Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: 5 stvari koje obavezno imam u torbi... 8.4.2008 7:33:27
ebru
hehehe, dobro pitanje,samo sto ja uvijek moram u torbi da imam vise od 5 stvari koje su mi sada uvijek potrebne.. -novcanik(i para viska,koje ostavim u posebnu pregradu) -dezedorans -kljucevi -nesseser -veliku kesu(ako nesto kupim) da ne spominjem pempase,flasice sa toplom i hladnom vodom,kutijice sa adaptiranim mlijekom,rezervni sipercici itd...
RE: 5 stvari koje obavezno imam u torbi... 19.4.2008 17:32:45
lamka
kod mene je spisak podug 1.novcanik 2.mobitel 3.ključevi 4.lamijine flasice 5.maramice vlazne i papirne 6.pampers i vecinom lamiji dupla presvlaka u slucaju nezgoda
RE: 5 stvari koje obavezno imam u torbi... 19.4.2008 17:32:46
lamka
kod mene je spisak podug 1.novcanik 2.mobitel 3.ključevi 4.lamijine flasice 5.maramice vlazne i papirne 6.pampers i vecinom lamiji dupla presvlaka u slucaju nezgoda
RE: 5 stvari koje obavezno imam u torbi... 19.5.2008 12:41:30
*sunce*
ma kojih pet stvari kod mene su torbe uvijek povelike tako da u njih natrpam svega i svačega ali ono što ne smije a da se ne nađe u torbi je :
novčanik neseser (u kojem moraju biti pored šminke i turpija i pinceta) maramice bombone (bilo kakve ) krema za ruke mobitel naočare e i pošto mijenjam skoro svaki dan torbu i to u zadnji minut ja u svakoj imam po mareamice bombone i kremu za ruke samo znači neseser, naočare i mob ubacim.
RE: 5 stvari koje obavezno imam u torbi... 19.5.2008 12:54:23
denny
Ovo je pitanje da se zamisliš nad njim... 1.novčanik 2.ključevi 3.ogledalce 4.labello i sjajilo za usne 5.očale za sunce 6.mobitel 7.maramice Ovo su najosnovnije stvari bez kojih ne mogu nikako, a isto uvijek imam problem kad mijenjam torbe. Zato mi ih je najmrže i mijenjat, pa često s jednom zaglavim sa svim mogućim kombinacijama...
RE: 5 stvari koje obavezno imam u torbi... 19.5.2008 14:06:41
Anoniman
IZVORNA PORUKA: denny
Ovo je pitanje da se zamisliš nad njim... 1.novčanik 2.ključevi 3.ogledalce 4.labello i sjajilo za usne 5.očale za sunce 6.mobitel 7.maramice Ovo su najosnovnije stvari bez kojih ne mogu nikako, a isto uvijek imam problem kad mijenjam torbe. Zato mi ih je najmrže i mijenjat, pa često s jednom zaglavim sa svim mogućim kombinacijama...
RE: 5 stvari koje obavezno imam u torbi... 19.5.2008 22:56:51
malecka60
Moram imati:
- novcanik - mobitel - suncane naocale - tzv. moj pribor (mislim da ovo nema nijedna kod sebe) - kljucevi - labelo - maramice - zvake - i obavezno nesto slatko (sokic ili cokoladica isl.)
RE: 5 stvari koje obavezno imam u torbi... 28.2.2009 18:56:54
leli§
ih sta meni sve hvali u torbo a cega sve ima viska:):):):) 5 stvari koje su uvijek tu: -novcanik(novac,dokumenti i racuni ) -externi HD (ne moze mi sve stati na USB a obavezno mi nesto treba jos sa strane) -mobitel -sjajilo za usne -vrecica caja od nane
ali ne dao Bog da meni neko zaviri u torbu (nekad se tu nadje i mali fen za kosu kada ujutro zurim pa ne uspijem osusiti kosu kuci...to radim na poslu )
RE: 5 stvari koje obavezno imam u torbi... 28.2.2009 19:10:23
mnn
maramice vlažne običen maramice mobitel labelo novčanik mobitel ključevi od auta i stana na privjesku spužvaboba i patrika malenog sloniča za sreču kopča za kosu zna se nači još papira....
to je sve....imam ja torbi dosta kad bi svaku pretresla tko zna što bi sve našla...
RE: 5 stvari koje obavezno imam u torbi... 28.2.2009 20:38:02
beni29
Kod mene je ovakva stvar:
novcanik poseban novcanik gdje drzim samo dokumenta cekovi kartica za doktora sajilo za usne zvake kljucevi ulozak maramice naocale za vid i suncane ponekad se nadje i koji autic ili viska olovka za Benjamina Ja sam oduvijek voljela velika tasne pa tako da svasta strpam u nju
RE: 5 stvari koje obavezno imam u torbi... 28.2.2009 21:01:13
Nunichi
Uh kod mene bude svega...
Novcanik Kljucevi od kuce Kljucevi od auta Maramice Neseser pun puncat sminke Parfem Olovka Labelo Par sjajeva i karmina I zadnjih mjeseci tu je trudnicka knjizica
RE: 5 stvari koje obavezno imam u torbi... 1.3.2009 18:14:09
andji
Mobitel Novčanik Krema za ruke Cigarete i upaljač parfem (maramice ponekad zaboravim,kao i foto aparat) ključevi šminka kompletna(nosim velike torbe,pa mi sve to treba i da torba ima lijep oblik,tj.da bude puna)
RE: 5 stvari koje obavezno imam u torbi... 1.3.2009 20:33:19
ziki
Moja torba za šetnju- mala: 1. novcanik 2. pasos 3. zdravstvena 4. mobitel 5. USB 6. notes 7. olovka 8. papirne maramice a kad idem na posao još krema za ruke herba bombone
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......