|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  240 241 [242] 243 244   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
25.10.2009 23:15:53   
Nunichi
pingpong novi avatar je za desetku!!! user posted image
Ljubim vas! user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 6026
25.10.2009 23:20:04   
neki
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Sretno neki u subotu, ma bice to sve za 5!
Evo moje pile tek zaspalo, stvarno je neumorna. user posted image
A odoh se i ja izvaliti uz knjigu malo, dok mi oci jos rade. user posted image user posted image
xoxoxox

Hvala ti dragauser posted image user posted image user posted image
Usput,procitala sam knjigu "hiljadu sjajnih sunaca" i nemam rijeciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 6027
25.10.2009 23:23:30   
Nunichi
Ja evo dvije stavila pred sebe.
Zovem se Crvena-Orhan Pamuk i Sjecanje na jedan drugi dan-Harold Robbins. Pa evo jos uvijek odlucujem koju cu prvu. Mama mi rece, a i nasa Suzana da je ova Crvena poteska, a mene nesto mami. user posted image user posted image
Uglavnom potrazicu i ovu tvoju. user posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 6028
25.10.2009 23:25:30   
neki

Ja evo dvije stavila pred sebe.
Zovem se Crvena-Orhan Pamuk i Sjecanje na jedan drugi dan-Harold Robbins. Pa evo jos uvijek odlucujem koju cu prvu. Mama mi rece, a i nasa Suzana da je ova Crvena poteska, a mene nesto mami. user posted image user posted image
Uglavnom potrazicu i ovu tvoju. user posted image

Ja bas veceras isla u goste,i pravo mi nahvalise tu Crvenuuser posted image user posted image user posted image user posted image A Harold je meni zakonuser posted image user posted image user posted image Hajd bona prebaci mi ih kad procitasuser posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 6029
25.10.2009 23:26:48   
Nunichi
Ma bolje ti je spakuj djecu i hajde meni. Pa kad ih sve uspavamo mi se bacimo na citanje uz caj. user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 6030
25.10.2009 23:48:47   
neki

Ma bolje ti je spakuj djecu i hajde meni. Pa kad ih sve uspavamo mi se bacimo na citanje uz caj. user posted image user posted image

Divna ideja,ja bih radouser posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 6031
26.10.2009 0:39:50   
Anoniman
Dobra vam noc!
Evo sve sam procitala, eh sreca pa nije za ispita jer sam dosta podataka pomijesala user posted image , mi smo se malo skitali od petka kod deda i majkiuser posted image , dobro smo i malo i nas muce zubici ali nije strasnouser posted image
E sa moram nazalost ovako grupno cestitati sve rodjendane i zubice i godisnjice i zaljubljivanja (vidim otimacina za cureuser posted image ), sve su bebe medici pravi, moram svog malog ljubimca Anela posebno poljubiti, kako je veliki masalauser posted image
Zari saljem jednu haljinicuuser posted image , a ostalim slavljenicima igrackiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
E sad one tuzne stvari, pa sta vam je djeco draga, ima li ko da nije pao, pa Andrej nas od zalosti za curom i sam odlucio da skoci sa krevetauser posted image , dusa nasa, i nemoj bona ruziti mamu (mada bi mi i samoj bilo mozda lakse da imam koga drugog kriviti, uh), ljubi nam ga punooooooouser posted image a i ostale male cvoruge ljubimouser posted image
P. mamma, bankrotiraces a i ja sa tobom, samo kupujesuser posted image , mi smo kupili nasoj principesi tako slatke cipelice/papice u Zeniciuser posted image , sutra stavljam slikeuser posted image
Enisa sreco, 50 kg velis, cccc, ma hajde udebljaces se kad ostarisuser posted image , super da ne moras odmah raditi cijeli danuser posted image
Sonja, super za menguuser posted image
Apotekarka drzim fige da sto prije ozdravis, ne daj seuser posted image , jace smo mi nego sto mislisuser posted image
Pingpong, bravo za Esmicuuser posted image
Ljubimo vassssss sveuser posted image

< Poruku je uredio sahara -- 26.10.2009 0:41:49 >

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 6032
26.10.2009 7:05:51   
Mya_81 RR
Dobro jutro...

Evo mi budne od pola 6 user posted image ... još je od 4 nešto stalno plakala u snu user posted image ... nadam se ad će vrijeme biti OK da idemo u skitnju, jer ne znam drugačije kako ću doma izdržati.

Apotekarka, stvarno mi je žao da se to nešto opet pojavilo. I znam da je najlakše pričati dok nam se to nešto ne dogodi, ali sad ti je najpotrebniji ostati pribrana i pozitivna....nemoj si nametati nikakve crne misli jer time samo izazivaš negativnu energiju i loše stvari...zato ti šaljemo jedan najveći osmijeh i user posted image da te malo razveselimo, ali pod uvjetom da takva i ostaneš user posted image

Joj, Pingpong, pa Esmica je na slici za klavirom preeeeeeeeeeeeeslatka.....med mali user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 6033
26.10.2009 8:03:33   
mala mu
dobro jutro mamice i user posted image kako ste mi noc prebrodile?uh moj Ahmed nsto pekmezio cijelo vece pa nisam ni 2h u komadu odrinjalauser posted image ...
uglavnom je dobro prebobali smo i vakcinu i sunecenje,cunica sad pravo dobra skroz zaraslo-prava pijonirskauser posted image
sad vec naveliko guci i vristi,ma pravo mi slatko,jos kada se naljuti pa pocne kao galamituser posted image user posted image ...e a sinoc ja ga presvukla i nahranila a on malo grcne po gegicama pa ja ono ko galalmim na njega a on pravo vraca isitim tonom,pa mi se cak ucinilo da je rekao i NECU..ma nesto smrsio al zvucalo isto da je rekao necuuser posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: felix

da moj Anel pozurio  van,nije se mogao jos malo strpituser posted image al neka je nedam ja njega,ono jest punooooo teze mi ga bilo odhranit jer je bio  malan al hb.nek je zdrav.
Sto kod Bedaka?Meni se on nesvidja nimalo,bila sam kod njega 2puta kad nije bilo Refke...

ma ja ga prvi put odnela na kontrolu a on bio pa tako onda kada dodemo uvjek se potrefi da je u smjeni pa...
i moj je Ahmed roden sa 3100gr a evo ga sada ima skoro pa 6kg a bio pravi mrso jos dug pa jos tanji izgledao...ja ga dojila skoro 2 mj.i mije imao dovoljno mlijeka user posted image user posted image pa stalno kmecko i plakako ja mu flasicu pocela davati uz dojenje pa mi se mlijeko skroz povuklouser posted image user posted image user posted image user posted image tako da smo vec mjesec na Aptamilu.

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6034
26.10.2009 8:28:07   
Anoniman
VRATIA SE SIMEEEEEE, DIIIIIIIII JE BIA???
VRATIA SE NOCAS.....user posted image user posted image user posted image user posted image ...od kako vas nema Andrej vratolomije pravi...ne moze ga tako ostaviti bez i jedne rijeci...vidis da je neuracunjivuser posted image user posted image user posted image
pingpong
, Esmica je premedena...luta prava...a fotografija je za 5user posted image user posted image

neki
, sretno vam na cap carapuuser posted image ....ne znam sta drugo da kazem...to i nas ceka a ja raaaaaaaaaaaaazvlaciiiiiim

Nunichice, jesi skontala koju ces prvouser posted image ?....dok ti skontas Zara ce se probuditiuser posted image ...ljubi mi jeuser posted image

(odgovor članu mala mu)
  Neposredna veza do poruke: 6035
26.10.2009 8:49:49   
Pretty mamma
Joj, ja sam se sinoć tako isplakala...zadnji put je bilo tako na početku dojenja, kad sam vrištala od bolova...ali je sada radi malene...zaspala je jako kasno, 2 sata kasnije nego inače i nakon 15 minuta se probudila vrišteći. Nisam ju nikako mogla smiriti, ne znam što joj je, grčevi nisu, velika je za njih, a i nije ih baš ni imala...kao da ju nešto strašno boli...jedva smo ju smirili. Jutros je odspavala do 7, nije se budila uopće, ali sam ja bila na oprezu cijelu noć. Danas je opet vesela, kao da ništa nije bilo. Mogu li zubići tako smetati? Ona stalno grize onu grickalicu.
Mya, hvala za linkove, odmah se bacam na skidanje.
Sahara, dobor došla nazad. Ne govori ništa za kupovanje, pretjerala sam.
Felix, ozdravi nam što prije!
Pingpong, Esmica je predivna za klavirom! Mala glazbenica!
Apotekarko, ništa se ne sekiraj, svi smo uz tebe i bit će to sve u redu!
Neki, sretno u sibotu, da sve prođe bez problema.
Pusa svima!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 6036
26.10.2009 9:02:48   
Nunichi
Sahajaaaaaaaaa neka si nam se vratilaaa. user posted image Jubi lutkicu od nas! user posted image I hvala na poklonu. user posted image user posted image

A dadada dok sam ja odlucila i legla da citam, glava me poce boliti. user posted image user posted image Nesto mi je vala muka od svega...pih user posted image

Ja sam ko i ovaj dan, nikakva. Ali bice bolje, bice, bice. user posted image

Pmama i Zara se zadnjih par noci zna tako probuditi, a i ja mislim da su zubici. I bas kao i Laura, zaspala skoro 2h kasnije nego inace, a probudila se u pola 8. user posted image Cudne su nekada ove nase bebare. Samo neka su zdrave i zive.
Puse svima, odoh srknuti kaficu dok glava opet nije pocela boliti. user posted image

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 6037
26.10.2009 9:21:27   
Anoniman
Dobro jutro, mamilice i medene bebilice...

Hvala na komplimentima za moju pijanisticu user posted image
Moja maca nije pomjerila sat pa se jutros probudila u 6... i evo ponovo je zaspala.

Odoh da se spremam za posao... nemam tri prva časa pa htjedoh samo da vas pozdravim...

Ugodan dan vam želim

< Poruku je uredio pingpong -- 26.10.2009 9:22:11 >

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 6038
26.10.2009 9:33:08   
MinaMM
IZVORNA PORUKA: pingpong

Dobro jutro, mamilice i medene bebilice...

Hvala na komplimentima za moju pijanisticu user posted image

a tek da je cujete kako pjeva i guguce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....veliki poljubac Esmici

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6039
26.10.2009 9:44:44   
Anoniman
Aaaa, ove moje kume, samo me proganja iz teme u temu : )
Pusa tebi i vejikoj tibi.... a sad stvarno odoh na pos'o...

(odgovor članu MinaMM)
  Neposredna veza do poruke: 6040
26.10.2009 10:50:10   
Anoniman
Jutricauser posted image
Jesmo se navukle, ja kad odem gdje sve kontam sta li se desilo sa vasom djecom, sta su novo nauciliuser posted image
Moja smizla spava a ja odoh sta njopatiuser posted image
dadada, p. mamma i ostale komsiniceuser posted image i one kojima nije mrsko doci na C.Vilu, hoce li ko na kafu danas?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6041
26.10.2009 11:14:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Jutricauser posted image
Jesmo se navukle, ja kad odem gdje sve kontam sta li se desilo sa vasom djecom, sta su novo nauciliuser posted image
Moja smizla spava a ja odoh sta njopatiuser posted image
dadada, p. mamma i ostale komsiniceuser posted image i one kojima nije mrsko doci na C.Vilu, hoce li ko na kafu danas?

Ja MORAM danas u mims da pokupujem neke stvari i da Adani, kojoj sam obecala u petak, posaljem slicice z.carstva...e ako cete prema mojoj mahali moRemo se naci...ja sam kontala negdje oko 13.00h (posto on sada spava)

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6042
26.10.2009 11:18:22   
Anoniman
pozdrav za sve... nemamo vremena baš da puno pišemo, samo da vam kažemo da su nam počela nicati 4 zubića gornjauser posted image -ludnica...
I vidjeli smo da nam je Zarica počela puzati al nikako da čestitamo pa et zvanično-Zara čestitamo ti user posted image ...Sad će tek mama da vidi kako se brzinski guzara umanjujeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6043
26.10.2009 11:23:02   
Nunichi
Hvala skolska... user posted image user posted image
Borba je prava. user posted image user posted image user posted image
Sta vas dvoje radite?
Puse Alimu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6044
26.10.2009 11:36:34   
Anoniman
Evo zaspao napokon, kako mu rastu ova 4 zubića u isto vrijeme budi se oko 3h pa ne može zaspati do 4h, ali izdržljivo je,uglavnom ne kmeči puno -malkiceuser posted image ... mene glava boli-ma stndardnouser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 6045
26.10.2009 11:41:11   
škorpija
Mi idemo kod pedijatra pa na vilsonovo u šetnju oko 13 sati, ako ko bude tamo nek se javiuser posted image

Mi se mjerili jučer, Ajdin ima 9200 grama i dug je 70 cm, a ne izgleda debelo, nikako user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6046
26.10.2009 11:42:53   
škorpija
I da, za sve mame koje se brinu da im bebe dobijaju puno na kilaži, Ajdin je u početku dobijao 1 do 1,5 kg mjesečno, a sada je za mjesec dobio samo 200 grama

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 6047
26.10.2009 11:54:31   
dady
evo inas da vam se javimo,toliko imam obaveza da ne stignem sve pročitati,al se opet trudim biti u toku!user posted image
Dawud evo spavao pola sata pa se probudio! i sada zeza ,ovi zubići ga slomiše jadnog,sve glođe ,bali ko veliki!!užas jedan da hoče izbiti više!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
mi vas pozdravljamo sve pa se javimo kasnije!!!

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 6048
26.10.2009 11:55:33   
Anoniman
pozz,kako ste mi spavali.
Mi slabo guza se tri put budila da jede i ustala oko pola 8.i nismo vise spavali.Meni je ko malo bolje al sam iscprljena jedva stojim na nogama.Al proce abd.nadam se boljem
Sahara Mila ljubi i ti svoju ljepoticu punoo,od Anela i mene i da joj brzo abd.niknu zubici da je manje muce...
Apotekarko hvala tiuser posted image
Mala Mu i ja dajem Anelu Aptamil vec skoro sad ce 4mjes.i fino napreduje

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 6049
26.10.2009 12:03:35   
reallove
mi smo zaspali u 4 jutrosuser posted image user posted image user posted image evo emin sada spava a ja se pokusavam odmoriti..poz za sve mamice i bebice

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  240 241 [242] 243 244   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  240 241 [242] 243 244   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *