|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  161 162 [163] 164 165   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
27.9.2009 16:14:25   
Anoniman
Ovako izgleda

user posted image

I ostale su oble user posted image , nema uopšte onih "oštrih".

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 4051
27.9.2009 16:16:37   
remzy
enisa _sara
zenoooooooo pa jesi ti ziva???
sta ima kao si kako pacici!!????

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4052
27.9.2009 16:25:21   
mnn
danas je puno bolje...malo nešto broji i sav je razdražljiv ali ne plače.uf kako sam se uplašila jučer i sav mi je bio nikakav.samo da ostane dobar,pilence mamino baš se napatio a još ne vidimo zubič.ma nešto je natečeno sli on trlja onaj gornji dio mesa a ne dole..možda mu gore izadje zubić.user posted image

sad je miran jer je u ljulji.enisa_sara moram i ja kupiti tu ogrlicu kad je svi hvale da je dobra.čula sam da se mora puniti na suncu nakon dva dana.

puse vam šaljemo, budite nam dobri.user posted image

feliks puse malenome šaljemo, samo da je dobro i neka se deblja buco maleni.user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 4053
27.9.2009 16:51:08   
škorpija
super je ogrlica, odmah sutra u šopinguser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 4054
27.9.2009 17:23:38   
suna
evo malo smijeha
file:///F:/video/roleri.wmv

"Ništa značajnije ne može učiniti otac za svoju djecu, nego to da voli njihovu majku."

više volim što nemam sve a imam VAS,nego da imam sve a nemam VAS

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 4055
27.9.2009 18:06:15   
Anoniman
Suna, ne valja ti link...

Evo, da prijavim da moje mače kenjka cijeli dan i stalno trlja ručicom donju vilicu... valjda je došao i na nas red da nam izbiju prvi zubići. Nadam se da će sve proći ok...

(odgovor članu suna)
  Neposredna veza do poruke: 4056
27.9.2009 18:08:45   
cicana
Drage moje mamice i bebice veeeliki pozdrav, mi smo danas dosle kod nane u Visoko Sara se evo igra sa tetkom a mama malo na rr.. Danas pravo slusa evo maloprije se probudil spavala je od 3h.

..jer vidis sve te vise volim,
svakog dana, svakog jutra ,
danas vise nego juce, mnogo manje nego sutra...

(odgovor članu suna)
Neposredna veza do poruke: 4057
27.9.2009 18:36:35   
Mya_81 RR
Jao, jao, eto nam faze zubića user posted image user posted image user posted image user posted image ...želim da bebarama to prođe što bezbolnije...

Nego, Enisa je li ima kakve koristi od ogrlice user posted image ...nadam se da da i da će to i nama ostalima biti spas kad nas uhvate zubići user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu cicana)
Neposredna veza do poruke: 4058
27.9.2009 20:55:34   
Apotekarka
Evo i nas malo...jucer smo bili prezauzeti poslovima po kuci,prali tepih,cistili,Antonio se kmezo,imali goste iz Splita i Antonio je dobio super dres Hajduka sa svojim prezimenom i loptu malu..tata odusevljen...mama je pola veceri pripremala veceru za goste i dobro su posjedili bome...
Jutros mi Antonio spavao do pola 9 tako da se mama fino odmorila...bio je jako poslusan...jednom odspavao sat,jednom 2 i jednom pola...sad se s tatom igra...sutra nam tajo ode opet...prokleti ponedjeljak...Danas smo bili u interexu...kod mojih...kod kumova i u setnji kolicima...dan je bio pravi...a mi se fino nahodali...meni vjestica jos traje evo 5 dana vec i jos ide dobro...eh pa nista od sexauser posted image    user posted image user posted image user posted image ...
Vidim o zubicima pricate moj Antonio non stop stavlja ruku i trlja desni na gornjoj vilici...pomalo mu voda curi ali nije strasno...
Joj i ti zubi citav zivot oko njih problrmi...
Vidim komentarisali ste bebaninu bebu i ja sam cim sam sliku pogledala skontala da lici na nju...a mm joj ni ne znam...
Joj ne smijem se hvaliti ali kako sam Antoniustavljala toplu gazu na stomak par veceri 2 dana mu nije bila zelena stolica...i grcevi se smirili prilicno ako opet uobicajeno ponedjeljkom ne pocnu...

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 4059
27.9.2009 21:23:56   
shejla
cao zene
evo i mi dosli kuci, bili vazdan po familiji :) Kod mm familije na rucak, pa onda kod mojih na slatko i kafu.... Ljepota user posted image

Pojeli smo jabukicu, vec sam pisala da smo poceli jesti i evo 3 dana, zavrsili sa jabukom. Eh sad, Lamija vec 2 mjeseca kaki u isto vrijeme - ujutro cim se probudi 7,30...pa onda pranje, dojenje i u roku 30 minuta jos jednom kaki... Tako je svaki dan i samo je dojila...Evo prekjucer smo poceli sa jabukom i kakila je zadnji put jucer ujutro - 7,30, i nije vise, ni danas citav dan...
Je li to ok???

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 4060
27.9.2009 21:29:56   
Mya_81 RR
Očito je uvođenje nove hrane uzrokovala promjene, ali ne vidim zašto bi to sad bio problem jer jedan 2 dana izostanka stolice i nije toliko strašno...vjerovatno treba neko vrijeme da se mala crijeva naviknu na te nove stvari user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 4061
27.9.2009 21:31:22   
Apotekarka
i ja se slazem s Myom...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 4062
27.9.2009 21:32:58   
Anoniman
Shejla, to je sve ok... i kad ne kaki po nekoliko dana i kada kaki nekoliko puta dnevno. Naravno da će se stolica promijeniti ako si već uvela drugu hranu. I moja Esma nekad kaki po nekoliko puta dnevno, a nekad samo jednom... a mi smo odavno uveli gustu hranu.
Ja se više uopće ne brinem... nekad stolica bude smeđa, nekad crna... a sve zavisi od toga šta je jela.

(odgovor članu shejla)
  Neposredna veza do poruke: 4063
27.9.2009 21:39:51   
Anoniman
vidim sve je ok...ljubim vas i pacice...odoh i ja u krpeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4064
27.9.2009 21:41:01   
škorpija
u nas je opet suprotno, mi smo od jabuke kakali i više nego što je uobičajenouser posted image .

danas sam kupila bebiju hippovu "baby first milk pap" i iako jabuku i bananu mrzu, ovom hapicom se davio, baš mu se sviđauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4065
27.9.2009 21:58:52   
malena_t
user posted image

Žene moje drage ja sam vam umorna preumorna. Ćuna zarasta, svaki dan sve bolje i bolje, ali je mene to sve toliko smorilo... Još Benjamin zadnjih dana ustaje u pola pet ujutro user posted image user posted image user posted image
Pošto pišete brzinom svjetlosti nemam vremena iščitavati, ali vidim da imamo novih preslatkih beba i zubića user posted image user posted image user posted image

Shejla ne brini zbog stolice, valja se malim crijevima sad navići na nešto što nema nikakve veze sa tvojim mlijekom. Benjamin papa čvrstu hranu već 15-ak dana - breskva, jabuka, kruška, šljiva, krompir, mrkva, riža, tikvice, Lino riža i kukuruz. Nešto uzme jako malo, nešto malo više, ali eto ide polako. I da kod nas je obrnuta situacija, otkako jede čvrstu hranu kaki kao blesav user posted image

Ljubim vas sve user posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4066
27.9.2009 22:00:40   
shejla
eh super....Ja citav dan ko blesava njusim ima li sta u pelenama user posted image user posted image user posted image

Njoj se jabuka svidjela...sega je, ne zna progutati, pa melja jezikom i grize kasiku (sad je u fazi cuclanja/grizenja svega, valjda zubici), ali nije pravila face, fino je pojela... skoro pola one male teglice HIPP.  Zapravo mi se cinilo da bi jos ona to meckala... ali reko mozda je dosta... Kako vi znate da im je dosta??? Vidim spominju zene da djeca okrenu glavu ili zatvore usta... medjutim Lamija, kao sto rekoh sad trpa sve usta, tako da nece nikad odbiti ni kasiku... user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4067
27.9.2009 22:02:43   
Anoniman
heheheh... moja dosad ni jednom nije okrenula glavu niti stisnula usnice... pojede pun tanjir i još počne plakati kad nema više... a MM i ja se odvalimo smijati. Ma, kćerka nam je praaaava poguzija... na mamu i babukuuser posted image

(odgovor članu shejla)
  Neposredna veza do poruke: 4068
27.9.2009 22:07:17   
shejla
malena_t i Lamija se nesto pocela buditi oko 4...pa onda opet u 5,30 i ustajanje oko 7,30. (prije je bilo samo ovo u 5,30 budjenje)
Jesi li probala onu hapicu za laku noc??? Ima neka od banane sa rizinim pahuljicama...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4069
27.9.2009 22:20:49   
malena_t
IZVORNA PORUKA: shejla

Kako vi znate da im je dosta??? Vidim spominju zene da djeca okrenu glavu ili zatvore usta... medjutim Lamija, kao sto rekoh sad trpa sve usta, tako da nece nikad odbiti ni kasiku... user posted image

Benjamin kad neće više gura jezikom kašiku vani i ponaša se kao da će povratiti. Ali kao što rekoh jede kako kad. Neki dan se davio krompirom, a danas jedva da je išta pojeo. Ovisi da li je pospan, da li se prije toga napapao sike dovoljno....Sve što je do sada jeo ja sam spremala, obarim, ispasiram viljuskom i dam mu. Jedino kupovno bila je Lino riža i kukuruz i nije bio oduševljen. Imam par Hipp-ovih kašica u kući skupljaju prašinuuser posted image
A što se buđenja tiče, budi se noću ima i mjesec dana. Prvo su bili zubi, onda nam je sunećenje poremetilo spavanje dibidus... Sinoć sam mu oko šest dala jabuku i spavao je do pola pet, ali se zato nije budio u 23 kako prethodnih dana. Večeras je jeo krušku, pa vidjećemo....

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 4070
27.9.2009 22:23:04   
Anoniman
Hello, mame i bebe preslatke!
Evo i nas, vratili se kuciciuser posted image , ili mozda bolje da kazemuser posted image jer je na moru tako lijepo, sunce, more, i bilo je tako ugodno i toplo more da smo i Ajnicu kupali, ma uzivala maca i lizala kapljice user posted image , sve je proslo ok hvala Bogu, i da prijavim da se naucila iz polusjedeceg polozaja u kolicima dici i sjediti, i onda cupa carapiceuser posted image , u povratku smo svratili i do lijepog Mostara i mama joj je sve pricala kako voli Mostar user posted image
Evo, zasad samo moj sebicni izvjestaj, a poslije cu komentarisati i cestitati sve, kad procitamuser posted image

ljubimmmmm

(odgovor članu shejla)
  Neposredna veza do poruke: 4071
27.9.2009 22:27:31   
shejla
ja sam uzela HIPP hapice da isproba sve...pa onda cemo praviti supice domace sa raznim povrckama (jedva cekam) user posted image user posted image user posted image
Nije mi se dalo sad kuhat pola krompira i sl...

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 4072
27.9.2009 22:31:32   
malena_t
IZVORNA PORUKA: shejla

Nije mi se dalo sad kuhat pola krompira i sl...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 4073
27.9.2009 22:34:56   
shejla
odoh drage moje zene...valja se dizat u 4 user posted image user posted image user posted image

Ljubac za Benjamina i malenu-t  user posted image

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 4074
28.9.2009 0:50:46   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Mya_81

Nego, Enisa je li ima kakve koristi od ogrlice user posted image ...

Pa ne znam šta da ti kažem.... čini mi se da ima user posted image al neka još par dana pa vam javim jer je tek danas čitav dan nosio a kao da sam negdje pročitala da treba nekoliko dana da počne djelovati user posted image

sahara, dobro nam došle nazad user posted image

malena_t mogu misliti kako vam je user posted image , ne dajte se, proći će.....

Mama išla sa RR ženama na kafu, nakon 1h zove mm user posted image ne da plače već vrišti user posted image Čim sam ga uzela smirio se i stavio glavicu na moja prsa i jeca user posted image pile drago. Kaže mm nije ga mogao smiriti nikako.... Nije valjda da se samo na mene navikao user posted image , ako bude tako, baš ćemo imati problem.....

Neposredna veza do poruke: 4075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  161 162 [163] 164 165   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  161 162 [163] 164 165   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *