|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  182 183 [184] 185 186   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
6.10.2009 21:57:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

ma prekrasne  hvala ti ..puno.....sorryy na  slikicama  nešto  me  ImageShack  zeza!!!  Valjda  ce  ase  moći  pogledati:(((

dusa slatka...eno stavila sam i ovu foto

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 4576
6.10.2009 22:17:55   
iv@ncica
hvala drage  moje..evo ja i srculence  smo  se  našle  na  Faceboku..pa  nam naletite  nekad!!!!

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4577
6.10.2009 22:46:10   
Anoniman
Supermen i zeljevac su user posted image user posted image user posted image user posted image

dadada, evo i psica kako izgleda

http://img207.imageshack.us/img207/3571/pa060052.jpg

< Poruku je uredio sahara -- 6.10.2009 22:48:02 >

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 4578
6.10.2009 23:04:34   
belmac
psić je super! sviđa mi se skroz!

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4579
6.10.2009 23:09:12   
Nunichi
Jest nam se Ajnica ponovila user posted image user posted image svaka cast mama. user posted image
Moje pile bilo kod sveki popodne,ja spavala,vratila se slinava. user posted image user posted image user posted image
Jeste juce kasljucala,onako suhi onaj kasalj,ali sad nosko curi pravo i malo onako hropti ponekad. user posted image
Bas sam tuzna...ali srecom nema temperaturu. Stavila sam joj aqua maris,izvukla slince,upalila grijanje,mokar peskir i kamilica na radijator.
Trebam li jos nesto? Nesto sam se sva pogubila,ko da je ne znam ti sta u pitanju.
Cijeli dan je bila vesela,do maloprije... zadnjih pola sata je plakala i tako placuci evo zaspala. user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4580
6.10.2009 23:12:01   
škorpija
Mi danas pošli u šoping i navratimo kod moje prijateljice koja ima malca tri mjeseca starijeg od mog i ja spomenem da idem bebiju da nešto kupim od zimske garderobe, a ona će: ma neeeee, daću ti ja imam hrpu stvari i stvarno nismo se ni snašli natrpa nam dvije ogromne kese i sad imamo svega, slikaćemo se da se malo pušemo, stvarno slatke stvarčice ona sve dobila iz njemačke user posted image
Eto kako kaže ona narodna: ko je sretan ni u hali nije gladanuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu belmac)
Neposredna veza do poruke: 4581
6.10.2009 23:19:07   
Anoniman
škorpija, pa superiskauser posted image

A, Zarica nam se pjehladila, ma nadam se da to nije nista ozbiljno, jaka je ona,ma ljubimmmmmmmm je!!!

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 4582
6.10.2009 23:22:15   
neki
skorpija,ma supeeeeeeeeeruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4583
6.10.2009 23:43:31   
škorpija
nunichi pazite se bronihistisa, mi ga fasovali od obične virusne prehlade, al vidim ti si puno bolja mama od mene, ja nisam ništa od tih mjera poduzelauser posted image , samo mu stavila kapi i kontam proći će samo kao i kod mene, jer imam ekstra imunitet 8al bebi izgleda to pokupio od oca, koji čitavu zimu šmrcauser posted image )

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 4584
6.10.2009 23:46:08   
Nunichi
Ma joj kamilica i peskir user posted image Nisu mi bas neke mjere. user posted image
Ali eto,nadam se da ce sutra biti bolje. Ja sam bila bolesna,a i sad smrcam i kasljem,moguce je da je od mene preslo. Mada sam je "izbjegavala",a i masku sam nosila.
Valjda bude bolje, praticu je, pa vidjecu sutra da li da idem u DZ.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4585
6.10.2009 23:46:55   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: škorpija

Mi danas pošli u šoping i navratimo kod moje prijateljice koja ima malca tri mjeseca starijeg od mog i ja spomenem da idem bebiju da nešto kupim od zimske garderobe, a ona će: ma neeeee, daću ti ja imam hrpu stvari i stvarno nismo se ni snašli natrpa nam dvije ogromne kese i sad imamo svega, slikaćemo se da se malo pušemo, stvarno slatke stvarčice ona sve dobila iz njemačke user posted image
Eto kako kaže ona narodna: ko je sretan ni u hali nije gladanuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i nas rodica Asja tj. njena mama Visnja snadbijeva, pa smo rozi uglavnom ali bas nas briga user posted image moze za po kuci..za setnje mama kupi par komada slatkih svom princuuser posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4586
6.10.2009 23:48:37   
škorpija
tačno pocahonats pa i ja sam to davno rekla, šta fali rozoj boji, ja sam svom princu kupila roze helanke za puzanje i ništa manje nije muževan u njima nego inačeuser posted image

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 4587
6.10.2009 23:51:46   
pocahontas
i Boga ti je li puze? user posted image ovaj moj tako zamlatara nogicama ali jos po zraku, nije skontao kad bih ih malo spustio odfurao bi ihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4588
7.10.2009 0:00:03   
Lalana

tačno pocahonats pa i ja sam to davno rekla, šta fali rozoj boji, ja sam svom princu kupila roze helanke za puzanje i ništa manje nije muževan u njima nego inačeuser posted image

Bas si legenda skorpijo.user posted image user posted image user posted image e cuj nije manje muzevan, legendouser posted image
Slazem se za boje mada iskrena da budem ja sam bas teska po tom pitanju, gledam da oblace musko-ne rozo, cura-rozo i plavo ali za curice, naravno i ostale boje. Voljela bih da mogu u muskom dzemperu izzaaci sa njom, ali valjda cu se promijeniti.user posted image

Moje tri srece...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4589
7.10.2009 0:03:46   
Lalana
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Jest nam se Ajnica ponovila user posted image user posted image svaka cast mama. user posted image
Moje pile bilo kod sveki popodne,ja spavala,vratila se slinava. user posted image user posted image user posted image
Jeste juce kasljucala,onako suhi onaj kasalj,ali sad nosko curi pravo i malo onako hropti ponekad. user posted image
Bas sam tuzna...ali srecom nema temperaturu. Stavila sam joj aqua maris,izvukla slince,upalila grijanje,mokar peskir i kamilica na radijator.
Trebam li jos nesto? Nesto sam se sva pogubila,ko da je ne znam ti sta u pitanju.
Cijeli dan je bila vesela,do maloprije... zadnjih pola sata je plakala i tako placuci evo zaspala. user posted image user posted image

I moj malecki isto ovako, al ja sam odvela doktoru, dali su mu antibiotik i vec je proslo. Bio je zamarajuci suhi kasalj, bas mi ga je bilo zao.user posted image

< Poruku je uredio Lalana -- 7.10.2009 0:04:30 >

Moje tri srece...

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 4590
7.10.2009 6:32:16   
istra09
Drage moje Forumašice,
dobro jutro svima, uz prvu jutarnju kaficu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš bebać danas puni 3 mjeseca i želim sa vama podijeliti svoju sreću.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Gledam je jutros kako pajki... Bože moj, tako je čarobna... pravi mali čovjek...

Neka su nam živa, zdrava i sretna sva naša dječica.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Puse svima.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina sreća Leonarda se rodila 07.07.2009. i učinila me najsretnijom ženom na svijetu.

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 4591
7.10.2009 8:38:59   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: istra09

Drage moje Forumašice,
dobro jutro svima, uz prvu jutarnju kaficu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš bebać danas puni 3 mjeseca i želim sa vama podijeliti svoju sreću.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Gledam je jutros kako pajki... Bože moj, tako je čarobna... pravi mali čovjek...

Neka su nam živa, zdrava i sretna sva naša dječica.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Puse svima.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitamo 3 mjeseca....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma, oni su naši mali ljudi...najslađi, najljepši, najpametniji, sve naj naj...i mi njih volimo najviše na svijetu...duše naše!!! user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu istra09)
Neposredna veza do poruke: 4592
7.10.2009 8:44:04   
Mya_81 RR

nunichi pazite se bronihistisa, mi ga fasovali od obične virusne prehlade, al vidim ti si puno bolja mama od mene, ja nisam ništa od tih mjera poduzelauser posted image , samo mu stavila kapi i kontam proći će samo kao i kod mene, jer imam ekstra imunitet 8al bebi izgleda to pokupio od oca, koji čitavu zimu šmrcauser posted image )

Ja sam neki dan kupila balzam dr.thaisa (nemam pojma kako se piše). Uglavnom, on je za prehladu i bronhitis, a na njemu piše da je pogodan za dojenčad i malu djecu jer nema mentola. Mislim da je to odlična stvar za ovakve stvari. Ja sam se uvijek tako liječila, pogotovo zato što je prirodan.

A sad čekam da mi seka donese pravo eterično ulje eukaliptusa koje se baš koristi za inhalaciju...

Nama nosić curi već jaaaaaako dugo...sva sreća samo to, ali sam odlučila opasno tome stati na kraj...user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4593
7.10.2009 9:03:31   
dady
Drage moje dobro jutro!
Mi smo evo tek ustali,mama pije user posted image ,a Dawud se raspjevao ko neka ptičica!user posted image Evo vidim da ima bebača koje slave mali rodžendan pa čestitamo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Velika pusa za sve!!!!

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 4594
7.10.2009 9:50:05   
cicana

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Cestitamooo, neka joj je sretan mali rodjkas, moja Sara i ja joj saljemo puuuunoooo pusicauser posted image user posted image user posted image
i pokloncicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..jer vidis sve te vise volim,
svakog dana, svakog jutra ,
danas vise nego juce, mnogo manje nego sutra...

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 4595
7.10.2009 10:03:24   
Anoniman
Draga Nunichi nisam ti od onog mog harambase uspjela nista napisati...Ljubi mi Zaricu...proci ce touser posted image user posted image user posted image user posted image ...mozes jos pustiti vrelu vodu u kupaonici pa je nosati u pari...neka vrsta inhalacije (ovo je meni dr. rekla), korijen on sljeza natopiti preko noci da pusti sluz, pa umociti vreteno od vate i staviti u nosic (paziti da je dovoljno dugo) tako ostaviti 5 min pa pumpicom izvlaciti sline (također savjet od dr.)

Skorpija...poslala sam ti pp, sto se garderobe tice i mi dobijamo od moje kume (tj. ja sam njoj kuma) ona ima sina 9 mjeseci starijeg od mog Andreja pa to dodje k'o kec na jedanaest...tako da sve sto ja kupim je za "pudgrada"user posted image

Saharaaa....hocem i ja vakog cukuuuuuuuuuuuuuuuu...gdje u mercatoru?????

Ivancice...ja ti na fejsu imam samo familiju i najblize prijatelje (tak'a sam...sta cuuser posted image ) nego Santicko reci ti meni sta ti Aleksa dodjeuser posted image

Istra09...sretan rodjendaaaaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image

p.s...pocela sam se furati na enisu_saru...ovako ona sve fino prvo procita, pa tek onda daje komentareuser posted image user posted image ...ucim od pametnijihuser posted image

< Poruku je uredio dadada -- 7.10.2009 10:04:53 >

(odgovor članu dady)
  Neposredna veza do poruke: 4596
7.10.2009 10:19:26   
w.pooh
IZVORNA PORUKA: sahara

Dobra vecer!
Evo da mama da izvjestaj o shoppinguuser posted image , kupili smo psa sveznalicuuser posted image , meni je super,

sahara
mogu li te zamoliti da mi kažeš gdje ste kupili psa sveznalicu i koliko je koštao? Hvala

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4597
7.10.2009 10:28:55   
Anoniman
Kako ste nam vi...je li Anel išta bolje papa...
dobro smo,hb.i kod nas su se grcevi zatajili pa je sad ko pametniji a jede kako kad,najvise pojede kad spava.
Sad legi ranije oko pola10,9kako kad.i probudi se u noci dva puta za jest.
Rijetkost kad ga moram ninat na rukama.
Vidim Minja se nije odvikla od ruku.
Mamice pozzz,od nas dvoje i punoo pussa

(odgovor članu belmac)
  Neposredna veza do poruke: 4598
7.10.2009 10:36:31   
škorpija
W pooh čini mi se da je sahara na pethodnim stranama napisala da je cuko 60 KM i da ima u mercatoru, al proovjeri

pocahontas moj bebi već puže, ali nekako čudno , oslanja se na jednu ruku a sa ostala tri uda se odguruje, ma on bi i sa petim da može al mu maliuser posted image

istra sretna tromjesečnica user posted image user posted image

mya i mi koristimo balzam dr. theise i super nam je pomogao, a sviđa mi se što je tako blag, ma nikakvu reakciju na koži ne izaiva, a moj bebi se ospe i od becutan kremeuser posted image

dadada hvala naodgovoru

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 4599
7.10.2009 11:04:25   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix

Vidim Minja se nije odvikla od ruku.

Daaaaaaa user posted image ...ali sad ponekad da i da sjednem user posted image ...evo nas zajedno na laptopu, mirna cura user posted image ...

Ali mi def. najviše smeta što jadna voli samo jedan položaj za nosanje u kojem jako puno bljucka jer joj tako stisnem stomačić....ma, koliko god da se trudim nema pomoći, a siperka nam dnevno toliko treba da ih stalno perem na ruke  user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  182 183 [184] 185 186   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  182 183 [184] 185 186   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *