|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  160 161 [162] 163 164   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
26.9.2009 15:19:14   
cicana
Pozdrav  drage moje mame i bebice, moja sar danas paja ma neznam sta joj je bile smo u setnji i cijelo vrijeme je spavala evo dosle kuci i ona ruckila i samo nastavila meni neobicno jer inace nespava po danu( samo 2h). Posli smo se prevrtati sa ledja na trbuhcicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , joj kako je to slatko, sada kada je hocu da presvucem samo sto joj skinem pelenu ona odma na trbuh, onu malenu guzu digne pravo masala, jos malo pa ce propuzati,zlato mamino. I da danas mi se ucinilo da je rakla da-da.Cestitam novopecenim mama i zelim da budete duuugo zive i zdrave sa vasim bebicama. Neznam sta bih vam rekla za grceve jer ih moja Sara nije imala hB. ali citala sam da imaju neke kapi, i patronazna mi je rekla da joj dajem caj od komoraca cc20 ml 15-ak minuta prije podoja da bismo sprijecili grceve i ja sam jedno vrijeme davala i prestala jer stvarno nije bilo potrebe, pokusajte, ja bih najvise voljela da se mali slatkisi nepate zbog njih. Sretno, procice i ti grozni grcevi....

..jer vidis sve te vise volim,
svakog dana, svakog jutra ,
danas vise nego juce, mnogo manje nego sutra...

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 4026
26.9.2009 16:19:48   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: bebana27

evo i mene napokon na ovoj temi
20.09.2009 sam postala sretna mama jednog malog slatkisa
http://img33.imageshack.us/img33/8640/2309091634.jpg
evo njegova slikica

Draga Elvisa,meni Ibrahim vec lici na tebe. user posted image user posted image
Ko medic mi je,ljubi ga puno od nas.
A i za akrobatu Amnu nemam rijeci,preeeeslatka je. user posted image user posted image

Ja vam nemam sta pisati,kod nas sve isto. user posted image
Puse

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 4027
26.9.2009 16:21:26   
ena23
user posted image

Evo i mog pileta kako se smjehulji ujutro da ja ne bi galamila sto ne pajki user posted image

Da napomenem da mu je tek mjesec i 4 dana, a vec je uvlaka teska, sto se vidi iz prilozenog...user posted image

< Poruku je uredio ena23 -- 26.9.2009 16:22:42 >

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu cicana)
Neposredna veza do poruke: 4028
26.9.2009 16:24:20   
ena23
Nunichiiii user posted image user posted image
Kako su nam djugajice?
I ja sam htjela napisati da mi vec lici na nju ibrahim al reko necu, proglasit ce me ludom, gdje ce djete od pet dana licit na nekog... al fakat lici!

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 4029
26.9.2009 16:24:29   
Nunichi
Ma lijepi moj nasmijani djecak...Ljubi ga od djugajice Zare i mame naravno. user posted image
A naredni put stavi vecu malo sliku,sad sam morala zagledati. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 4030
26.9.2009 16:27:36   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: ena23

Nunichiiii user posted image user posted image
Kako su nam djugajice?
I ja sam htjela napisati da mi vec lici na nju ibrahim al reko necu, proglasit ce me ludom, gdje ce djete od pet dana licit na nekog... al fakat lici!

Enaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image
Nesto se mimoilazimo ovdje kako smo postale mame. user posted image user posted image user posted image

Ma lici i to pravo,a drago mi je da nisam jedina koja to misli. user posted image Cim sam otvorila sliku to mi je proslo kroz glavu.
Djugajice dobro,mama bolna,dosla user posted image ,a puslica super. Viri nam prvi zubic,prevrcemo se i puzemo,ma ljepota od zivota. user posted image Samo jos da hoce vise spavati bilo bi i bolje... user posted image
Kako vas dvoje?

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 4031
26.9.2009 16:27:59   
ena23
Evo sad ce jedna veca..

[img][URL=http://img225.imageshack.us/i/1021e.jpg/]user posted image [/URL][\img]

ovo ce pupo...

< Poruku je uredio ena23 -- 26.9.2009 16:32:42 >

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 4032
26.9.2009 16:36:57   
ena23
Nesto mi sve male slike ,koju god velicinu da stavim tamo na onom imageshacku... haj nejse, stavljat cu ja tamo na "slike nasih beba"

A to za zubic sam se ismijala, kad si rekla da si sretna ko da je fakultet zavrsila... haha, ja i mm smo jos i gori, moj emir kad god pudne, da prostis, mi umiremo od smjeha i navijamo ta trane user posted image

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 4033
26.9.2009 16:42:56   
Nunichi
Kako je samo sladak,ma vidi kako gleda,ko veli sta pricas bona,susi me. user posted image user posted image
Jubni ga od nas obavezno.

Samo vi navijajte,i mi navijamo po citav dan. user posted image user posted image
Znam padati od umora,a opet je pozelim dok pajki. Ma cudo su ove bebe. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 4034
26.9.2009 16:51:22   
Anoniman
presladak jeeeeeeeuser posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 4035
26.9.2009 16:59:58   
ena23
hvala djugovi i djugajice

Joj nunichi razumijemo se... eno moj spava duze od tri sata i vec bi ja da ga idem budit da ga malo gnjavim... a kad se probudi molim Boga da brzo zaspi user posted image

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4036
26.9.2009 17:04:18   
Anoniman
Kupili smo ogrlicu od ćilibara, pisala sam na temi o ogrlicama, evo kopirano

Evo mi smo kupili ogrlicu user posted image u apoteci Belladona u Lukavici i košta 35,88 KM. Ima i skupljih od 57 KM a teta iz apoteke kaže "ma sve je to isto" samo ova što smo mi kupili je iz Litvanije a ova od 57 KM je iz Njemačke. Eto, mi smo je odmah stavili pa ćemo vidjeti.....

Nismo nigdje drugo tražili, ja nazvala ovu apoteku (jer je na temi o ogrlici pisalo da ima u njoj, a i relativno mi je blizu) i kaže teta da ima.

Javim se kasnije, ovo je brzinski samo da vam saopštim user posted image

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 4037
26.9.2009 17:07:14   
Anoniman
eh superickauser posted image user posted image pa nam javi jel' primjecujes kakve promjene...tipa jel' odvali 12 sati u komadu da odmah letim u apotekuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4038
26.9.2009 17:10:40   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: dadada

eh superickauser posted image user posted image pa nam javi jel' primjecujes kakve promjene...tipa jel' odvali 12 sati u komadu da odmah letim u apotekuuser posted image

Ma odvale jasta i po 15 sati. user posted image user posted image user posted image
Ja evo svoju punila danas,pa cemo da je nabacimo na vratic.

Kad smo vec kod vratica, Zari je jos uvijek crven,sad me to vec pocinje i nervirati. A cini mi se da se i pokusavala pocesati sinoc. user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4039
26.9.2009 17:47:06   
Mya_81 RR
Evo mi se vratile iz šetnje..inače budemo od 13h pa do 17h ... ne znam šta ćemo kad zahladni user posted image ...

Enice, pilence ti je slatkiš pravi....user posted image user posted image user posted image user posted image

Enisa, nadam se da će ogrlica fercerati...user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 4040
26.9.2009 19:35:36   
marinčii
pozdrav mamicama i malim bebicama!!!
mi smo dobro, uživamo s našim malim matejem počeo je već gagoljiti pa nam je to baš zanimljivouser posted image user posted image user posted image .večeras mm radi treću pa smo malo tužni ali eto brzo noć prođe pa smo sutra opet zajedno..

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 4041
26.9.2009 19:55:25   
Mya_81 RR
Mile moje, recite mi je li neko od vas koristio colic baby sirup...

Na uoutstvu piše da se razrijedi u vodi ili u nekoj drugoj tekućini, pa me zanima bi li joj to stavljala u mlijeko jer joj u čaju već stavljam C vitamin zbog prehlade pa mi previše da u taj čaj stavljam i taj sirup user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 4042
26.9.2009 20:20:04   
pocahontas
dadada u vezi vakcinacije si me pitala gdje vodim bebacha - u d.z. Vrazova, tamo najnormalnije daju te nekakve francuske "fensi" vakcine user posted image ma sta me briga, samo neka nema temperaturicu i neka ga ne boli...evo i ja sam tek sad procitala sto je Visnja napisala da je to zakonom obavezno..

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 4043
26.9.2009 21:28:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Ma odvale jasta i po 15 sati. user posted image user posted image user posted image
Ja evo svoju punila danas,pa cemo da je nabacimo na vratic.

Kad smo vec kod vratica, Zari je jos uvijek crven,sad me to vec pocinje i nervirati. A cini mi se da se i pokusavala pocesati sinoc. user posted image user posted image

ma ne da bi trcala u apoteku...otisla bih u rudnik da ga sama iskopam.... za 15 sati sna u komaduuser posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 4044
26.9.2009 21:30:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas

dadada u vezi vakcinacije si me pitala gdje vodim bebacha - u d.z. Vrazova, tamo najnormalnije daju te nekakve francuske "fensi" vakcine user posted image ma sta me briga, samo neka nema temperaturicu i neka ga ne boli...evo i ja sam tek sad procitala sto je Visnja napisala da je to zakonom obavezno..

pa valjda modu slijede i ovi ovdje mojiuser posted image

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 4045
26.9.2009 22:19:41   
mnn
večer, pilence moje jedav je zaspao.plakao je jako.izgleda da ga muče zubiči, suze su mi išle...miš mamin kako ga boli.sad sam mužu rekla da ode kupiti to za zube kad se probudi da mu dam.samo da bude dobro pilence mamino.duša me boli kako je plakao.spava mu se a on plače...uf ti zubi.user posted image user posted image user posted image user posted image

prvo smo vodili rat sa grčevima pa sad krečemo sa zubima.je sam se naplakala user posted image user posted image user posted image  ove godine.....

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4046
27.9.2009 1:03:19   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nunichi

user posted image user posted image user posted image user posted image
Eh 'vako:
zaspali oboje u 7:15, ja se probudila u 23 a on još uvijek pajki. Dobro, on je i prije spavao čitavu noć osim one burne noći.... Valjda ćemo znati za par dana je li to to.

mya, ja sam koristila taj sirup i sa svojim mlijekom sam mu davala a nekad sa vodom ali ne na flašicu već razblažim u onoj "posudici" koja dođe uz sirup.....

ena23, bebac je ko med!!! Ljubimo ga punoooooooooooo

mnn, a joj znam kako vam je user posted image i kod nas je bilo suzica..... Ne dajte se!

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 4047
27.9.2009 10:49:39   
škorpija
Mi smo svi bolesnuser posted image i, prvo bebac, pa ja i evo sad i MM, bebi kaplje čitavu noć baš mi ga je žao. sutra bismo trebali kod pedijatra da malo posluša pluća bojim se da ne preraste u bronhitis.

Enisa_sa kakvog su oblika kamenčići kod vaš ogrlice, ja idem sutra odmah da je kupim, al negdje sam pričitala da trebaju biti obli da ne žuljaju vratić?

I još pitanje jedno: pisali smo na prethodnim stranicama o crvenilu ispod vrata naših beba, ali kod nas je sve gore i gore i stvarno strašno izgleda, je li neko vodio zbog toga bebca pedijatru ili dermatologu

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4048
27.9.2009 11:49:02   
suna
sve vas user posted image user posted image user posted image zelila sam vas se...sad nemam vremena,ali sam sve procitalauser posted image ...poslije se ubacujem,i valjda cu biti u tokuuser posted image ..mi smo hb.ok

"Ništa značajnije ne može učiniti otac za svoju djecu, nego to da voli njihovu majku."

više volim što nemam sve a imam VAS,nego da imam sve a nemam VAS

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4049
27.9.2009 13:05:38   
mojbebac

dobar dan svima, samo da vam se javimo, da smo tu uz vas, sve uredno citamo i pratimo user posted image ..... kod nas hvala bogu sada sve ok, dobro smo, jos uvijek ne bole zubici .....
pusica svoj nasoj generaciji

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu suna)
Neposredna veza do poruke: 4050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  160 161 [162] 163 164   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  160 161 [162] 163 164   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *