|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  113 114 [115] 116 117   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
2.9.2009 18:47:37   
Anoniman
Cao, drage moje mame i bebice!
Mi smo malo skitali ovih dana kod nana i deda i nismo se javljali, ali inace sve je ok hBuser posted image , mi idemo na more u subotu aBd pa sam malo u guzvi jer nista nije spremnouser posted image user posted image , a inace ja nosim sta treba i sta ne treba a tek sad sa bebom je haos, ali nema veze,
Citam danas sve ovo sto ste pisale ali je mnogo da pojedinacno komentarisem, zelim svima mirne noci i da bebe samo rucke i pajke a preko dana neka se valjaju i igrajuuser posted image
Moja Ajna je super spavala u gostima, a ovdje opet manje danju ali nocu je ok, eto ljubim vas i cujemo se josuser posted image

(odgovor članu Pretty mamma)
  Neposredna veza do poruke: 2851
2.9.2009 18:58:19   
Apotekarka
Kako ste mi...moj Antonio je na veliko iznenadjenje danas u 16:00 h zaspao uz svoje pcelice i jos spava ne znam sta mu bi jos je u pola 11 jutros ustao i nocas pavao od 22:30 do pola 7...meni se kasnije najavila puna kuca gostiju a ja ga mislila kupati..danas je imao jednu stolicu ali zelenuuser posted image ...danas smo imali malu goscu mladju od Antonia 25 dana sve prespavala a Antonio se igrao s loptom ,vristao,kmezo...jos ga nosic mucui ropti mu pogotovu lad spava...ne znam da li da ga odvedem pedijatru strah me da mu ne daju antibiotik...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2852
2.9.2009 19:56:57   
Ex Yu
Mi smo stalno u hodanju, bebac je zaspo a ja sam spala s nogu, tu mi je rodica sa malim od 16mj. i sad je u fazonu mede brunde tolko skacemo da sam ja dobila upalu misica cak me i gu*ica boli sva se raspadam ... sad smo dosli sa izleta

nisam mogla nabaviti pumpicu za nos na usisivac ali sam narucila elektricni aspirator za nos za bebe izgleda ovako, na baterije je i ima tri nastavka stici ce nam ujutro ... nadam se da cemo procepit nosic napokon, hrce po noci ko i tata mu
user posted image

a moja pocahontas mi smo i sinoc imali dernek sa presvlacenjem sranje i pampers ... ma nemam rjeci tolko se ukakio da smo se tusirali do gola u pola 3 ujutro nikad nekaki po noci i to po belaju bas sinoc kad sam mu stavila taj glupi pampers jutros cim sam ustala sam prvo isla u dm da kupim babylove napokon i da uplatim za onu   malu bebaru kako mi ga je zao jos kad sliku vidis pa odma se smucim sva nedaj boze nikome ... Ima na PDF humanitarnost ... pomoc za Vedada user posted image user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 2853
2.9.2009 22:32:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Enisa,
nikako da napisem da sam vidjela sliku na FB, Benjo u kadici...
Kako je super slika, kako sam se samo ismijala. On je zavalio u onog medu user posted image
Čak sam skinula sliku da pokažem mm user posted image .
Bravo za Benju!!!!user posted image

user posted image user posted image  Vidjela sam komentar na FB-u, hvaaaaaaaala!!

O pa i sahara nam se vratila user posted image user posted image  Baš ste nam falile, neobično brate kad vas nema user posted image

Mi smo danas odspavali 3h u komadu, ali je i mama morala pored njega pajkiti, jer kad se krenem dići odmah se probudi, tako da sam odustala od dizanja user posted image  pa smo zajedno lijepo odspavali.
Od danas smo sami user posted image , seka nam čitav dan u školi i produženom i jako nam fali user posted image  a sve smo "kukali" kad će škola user posted image

Eto, ljubimo male drugare i šaljemo user posted image

(odgovor članu Pretty mamma)
  Neposredna veza do poruke: 2854
2.9.2009 23:28:14   
Anoniman
Hej drugarice, i mi smo vas pozeljeleuser posted image ,a ovo ti vracam za one dane dok ti je dragi buio na godisnjem pa te nije bilo, e sad i kod mene istouser posted image , evo iskreno jedva cekam krevetuser posted image , a znaci sad ti zao sto je Sarci krenula u skolu, a jesi bila zakukala,ccccc

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2855
2.9.2009 23:31:16   
belmac
pozdrav za sve  mame i bebe 2009.
vidim da vaše bebare fino napreduju i poneke derneće u kasne sate. mi , hvala Bogu , nemamo tih problema. moja guzara fino spava po cijelu noć. ponekad se probudi oko 4,30-5 sati, ali mislim da je to što mi ustajemo na sehur, pa je probudi naše lupanje po kući.mada su i to rijetkosti. obično se udi oko 7, jede i nastavi da 9-9.30.
mi smo u potrazi za hodalicom.nadam se da ćemo do kraja sedmice da je nabavimo.
pozdrav generacijo!

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2856
2.9.2009 23:53:03   
pocahontas
ja sam bebacha redovno, ono nase kupala u 21h i zaspao je oko 22h..onda sam se zainatila da ga ipak okrenem da spava na stomacic.vec tri mjeseca spava na stranu mada se to "na stranu" zavrsi na ledjima ali mu glavica ipak ostane sa strane - na obrazu...evo sam ga uspjesno okrenula pa cemo vidjeti...jadnicak ce se sokirati kad se probudi...gdje sam sta sam...uhhhh....necu ni ja spavati veceras ali sta cu,sama sam tako izabrala...da probamo....

(odgovor članu belmac)
Neposredna veza do poruke: 2857
2.9.2009 23:58:28   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: sahara

Hej drugarice, i mi smo vas pozeljeleuser posted image ,a ovo ti vracam za one dane dok ti je dragi buio na godisnjem pa te nije bilo, e sad i kod mene istouser posted image , evo iskreno jedva cekam krevetuser posted image , a znaci sad ti zao sto je Sarci krenula u skolu, a jesi bila zakukala,ccccc

user posted image user posted image Samo vi uživajte!!! Ej ne da nam je neobično bez bube, ma ne mogu ti opisati!!
Ljubi nam drugaricu user posted image

pocahontas, neka si ga tako stavila, samo se opusti, on je već veliki dečko user posted image user posted image
Vjerovatno će ti i puno mirnije pajkiti... Moj u tom položaju prespava noć, a ako je sa strane ili na leđima, stalno se trza i ručicama sam sebe probudi...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2858
3.9.2009 9:51:04   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

user posted image user posted image Samo vi uživajte!!! Ej ne da nam je neobično bez bube, ma ne mogu ti opisati!!
Ljubi nam drugaricu user posted image

pocahontas, neka si ga tako stavila, samo se opusti, on je već veliki dečko user posted image user posted image
Vjerovatno će ti i puno mirnije pajkiti... Moj u tom položaju prespava noć, a ako je sa strane ili na leđima, stalno se trza i ručicama sam sebe probudi...

spavali smo jutros do 6h...user posted image user posted image   malo smo se meskoljili oko 2h ali sam mu cuclu uvalila i samo je nastavio...dusa draga..opet cemo veceras aBd spavati na stomacicu ali tek kada utvrdimo na ledjima da me mama moze na foru okrenuti :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2859
3.9.2009 10:32:48   
neki
Pozdrav generacijiuser posted image Mi smo juce citav dan skitaliuser posted image user posted image user posted image Doduse Said je bio kod nane neka tri sata,jer smo mi posjetili Cinema City(bilo odlicno,Sead odusevljen)user posted image
Juce ujutro se mama bas prepala,Said se probudio,bas mi bio cudan,nekakav totalno neraspolozen,pokusavao da kaki i usput plakao,ja mu odmah skinem pelenu,jaoooooooo uzasa,kaka je bila taaaaaako tvrda,bas sam se cudila kako je to iz njega izaslo,dusa moja bas se patiouser posted image user posted image user posted image A nije mi nista jeo,osim AD i jabuke,bas mi cudno bilouser posted image
Uglavnom,ostalo je sve okuser posted image
Belmac,imas hodalice u TL,bubu,po 40,50KM,dobre su pravouser posted image
Pusa svim mamama i bebamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 2860
3.9.2009 11:47:34   
Mya_81 RR
Hej, dlage naše mamice i bebice (one male i one malo veće) user posted image

I mi smo jučer cijeli dan proveli u skitnji, tj. u shoppingu i bilo nam super user posted image

Pocahontas, mi već neko vrijeme spavamo na stomaku...ja sam bila ''prisiljena'' tako je stavljati jer jedino tako fino spava zbog grčeva...

I grčevi nas opet jako, jako muče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 2861
3.9.2009 11:58:38   
pocahontas
evo sad sam opet pokusala da ga stavim na stomak kad je kao zaspao i oci ko fildzani..sve dize glavicu, razbudi se meni doslo da placem stog a probudih i razbudih

futavac mali :(

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 2862
3.9.2009 12:03:39   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: pocahontas

spavali smo jutros do 6h

user posted image user posted image user posted image
I moj prvo zaspe sa strane pa ga okrenem.

Mya..... user posted image user posted image .... ljubi obraze drage..... ne dajte se.

Neposredna veza do poruke: 2863
3.9.2009 12:04:43   
pocahontas

spavali smo jutros do 6h

user posted image user posted image user posted image
I moj prvo zaspe sa strane pa ga okrenem.

Mya..... user posted image user posted image .... ljubi obraze drage..... ne dajte se.

eh trebale ste mi to erci za sa strane
i mora izgleda utvrditi
joj
eno ga opet hoce da zaspe ali sa strane
ubicu se

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2864
3.9.2009 12:09:46   
Anoniman

opet cemo veceras aBd spavati na stomacicu ali tek kada utvrdimo na ledjima da me mama moze na foru okrenuti :)

Pa ja ovdje pomislih da si skontala tako.... user posted image

Ja po danu user posted image nemam kad okrenuti jer spava max. 30 min. user posted image

Neposredna veza do poruke: 2865
3.9.2009 12:20:56   
mnn
evo nas malo...maleni spava opet..nešto je sav nervozan.ma več dva dana ima  neki zadah iz ustiju kao da ga boli grlo.ja ga svog ispipala po vratu, pregledala mu grlo nije crveno...sve uredu.malo kašlje..ali jednom na dan i onda prestane..evo nema temperaturu..mjerila mu malo prije, pisalo na toplomjeru 36,9...pa sad neznam što da radim da mu stavim čepič ili ne?opet ču mu kasnije mjeriti temperaturu kad se probudi...nadama se da nije ništa..vidjela sam da mu se na donjoj strani nešto bjeli baš  je jako bjelo kao dače mu uskoro izači zubič.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2866
3.9.2009 12:30:40   
pocahontas

opet cemo veceras aBd spavati na stomacicu ali tek kada utvrdimo na ledjima da me mama moze na foru okrenuti :)

Pa ja ovdje pomislih da si skontala tako.... user posted image

Ja po danu user posted image nemam kad okrenuti jer spava max. 30 min. user posted image

ma jeste, to sam skontala sama ali probah danas odmah da ga okrenem...ja kontala vase bebe mogu odmah potrbusek pa reko i mi da probamo. ..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2867
3.9.2009 12:34:28   
neki
IZVORNA PORUKA: mnn

evo nas malo...maleni spava opet..nešto je sav nervozan.ma več dva dana ima  neki zadah iz ustiju kao da ga boli grlo.ja ga svog ispipala po vratu, pregledala mu grlo nije crveno...sve uredu.malo kašlje..ali jednom na dan i onda prestane..evo nema temperaturu..mjerila mu malo prije, pisalo na toplomjeru 36,9...pa sad neznam što da radim da mu stavim čepič ili ne?opet ču mu kasnije mjeriti temperaturu kad se probudi...nadama se da nije ništa..vidjela sam da mu se na donjoj strani nešto bjeli baš  je jako bjelo kao dače mu uskoro izači zubič.

Draga,nemas nikakvog razloga bebiju stavljati cepicuser posted image Tek kod jake temperature se stavlja cepic,meni je to zadnja opcija,bas kad vise ne znam sta cu...

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 2868
3.9.2009 14:16:05   
ivanak
Pozdrav sima,

što znači kad beba ima zelenkastu stolicu?
Moja beba je imao možda par puta tu zelenu stolicu!

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 2869
3.9.2009 15:30:26   
Anoniman
Cao, kako su mi bebice?
Mi smo dobro, lagano se spremamo ka jugu, a ne kontam to forsiranje da spava na stomakuuser posted image , pa bitnije je da spava ikako, pa ni moja Ajna nikad ne spava na pupi i sad sebi uglavnom nadje polozaj, ja je spustim na ledja i ona se okrene na stranu i spava, pa zamislite sebe da vas neko prisiljava, ja isto nikad nisam zaspala na stomaku, zelim reci: dont sikirli-bi hairliuser posted image , ljubim vas sveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanak)
  Neposredna veza do poruke: 2870
3.9.2009 15:42:32   
dina_89
sarah spava potrbuske od svog 4 dana, jer joj je tako bilo lakse, zagrije stomacic i manje problema sa grcevima a i sto tako cesto u snu se trzne i probudi se, kad spava potrbuske nema sa tim problema...

ivanak- mislim da je normalno ako beba ima zelenu stolicu a ako je na AD mlijeku, ako doji i ima elenu stolicu ja sam cula da je to znak da joj je malo hrane, ipak nije to bas pouzdano-ne sjecam se gdje sam procitala ali ima negdje i tema ,boja stolice vase bebe tako nesto potrazi na pretrazivacu

08.06.2009 godine -nasa princeza & Sarah &

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2871
3.9.2009 15:53:18   
Anoniman

a ne kontam to forsiranje da spava na stomakuuser posted image

Ma nije to forsiranje, kakvo crno forsiranje user posted image user posted image  znaš što bih ga uspjela "na silu" tako staviti.....ahaaaa malo morgen user posted image , nego jednostavno je puno mirniji, nema trzanja, udaranja ručicama od lice.....

pa zamislite sebe da vas neko prisiljava, ja isto nikad nisam zaspala na stomaku

Ja spavam potrbuške user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2872
3.9.2009 15:56:09   
dina_89

a ne kontam to forsiranje da spava na stomakuuser posted image

Ma nije to forsiranje, kakvo crno forsiranje user posted image user posted image  znaš što bih ga uspjela "na silu" tako staviti.....ahaaaa malo morgen user posted image , nego jednostavno je puno mirniji, nema trzanja, udaranja ručicama od lice.....

pa zamislite sebe da vas neko prisiljava, ja isto nikad nisam zaspala na stomaku

Ja spavam potrbuške user posted image

i jauser posted image

08.06.2009 godine -nasa princeza & Sarah &

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2873
3.9.2009 15:56:41   
Apotekarka
kako su mamice i bebice danas?...osim nosica i mekane stolice tj.kasaste ostalo je kod nas u redu...mama dok je malo kucu pospremila i oprala kosu Antonio je bio u setnji s tekom...sad od 15:00 h spava ali jos nije utvrdio cim duda ispadne kmeci i jucer mi je u ovo doba zaspao i gotov 4 h nece li i danas ...mozda mu se svidi...a pcelice mu sviraj dok spava ali evo nesto se ne okrecu nadam se da je do baterije jer mu se bas svidjaju jutros se igrao s njima vristao,smijao se...evo opet duda...dezurna sam za dudu...user posted image

(odgovor članu dina_89)
Neposredna veza do poruke: 2874
3.9.2009 15:57:24   
Apotekarka
ivanak i u mog je cesto zelena stolica kazu moze od caja i grceva...

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 2875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  113 114 [115] 116 117   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  113 114 [115] 116 117   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

koju školu izabrati?
amdi

Neodlučna sam pa mi pomozite ...ako išta znate o ovim školama ili učiteljicama napišite

Malta (59%)

Čengić Vila 1 (22%)

Aleksa Šantić (10%)

Fatima Gunić (8%)

Broj svih glasova: 49

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *