|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  136 137 [138] 139 140   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
16.9.2009 11:56:45   
Anoniman
Jutro svima!!!
Ne znam odakle poceti,hahahahahahha, Ajna je bas hB aktivna beba, malo spava preko dana i to vrijeme je potrebno na nju paziti jer cupa sto stigneuser posted image , glavne su joj zanimacije novine, etikete na igrackama, i uopce ambalazauser posted image , tako da je nocu meni  i jedno budjenje dovoljno da se ne naspavam,ali ona ima vise budjenja, jutros naprimjer: dojenje, pa kaki, pa igranje, evo sad opet cujem da kakiuser posted image ,hhahahaha, odoh to rijesiti  pa nastavljam poslijeuser posted image

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 3426
16.9.2009 12:08:42   
Anoniman
Evo me opet, mislim da kaki vise zbog one 2-3 kasikice jabuke od jucer, ah i ta hranauser posted image , jutros smo je nasli ispod jorgana a glavu podvukla iza ogradice( mislim na onu od posteljine) i ne zna izaci, znaci odgurala se unazad, a to nije ranije obicavalauser posted image , eto ja nasiroko i nadugacko napisa user posted image

Ljubimo vas i grlimouser posted image

p.s. Nunichi, provjeris li ti kad mailuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3427
16.9.2009 14:40:26   
Anoniman
Dobri dan, da se i mi tuspasimo. user posted image po danu slabo spava pa ne stignem. Mi smo dobro, počeo je neke krikove ispuštati user posted image , smijati se na glas, hvatati predmete pa je mama oduševljena user posted image Stalno smo u dvorištu, koristimo još ovo malo lijepih dana što je preostalo, a i on se pravo navikao biti vani, pa bude frka pravaaaaaa kad uđemo u kuću....

Bravo za sve male akrobate user posted image , sretno sa uvođenjem sokića, kašica, voća, i jedno veeeeeeeeeeeeeeeliko user posted image user posted image za našu Esmicu!!!!

Ljubimo sve redom, i bebare i mamice user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3428
16.9.2009 14:44:17   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: mnn

enisa_sara nisam te čula dugo? ma kad samo dodjem nakratko i zbišem...[image]

Tu smo, tu smo user posted image , počele "veče" aktivnosti pa imamo i više obaveza user posted image
Ljubi nam Aleksandra user posted image user posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 3429
16.9.2009 14:52:52   
sweet BaBy
Pozdrav za sve meme i malene user posted image Nadam se da ste mi dobro. Ja se tek drugi put javljam na ovu temu  (sramotauser posted image user posted image ali nekako mi dan prodje "za sekundu" i nista ne stignem. Moja bebica masallah fino napreduje. Sutra nam je aBd 1. mjesecuser posted image user posted image slavicemo mini rodjendanuser posted image A sutra idemo i kod pedijatra. Jedva cekam da vidim kako mi bebica napreduje.
Ja sam dobro hB. Trebala bih ovih dana i ja na kontrolu, pa kontam poslije Bajrama.
Kako izgleda taj prvi pregled nakon poroda? Bas mi je dosta ginekologauser posted image user posted image

Puno poljubaca za user posted image

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 3430
16.9.2009 16:14:39   
marinčii
pozdrav za sve maleneuser posted image  i mame..mi smo danas bili u šetnji da iskoristimo ovaj lijep dan ...i drago nam je da jesmo evo sad se već naoblačilo i kiša samo što ne pada...sinoć smo ja i matej prvi put ostali sami pošto je mm radio treću  i prošlo je uredu..iv@nčice hvala na onom postu lakše mi je kad znam da ima još bebica koje brzo i kratko papaju a ipak dobro napreduju...mi u petak idemo na kontrolu pa ćemo vuiditi koliko kilica imamo...
sweet baby pozdrav za tebe i tvoju bebicu..ja sam bila na pregledu i nije strašno je neugodno kao i uvijek ali nije bolno..pregled je bio i ginekološki i ultrazvučni s tim da sam ja uradila i papa test

< Poruku je uredio marinčii -- 16.9.2009 16:16:16 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu sweet BaBy)
Neposredna veza do poruke: 3431
16.9.2009 16:23:38   
kasper
pozdrav svim mamicama i bebicamauser posted image
evo da se i mi napokon pridruzimo vam na ovoj temi
jel nas primate??user posted image
nas malo muce grcevi i nemozemo spavati,ali valjda ce i to jednog dana prociuser posted image
jedva cekam da mozemo malo vani izaci,jos samo 10 danauser posted image user posted image

**** ĐorĐe-26.08.2009.****
****31.08.2013.-dolazi nam nasa princeza****

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3432
16.9.2009 16:24:26   
Mya_81 RR
Mi smo zadnjih dana jako lijeni da se javimo...čitamo redovno, ali za pisanje smo user posted image ...

Jučer bili kod pedijatra - 5600 i 56cm - ali nismo mogli primiti vakcinu zbog prehlade user posted image Doduše, Minja kihne ravno 5 puta dnevno i zakašlje dok spava neka 3 puta, ali svjedeno sam morala to spomenuti pedijatrici koja nam onda nije dala vakcinu nego vitamin C i onda kontrola za 7 dana...

Od jučer smo strašno nervozni...puno plačemo i ne znamo šta nam je...nadam se da neće trajati dugo....

Mame pitanje za vas - koliko vam je trajala prva user posted image nakon poroda ???

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3433
16.9.2009 16:25:25   
Mya_81 RR
Ma, Kasper draga kako da vas ne primimo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 3434
16.9.2009 16:27:51   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: kasper

nas malo muce grcevi i nemozemo spavati,ali valjda ce i to jednog dana prociuser posted image
jedva cekam da mozemo malo vani izaci,jos samo 10 danauser posted image user posted image

O grčevi neću uopće više da pričam user posted image user posted image user posted image ...

A nisam čekala 40 dana da izađem...mi smo bili u šetnji već nakon 19 dana kad smo išli kod pedijatra, a onda smo nakon toga svaku večer malo šetali i uživali na zraku user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu kasper)
Neposredna veza do poruke: 3435
16.9.2009 16:36:33   
kasper
ma grcevi joj samo da prodjuuser posted image

a mi smo bili 4 dan po izlasku iz bolnice kod pedijatra posto mi je Đorđe primao jos u bolnici antibiotik
kod kuce smo ga nastavili davati pa sam ga vodila na kontrolu,
ma ja bih jos danas izasla al rana me zeza,sporo zarasta i nemogu se puno kretati pa cekam da se ja malo trgnem pa cemo u hodnje ako vrijeme dozvoli

Neposredna veza do poruke: 3436
16.9.2009 16:43:03   
DM
E ja sam ti draga moja puna problem sa  svojim mengama!
Dojim,a prvu sam dobila odmah nakon babinja,druga došla nakon 2 mj. a obje pre,pre , preobilne i dugotrajne 10-tak dana!"
Neznam kako sam na nogama ostala!

S.14.08.2005.
I.01.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 3437
16.9.2009 16:47:47   
Mya_81 RR
Kasper, nadam se da će to proći što prije...i ja sam imala problema s ranom...pukli mi konci pa mi je to produžilo oporavak...

A ja sam  očekivala da će user posted image   trajati dugo...mešutim, samo 4 dana, jest bilo obilno, ali sam očekivala nešto duže user posted image ...doduše, ne bunim se user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 3438
16.9.2009 16:48:49   
kasper
joj ja se samo nadam da ce mi menga kad dodje
biti manje bolna,nego prije poroda,uf kad se sjetim ma rasturla me

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 3439
16.9.2009 16:58:32   
Apotekarka
Evo i mene...Antonio je jucer super bio ali zato danas nikako nije odspavao kako e u 9 ustao,lazem odspavao 15 min..od 12 do 16 g sve se kmecio,oko 15 h ga uhvatio neki plac ne mozes ga utjesiti da bi maloprije poslije jela povratio i odvalio se smijati vjerovatno ga pupo muci dusa mala,pa kad ce ti grcevi vise prestati bas se danas grcio,nista ne pomaze ni sab simplex,ni espumisan,komorac,masaza..sutra ide na vakcinu ako je primi jer kise i nosic mu opet ropti a kihat nije ni prestao kako je iz porodilista dosao cak se par puta i nakaslje...vidjet cemo i koliko kg ima mada je dobro otezao...nismo isli u setnju imali 2 gosta a bas je dan bio super htjeli sad a natumracilo se pravo...mm nam fali...a sto se ja naprica...cestitam bebicama koje lijepo napreduju,marinci cestittke nas noci s Matejom bez mm znam kako je meni su takve 4 noci stalno...ali dolazimo uz Mostar ako Bogda u 10 mj...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3440
16.9.2009 17:00:24   
Apotekarka
ja prvu mengu dobila 36 dan nakon pooda i to na svoj rođendan 6.8.a druge jos nema je li to normalno...ova mi trajala 6 dana i nije ovbilna bila ali me dosta bolilo kao kad tek rodis...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 3441
16.9.2009 18:10:02   
marinčii
apotekarka ajde super da dolazite u mostar javi se pa ako stignemo da popijemo kavicu...ja i matej i večeras ostajemo sami a proće i to pa onda dolazi 6 noći kad smo svo troje zajedno..joj žao mi je što si ti bez sm znam kako je to grozno user posted image ..i matej je nešto danas nervozan neznam šta mu je može li biti da ovo vrijeme utiče na bebice pa da budu plačljiviuser posted image kad ste kod tih prehlada i on kiše otkad je došo iz porodilišta nekad se i zakašlje al mislim da je to samo jer ne uspije progutat pljuvačku pa se ko zagrcneuser posted image (bar se ja tješim)a i pedijatar mi je rekao da ako ga noću ne budi kašalj da je top uredu..
kasper dobrodošla ..nadam se da ćemo se lijepo družiti i dalje..pusee za tvoga đorđa

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 3442
16.9.2009 18:14:43   
LUNA4
i nas napokonuser posted image
mi se isto borimo sa grcicima ujutro i navecer i svaki put u isto vrijemeuser posted image
muka mi je gledati kako se muci ali znam da i to mora proc....
kako vi stojite sa mlijekom ja nekako svaki dan uspijem izdojit sve manje mlijeka a moja Antea popapa 120 ml a ja ne uspijem uvijek izdojit toliko pa nam je patronažna sestra rekla da joj dajem nadohranu ali svaki put nakon nje krenu grcici i nekako mi ju je muka davat kad je moje mlijeko najbolje i najzdravije!!ima li tko kakav dobar savijet???

mama i tata imaju dva Anđela kraj sebe i najsetniji su na svijetu!!!!
LUNA 18.6.2004.
ANTEA 2.9.2009.
nase najvece bogatsvo su nase dvije prekrasne princeze!!!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3443
16.9.2009 18:16:58   
Mya_81 RR
Mene je prvi dan toliko bolilo da sam mislila da ću pasti od bolova...ni tableta mi nije pomogla user posted image ...nadam se da je touser posted image bilo samo ovaj prvi put, jer sam i inače imala jako bolne user posted image ...a kažu da se poslije poroda to zna promijeniti...

Marinčii, ja isto mislim da Minja nije baš prehlađena, jer to kod nje nije neka količina kihanja i kašljanja...ona tako radi ima jedno dvije sedmice i u tom vremenu se situacija nije ni pogoršala ni popravila user posted image tako da ni ne znam šta je u pitanju iako doktorica kaže da joj je grlo mrvicu roskasto....

MM je bio na godišnjem dvije sedmice i jako mi je puno pomagao oko Minje...sutra počinje raditi i baš sam tužna user posted image user posted image user posted image user posted image ....doduše, uvalim ja nju na čuvanje i kad radi, ali ipak će to biti sada u manjoj mjeri...user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3444
16.9.2009 18:21:03   
Mya_81 RR
LUNA4, beba može imati grčeve zbog milijun razloga...ne mora biti isključivo zbog mlijeka... Minja je bila na mom mlijeku prve 3 sedmice pa je već tada imala strašne grčeve...i ja sam se izdajala, ali je onda bilo sve manje i manje mlijeka i tako sam počela s kombinacijom mog mlijeka i AD mlijeka...onda mi neko reče da ima grčeve sigurno zbog te kombinacije, a kako nisam mogla izdojiti mlijeka dovoljno da pokrijem dnevnu količinu tako sam prešla u potpunosti na AD, ali grčevi i dalje ostali user posted image

Koju nadohranu koristite?

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 3445
16.9.2009 18:28:41   
LUNA4
mi ti koristimo aptamil 1,ma probala sam i bebimil ali isto...
ma znam da ce grceve imati i dalje ali kao zbog mjesanja mlijeka grcici su jaci nego sto bi bili da je samo na jednom mlijeku.....??????
ma neznam ni sama sta da radim zao mi je prestat se izdajat dok jos imam mlijeka jel ako je cijeli dan samo na mom mlijeku nema grceva a cim joj dam aptamil odma krenu,za poludit....
sacekat cu jos malo pa cu vidjet sve se nadam da ce mozda bit vise mlijeka ali ako ne krenut cu samo na nadohranu....

LUNA 18.6.2004.
ANTEA 2.9.2009.

Neposredna veza do poruke: 3446
16.9.2009 18:30:29   
Mya_81 RR
A koju izdajalicu koristiš?

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu LUNA4)
Neposredna veza do poruke: 3447
16.9.2009 18:32:41   
LUNA4
imam aventovu ali koristim trenutno od tommee tippee-a bolja mi je.....
mislis da to ima veze?

LUNA 18.6.2004.
ANTEA 2.9.2009.

Neposredna veza do poruke: 3448
16.9.2009 18:39:02   
Mya_81 RR
Da, jer znam cure koje su sa električnim izdajalicama mogle izdojiti mlijeko i do 6 mjeseci...naravno, aventova el. izdajalica ima cijenu da padneš u nesvijest user posted image oko 3000knuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu LUNA4)
Neposredna veza do poruke: 3449
16.9.2009 18:44:37   
LUNA4
ma daj ja imam one rucne ma nedam tolike pare za to sto cu moc par mj duze izdajat!!
nema sanse hvala Bogu pa imam sad na sta trosit...user posted image

LUNA 18.6.2004.
ANTEA 2.9.2009.

Neposredna veza do poruke: 3450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  136 137 [138] 139 140   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  136 137 [138] 139 140   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *