|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  211 212 [213] 214 215   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
17.10.2009 20:47:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: neki
Evo i nasuser posted image Krenula su nam dva zubica(gornje jedinice)[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]user posted image user posted image I naucili smo rukicom pokazati ono kao daj,daj....Mama je preeeeeeeeeeesretna

Vidim, neki, i ti imaš malog zečića... (Jesu li ovo prvi zubići?)

Pusa za dječake

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 5301
17.10.2009 21:04:37   
Anoniman
Cestitamo i maloj Esmi prvi zubicuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5302
17.10.2009 21:18:08   
Anoniman
vece kako ste mi,vidim ima nas neispavani nadam se da ce ih brzo to proci
Moj Anel je tako nervozan po dani uhh,boze dragi  kud ga desni svrbe uzas cucu zvace neispusta cim cuca ispane ruke su u ustima ili bilo sta stigneuser posted image user posted image
Eh preko noci spava hb.fino bolje da zezi podani nego uveceruser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5303
17.10.2009 21:21:36   
shejla

Evo i nasuser posted image Krenula su nam dva zubica(gornje jedinice)user posted image user posted image user posted image I naucili smo rukicom pokazati ono kao daj,daj....Mama je preeeeeeeeeeesretnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  bravooooo

Mashallah....
sad ce biti daj...daj....daaaaaj u nedogled user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 5304
17.10.2009 21:58:51   
iv@ncica
Ćao..mame..joj šta se  ovdje sve  napiše  čim  nisi jedan dan  u  toku  heheheheh..
-Sve  bebe  sretni  zubići i  rođendaniuser posted image user posted image user posted image user posted image   da ne nabrajam

IZVORNA PORUKA: shejla

pozdrav zenice :)
Joj ni ja nisam otisla na pregled nikad....zaboravim fakat user posted image

mi i dalje jedemo samo vocne hapice...povrce smo probali na  razne nacine - kupovne, domace, sa pavlakom, sa rizom, sa kukuruz/riza pahuljicama... i nece nikako. Voce jede k'o velika user posted image

Ivancice, vidim Andrej je tu negdje kao moja Lamija...je li ti se uvijek budio po 100 puta nocu? Ova moja je sa 2 mjeseca pocela spavati cijelu noc...a evo zadnjih mjesec dana, k'o kad se tek rodila...budi se svako 2 sata... Ja isto u neko doba ne znam gdje se nalazim uopce...ko zombi user posted image

Neki gdje si to kupila te mokasine???

Moj  Andrej  ti  se uvijek često budi,  rijetko da  imamo  samo  3  buđenja..tada  sam odmorna...sad smo u fazama  kad  čestoi  ono što  spava kuka i cvili  nešto..žao mi ga  bude,  a i  ja  ne  mogu više  o  sebi...  ne  vjerujem da će  moj  se ikad  promjeniti  živa  je  beba  pravo...tako  da  sae  ne naddsam  prospavanoj noći zadugo...evo  sad  jede  čvrstu  hranu  i  umori  se  više..po  danu isto  pomalo  spava..ali đaba..po  noći  svako  malo...uhhh..  šuti tisi se dosad  bar  odmorila.. kod  nas  ništa  :)))))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 5305
17.10.2009 22:00:53   
neki
IZVORNA PORUKA: shejla

Evo i nasuser posted image Krenula su nam dva zubica(gornje jedinice)user posted image user posted image user posted image I naucili smo rukicom pokazati ono kao daj,daj....Mama je preeeeeeeeeeesretnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  bravooooo

Mashallah....
sad ce biti daj...daj....daaaaaj u nedogled user posted image

Hoceuser posted image user posted image user posted image user posted image Hvala svima na cestitkamauser posted image
shejla jesi nasla papice???

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 5306
17.10.2009 22:02:11   
neki
IZVORNA PORUKA: pingpong

Evo i nasuser posted image Krenula su nam dva zubica(gornje jedinice)[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]user posted image user posted image I naucili smo rukicom pokazati ono kao daj,daj....Mama je preeeeeeeeeeesretna

Vidim, neki, i ti imaš malog zečića... (Jesu li ovo prvi zubići?)

Pusa za dječake

Nisu dusho,mi imamo vec 4 zubicauser posted image user posted image user posted image Ljubni i ti Esmicuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5307
17.10.2009 22:36:42   
škorpija
sonja čestitam na prvom izvirivanju zubića, nek je minja prva pokazala zubeuser posted image a neki vama čestitke za hrpu zubića.

mi imamo ogrlicu već neko vrijeme ali nisam primjetila da pomaže, nervozna je još i gore nego prije, svrbi ga strašno, toliko gura prste da često povrati, ja ga zovem bulimičar mladiuser posted image , ma nije smješno znam, ali mm i ja imamo baš čudan smisao za humoruser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 5308
17.10.2009 22:39:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

sonja čestitam na prvom izvirivanju zubića, nek je minja prva pokazala zubeuser posted image a neki vama čestitke za hrpu zubića.

mi imamo ogrlicu već neko vrijeme ali nisam primjetila da pomaže, nervozna je još i gore nego prije, svrbi ga strašno, toliko gura prste da često povrati, ja ga zovem bulimičar mladiuser posted image , ma nije smješno znam, ali mm i ja imamo baš čudan smisao za humoruser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i kod nas je danas ovako bilo

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 5309
17.10.2009 22:44:53   
mojbebac
bravo za prve zubice, cestitke za male rodjendaneuser posted image user posted image user posted image .... pisala sam da nam se prije dva mjeseca pojavio bio zubic, i nestao i sd jos uvijek nista user posted image user posted image user posted image  .... Anja sve gura usta, sve glodje, bali, ali od zuba ni traga, ali nervoze nema.... hb i stolice su se ustalile, jos uvijek samo siki i popije po 100 ml ( dnevno )sokica od jabukice ili slijive ili mrkvice .... drugo nista, odlucili smo tako do 6 mj,  tj. dok mama ne bude morala da se priprema za posao, srecom skraceno radno vrijeme user posted image user posted image user posted image .... ona vec uveliko pokusava da ustane, da sjedne, i da puze, ali ja pokusavam da joj branim, bar rekoh dok ne bude punih 6 mjeseci ....
bili smo kupile cizmice, one reda radi, ali nazalost ne mogu joj, i jako mi je tesko bilo obuti joj ih, jer skupi prstice, pa smo ih vratili user posted image user posted image .... moracemo pricekat jos malo pa kupiti neke " zaoprave " a do tad debele carapice ..... u njima nam se none ne smrznu, kad idemo u ove zimske setnje!!!! pozdrav i pusa svima!!!!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 5310
17.10.2009 23:58:38   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image Bravo, bravo ovo su dani "nicanja zubića" user posted image user posted image user posted image .. I mi smo se jutros probudili sa još jednim zubom, to je treći po redu i imali smo temperaturu al smo je se riješili...Sad sam sretna i mirna mislila sam da je neki virus, jer hara ova gripa pravo...
Čuvajte bebice i velika pusa..

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 5311
18.10.2009 0:35:05   
belmac
pozz za sve mame i bebe!
vidim da je faza nicanja zubića skroz in user posted image ,. mi smo juće ćitav dan imali turicu, i tačno imam osječaj da bi i mi mogli upasti u tu "zubatu raju". danas ture nema, ali nervoza na nivou, a o balavosti da i ne prićam.user posted image

mi imamo problem što naša mišića več 15.-tak dana odbija hranu. kašiku toliko bojkutuje da neće da proba ni ukus. samo okrene glavu i počne pljuvati.ja sam je prvo pustila par dana , reko zaboravit će, ili je to neka njena faza, ali nikako da je popusti. na samom početku uvođenja dohrane sa nepunih 6. mjeseci fino je htjela i jabuku i breskvu, bananu..bilo svježu maminu, bilo od čika hipp-a, ali u zadnje vrijeme... baš pravi bojkot. sokići i nekako prolaze, mada nije oduševljena ni s njima, ali kaška ne dolazi u obzir.user posted image ponekad pojede malo slanog s prsta ( krompirić, karfiol, mrkva..). uživa da glođe koru hljeba, ili keksić, ali hapice...user posted image sve se nadam da će je proći i svaki dan joj nešto ponudim, ali ...ona neće ni da proba. neznam šta da radim!
ima li neko od vas slično iskustvo?

< Poruku je uredio belmac -- 18.10.2009 0:37:03 >

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5312
18.10.2009 7:10:29   
marinčii
jutro svima..vidim imamo čestitati na zubićima..pa super čestitke svim user posted image user posted image bebicama...mi smo jučer baš nešto bili nervozni cijeli dan nije spavo i oko 8 jedva zaspo..probudio se u 3 ipo dojio i spavo do 6 ipo..i evo ga sad u ljuljalici strpo dekicu u ustauser posted image user posted image ...neće cucu a sve drugo što mu je blizu odma završi u ustimauser posted image user posted image
apotekarko kako si?puse za antonia..

< Poruku je uredio marinčii -- 18.10.2009 7:11:13 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu belmac)
Neposredna veza do poruke: 5313
18.10.2009 10:07:15   
Anoniman
belmac to su zubići i mom kada raste zub neće ništa na kašiku, uzme svega 3 kašikice u toku dana...ali doji stalno...Rekoh ja ovo su dani nicanja zubićauser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 5314
18.10.2009 10:37:14   
Srculence
Jutro svima.
Čestitamo svim bebicama na zubićimauser posted image user posted image user posted image user posted image !!!
Mi se još borimo sa upalom uhauser posted image user posted image user posted image .Nervozan je i plače.Malo cucla dudu i onda se opet uznervozi,a ne sve to su još tu igrčevi pa da poludim...
Kad popoje sirup malo uspije da zaspi,valjda ga obuna malo...
Nos je začepljen i izludih od čišćenja a on se rasplače kad mu čistim da ga je poslije teško smiritiuser posted image user posted image user posted image .
Da dragi Bog dadne samo da ga ovo brzo prođe!!!
Pozdrav za sve mame i bebe!!!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5315
18.10.2009 10:55:36   
ivanak
Jučer nam je bio mali rođendan - imamo 4 mjesca.
Kako brzo prolazi vrijeme, a male bebice rastu sve više i više.
Uživajte u svojim bebicama, sebi i sa svojom familijom.

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 5316
18.10.2009 10:59:15   
neki
Svim bebarama sretan rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Svima cestitke na novim zubicimauser posted image user posted image user posted image
Srculence,ne sekiraj se puno,zelim da to uho konacno prestane,i da bebi bude aBd boljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 5317
18.10.2009 11:02:34   
LUNA4
dobro jutro drage mame i bebe!!!user posted image
mi se borimo jos sa grcicima...ja se stvarno divim mamam koje su to prosle jel ja imam osijecaj da cu skenuti...mislim da me zdrava pamet izdajeuser posted image
jucer smo imale tako jake grcice da je to bilo vristanje a ne plakanje....vise nisam znala dali ju sta boli ili su to grcici malo mi je falilo da odemo na hitnu....
najgore je to sto je inace stvarno dobra beba.....ok osim toga sta voli bit na rukama ali ja uzivam u tome....
vise neznam kako da joj pomognem....
rekle su mi za taj bebi colik caj ali kod nas ga nema u apotekama...

mama i tata imaju dva Anđela kraj sebe i najsetniji su na svijetu!!!!
LUNA 18.6.2004.
ANTEA 2.9.2009.
nase najvece bogatsvo su nase dvije prekrasne princeze!!!

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 5318
18.10.2009 11:16:58   
marinčii
srculence drži se .ne mogu ni zamisliti kako se brineš ali proće to brzo i mali momak će biti opet vesel i nasmijan
ivanak čestitke malenom na rođendanu i puno mu user posted image user posted image šaljemo ja i matej!!!
luna4 baš mi je žao curice ti dosadni grčeviuser posted image  nadam se da će brzo proći i da ćete uživati jedna u drugojuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu LUNA4)
Neposredna veza do poruke: 5319
18.10.2009 11:23:31   
martajay
IZVORNA PORUKA: LUNA4

dobro jutro drage mame i bebe!!!user posted image
mi se borimo jos sa grcicima...ja se stvarno divim mamam koje su to prosle jel ja imam osijecaj da cu skenuti...mislim da me zdrava pamet izdajeuser posted image
jucer smo imale tako jake grcice da je to bilo vristanje a ne plakanje....vise nisam znala dali ju sta boli ili su to grcici malo mi je falilo da odemo na hitnu....
najgore je to sto je inace stvarno dobra beba.....ok osim toga sta voli bit na rukama ali ja uzivam u tome....
vise neznam kako da joj pomognem....
rekle su mi za taj bebi colik caj ali kod nas ga nema u apotekama...

bebi colik sirup je nama pomogao samo jednom, i onda vise nije delovao.
i ja sam u panici skoro nekoliko puta zvala hitnu kad je moja beba imala grceve, tako da te potpuno razumem, kao i svaka mama koja je prosla grceve sa bebom.
uglavnom, svi ovi preparati su upitni... nekad deluju nekad ne... najvaznije je da budes strpljiva, jer sve to prodje... poljupci!

7.4.2009.

(odgovor članu LUNA4)
Neposredna veza do poruke: 5320
18.10.2009 11:55:29   
Sonja
eh kad skorpija spomenu povracanje od prstica sjeti se da kazem da i Adin isto to radi...slabo sta drugo hoce...samo prste i cucu..
a nema ni kod nas temp. ni nista...
jest da puno slabije hoce flasicu i manje jede..al nije to problem...ima on zalihe masalauser posted image user posted image
sinoc se probudio i placeeeee ja ga stavim kod nas u krevet i mazila ga pa je opet zaspao...
nadam se da mu nece preci u navikuuser posted image
breskva cestitam na jos jednom zubicu...
i svim ostalim naravno..

pusa

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu martajay)
Neposredna veza do poruke: 5321
18.10.2009 12:11:39   
nanade
draga luna potpuno te razumijem ja sam svoju bebicu nosila cak i u hitnu kolike je imala grceve ,sirup sam joj isto davala ali kako kada vjeruj da i on nepomogne nekada to je plac do kasno u noc ,nosanje po rukama ,znaci nema sta joj nisam davala od kapi cajeva ,masaze ali nekada i to nepomogne dok se sama nesmiri ,nego draga moja budi strpljiva i to ce jednom proci i ostat nam samo da se spomene ,nego ja ti zelim puno snage i strpljenja jer to ti najvise treba...   pozdrav veliki...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 5322
18.10.2009 12:34:13   
DM
Nadam se da će te mi oprostiti što nisam stigla sve pročitati što ste napisale,ali sam "mrtva umorna"!Kao šlag na tortu ovaj moj malac svu noć nije spavao! Cuclu neće,samo doji,čak sam na kraju mislila da možda nema dovoljno mlijeka,pa mu i bočicu nudila(mada sam protiv toga),ali je ni ne gleda;dakle samo na siku,hajd sve to da makar dojiu-nego samo je onako uhvati i drži u ustima i spava,čim je izvadim on plače!
Ima li iko sličnu situaciju i kakav savjet,pliiiiiz,slomljena sam!!!!!
Svim bebarama happy birthday i maje zubane!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu nanade)
Neposredna veza do poruke: 5323
18.10.2009 12:46:49   
Srculence
neki i marinčii hvala vam drage moje!!!Mališa se evo malo smirio,bila mi mama pa smo ga uspjele uspavati.
LUNA4 draga i kod nas je isto tako s grčevima.Ja sam Dini grijala pelenu i stavljala mu preko stomaka onako preko gega i on se umiri.Nekad ni pelena ne pomaže.
Probaj sa kapima sab simplex nema pomognu nekad.Ako ne dojiš ne stavljaj joj u flašicu nego joj daj na kašičicu 15 kapi da poliže.
Pusa za malu Anteu!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 5324
18.10.2009 12:54:35   
noaa
nama je pomagao baby colic sirup,ja sam joj davala 3 puta dnevno,jer kad grcevi pocnu onda nista ne pomaze treba preventivno davati ujutro,popodne i navece i pomaze sigurno.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 5325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  211 212 [213] 214 215   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  211 212 [213] 214 215   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *