|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  237 238 [239] 240 241   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
24.10.2009 22:14:12   
Sonja
hvalaaaaaaaaaaa

joj niko mi nije odgovorio za bebare...

ovaj moj jos nije zaspo i haman nema namjeru...user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5951
24.10.2009 22:19:46   
iv@ncica
OOOO drage  mame ...nema  nas  par  dana a vi  već  napisale  cijelo izdanje..pa ovo je  za  objavitiknjigu hehhehehe...
Inače  pozdrav  mama i bebama!!!!
Nije  nas  bilo  nekoliko  dana...dobro  smo, zubića  nema  ali nas  muče ,  i primili  smo  prije  3  dana vakcine  i za čudo  bolje  ih  je podnio nego inače...ručamo svašta  ali  se  po noći svejedno budimo..ponekad  izbaci jedno  dojenje..molim  boga  da  bar  tako ostane...
Vidim  da   je  večina  išla  na  bocke, da  većina  ne  spava  i  da  ručkimo pomalo  svašta..šta  ćemo  mame  sve  smo u  istoj  kaši..i  narast  će..ja  tek  sad  uživam  sa  bebanim mojim  kad  doji,  kad  se  maza  i  i igra,,prije  nismo mogli  nikako  jer  nam  je  uvijek  neko  visio u  gostima,  reda  nismo  imali..nervozni bili stalno..e  sad  smo veći pa  se i navikli  jedno na  drugo  pa  mahalamo  zajedno..eto sve  je  ok..samo  da  bolje  spavamao uuuuuuser posted image user posted image user posted image

Sretni svima  prvi  zubići,  puzanje,  hodalice,  riječi,  rođendani..nisam  sve  uspjela upratitiuser posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5952
24.10.2009 23:44:30   
pocahontas
samo da vam mahnem, bili smo bez kompjutera sedmicu dana i bas ste se raspisale, nisam mogla naravno citati toliko ali sam ponesto "pofatala"...vidim da je bilo nesanice i kod vas, bas nam je RR falila da procitamo da u tome nismo sami..mora da je bilo do vremena..doduse, ovaj moj se samo jako cesto budio, pa na siku, sta cu, bolje nego da ga nosam i on nastavi, pa onda opet nakon sat vremena ili dva sata isto..i tako par dana...uzasssssssssssss...tek sinoc je fino zaspao tj. od 21.30 do 3 pa sika pa nastavi do 7h pa sika i onda do 9h sika, presvlacenje, budjenje,,,,evo aBd cini mi se da ce i veceras...od 21.30 se ne budi hB...
malo nas je grlo bolio, mene i muza...muz je hodao sa medicinskom maskom po kuci kao Michael Jackson a ja ne..sta cu, svakako bi mu preslo a i tjesim se da dojim pa je bar koliko toliko zasticen antitjelima...helem, njemu hB nije nista bilo...idemo na vakcinu 28.10. (druga tura DiTePer Polio i Hib) mada mislim da je nece dobiti jer su mu mamica i tatica bili bolesni....user posted image sa dohranom nismo jos poceli mada imamo tonu domacih jabuka i krusaka koje nas cekajuuser posted image
cestitamo prinove i male rodjendane koje smo propustili i saljemo ostalima pozdrave user posted image
eh da, mislim da imamo nesto vise od 6,5 kg, plafon 7kg...dojenje traje po 5 min, osjetim da popapa sve brzinski i to samo jednu siku, drugu kada mu ponudim izvija glavu i pone da kenka, dakle valjda nece vise...piski i kaki normalno, ali mi se cini da tezi nekako malo u odnosu na ove velike bebe koje su cak i mladje od nas user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 24.10.2009 23:48:06 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 5953
25.10.2009 7:02:29   
Ex Yu
Dobar jutar evo kokosi se nadigle pa mama u gluho doba pije kafu ... pa i nije gluho doba po starm smo nagurali do 8 a trebat ce nam par dana da ovo dovedemo u red ... kako je kod vas proslo pomjeranje sata ... al ja sam se nekako i naspavala user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 5954
25.10.2009 8:45:24   
Mya_81 RR
Dobro jutricoooo....ljubi nam dječaka slatkog...user posted image

Kod nas je pomjeranje prošlo bez problema...digli se na hranjenje opet u 6 (po starom bi to bilo 7), i onda opet pajkili do 8...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 5955
25.10.2009 8:52:42   
dady
jutro
i mi smo se nadigli u 7!!! user posted image ja prebolesna ,a dawud super!!!! hoće da se igra aja ne mogu maknuti!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljubimo vas sve!!!

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 5956
25.10.2009 9:07:05   
Ex Yu
nas pate zubovi ... stalno smo kenjkavi i nervozni sve trlja po ustima a juce smo imali prvu sresnu situaciju

tata je bio na kompu a mama u wcu kad ja samo sto sam vrata otvorila on se zakoceno vristi ja potrcala doleti kad sta je on grizo drvenu igracku medu nekog i okreno ga poprijeko ustima i nije mogo zatvorit usta ... poplavio sav kolko ga je huja uhvatila jedva sam ga smirila i poslije mu damo igracku on sav histerican na nju joj kako je bio smjesan cim je vidi hoce da place i ljuti se user posted image user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 5957
25.10.2009 9:12:05   
dady

IZVORNA PORUKA: Ex Yu

nas pate zubovi ... stalno smo kenjkavi i nervozni sve trlja po ustima a juce smo imali prvu sresnu situaciju

tata je bio na kompu a mama u wcu kad ja samo sto sam vrata otvorila on se zakoceno vristi ja potrcala doleti kad sta je on grizo drvenu igracku medu nekog i okreno ga poprijeko ustima i nije mogo zatvorit usta ... poplavio sav kolko ga je huja uhvatila jedva sam ga smirila i poslije mu damo igracku on sav histerican na nju joj kako je bio smjesan cim je vidi hoce da place i ljuti se user posted image user posted image

Duša draga,mogu mislit kako se iznervirao!!! I novaj moj mali je pravi ters,čim mu nešto ne štima to je haos!!!
A i nama zubići samo što nisu,on bali od 1,5 mjeseci i sada su mu desni pravo nabubrile,al to izbijanje može da potraje još danima ,a može izbiti i sutra!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.

ZEJD 07.11.2012.

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 5958
25.10.2009 9:17:24   
Ex Yu
a znam i on je poceo da bali prije 2 mjeseca al je sad bas nervozan skroz se vidi da su zubi cim vidi neciju ruku hoce da cucla il bilo sta drugo  i prije je al sad bas ono sa histerijom kao da ga svrbi bas se vidi ... nabubreno mu je i gore i dole a mala je huja .. dusa al meni je skroz simpatican kad se ljuti ... da hoce izbit vise bar jedan da mu bude lakse  

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 5959
25.10.2009 9:20:04   
dady
Sve mi je to poznato,imamo potpuno isti slučaj!!! Ljubi ga puno!!!
Jel jede neku kašice,sokiće???

DAWUD 20.06.2009.

ZEJD 07.11.2012.

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 5960
25.10.2009 9:27:20   
Ex Yu
aha pisala sam ja vec o tome ... ruckimo svasta po malo kako kad al mlijeko je cjeli dan i cjelu noc nekad jedan nekad dva obroka zamjenimo necim a ponekad sokic a uz sve to pije caj od komoraca jednostavno ga voli cjeli dan je flasica tu jer ja nit mogu jest ni pit odma i on trazi galami vristi ... a na flsicu sa ruckama koja nije puno teska zna sam da pije onda to on polako ceifi kad nema nista drugo jer nam je guzara debela user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 5961
25.10.2009 9:35:53   
dady

aha pisala sam ja vec o tome ... ruckimo svasta po malo kako kad al mlijeko je cjeli dan i cjelu noc nekad jedan nekad dva obroka zamjenimo necim a ponekad sokic a uz sve to pije caj od komoraca jednostavno ga voli cjeli dan je flasica tu jer ja nit mogu jest ni pit odma i on trazi galami vristi ... a na flsicu sa ruckama koja nije puno teska zna sam da pije onda to on polako ceifi kad nema nista drugo jer nam je guzara debela user posted image

Naši dječaci su pravo slični!!! I kod nas ponovo identičan slučaj,da ne tipkam isto!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.

ZEJD 07.11.2012.

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 5962
25.10.2009 9:41:00   
Mya_81 RR
Ah, mali dečki slatki....user posted image

Mi smo isto počeli uzimati igračke u ruke i baš je uhvati huja kad je ne može staviti u usta...budu pravo smiješne situacije....ma, sad nas čeka svašta s njima...

Evo, Minja PRVI PUT MIRNO sjedi u AS ispred TV-a i gleda JimJam user posted image ... toliko je mirna da svako malo moram provjeriti je li mi dijete u redu user posted image ...a valjda je sad polako došlo vrijeme kad joj je i to zanimljivo....user posted image user posted image user posted image user posted image jupiiiiiii

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 5963
25.10.2009 9:43:16   
Mya_81 RR
Jao, kako sam samo mogla zaboraviti - jučer smo kakali čak 4 puta....to je prvi put u ova 4 mjeseca da je bilo toliko puta...inače smo se uvijek s tim patili, ali uredovilo se u zadnje 3 sedmice pa su mama i tata jakooooooo sretni....

A i danas su nam 4 mjeseca user posted image user posted image user posted image user posted image

Letiiiiiiii vrijemeeeeeeee......

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 5964
25.10.2009 9:54:43   
R&T@
Evo jedna user posted image  za malu slavljenicu!
Gumena je, može je grickati dok gleda crtiće!
Pusa!

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 5965
25.10.2009 9:55:04   
Ex Yu
cestitamo ljepotici rodzendancic 
user posted image

moj vec dugo gleda tv al hoce samo gdje su sarene reklame neki veseli crtani ili pjesme ostalo nije zanimljivo user posted image sreca pa imamo kablovsku

on jos spava ... a ja ko avet misla sam da ce brzo ustati a on nikad 3 sata nastavi spavat umjesto da sam fino legla i ja ja vampirisem ovuda

Danijal 09.06.2009

Neposredna veza do poruke: 5966
25.10.2009 9:57:01   
Mya_81 RR
Evo Minjica se zahvaljuje i šalje vam punooooo user posted image

Ex Yu, je li imaš na kablovskoj JimJam program....super je dječiji program sa normalnim crtićima i emisijama...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 5967
25.10.2009 9:58:15   
Mya_81 RR

on jos spava ... a ja ko avet misla sam da ce brzo ustati a on nikad 3 sata nastavi spavat umjesto da sam fino legla i ja ja vampirisem ovuda

joj, koliko pita mi se desi upravo to...sve čekam da se probudi jer nekad spava tako kratko, a onda se ispostavi da sam i ja mogla odspavati kako treba ...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 5968
25.10.2009 9:59:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Enisa-sara, user posted image  ženo. Kako bi? Šta te dočekalo u povratku?

Odlično user posted image  Bio malo sa tatom a malo sa roditeljima od MM i to sve ukupno 2h user posted image user posted image  Hvala Bogu!!!! A mama se malo uljudila, konačno sam se ošišala user posted image . Ne mogu vam opisati koliko sam sretna što se nije puno sekirao, pile mamino. Jutros bilo buđenje u 5 (po starom u 6), tako da se kod nas poremetilo buđenje sa novim vremenom al nema veze. Eh dosta sam toga primjenila, pisat ću na temi o nosanju i ima efekta user posted image user posted image , ma samo da se mala guza ne brine i ne plačeuser posted image .
Fakat gdje nam je sahara??
saharaaaaaaaa vrati seeeeeeeeeeeeee user posted image

Mya, super, i ja danas unosim AS u kuću user posted image  Čestitamo curici mali rođ. Ma jašta, leti vrijeme pravooooooooo!
škorpija, znači vi ste nam konkurencija user posted image , dobro, dobro da znamo user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 5969
25.10.2009 10:00:06   
Ex Yu
neznam Mya moram prelistati ja sam sebi nastimala do 15 sto gledam i dalje neidem neki bezveze programi natrpalo ih 45 al hajd ima ih sto valja znam da ima CN i Boomerang neki cini mi se stalno crtici al nisam vidila taj jimjem pogledat cu

Danijal 09.06.2009

Neposredna veza do poruke: 5970
25.10.2009 10:02:54   
ivanak
Tako i moj, uzima igračke u ruke odavno - to sam ga naučila. Onda npr. kad izvadi čuču iz usta i želi je ponovno staviti pa kad fali, to je galama, vrišti i ljuti se na čuču.
Smiješan mi je tada.

Neposredna veza do poruke: 5971
25.10.2009 10:03:02   
shejla
user posted image user posted image user posted image  Sretan mali rodjendan!!! I bravo za kakanje user posted image

I mi smo se jutros nadigli u 7. Opet se budila nekoliko puta... ne znam sta da joj radim, jer je nemoguce da je gladna, a samo siku hoce - cuclu nema sanse, samo se pocne jos vise derati, pa reko razbudice se skroz... I dam joj da doji - par minutica i zaspi... i tako opet za 2 sata... (Eeee kad se samo sjetim do prije mjesec dana kako sam bila sretna i hvalila se kako spava od 21 - 6 bez budjenja user posted image ). Valjda su zubici ili nesto...valjda nece ovako ostati zauvijek user posted image  
Bili smo jucer opet malo u shopingu - kupili u Zari bermude samtane, bijelu kosulju i dzempercic....
sve za 40 KM user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

Neposredna veza do poruke: 5972
25.10.2009 10:04:53   
Anoniman
Moj je zaspao prije 30 min. Juče zaspao u ovo doba i spavao skoro 2h i isto da sam znala odmah bi i ja legla a jutros ne mogu, moram Saru spremati ide na jedan rođendan.
Ja evo skidam Baby Einstein-a, Mya jesi ti skinula, jel Minja bila zainteresovana user posted image

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 5973
25.10.2009 10:07:01   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Ja evo skidam Baby Einstein-a, Mya jesi ti skinula, jel Minja bila zainteresovana user posted image

Davno sam joj puštala pa i nije bilo efekta, a da me sad nisi podsjetila i zaboravila bih na to....evo je sad kod mene u krilu pa ću joj pustiti da vidim reakciju...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5974
25.10.2009 10:07:21   
R&T@
Drago mi je zbog tebe. Čitala sam i tamo na tvojoj temi, ali žene je pretvorile  u izjevu: voliš dijete koliko ga nosaš. Fuuuuj!
Mi imamo staru ležaljku ljuljacku i nosamo je po kući i avliji.Pa zajedno širimo veš, kuhamo, dopisujemo se sa vama, čak stigne i do kupatila kad se tuširam.
Meni ruke slobodne, a njoj zabavno.

I, da, jutros je prvi put popila čaj! Ja se zijanila!
A, baš joj je trebao, stolica joj tvrda.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  237 238 [239] 240 241   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  237 238 [239] 240 241   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *