|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  179 180 [181] 182 183   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
5.10.2009 21:53:37   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: iv@ncica
I Sutra  slavimonaših  prvih  6 mjeseci jeaaauser posted image user posted image     evo  častimo  vas  tortom i kavom  pa  taman i  virtualno!!!!user posted image user posted image

Jeeeeeeeee....već je veliki dječak...čestitamo mu pola godine user posted image user posted image user posted image user posted image

I molim te, meni crnu kavu bez šećera user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 4501
5.10.2009 21:56:28   
iv@ncica
nema frke....bit će  jedna  džezva  kave  ujutro  za  sve  nas..heheheheh!!! i  a  i kolač  bise  mogo  napraviti!!!

i ujutro  ćemo u savjetovalište..nama  ne daju  tek  tako doći  već  prvi  mjesec,  treći  pa  šesti..a u  međuvremenu na  vakcinu..tako  da nismo  bili  već  dva  mjeseca  na  vaganju..ali  ja  znam  da  je moj bebač  napredan..pije  svoju mamu  redovito..hehheheeh

< Poruku je uredio iv@ncica -- 5.10.2009 21:58:18 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 4502
5.10.2009 21:57:12   
Mya_81 RR
Kolač, kolač definitivno user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 4503
6.10.2009 8:00:56   
gvendolina
dobro jutro generacijouser posted image

Mi smo juce isli vaditi nalaze i mamin junak je bio jako hrabar.Kad ga je ubola u prst nije ni zaplakao tek kad mu je pocela istiskivati krv u epruveticu onda je zaplakao.A znam kad sam ja vadila iz prsta kako zaboli. Vadili smo u Omer maslic i bas me sokiralo da su djeca i odrasli zajedno,bilo me strah da sta ne pokupimo.Samo je ulaz odvojen ali se ulazi u istu prostoriju i onda penzioneri zalutaju,pa se guraju pored djece da prodjuuser posted image bas je ovo glupo,ne znam kako nije odvojeno.user posted image

A moramo i da se pohvalimo mamica je juce nasla zubic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A onda smo podvalili nanama da nadjuuser posted image
bas sam se obradovalauser posted image

ljubimo vas sve

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

Neposredna veza do poruke: 4504
6.10.2009 8:18:51   
Anoniman
Joj znam gvendolina i meni je to baš bezveze user posted image . Kad idete na Koševo? Sreeeeeeeetno vam, čuvamo fige!! Mi evo pijemo kafu, mama čeka slijedeće spavanje jer sam user posted image user posted image bljakica, sinoć kasno legla a i on je loše spavao, stalno se nešto budio.
E da, umalo da zaboravimo user posted image , user posted image user posted image za zubić i hrabrog dječaka!

A pošto nam je Ajnici danas rođendan, čestitamo, evo Benjamin joj je kupio haljinu user posted image i cipelice user posted image user posted image user posted image a jesi vidjela mama user posted image

I Andreju (ivancica) čestitamo rođendan user posted image user posted image evo i njemu smo kupili poklone - lopta i tene user posted image

(odgovor članu gvendolina)
  Neposredna veza do poruke: 4505
6.10.2009 8:42:30   
Mya_81 RR
Hej, drage naše...i mi smo vam bljakica...to jest ja, Minja je sasvim dobro raspoložena da mamu malo zajuser posted image ....ni mi nismo od 4 baš nešto spavali...puno stenjanja i napinjanja je bilo.......jooooooooooooj, kad će to više proći...stvarno mi je to sve user posted image ....

Upravo ovaj tren nam se istopila utičnica, jer je bilo preveliko opterečenje od grijalice koju sad stalno uključujem....uh, moglo je biti svega...

Zamalo zaboravih da čestitam male rođendane...kad da dođemo na party??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4506
6.10.2009 9:28:56   
Anoniman
OOOOOOOO pa kome je to rodjendanuser posted image user posted image user posted image

Cestitamo Ajniuser posted image user posted image user posted image ....evo od Andreja user posted image rozi iPod  :P

i Andrejuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gvendolina...cestitamo zubiceuser posted image user posted image user posted image user posted image ...i mi smo ih imali jucer, citava 2 satauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4507
6.10.2009 9:29:39   
Ex Yu
Jutro mame cestitamo zubice i rodzendancice, a slike su sve prekrasne a bebaci premedeni user posted image user posted image moram komentarisat album bas se vidi kako napreduju masalla

evo da se i mi malo obnovimo sa slikama

mamin medo brundo, al nam je vec mali medo
user posted image

a ovo je upravo sad sjedi kraj mene i gleda kako pijem kafu tek smo se probudili
user posted image

Danijal 09.06.2009

Neposredna veza do poruke: 4508
6.10.2009 9:32:06   
Anoniman
med user posted image ...hocu li medu staviti u albumuser posted image

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 4509
6.10.2009 9:32:55   
Ex Yu
Stavi dok se neuslikamo normalno user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4510
6.10.2009 9:34:36   
Anoniman
gdje si mu nasla ove gege s usimauser posted image user posted image   hocu i ja

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4511
6.10.2009 9:37:22   
Mya_81 RR
Jooooooooooj, malog slatkog mede brunde user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4512
6.10.2009 9:49:04   
gvendolina
Mi nismo bili kuci juce,bili kod nane i dedeuser posted image Mali lopov se citav dan nosao tako da ce mami danas biti veselouser posted image A tek sad iscitavam ove postove od juceuser posted image

skorpija procitah da ste isli u shoping i da ste se ponoviliuser posted image A da ti nisi htjela kojim slucajem curicu,prvo mu stavljas ogrlicu a sad i roze helankiceuser posted image
A sto se tice planine to me bas iznenadilo,potrazi ti trece misljenjeuser posted image

dadada bas me nasmija za ovaj zubicuser posted image moracu i ja provjeriti Ajdinu kad se probudi

bebace su preslatke sad sam slike gledalauser posted image user posted image user posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4513
6.10.2009 10:41:15   
Anoniman
A zena, jeste nasuser posted image user posted image user posted image user posted image  , ja rekoh da javim da nam je rodjendan a vi vec cestitale, ma hvallllllllaaaaaaaa, i pokloni su bas superrrrrrrrrrrrrr, e onda nam preostaje samo da vas pocastimo

user posted image user posted image user posted image

I cestitamo nasem Andreju 6-mnjesecnicuuser posted image

A nasem drugom dragom Andreju csetitamo sto zeza mamu sa skrivanjem zubica, ja se valjam od smijehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio sahara -- 6.10.2009 10:43:42 >

Neposredna veza do poruke: 4514
6.10.2009 10:56:28   
Pretty mamma
Čestitamo rođendane i šaljemo poklone, bravo za pola godine!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Nije to mala stvar!!!
Evo da prijavim da sam kupila vreću za spavanje koju sam tražila. U TL je samo 19,90 KM, upravo kakvu sam htjela. Pamuk iznutra, pliš izvana, predivna je.
Našli smo i male cioe, u TL su 12,90, a u Obaibi su 29,90, ako sam dobro zapamtila. Ove druge su preslatke, crvene starke, ali od samta :)
Našla sam i predivnu jaknicu, i osjetno je jeftinija od one koju sam kupila u Bimbusu. Eto kome treba zimska garderobica, ima svega...
Idem sada doručkovati pa se javim kasnije...

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4515
6.10.2009 11:02:03   
anidla
jel  ta vreca mozda Happy Time sa medom? Ima ih u plavoj, rozoj i krem boji???? jel to snizeno jer sam ja juce gledala na ilidzi u TL dole je ta vreca 36 km...Ja imam te dvije dekice pa sam htjela i vrecu...

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 4516
6.10.2009 11:09:04   
Pretty mamma
Anidla,
to je ta vreća...ja sam jučer zvala i Ilidžu, i tamo je ista cijena....htjela sam provjeriti veličine...

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 4517
6.10.2009 11:15:19   
anidla
svasta....ja juce bila dole, mozda nisu promjenili cijenu???? joj, idem danas opet, moram je imati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A koje velicine imaju? pls, jer ja nisam to ni pitala....kupila samo dvije dekice, plavu i krem

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

Neposredna veza do poruke: 4518
6.10.2009 11:22:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

A zena, jeste nasuser posted image user posted image user posted image user posted image  , ja rekoh da javim da nam je rodjendan a vi vec cestitale, ma hvallllllllaaaaaaaa, i pokloni su bas superrrrrrrrrrrrrr, e onda nam preostaje samo da vas pocastimo

user posted image user posted image user posted image

I cestitamo nasem Andreju 6-mnjesecnicuuser posted image

A nasem drugom dragom Andreju csetitamo sto zeza mamu sa skrivanjem zubica, ja se valjam od smijehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sega tebi, jel'...vidjeces ti kada Ajna pocne da ih skrivauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4519
6.10.2009 11:23:47   
Pretty mamma
Još jednom pročitah postove i čestitam i na prvim zubićima!!!
U čemu vaše bebice budu preko dana? Ja sam došla sa mora prije tjedan dana, stalno je bila u bodićima, sad odjednom ziiiima. Ne znam ni sama što da joj obučem, ja bi ju ubundala skroz.
S obzirom da sam ja sva u kupovini ovih dana, ako kome treba što, ima u Todoru sniženje, imaju male traperice po 12 KM!

Laura je u mom naručju!

Neposredna veza do poruke: 4520
6.10.2009 11:25:21   
Pretty mamma
Veličine su 65, 90 i 110. Ja sam uzela 90, oooogromna je :)
A kakve su im dekice? I koliko koštaju?

Laura je u mom naručju!

Neposredna veza do poruke: 4521
6.10.2009 11:27:38   
Anoniman
dadada, bezze ti je to, sad ih ima sad ih nema, dijete jos nije bilo spremno a ti ga tu ofiras, ma sve cu mu reci kad ga vidimuser posted image

Neposredna veza do poruke: 4522
6.10.2009 11:28:31   
Pretty mamma
Ex yu, Danijal je premeden! Baš divno raste...
I mi imamo dux sa takvim ušima...
Kako postavljaš slike? Meni uvijek ispadnu male, a čak im i ne smanjujem rezoluciju...user posted image

Laura je u mom naručju!

Neposredna veza do poruke: 4523
6.10.2009 11:28:39   
neki
Imate u EXIT-u divne majice po 10KM i prelijepe dukserice po15KMuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4524
6.10.2009 11:30:23   
Pretty mamma
Neki, koji Exit? Kod Haciende? Imaju i malih, bebećih veličina? Idem naći njihov sajt user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 4525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  179 180 [181] 182 183   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  179 180 [181] 182 183   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *