

Pusica svima, moramo se ići maziti, da što manj bubauser posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 6055
26.10.2009 17:05:17   
Ex Yu
da se i mi upisemo danas ... zubovi nas ubise nije strasno za neizdrzat al smo puno puno nervozni i jedva ga uspavam sve se kocene vidim i druge bebe isto pa valjda nam je sad to ta faza al proci ce ... ja ga stisnem i pjevam i uspijem ga brzo uspavati ...

danas sam se sHebala mm je rodzendan a ko da slavim malom djetetu ne da slavimo al doci ce njegovi i malo djecice pa sam bila vrijedna i pravila tortu pravu musku hahaha user posted image user posted image to cudo vam moram pokazati mislim da je nece niko ni okusit jer je sva sarena kore roze i zute filovi plavi zeleni crveni okolo plavo zuta roza ma joj uzas user posted image user posted image ja inace nevolim sarene torte osim za djecije rodzendane al me bas pukla insiracija sinoc i do 11 sam ja to meljala ledza mi odpadaju a slika i prilika foto uzasa je tu ... kad je isjecem slikam vam da vidite unutra ko iz crtani filmova

TORTA http://img163.imageshack.us/img163/737/251020091377.jpg

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 6056
26.10.2009 17:19:18   
Anoniman
Ex Yu, ma super si ti ovo odradila, mogla si jedino umjesto cvjetica napraviti kakve loptice na vrhu da kamuflirasuser posted image , bitno je da bude ukusna i sretan rodjendan tmuser posted image
P. mamma e misa li mu, znaci mimoisle smo se, a ja sam pila kaficu sa svojom dadadom i nasim momkom Andrejomuser posted image , kako nam je samo veliki i medenuser posted image user posted image user posted image user posted image
dadada, kako prodje sisanjeuser posted image , ja opet trosila u Orchestri user posted image
Breskva, puno srece sa zubicima, da prodje bezbolno i vjeruj mi i ja se pitam kako ce biti dojenje sa zubimauser posted image
neki, sretno kod cika mesara u subotu, sorry ali da te malo nasmijemuser posted image

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 6057
26.10.2009 17:20:34   
neki
saharaaaaaaae cuj kod mesarauser posted image Ma bice ok aBd nadam seuser posted image Hvala i ostalim zenicama na lijepim rijecimauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6058
26.10.2009 18:00:16   
Srculence
Zdravo drage mame i bebe!!!
Evo da se i mi javnemo.
Dino je danas super hB.Bili smo na kontroli danas i uho je super!!!Nema više upaleuser posted image user posted image user posted image !!!

Felix žao mi je što Anelčić kašljucka...biće to ok ako Bog da,ljubni ga jednomuser posted image !!!
ExYu sretan rođendan tvom mužu!!!
Sahara i dadada blago se vama ja nisam otišla na kafu i ne pamtim...počela sam da sanjam da sam na kafiuser posted image .
neki setno u subotu!!Gdje ćete ga sunetiti?Mislim jel privatno ili u bolnici..pošto i mi planiramo Dinu za nekih mjesec ili 2.Kažu da je bolje dok su manji.

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 6059
26.10.2009 18:04:24   
Srculence
ExYu tek sad vidjeh sliku torte,pa ti si profesionalac!!!!Svaka ti čast!!!Kod mene ovako ne bi ispala ni da je pravim po 100-ti put.Ne idu me kolači nikakouser posted image .

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 6060
26.10.2009 19:58:20   
Anoniman
Eh evo i mene konacno...bila kod veterinara....zapravo, pas mi bio kod veterinarauser posted image user posted image user posted image kontrola...folovi, golovi

Andrej citavo vrijeme samo Ajna ovo, Ajna onouser posted image user posted image user posted image ...jedva je zaspao

ja se osisala, a on je fala bogu, spavao....evo me sada izgledam s ovim siskama kao onaj kreten iz filma "glup i gluplji"user posted image user posted image user posted image

neka si vala peglala kartice

sta si kupila??? pricaj, slikaj, pokazi....user posted image

(odgovor članu Srculence)
  Neposredna veza do poruke: 6061
26.10.2009 20:12:30   
marinčii
IZVORNA PORUKA: Mya_81

A i danas su nam 4 mjeseca user posted image user posted image user posted image user posted image

Letiiiiiiii vrijemeeeeeeee......

čestitamo mali rođendan sa zakašnjenjem i šaljemo puno user posted image user posted image i user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 6062
26.10.2009 20:22:26   
Apotekarka
Vecer..evo mene popeglala 4 masine vesa...a sta cu kad mi mm nedostaje otisao,user posted image ...Antonio se s tetkom malo igra nije citav dan spavao osim ako se racuna 5 puta poi 15 minutauser posted image ...joj hvala vam na podrsci a znate zdrav civjek ima 100 zelja a bolestan samo jednu-da ozdravi...tako i ja radim,smijem se,igram s Antoniom a stalno u podsvjesti mi moje stanje...sva se stuzim kad ostavljam Antonia kod nekog a jqa po bolnicama skacem podsjeti me na moje djetinjstvo jer mama je stalno po bolnicama bila a mene stalno netko drugi cuvao i tako me u dnu duse boli samo da Antonio to ne dozivi...
Ex yu svaka cast za tortu...
felix probaj mu dati prospana to bebe smiju i na biljnoj je bazi i moj je kasljucao a ja mu 2 dana dala paracetamola i sad je bolje
reallove i moj jutros prije 7 ustrao a prije do 10 znao odspavati ali nije to samo problem poceo mi u noci plakati u snu sinoc sam ga i ljuljala koliko se rasplakao a spava mislim da nesto sanjas kazu da puno cirkusamo s njim...
Prety mama nadam se da je malena sad ok...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6063
26.10.2009 20:23:29   
Ex Yu
Obecala sam slikati tortu kad je isjecem i iznenadila sam se jako je bila ukusna i svi su jeli i uzivali cak smo bojali obraze jezik i super je napijes se vode i ode boja super smo se zabavili

user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6064
26.10.2009 20:25:01   
Nunichi
user posted image user posted image user posted image user posted image Svaka cast, super si ti nju nameljala. user posted image

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 6065
26.10.2009 20:30:13   
škorpija
Torta izgleda ko duga, super je user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 6066
26.10.2009 20:38:31   
Ex Yu
Hvala drage pa nemam ja sto muzeva user posted image user posted image al mi se najvise svidjela jer je super zabava za djecu oboji jezik i mazali smo lice ... a lako se pere 

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 6067
26.10.2009 21:26:15   
Anoniman
Ex Yu, svaka čast... torta izgleda super... a mogla bi nam i recept napisati : )

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 6068
26.10.2009 21:30:17   
Ex Yu
uhhh pingpong hvala al recet tesko ja to sve iz glave ... al potrudit cu se malo poslije nije teska za napravit samo ima puno mutiti radi boja sve u svemu napravi se jedna krema i dvije kore i onda to farbas u svakve boje al napisat cu poslije ... dobije se puno mase i torta je stvarno velika

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6069
26.10.2009 21:39:31   
marinčii
IZVORNA PORUKA: felix

anel mi kasljucka user posted image od juce pomalo ,dat cu mu sirupa imam od kaslja
Nadam se da se nece nedo Bog nahladit.....

felix i moj matej je kašljuco posle vakcine i nos mu se začepio ja odma zvala pedijatra kaže to je reakcija od vakcine..prošlo je brzo 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6070
26.10.2009 21:57:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

Eh evo i mene konacno...bila kod veterinara....zapravo, pas mi bio kod veterinarauser posted image user posted image user posted image kontrola...folovi, golovi

Andrej citavo vrijeme samo Ajna ovo, Ajna onouser posted image user posted image user posted image ...jedva je zaspao

ja se osisala, a on je fala bogu, spavao....evo me sada izgledam s ovim siskama kao onaj kreten iz filma "glup i gluplji"user posted image user posted image user posted image

neka si vala peglala kartice

sta si kupila??? pricaj, slikaj, pokazi....user posted image

Hahahahha, za frizuru, a i sama sebi dam cesto takav komentaruser posted image , ma dusa draga on je zaspao i sanjao svoju dragu da bi se ti mogla osisatiuser posted image , kupila joj jednu kapicu/sal (nesto poput tvoje izvedbe danas na Andrejevoj glaviuser posted image ), jedan dzemper presladak i povelik, i jedan kompletic gegice i haljina lila od samta, slikacu kad se odmorimuser posted image , a ne treba meni dati karticu u ruke, ali neJma veze kad ne mogu da odolimuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6071
26.10.2009 22:01:38   
Ex Yu
Evo pingpong samo za tebe

tjesto peci iz dva puta:
12 bjelanjaka umutiti sa 12 kašika šecera, kad se dobro umuti dodati 4 kašike ulja 10 kašika brašna, 1 pašak
smjesnu za tjesto popoloviti ili umutiti po 6 bjelanjaka i u svaku dodati boju po zelji peci 10-15 minuta na 180
kad se kore ispeku svaku presjeci po pola i dobiju se 4 kore

krema:
od 1 litar mlijeka odvojiti jednju solju a ostalo staviti da prokuha ... umutiti mikserom 12 zumanjaka sa 12 kašika secera dodati 5 kašika brašna i 5 kašika gustina, i zaboravila sam onu solju mlijeka - HLADNOG da se nebi zgrudvalo , umjesanu smjesu lagano sipati u prokuhano mlijeko VRUCE i kuhati 5-7 minuta na laganoj vatri kad se dobro ohladi dodati 1 maslac, 1 vanilin secer
kremu podjeliti na tri djela i u svaku dodati razlicitu boju (boje imate kupiti u Bingu jedna kesica je 0,30KM)

slagati koru, kremu po bojama po zelji

na kraju umutiti slatko vrhnje i njega obojati po zeljama i ukrasiti tortu ... to je to najkrace sto sam mogla napisati nadam se da si skontala nije kompikovano samo je zeznuto radi bojanja treba puno posuda

< Poruku je uredio Ex Yu -- 26.10.2009 22:13:03 >

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6072
26.10.2009 22:04:59   
Anoniman
Hvala ti od srca što si se potrudila... Grlimuser posted image

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 6073
26.10.2009 22:15:23   
Anoniman
Ex yu dobra ti tortauser posted image user posted image ...ali znas mene da ja ne bi bila ja da ne prokomentarisem s nekom gluposti....znas da je zastava homosexualaca u duginim bojamauser posted image user posted image user posted image

user posted image

izvini, morala sam...ev' se stidim u coskuuser posted image

ljubim ja tebeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6074
26.10.2009 22:16:34   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  241 242 [243] 244 245   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  241 242 [243] 244 245   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *