|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  181 182 [183] 184 185   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
6.10.2009 15:06:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebana27

dadada da li mozes da stavis sliku mog sina u album Bebe2009?

Ma narafski da mogu...nemojte me to ni pitati...samo mi kazete gdje se slika nalazi, ja odmah stavljam

(odgovor članu bebana27)
  Neposredna veza do poruke: 4551
6.10.2009 15:13:05   
Mya_81 RR
E, mile baš sam tužna....maloprije došli kući...morala na sud na neko ročište zbog zatvaranja firme i nisam imala nikoga da pričuva Minju - svi s moje strane na putu, a MM radi...i ja nju sa sobom...šta sam drugo mogla....
Uglavnom šok sam doživjela kad me sutkinja skoro izbacila...način na koji se prema meni ponijela je bio strašno bezobrazan i vrlo neugodan...toliko mi se nagovorila da sam u zemlju propala...user posted image ....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4552
6.10.2009 15:41:10   
Apotekarka
Joj ja sam nikakva sta li sam jha pokupila pa me jednako peti dan sve boli zeludac,bubreg,kosti,misici,nesvjestica uzas...Danas je meni i mm dvije godine braka....Antonio je po noci dobar a zadnjih dana po danu samo kemka...mm se igra s njim a mama susi kosu he he veceras idemo na veceru...user posted image user posted image user posted image
Jos da samo nisam bolesnauser posted image
Cestitamo male rođendane e pa pola godine nije malouser posted image user posted image user posted image
Čestitamo i prve zubice....i mi se nadamo po Antoniovom ponasanju mada to moze i potrajati...
Kako je mali Benjo i cuna mala...
Mya bas mi je zao sto se tako zena prema tebi ponijela...ma kas su danas svi zivcani a jos takvo radno mjesto i place imaju a oipet nezadovoljni...ja sam svoju penziju po prvi put dobila u cetvrtak za 7 i 8 mj...
Ajdete na kolace ja pravila za godisnjicu nesto mi tijesto nije uspjelo ali mogu se jestiuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 4553
6.10.2009 16:08:50   
Mya_81 RR
A, joooj, mila....i MM gadno prehlađen, samo da na Minju ne prenese i sve će biti ok....

Moja Minja po danu kenjka otkako su nam prestali dnevni grčevi...samo bi se nosala i ništa joj drgo nije zanimljivo...čim je spustš dreka strašna, odmah se zakocene...evo je sad leži pored mene, pokusavam je animirati, sad joj pustam Red hot chilli peppers na mobitelu i vjerovatno ce joj biti zanimljive 2 pjesme...poslije opet ponovo, kenkanje, nosanje, bla, bla, bla....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 4554
6.10.2009 16:32:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

A, joooj, mila....i MM gadno prehlađen, samo da na Minju ne prenese i sve će biti ok....

Moja Minja po danu kenjka otkako su nam prestali dnevni grčevi...samo bi se nosala i ništa joj drgo nije zanimljivo...čim je spustš dreka strašna, odmah se zakocene...evo je sad leži pored mene, pokusavam je animirati, sad joj pustam Red hot chilli peppers na mobitelu i vjerovatno ce joj biti zanimljive 2 pjesme...poslije opet ponovo, kenkanje, nosanje, bla, bla, bla....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...i ovako u beskonacno

A toj sutkinji si trebalauser posted image user posted image

< Poruku je uredio dadada -- 6.10.2009 16:33:00 >

Neposredna veza do poruke: 4555
6.10.2009 16:38:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: bebana27

dadada da li mozes da stavis sliku mog sina u album Bebe2009?

Ma narafski da mogu...nemojte me to ni pitati...samo mi kazete gdje se slika nalazi, ja odmah stavljam

Stavila sam gauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4556
6.10.2009 16:53:07   
belmac
prvo da svim malim slavljenicima ( i velikim) poželi sve najljepše i pošaljem puno poklončića!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi se isto spremamo u neki šopingić za ove nadolazeće hladne dane, pa molimo da nam svi uredno popišete gdje ste spiskali svoje parice, da i mi idemo trošiti svoje. nama treba nekih toplih majčica, jaknica i..naravno skafander.
inaće, mi smo super! fino spavamo, jedemo, idemo u šetnju user posted image user posted image user posted image user posted image uživamo u ovom finog vremena.
sinoć smo imali čitav dernek. kasno smo se odlućili da izeđemo u šetnjicu. bilo je već pola 8. moja bebara već uveliko u ta doba spava, pa je zaspala u kolicima. spavala je pola šetnjice, pa se probudila.došli smo kući, a ona se nadigla ko velika.nije se dala, iako je bila baš pospana.onda je dojila sto puta u nadi da će zaspati, ali ništa. na kraju se i prejela, pa je počeo mućiti stomaćić. zaspala je tek poslije pola 12.user posted image dušica draga baš se izmučila pošteno i nas je nasekirala, jer je nikako nismo navikli takvu.
ipak danas je opet , hvala Bogu , sve u redu.

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

Neposredna veza do poruke: 4557
6.10.2009 18:08:09   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: Mya_81

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...i ovako u beskonacno

A toj sutkinji si trebalauser posted image user posted image

Jooooj, mila svašta sam ja njoj htjela reći, ali sam baš bila fina...osmijeh od uha do uha i ispričavala sam se sto puta što sam s bebom....znaš da s takvim ne možeš drugačije i da sam joj se nagovorila sigurno ne bih prošla dobro...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4558
6.10.2009 18:16:09   
Anoniman
pozz,svima da cestitamo malenima rodjendaneuser posted image user posted image user posted image
Mi smo dobro hb.Anel sad zasad slusa fino
pussa
Mya,kako maleni slatkis Minja,jesul prosli grcevi ???

< Poruku je uredio felix -- 6.10.2009 18:20:06 >

(odgovor članu Pretty mamma)
  Neposredna veza do poruke: 4559
6.10.2009 18:23:27   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix

Mya,kako maleni slatkis Minja,jesul prosli grcevi ???

Mila, ne znam što bih ti rekla...situacija svakako jest puno, punooooooooo bolja, ali jop uvijek ima nekih problemčića...često stenje i napinje se, a ujutro nakon prvog hranjenja oko 5, 6 je baš muči stomačić i tada slabo može zaspati....

Kako ste nam vi...je li Anel išta bolje papa...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4560
6.10.2009 19:52:14   
Anoniman
Dobra vecer!
Evo da mama da izvjestaj o shoppinguuser posted image , kupili smo psa sveznalicuuser posted image , meni je super, Ajna jos nije stigla da ga isproba jer se mora cuko dobro obrisati(mana je sto se ne smije prati cijeli,jer ja sve sterilisemuser posted image ), a mm ce poludjeti jer kako god ga uhvati pas nesto prica i ovaj taman poludi i pocne da galami a pas kaze ''zagrli me'' user posted image , u Todoru kupili farmerke cijelih 12 KM  user posted image , zimska roba treba da stigne, ovo snizeno je ljetna odjeca i nema puno izbora, u Bimbusu kupili kapicu i slatka je ali je skupa, barem meni( 25 KM), u Turbo limacu kupili tregerslus samtane i malo sam pretjerala sa velicinom, moracu mijenjati ako bude manjihuser posted image , sve u svemu uvijek se moze potrositi za nasu prekrasnu djecuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 4561
6.10.2009 20:20:04   
Ex Yu
da se i mi napokon javimo na te bebace ... ja nesto nemam volje ni za pisanje al moram provirit da me sta nemasi ...

cestitamo sve redom bebaci su masalla svi slike su predivne zubici bravo user posted image user posted image user posted image kao i rodzendancici ...

ja neznam sta cu sa ovim grijanjem hladno je navece ja se smrznem a tek za 10 dana pocinje grijanje ... do tada cemo se svi razbolit jer je pravo pravo hladno al mi je gora muka kako ga kupati ... pokusam preko dana pa pustim prvo vrelu paru malo zgrijem al kad ga iznesem sav poplavi kolko je hladno ...

guzara se igra svim i svacim sve stavlja usta smije se i naso je neki glup fazon puse na nos i sav se smrkne ko svinja mala hrokce ... a prije su bile puse pa puhanje a sad ovo me izludzuje onda krene u rikverc da puse u sebe i sav se zakaslje i zagrcne sav pocrveni u licu ... nemoguc je ... od prevrtanja jos nema nista teska mu guzara valja podic 9 kg al uspije kad je bez pelene sto je sad nemoguce zbog hladnoce ... eto ukratko slusamo rucamo spavamo i zezamo

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4562
6.10.2009 20:34:01   
neki
user posted image Said u vreciciuser posted image user posted image Sipercicuser posted image user posted image Saidov skafander,Seadovi salovi i kapicauser posted image user posted image Saidov prslucicuser posted image

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 4563
6.10.2009 20:47:09   
mojbebac

samo da javim da smo bili na kontroli danas, imamo 8100, dr je rekao da je sve super, i da je zadovoljan, i da joj samo po jednom dnevno dajem sokic, i tako do sest mjeseci, posto fino napreduje, nema potrebe nista drugo, a sokic ili vodu ili caj samo da osjeca i neke druge ukuse, inace samo doji.... pa eto ne znam, sta vi mislite?
neko je pitao kad beba moze u polulezeci polozaj, meni su govorili da moze od tri-cetiri mjeseca, on mi danas kaze nemoj jos, sacekaj pet - petipo mjeseci, jer kao kad je jednom podignes nece vise  htjeti lezati, a kao neka je jos malo, bolje za nju, pa sta znam, vidite i vi sa vasim pedijatrima....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 4564
6.10.2009 20:57:58   
Ex Yu
mom ce sad 4 mjeseca u petak al polusjedi vec dugo ... jednostavno to trazi ... kad ga legnes on sam ustaje do polulezeceg .. a kad ga stavim u polulezeci ustane skroz sam i padne na stranu ... nemogu  ga suzdrzati jednostavno samo hoce da je uspravan i da vidi oko sebe plafon mu vise nije interesantan a sjedaljka ona je vec dugo u polulezecem polozaju dok ima nesto zanimljivo TV, igracke il nesto miran je cim sve dosadi ustaje i skoro se skroz podigne u sjedeci polozaj al se zavaljuje na stranu

neki slike su super ... bebac je premeden ... skafander je odlican ja sam dobila neki al ce nam biti mal do zime ... prslucic je isto super ...

< Poruku je uredio Ex Yu -- 6.10.2009 20:58:51 >

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 4565
6.10.2009 21:27:19   
iv@ncica
Ćao   mame!!!!
 HVALA svima na poklončićima  za rođendan  jejejejjeje!!!!!user posted image user posted image user posted image party  je  noćas  mi  svejedno  slabo  spavamo...dođite...evo torteuser posted image user posted image user posted image user posted image i plesača  hehehehhe...

Evo muče  nas  zubi,  nervozan sz+talno na  meni  visi..ne  opdmiče  se  i  kenjka  cijeli  dan..bali  cijeli  mu body  bude  mokar..jadno  moje  pile..kao d a  izbijaju..
Nego bili smo u  pedijatrice..pregledala  nas  na  vrat na  nos..ko  na pauzu će  joj...uglavnom 69  dugi i 7 i 800 teški..fino uz  dojenje  napredovali  i  sve  super...

dok  se  nije poigrala  s  čunom  pa  nam je  malo pukla  kožica  i  crveni  se ..eto  a  baš  smo  juče  o  tome  pričali...ona  malo  jače  navukla  nego  ja ono  da  mi  pokaže..pa još nam  je  ta  nervoza  falila..jojjj!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
enisa- sara eto  sad  imamo isti problem,,,a  ja  tebi htjela  pomoći  i pohvaliti se  svojom pedijatricom..oooooooo!!!

E  nego  sve  nam zlo u  tome  bilo sad bih  ubacila malo  slika  slavljenika !!!

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 4566
6.10.2009 21:40:24   
Anoniman
Neki imamo isti prsluk ali od seke user posted image , baš joj maloprije pripremala za školu. Meni je nekako više za curice pa ne znam hoće li ga user posted image koristiti kasnije....
Mi imamo robice na izvoz, ništa ne kupujemo. Svašta je dobio i još sad kad je seki bio rođ. svi i njemu nešto kupili user posted image a inače nane nas snadbjevaju stvarima a mi se ne bunimo samo javimo šta nam treba user posted image .
On evo 2 noći zeza dok zaspe, baš se vrti, jedva ga smirimo.... a po danu nam je identična situacija kao i kod Mye... leđe me grozno bole user posted image .
ivancice, nama se sve smirilo kroz 2 dana, baš danas gledam sve za 10! Mogu ti reći da ovo i nije loše, sad sam sigurna da je dobro očistim user posted image . Ako imaš acidi borici stavi na vatu pa mu par puta tokom dana navuci kožicu i onako samo pređi sa vatom. Mi smo mazali i sa geramycin kremom (u tubi), dr. nam rekla.
apotekarka, hvala na pitanju, sve super hB!
mojbebac dobro ti je dr. rekao, ja od kako sam user posted image počela stavljati u poluležeći položaj nema šanse da ga stavim u ležeći, da mu šta ne promakne user posted image . Bravo za lijepo napredovanje user posted image . Mi ćemo ubrzo početi sa uvođenjem krute hrane jer moram back na posao a inače bi ga samo dojila, tako da za taj sokić ne znam šta da ti kažem.... opet vjerujem da ti najbolje znaš user posted image , po osjećaju.

Pozzzzz za generaciju!!

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 4567
6.10.2009 21:41:36   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj neki...ja sad pokazala suprugu sliku siperkauser posted image user posted image user posted image user posted image on meni...citiram: "de ga probudi i obuci mu dres" (misli na bodi)...ja reko jesi ti normalanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 4568
6.10.2009 21:44:52   
neki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj neki...ja sad pokazala suprugu sliku siperkauser posted image user posted image user posted image user posted image on meni...citiram: "de ga probudi i obuci mu dres" (misli na bodi)...ja reko jesi ti normalanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jao kraljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Enisa_sara,ja sam odusevljena prslukom,bas je medenuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4569
6.10.2009 21:45:47   
iv@ncica
http://img230.imageshack.us/img230/2711/dsc08635medium.jpg
http://img251.imageshack.us/img251/8350/dsc08657medium.jpg
http://img84.imageshack.us/img84/7663/dsc08616medium.jpg
http://img28.imageshack.us/img28/2016/dsc08568medium.jpg
http://img251.imageshack.us/img251/930/dsc08548medium.jpg
http://img251.imageshack.us/i/dsc08548medium.jpg/

< Poruku je uredio iv@ncica -- 6.10.2009 21:49:29 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 4570
6.10.2009 21:48:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Dobra vecer!
Evo da mama da izvjestaj o shoppinguuser posted image , kupili smo psa sveznalicuuser posted image , meni je super, Ajna jos nije stigla da ga isproba jer se mora cuko dobro obrisati(mana je sto se ne smije prati cijeli,jer ja sve sterilisemuser posted image ), a mm ce poludjeti jer kako god ga uhvati pas nesto prica i ovaj taman poludi i pocne da galami a pas kaze ''zagrli me'' user posted image , u Todoru kupili farmerke cijelih 12 KM  user posted image , zimska roba treba da stigne, ovo snizeno je ljetna odjeca i nema puno izbora, u Bimbusu kupili kapicu i slatka je ali je skupa, barem meni( 25 KM), u Turbo limacu kupili tregerslus samtane i malo sam pretjerala sa velicinom, moracu mijenjati ako bude manjihuser posted image , sve u svemu uvijek se moze potrositi za nasu prekrasnu djecuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogu samo zamislitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4571
6.10.2009 21:48:50   
neki
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

http://yfrog.com/6zdsc08657mediumj

Kaze moj Sead,mama vidi kako ova beba ima jepe(lijepe)ociuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 4572
6.10.2009 21:53:14   
Anoniman
ivancice, ma ko medić je, prava vesela bebica user posted image

neki, ma jašta nego je lijep i ja sam bila oduševljena user posted image

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 4573
6.10.2009 21:55:02   
iv@ncica
ma prekrasne  hvala ti ..puno.....sorryy na  slikicama  nešto  me  ImageShack  zeza!!!  Valjda  ce  ase  moći  pogledati:(((

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 4574
6.10.2009 21:57:14   
belmac
ivancice bebara je za 10! već sam ja rekla da je on superboy ali s ovom majcom je ....nemam rijeći...user posted image  

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  181 182 [183] 184 185   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  181 182 [183] 184 185   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *