Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: 5 stvari koje obavezno imam u torbi... 1.3.2009 21:11:34
enna
Sreca pa volim velike torbe u kojim se uvijke nalazi: 1.novcanik sa dokumentima i parama 2.mobitel 3.suncane naocale 4.lotos maramice 5.kljucevi 6.sjaj za usne uglavnom u svim torbama se nalaze maramice,ulozak,olovka a ovo ostalo samo dodam mada sada se nade i koja Enina igracka sokic ili neka kasica hehehe uglavnom ima svega i svacega!!!
RE: 5 stvari koje obavezno imam u torbi... 1.3.2009 21:24:14
ziki
A za Omarove stvari ide dodatna torba, nekad i dvije
To se podrazumijeva, kad idemo na put rucna torba + putna torba po glavi
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: 5 stvari koje obavezno imam u torbi... 1.3.2009 21:32:55
mamy Sabina
Hrpu nalaza koje samo premještam kad zamjenim torbu mobitel cigare i upaljač neke žvakice ili bombonice ključevi,koje uvijek panično tražim po torbi novčanik maramice sjajilo
mi uvijek na aerodromu prekoračimo dozvoljenu težinu prtljaga...
Draga Shee,pa ja mislila da to svako prekorači,mi redovno masala preko dozovljene kilaže
RE: 5 stvari koje obavezno imam u torbi... 1.3.2009 21:45:12
Pankica
Uvijek ima svega i svačega, čak se i ja ponekad teško snalazim, dok nešto "nađem" što mi treba. Moja torba je prava torba "sport Bily", iako često pravim inventuru. Ali, tu su uvijek slijedeće stvari:
1. Novčanik (a unutra nema čega nema), 2. Mobitel, 3. Ključevi, 4. Ogledalce, 5. Flašica sa vodom za kontaktne leće.
RE: 5 stvari koje obavezno imam u torbi... 1.3.2009 22:42:26
Mik Mik
1. Novčanik (novac, kartice, osobni documenti) 2. Mobitel 3. Fotoaparat 4. USB stik 5. Hem. olovka 6. Gumica za kosu ili neka šnala 7. Sunčane naočale 8. Antiseptičke maramice 9. Obične maramice 10. Kremu za ruke 11. Parfem 12. Češalj ili malu četku 13. Mali neseser u kojem je jedna jednokratna pelena i malo pakovanje vlažnih maramica) 14. Plastična kutija u kojoj nosim gazu i siper 15. Plastična kutija u kojoj nosim cuclu 16. Flašicu + malu flašicu vode 17. Rukavice i šal za svaki slučaj
Uh tek sad vidim šta sve nosim i šta bi se moglo izbaciti
RE: 5 stvari koje obavezno imam u torbi... 21.9.2009 13:05:06
SdZ
Novcanik mobitel katalog avona (ako je velika torba) maramice(ali ih cesto zaboravljam ) labello i spangice za kosu A,tu su jos i suncane naocale(usred zime ) i dioprtijske naocale i njihova kutija
< Poruku je uredio SelmydZanky -- 21.9.2009 13:06:22 >