Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: 5 stvari koje obavezno imam u torbi... 4.4.2008 22:20:53
almai
uh,ima tu svega i svacega...... od osnovnih stvari tj. novcanik,mobitel,kljucevi.... pa do igracaka,pempasa.slatkisa...... uh zgrozim se kad mi mob. zazvoni, nikad ga naci
RE: 5 stvari koje obavezno imam u torbi... 5.4.2008 8:36:50
Amelaa RR
Ima svega i svacega...a posto ja volim velike tasne...tako da kad trazim nesto...treba vakta da se nedje.. 1.PARFEM 2.MARAMICE 3.TABLETE NALGESIN 4.DNENI ULOZCI... 5.I SVE OSTALO STO SU HANUMICE VEC REKLE
RE: 5 stvari koje obavezno imam u torbi... 5.4.2008 9:26:08
mimy
znate šta ja kažem na to pitanje... hudo žensko...
a preporucujem da si nabavljamo torde sa puno dzepova... ja bar tako praktikujem.. jer kao što almai reče... kad telefon zazvoni... bude upomoć.... nikad ga pronaći.... a osnovne stvari su kao što i same kažete: 1. novčanik 2. mobitel 3. sunčanice 4. maramice 5. sjajilo za usne
RE: 5 stvari koje obavezno imam u torbi... 5.4.2008 13:37:17
Hamos
Tek sada vidim kolika mi je torba i kakav haos u njoj vlada, cak mi ni dzeparosi ne bi mogli nista.... Volim velike torbe u kojima se nadje sve sto su hanume vec prije nabrojale uz jos toliko ne bitnih stvari, koje evo upravo vadim i pitam samu sebe o cemu sam mislila kad sam to stavila.....
RE: 5 stvari koje obavezno imam u torbi... 5.4.2008 18:46:17
haidy
Joj moje torbe su uvijek teske, prepune stvari, i kad god hocu da olaksam torbu nista ne mogu da izbacim, sve mi se cini neophodno. Cudno je sto sa isto stvari napunim i veliku i malu torbu. Cini mi se vise strpam u malu torbu. Ponekad me rame ili ruka boli od torbe. A ono sto obavezno moram imati je> 1. novcanik 2. mobitel 3. flasica sa vodom 4. labelo i sjaj 5.zvake
RE: 5 stvari koje obavezno imam u torbi... 6.4.2008 20:03:34
travnicanka
Hej zenice drage e dobro je ovo pitanje.Kod mene je haos u torbi konstantno.....samo sto jos mrtvi ljudi nema Obicno kupujem vece torbe i uvijek su pune djecijih stvari kao npr. -Adijeva flasica za vodu -djecije kape rukavice -vlazne maramice -novcanik -mobil itd.....nesmijem vise nabrajati