|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  238 239 [240] 241 242   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
25.10.2009 10:11:39   
shejla
i mi smo skinuli baby einstein.... Lamija gleda jedno 10-15 minuta. Samo sam joj Bethowena pustala...i najvise voli one sove kad izadju user posted image

Inace uvijek se okrece kad cuje na TV-u nesto sa muzikom brzom, neki dzingl ili spica dnevnika, reklame...i sl. Najvise voli one dzinglove na fox life (ne znam imate li taj kanal). Jutros smo skontali da ti dzinglovi idu prije programa sve jedan za drugim (program pocinje u 7, pa nismo prije skontali, jer smo ustajali u 8 user posted image ), tako da je jedno 10-tak minuta piljila u to ne trepcuci. Kaze mm, treba ovog snimiti user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5976
25.10.2009 10:13:14   
Anoniman
Ma draga tajra ljubav je neupitna al što se mora - mora se. Uskoro mu neće biti mame da skače na svaku njegovu zamisao, bolje da ga ja postepeno odviknem nego da ga neko pusti da duže plače. Još ja ne znam je li fakat istina da se dječaci ne smiju pustiti da duže plaču user posted image  Ma nejse, kako god moramo sve i svašta isprobati, pa ako uspijemo u pola smanjiti nosanje mama će biti beskrajno sretna user posted image  E da, uspjela sam dogovoriti sa nadređenim da u početku radim skračeno pa da postepeno produžavam vrijeme na poslu user posted image  Hajde i to je nešto....

Ljubimo vas, hvala vam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 5977
25.10.2009 10:17:13   
škorpija
Sretan rođendan našoij jedinoj ljubavi Minji, puno je volimouser posted image user posted image user posted image

Enisa molim te drži tog svog putera dalje od naše cure, još nije iz pelena izašao, a on bi nešto cure da ganjauser posted image

Mi imamo sve bebi anštajne ma gleda 5 minuta u vrh glave, bebezezez, više voli elmov svijet
pusa svim bebama 2009user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5978
25.10.2009 10:17:31   
shejla
to je super. ... da su ti tako izasli u susret...
Joj mogu misliti kako je kad trebas poceti raditi, pa ostaviti dijete prvi put...

Ja isla neki dan kod frizera, pa ko na iglama...doslo mi je da kazem frizerki u pola sisanja (ona ono popravlja gdje sta strši): ma dobro je to....ne popravljaj vise user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5979
25.10.2009 10:25:30   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Ma draga tajra ljubav je neupitna al što se mora - mora se. Uskoro mu neće biti mame da skače na svaku njegovu zamisao, bolje da ga ja postepeno odviknem nego da ga neko pusti da duže plače. Još ja ne znam je li fakat istina da se dječaci ne smiju pustiti da duže plaču user posted image  

Pa, kazu da se dobije tako kila...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5980
25.10.2009 10:27:13   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija

Sretan rođendan našoij jedinoj ljubavi Minji, puno je volimouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 5981
25.10.2009 10:30:06   
Anoniman
Čestitke Minjici od srca...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 5982
25.10.2009 10:38:06   
Nunichi
Evo Minjici smo svasta kupile user posted image user posted image user posted image i ljubimo je do neba. user posted image
Nama je juce bilo 7 mjeseci, u dobar cas. Ljubi je mama njena...
Evo bas maloprije gledam svoj ticker i sva sretna, kontam moja beba  velika. user posted image user posted image user posted image
Nervira me kako ovo vrijeme leti... user posted image
Puslica se evo igra, napravili joj i na podu igraonu, a ona redovno pod sto ode. user posted image
Spavale do 10, pa evo razmisljam sta da joj dam da papa.
Sinoc se opet budila svaki sat, malo doji i zaspe, ali probudi se u placu. user posted image
Isprepadala me. user posted image Valjda ovo brzo prodje.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5983
25.10.2009 10:41:59   
Anoniman
user posted image user posted image
Kad su nam ove godine dječaci u prednosti, malo curica pa prava otimačina user posted image

Joj shejla tako i ja juče a frizerka se još raspričalaaaaa user posted image  malo mi je falilo da joj maznem makaze i uzmem stvar u svoje ruke user posted image

Mya i ja sam tako nešto čula.......user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 5984
25.10.2009 10:48:52   
pocahontas
jutro mame osisaneuser posted image i bebe ljute sto ih je medo naljutio user posted image dusa draga..minji hepi litl brzdej...nas vidim ignorisete ali nema vezeuser posted image \
mi gledamo od sinoc beby einstein/a i super nam je ....iance smo na digitalnoj tv gledali beby channel ili ti ga beby tv i ne trepce..samo pocne da se dere kada ogladni ili mu se pocne spavati...ja hB kuc kuc nemam problema sa tersanjem..stvarno mi je Rafica mala dobrica/kuc kuc po sto puta...ali me brate iznervira kada mu dam siku a on nece, tako pocne da se izvija da mi dodje da ga malo puc puc po guzi....a realno je gladan..i onda mu u tom polozaju uvalim cuclu i on je prihvati..onda lagano cucu krenem izvaditi i siku mu uguram i on sav sretan je hvata,kao da mu prije minut nisam nudila bez varanja..nidje veze..kao da se pravi malo blesav...user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 25.10.2009 10:50:08 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5985
25.10.2009 10:50:52   
shejla
kod tebe kontra  

Sika varalica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 5986
25.10.2009 10:52:32   
shejla
ima li gdje tema o postavljanju ovog nekog kalendara koji vam stoji na imenu???

ono - koliko je vasoj bebi, pa neki cvjetici i sve.... user posted image

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 5987
25.10.2009 10:52:43   
Mya_81 RR
E, Zarica nam je već velika cura....meni je ovo vrijem baš proletilo, a opet mi se 7. mjesec čini tako daleko, jer ću još svašta u tom periodu predeverati...

Hvala svima na čestitkama, a sad nam dodjite na kolače i skoiće...i kafu naravno user posted image

Enisa, ja sam uvijek bila skeptik oko tih priča, ali sam sinoć na nekoj temi pročitala kako je jednoj bebici bilo zabranjeno da plače jer je imala kilu user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5988
25.10.2009 10:54:41   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: shejla

kod tebe kontra  

Sika varalica user posted image user posted image user posted image

jah, kod mene kontra ali bilo mi je u pocetku kao kod tebe..cekala patronaznu Senadu da dodje da mu stavi polugu tj. prst da mu izvadi siku iz usta user posted image valjda mu je ovo faza neka cudna ili dijete jednostavno nije gladno kao nekad na svaka 2 sata..mozda moze duze izdrzati...user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 5989
25.10.2009 10:56:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas

ali me brate iznervira kada mu dam siku a on nece, tako pocne da se izvija

Joj i nama se ovo zna desiti user posted image

shejla evo ovdje imaš tu temu

http://www.ringeraja.ba/forum/m_7654/mpage_1/tm.htm#7788

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 5990
25.10.2009 10:57:42   
Anoniman
Čestitke, sa malim zakašnjenjem, i Rafi i Zari... milion pusa

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 5991
25.10.2009 10:58:29   
R&T@
To ti je ticker, pa koristi pretraživač.
Enisa bila brža.
user posted image  sama drži veliku flašu, a mama cvjeta.

< Poruku je uredio tajra -- 25.10.2009 11:01:08 >

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 5992
25.10.2009 10:58:46   
shejla
e super, hvala...

idem sad da se sa tim zabavljam.... (a mm se igra sa Lamijom, ona nesto pjeva tamo u sobi... ne zatvara usta od jutros user posted image )

Ljubimo vas sve user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5993
25.10.2009 12:07:43   
mojbebac
jutro zene ..... sretni mali rodjendani i zubici i sve sto nismo stigli cestitati ..... anjica se maloprije po prvi put okrenula sa stomaka na ledja user posted image  ( sa ledja na stomak odavno, ali ovo jutros .....) guza debela nije mogla ranije ..... ona se jutros probudila u sest po novom, jela i ponovo zaspala do devet, pa smo se igrale i druzile i jele kasicu od sljive i sad evo zaspala, tako da mozda ovo novo racunanje vremena je i nece puno poremetiti, nadam se, ne znam sta ce biti veceras .... nadam se da ce biti ok, jer cemo je morati ostaviti sa bakom par sati, ali kad zaspe, poslije kupanja, posto tata i mama moraju na neki dernek user posted image , prijatelj nam se ozeniouser posted image .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 5994
25.10.2009 13:53:03   
Anoniman
user posted image za Anjicuuser posted image

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 5995
25.10.2009 14:17:53   
škorpija
Hej pocahontas sorry, sretan i vama mali rođendan user posted image user posted image , ja sam i svom bila zaboravila , RR ženice me napomenuleuser posted image

ako sam kome zaboravila, čestitaaaaaam

enisa u pravu si, šta je ovo, u 2008. se samo dečki pravili, curica ni za lijeka, jadna nam majka, kako ćemo sinove oženiti kad dođe vrijemeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5996
25.10.2009 14:22:20   
MineLaa
caoo sta ima kod vas kako ste mi???mi smo super...da vas pitam sam dali imalo solite npr krompir bebama????ono imalo?????

13.06.2009. Daris mamina srecaaa

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 5997
25.10.2009 14:24:01   
škorpija
ja ništa niti solim niti šećerim, nema potrebe, a bebi bubrezi (kako sam čitala)  do godine ne mogu so preraditi, to im je preveliko opterećenje

(odgovor članu MineLaa)
Neposredna veza do poruke: 5998
25.10.2009 14:34:18   
MineLaa
ahaaa e hvalaaa user posted image

13.06.2009. Daris mamina srecaaa

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 5999
25.10.2009 14:52:25   
Mya_81 RR
Znam da se ništa ne soli, a dokad - to ne znam...

Što se tiče okretanja bebica...bravo za Anjicu user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja sve nešto kao ''zabrinuta'' jer je Minja izgleda baš lijena, ali onda je moja sestra u radosnici njenog sina našla da se on prvi put okrenuo sa 10 mjeseci user posted image ...puzao naveliko i oslanjao se samostalno isto, ali eto jednostvno se nije htio okrenuti...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu MineLaa)
Neposredna veza do poruke: 6000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  238 239 [240] 241 242   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  238 239 [240] 241 242   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *