|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  155 156 [157] 158 159   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
24.9.2009 10:35:57   
malenaa
ma jasta, muz na putu... zamisli???? hehehe odoh sa svojim sincicem da uzivamo... joj da me cuje, al sta cu kad je shoping ugodniji bez mm koji ceka sto prije da se zavrsi kupovina :)))) ovako... dino samo moze gugutat iz kolica ali ni makaccc dok mama ne zavrsi :))))))))))))))

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 3901
24.9.2009 10:39:21   
marinčii
Zarice sretan maji rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
pozdravi za sve mame i bebe,,,mi smo noćas bili dobri zaspali u 9 i budili se u 4 dojili i opet do 8 ipo pajkili..evo sad dojio presvukla ga i izgleda opet će zaspat.
bravo za anela primio bocu a nije plako..user posted image user posted image da prođe bez temperature i superuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 3902
24.9.2009 10:45:12   
suna
jutroooo,poranili pravo user posted image user posted image ..maloj zari sretna prva polovina rodendanauser posted image user posted image user posted image ,a mami da sto prije ozdravi...
felix nadam se da ce kilica proci aBd.masalah ima finu kilazuuser posted image
apotekarka kako je momak od jutros,muci li ga stomacic..kako ti hranis bebu?a sto se tice stolice mog bebaca,uvijek je zlatno zuta,jos uvijek je to 4-5 puta dnevno,i prilicno je mekana,a slucajno ako ja nesto pojedem sto ne bih trebala kao juce npr. bila je zelenauser posted image  ali nije plakao niti se grcio,a mama pojela cevape s lukomuser posted image ,reko nema mi muza pa da ocejfimuser posted image  a i beba mi narasla ima puna 2 mj.user posted image  nece mu naskoditiuser posted image ..e necu nikad vise dok god doji a jos nisam primijetila da ga je  bolio stomacic a mene dusa zabolila kad sam vidjela boju,a mogu misliti kako je vama cije bebe placu od grceva a nemozete im pomociuser posted image

"Ništa značajnije ne može učiniti otac za svoju djecu, nego to da voli njihovu majku."

više volim što nemam sve a imam VAS,nego da imam sve a nemam VAS

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 3903
24.9.2009 10:46:25   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: malenaa

ma jasta, muz na putu... zamisli???? hehehe odoh sa svojim sincicem da uzivamo... joj da me cuje, al sta cu kad je shoping ugodniji bez mm koji ceka sto prije da se zavrsi kupovina :)))) ovako... dino samo moze gugutat iz kolica ali ni makaccc dok mama ne zavrsi :))))))))))))))

Ma sve ti se poklopilo. user posted image user posted image user posted image
Samo vas dvoje uzivajte,evo i dan je super,suncano (barem ovdje user posted image )...
Ljubac Dini,nakupujte svegaaaaa... user posted image user posted image

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 3904
24.9.2009 10:58:29   
Mya_81 RR
Čestitamo mali rođendan maloj slatkici.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 3905
24.9.2009 11:09:30   
Anoniman
hvala suna,i marinciuser posted image user posted image
cestitke i od nas za rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 3906
24.9.2009 11:09:35   
malena_t
Jutrica svima user posted image
Nama je proteklih dana bilo user posted image user posted image user posted image . U ponedjeljak smo sunetili Benjamina. Strašno, strašno, strašno... user posted image Ne mogu vam opisati kako je izgledao, duša mamina, kad nam ga je doktor vratio. Skupio se, glava i bodi mokri od znoja, plač kakav dosad nismo čuli... user posted image Plakali smo oboje cijeli dan, mm bio kao lud, dijete prespavalo na meni tu prvu noć, ćuna kao da je petarda pukla u njoj... ma katastrofa. Ne ponovilo se user posted image Iskreno, pokajali smo se mnogo što smo to uradili, a uradili smo iz tzv. higijenskih razloga.
Mamice drage, koje planirate sunetiti svoje dječake, molim vas uradite to što prije.

U ponedjeljak nam je bilo punih šest mjeseci, ali eto proslavismo ih u suzama...Na svu frku oko ćune sastavila se i prehlada. Dva dana je imao povišenu temperaturu, a sad samo nosić curi i kao malo kašlje. Dobra vijest je da imamo još jedan zubić user posted image I to nam je nikao isti dan kad smo ćunu "skratili" user posted image user posted image user posted image

Šaljemo vam svima veeeeeeeeeliku pusu i čestitamo male rođendaneuser posted image user posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3907
24.9.2009 11:09:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Jutro bebama i mamama...mi smo poranile danas. Jer je puslica sinoc spavala od 20 do 22h... Umjesto da je zaspala u 22h,pa je malo pobrkala ritam.
Ali sve joj je oprosteno,jer je od danas velika cura,u dobar cas nam je pola godine. user posted image user posted image

Danas nam je divan dan divan dan našoj Zarici mali rođendan, rođendan...sve najljepše želimo ja i Alim. Gledala sam sličice preslatka je i narasla nije više ona mrvica mala...
I mi sutra idemo na vakcinu, nećemo raniti pošto mama se nikako ne osjeća dobro kad rano ustaneuser posted image , možda se vidimo...

malena_ t
znam kako ti je, ali preživjeli ste i zaboravit ćete kao da se ništa nije ni desilo, a čuna će da zamladi i da se uredi ...

pozdrav drugari...

< Poruku je uredio Breskva -- 24.9.2009 11:14:21 >

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 3908
24.9.2009 11:13:21   
marinčii
joj žao mi je malena_t što se benjamin tako isplakao i što ga je povrh svega i prehlada uhvatila..ali proće i to..čestitke za pola godinice i puno ,punouser posted image user posted image user posted image user posted image  i user posted image user posted image šaljemo vam ja i matej

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3909
24.9.2009 11:14:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: malena_t

Jutrica svima user posted image
Nama je proteklih dana bilo user posted image user posted image user posted image . U ponedjeljak smo sunetili Benjamina. Strašno, strašno, strašno... user posted image Ne mogu vam opisati kako je izgledao, duša mamina, kad nam ga je doktor vratio. Skupio se, glava i bodi mokri od znoja, plač kakav dosad nismo čuli... user posted image Plakali smo oboje cijeli dan, mm bio kao lud, dijete prespavalo na meni tu prvu noć, ćuna kao da je petarda pukla u njoj... ma katastrofa. Ne ponovilo se user posted image Iskreno, pokajali smo se mnogo što smo to uradili, a uradili smo iz tzv. higijenskih razloga.
Mamice drage, koje planirate sunetiti svoje dječake, molim vas uradite to što prije.

U ponedjeljak nam je bilo punih šest mjeseci, ali eto proslavismo ih u suzama...Na svu frku oko ćune sastavila se i prehlada. Dva dana je imao povišenu temperaturu, a sad samo nosić curi i kao malo kašlje. Dobra vijest je da imamo još jedan zubić user posted image I to nam je nikao isti dan kad smo ćunu "skratili" user posted image user posted image user posted image

Šaljemo vam svima veeeeeeeeeliku pusu i čestitamo male rođendaneuser posted image user posted image

bas mi je zao malenoguser posted image ,al proslo je eto hb.da je sve uredu zarast ce cuna malena.
ja imam brigu kako cu svog,malenog osunetit,njemu ce sad 3mjes.abd.nemislim jos za mjesec -dva.
I cestitke za prvi zubicuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena_t)
  Neposredna veza do poruke: 3910
24.9.2009 11:15:06   
malena_t
Hvala mila user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3911
24.9.2009 11:18:03   
Anoniman
marinci,kako Matej?Jel slusa,dojil jesil bila kod pedijatra koliko sad ima kg.?pussa od nas

(odgovor članu malena_t)
  Neposredna veza do poruke: 3912
24.9.2009 11:24:11   
malena_t
Hvala draga user posted image Uradite to što prije. Mi smo planirali kad napuni tri mjseca pa sve danas ćemo, sutra ćemo... Teže je što je dijete veće. Meni je muka svaki put kad ga presvlačim jer ide rukicama na ćunu. Juče je sekunda falila da je ščepa, a onda bi bilo veselo. 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3913
24.9.2009 11:40:44   
Ex Yu
malena jel to imalo proslo mene je tako strah toga da i ja sve odgadzam inace mi nije frka ni kad je vakcina ni tako neke svakodnevne stvari svjesna sam da nemoze bit full zdrav100% citav zivot prehlade i to ... ali sunecenje mi je bolna tacka ... kolko dana traje ta ranica kad se zamladi?? uhh vec mi je zlo...

bili smo na vakcini eno maza spava super je bio na vakcini smijo se doktorici cjelo vrijeme a i teti sto mu je dala bocu nije ni glasa pustio lijek je da mu se uvali cuca dok skonta sta se desilo i prodze user posted image user posted image

imamo 8100 kg pa nisu nas ruzili jel "lijepo" izgledamo user posted image user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 3914
24.9.2009 11:48:24   
suna
daga malena,sva sam se najezila,znam kako ti je..kada je moj stariji sin osunecen sa 5 mj.ja sam tad rekla ako ikad vise rodim musko necu ga sunetit niti iz vjerskih razloga ni higijenski razloa,a malo sutra evo planiremo i ovog malca dok je jos mali mislim da ce biti lakseuser posted image a ne znam kako cemo proc,sa prvim sam katastrofa,nismo mogli odlijepiti onu traku dr.budala da tako kazem direktno mu je zalijepio na ranicu bez ikakve gaze ma ludili smo 3 dana i svi plakali...i sad ne znam gdje da ovog odvedemuser posted image  i kako cemo proci?ima li ikakva anestezija ili to oni onako rade?ja vec sad placem kad mi na umpadne da moramouser posted image  ..pa tvom se benjaminu sve sastalo i zubici na kojima cestitamo,i nosic koji curi da sto prode..ljubi ga u vratic,a tu "rascvjetalu" cunu pusi da ga ne boliuser posted image ...

"Ništa značajnije ne može učiniti otac za svoju djecu, nego to da voli njihovu majku."

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 3915
24.9.2009 11:53:30   
malena_t
Danas je četvrti dan i već puno bolje izgleda. Mada otečeno je, modro-crveno, ima sukrvice, ali vidi se da prolazi user posted image Nama je doktor rekao da će konci ispasti za 7 - 10 dana, a da zarastanje ima dvije faze. Prvo se napravi ta neka skjama koja izgleda kao gnoj, pa onda krasta. Ne smijemo kvasiti ćunu dok god ne dođe u fazu kraste, niti je bilo čime mazati osim baneoci praškom. E kad se napravi krastica onda da mažemo bilo kojom kremom.

Ufff razumijem da te strah. I mene je bilo, a kad sam vidjela rezultat prvi dan raspametila se. Opet kažem nemoj samo odugovlačiti s tim.  

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 3916
24.9.2009 11:55:24   
suna
ex yu masalah tvog momcica,user posted image  za hrabrog djecaka...
drage moje mozete li vi sta uraditi po kuci kada je beba budna,moj hoce sam samo toliko dok okrene glavu tamo amo i da skonta da nema nikog....ja stvarno slabo mogu sta od njega,spas mi je ovaj stariji sto mu prica dok ja trk po kuci...a opet kada malo spava sve nesto pipamo da ga ne probudimo ili malo vremena budem sa starijim i helem stan ko bombardovanuser posted image ...

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 3917
24.9.2009 11:57:05   
reallove
moj emin je osunecen odmah drugi dan dok smo bili u bolnici i sve je super proslo hvala bogu..nismo imali nikakvih problemauser posted image

(odgovor članu suna)
Neposredna veza do poruke: 3918
24.9.2009 12:03:15   
neki
malena_t,zao mi je sto je tako bilo,sto ste se svi isplakaliuser posted image user posted image user posted image Ali svakim danom ce aBd biti bolje,cestitam neka je sa srecom i hairliuser posted image user posted image user posted image Ljubi djecaka za meneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3919
24.9.2009 12:05:28   
malena_t
Mi smo bili na Kosevu. Došli u zakazano vrijeme, dali im dijete i oni nam ga vratili za 20-ak minuta. Benjaminu su stavili gazu, a prijatelja koji je ljekar smo molili da dođe da mu to skine user posted image user posted image user posted image user posted image Koliko znam svi rade pod lokalnom anestezijom, a u Sanasi ima i totalna.

(odgovor članu suna)
Neposredna veza do poruke: 3920
24.9.2009 12:08:59   
dady
velki pozzz za sve bebače i mamice!!!user posted image
Mi smo danas bili kod dr. da nam proćita nalaz krvi,jer nam je rekla da je Dawud malo bljed!!! Malo je anemičan,i ima smanjene trombocite ja se istravila!!!Sutra idemo na pedijatriju da ponovimo nalaz ,pa čemo vidjeti.Valjda če sve biti dobro!!!user posted image user posted image On nije imao nikakve infekciju,niti je bilo šta jeo osim sike i malo čaja!!!A trombociti smanjeni!!! UŽAS JEDAN...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 3921
24.9.2009 12:09:36   
malena_t
Hvala vam puno zene moje drage user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 3922
24.9.2009 12:21:00   
Anoniman
malena_t, zelim malom bebcu da brzo zacijeli ranauser posted image i cestitam na zubicimauser posted image ,
felix, pusa za Anela i mazi ga bar danas jer je dobio bocuuser posted image
Azra, sretan rockas maloj principesiuser posted image user posted image user posted image user posted image , vrijeme bas leti, ljubi je punouser posted image
dady, pusa za djecaka, nadam se da ce brzo ozdraviti i da nije nista ozbiljnouser posted image
dadada, enisa, marinci, apotekarka,  mya, suna, malenaa, breskva, shejla, Ex Yu, neki i sve ostale mame 2009. pozdrav od nas i ljubite bebeuser posted image

(odgovor članu malena_t)
  Neposredna veza do poruke: 3923
24.9.2009 12:58:01   
shejla
ljubim ja malu moju srecicu sa rascvjetalom cunom i 2 zubica :):):)

Proci ce to sve brzo, ako Bog da... user posted image

Lamija evo, sad kako je naucila od jucer da "prica", ne zatvara usta :):):)
BA-BA-BA... PA-PA-PA...a ponekad i MA-MA user posted image

a zene... da li kada napunimo 6 mjeseci moramo preci na cuclu br.2 ???

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3924
24.9.2009 13:00:51   
Anoniman
shejla, ma to sa dudom mislim da je vise marketinski trik, da uzmu lovu user posted image , mislim moja Ajna nece te velike dude nikako, ja joj kupila ali dzaba, ovu ce izgleda do skoleuser posted image

(odgovor članu shejla)
  Neposredna veza do poruke: 3925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  155 156 [157] 158 159   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  155 156 [157] 158 159   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *