|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  209 210 [211] 212 213   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
16.10.2009 14:45:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

puse za malenog anela i da mu mama kupi lijep skafanderuser posted image user posted image
hvala marinci,evo skoro dosli i kupili smo skafander sad kod nas nema zimeuser posted image user posted image nasli smo i kapicu i sal,jos fale cipelice al nema za nasi nogicu tako mali br.heheh salim se....
Sta ima kod tebe,kako matej slusa?

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 5251
16.10.2009 14:48:05   
marinčii
ajde super da ste našli skafander ..i mi ćemo ovi dana ići u potragu za kapicom i šalom mada puno sad i ne izlazimo ovde bura puše užas jedan pa ne možemo ni šetatiuser posted image ...evo felix zaspo u pola 2 i još spava za čudo jedno ..kako je anel?sluša li on?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5252
16.10.2009 14:50:38   
Anoniman
pa kako,kad...
Nesto mi je nervozan ,a zdrav je hb.jedino mogu bit da ga desni muce odnosno zubici,tko ce znatuser posted image zaboravi upitat pedijat.hehe evo usto sta sam reklauser posted image cujemo se...
Zaspi pa ustane i sve tako,a preko noci spava.
Jesil ti dobro?Imal sta novo .

< Poruku je uredio felix -- 16.10.2009 14:54:33 >

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 5253
16.10.2009 14:54:07   
marinčii
a može biti da su zubići meni je pedijatrica rekla da oni mogu zezati puno prije nego niknu ..ja sam dobro malo me leđa bolkaju al ništa čudno to je uobičajeno za nas mame..kako si ti?jeli di izlaziš osim sa bebicom?ja nisam izišla nigdi osim sad za vikend na svadbu ..mogu ti reć da mi je baš bilo dobro samo što sam svako malo zvala svekrvu da vidim jeli on spavauser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5254
16.10.2009 15:15:28   
noaa
hvala na cestitkama...Noa je dobila 2 zubica sa 4 mjeseca tako drage moje sve je moguce.iz osobnog iskustva preporucujem ogrlicu od jantara,mi nismo kupili na vrijeme pa je bilo problema,sad nema nervoze ni temperature a ide druga tura zubica.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5255
16.10.2009 19:02:59   
Pretty mamma
Pozdrav drage moje,
Laurica mi je malo nervozna sada, tko bi ga znao što je. Mislim da nije odspavala jednu turu kada je trebala i sad ju uhvatila nervoza. Stalno gura dekicu ili sto god dohvati u usta, kad uzme moj prst jako ga zagrize, možda ju zezaju desni. Idem čitati neke časopise o mamama i bebama, valjda ima zanimljivih tema.
Apotekarko, kako si? Kako je bilo kod doktora?

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 5256
16.10.2009 19:49:12   
marinčii
ja danas sva u čudu matej odspavo od pola dva do pola 4 i onda opet u 6 zaspo i evo još uvik pajki,,šta će biti noćas ko zna...preživitćemo i to...puse svim bebicama

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 5257
16.10.2009 19:53:10   
reallove

ja danas sva u čudu matej odspavo od pola dva do pola 4 i onda opet u 6 zaspo i evo još uvik pajki,,šta će biti noćas ko zna...preživitćemo i to...puse svim bebicama

draga moj maji ne spava do 4 ujutro..sada evo lezi kod mene i cucla ruku malu med mamin

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5258
16.10.2009 19:56:08   
marinčii
moj inače po danu slabo spava pa mi baš čudno što se danas razaspavo..sigurno će sutra mijenjat vrijemeuser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5259
16.10.2009 19:59:10   
reallove
ja sve cekam kada ce se moj mali promijeniti,ali taj se ne mijenjauser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5260
16.10.2009 20:05:43   
ns.mery
Drage moje mamice evo mene malo da vidim kako bebe slusaju , moja je hvala bogu dobro nemamo problema samo sto bali i sve gura u usta .Isli smo malo dokt.jer je plakala par dana nismo znali sta je i onda dobili uputnicu za snmanje uha i vadili nalaze i dobili da snimamo srce . jer je dok. cula da srce malo sumi . uho je ok,nalazi dobri samo dobila ferum sirup a srce nisu se jos zatvorile rupe na srcu  i sve je ok hvala bogu  POZDRAV BEBICAMA I MAMAMA   PUSA

NASA PRINCEZICA SE RODILA 22.06.09

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5261
16.10.2009 20:06:55   
škorpija
ns.mery drago mi je da je princeza dobrouser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu ns.mery)
Neposredna veza do poruke: 5262
16.10.2009 20:16:08   
ns.mery
 HVALA SKORPIJA zelim da sve bebe budu zdrave i veseleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NASA PRINCEZICA SE RODILA 22.06.09

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 5263
16.10.2009 20:38:15   
marinčii
ns.mery pozdrav za tebe i tvoju bebicu drago mi je da je sve ureduuser posted image user posted image i da uživate

< Poruku je uredio marinčii -- 16.10.2009 20:51:19 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu ns.mery)
Neposredna veza do poruke: 5264
16.10.2009 21:01:11   
Srculence
Dobro veče drage moje!Ja sa tužnim vijestimauser posted image .Danas mi povratio dva puta(što nema običaj) i hajd reko da mu izmjerim temperaturu kad ono 37/4.Ja se uspaničila i odmah u Omera Maslića ga vodili.Oni mu tamo ponovo izmjerili temp.i kažu da je 37/4 normalna temperatura jer su i oni i ja mjerili sa toplomjerom u guzi i kažu da se odbiju pet podioka i da onada to bude normalna temp.
Doktorica mu pregledala pluća kaže nema ništa.Ja se obradovala.Poslala nas onda da provjerimo uho i doktor rekao da ima upalu desnog uha.Toliko sam se nasekirala da vam ne mogu opisatiuser posted image user posted image user posted image .Propisala mu sirup Ceclor i one kap za uši Otol H.
On jadničak miran ko bubica kad smo došli kući.Sad spava.Dala sam mu sirup i stavila kapi.
Pozdrav za sve mame i bebe!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5265
16.10.2009 21:06:16   
Anoniman

ns.mery pozdrav za tebe i tvoju bebicu drago mi je da je sve ureduuser posted image user posted image i da uživate

potpisujem

Noa, cestitamo mali rodjendan i stizu i pokloni user posted image user posted image

dadada, super da nam se Andrej pokrenuo, Ajnu to pravo raduje, od srece je danas prepuzala cijelu sobu i krenula u hodnik i sve gleda kad cu je zaustaviti posto je stalno vracam u rikvercuser posted image , danas smo imali gosce s posla pa se nismo stigli javiti, dobili smo na poklon dvodijelno skijasko odijelouser posted image

pusa svima

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 5266
16.10.2009 21:08:07   
Anoniman
Srculence, a bas mi je zao malenog, saljemo mu zagrljaj da buzo ozdjaviuser posted image

(odgovor članu Srculence)
  Neposredna veza do poruke: 5267
16.10.2009 21:25:26   
marinčii
srculence baš mi je žao duša malena ima puse i user posted image user posted image  i od nas i da nam što prije ozdravi

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5268
16.10.2009 21:46:21   
Srculence
Hvala vam puno!!!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5269
16.10.2009 22:04:41   
Mya_81 RR
Srculence, baš mi je žao...nadam se da će proći što prije user posted image user posted image user posted image

Ns.mary, pa ne navraćaš nam više baš često? Drago mi je da je curica dobro... user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 5270
16.10.2009 23:09:16   
Apotekarka
hej mame...slusaju li bebe...ujutro idem na preglede hvala Prety mama na pitanju javit cu vam se sutra na svojoj temi limfni čvorovi nazalost...zeludsac me od sikiracije poceo boliti...Antonio je dobar malo nerovozan valjda osjeti da ja nisam kao prije,srce mi se cjepa dok ga gledam nasmijanog,finog...vidim skafandercici se kupuju i zimska opremica mi samo veceras dobili pravu zimsku jaknicu futrovanuuser posted image ,mery drago mi je da je bebac dobro taj sum na srcu sam ja imala kao beba...Sretni mali rođendani

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5271
16.10.2009 23:55:14   
neki
Evo i nasuser posted image Krenula su nam dva zubica(gornje jedinice)user posted image user posted image user posted image I naucili smo rukicom pokazati ono kao daj,daj....Mama je preeeeeeeeeeesretnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 5272
17.10.2009 7:26:22   
Mya_81 RR
Dobro jutroooo...

Bravo Neki user posted image user posted image user posted image user posted image Ljubi nam dječaka user posted image user posted image user posted image

Apotekarka, sretno na pegledu i javi nam šta je bilo user posted image

Mi se probudili u 6 i nismo više spavali user posted image ...ma, nespavanje nam je najmanja briga user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 5273
17.10.2009 9:22:29   
Anoniman
dobro jutro kako ste mi spavali
Ja sam dobro,sinoc smo bili u gostima i nije bio nesto raspolozan ,nervozan je iz usta mu curi user posted image non stop je ruke trpao,ma sve sto stigne samo bi se nosao tako da smo vise stojali nego sjedili...
Neki cestitamo na zubicimauser posted image user posted image user posted image user posted image
Pussa od nas

< Poruku je uredio felix -- 17.10.2009 9:29:02 >

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 5274
17.10.2009 9:49:12   
Pretty mamma
Jutrica!
Joj zime, brrrr! Laura je spavala cijelu noć, sinoć od 21 do 7 jutros. bas sam se odmorila. Planirala sam malo prošetati s njom, ali tako je hladno da mi se nikuda ne mrda.
Bravo neki za bebaru, to je veliki napredak.
Apotekarko, sretno danas!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  209 210 [211] 212 213   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  209 210 [211] 212 213   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *