|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
6.8.2009 10:25:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Ma bona izgleda da je sad IN da je dečko mlađi user posted image
Kraljica, sa 4 mj. već ima dvojicu pa nek bira, samo ovaj moj bi joj sve pohalis*o user posted image user posted image user posted image user posted image  nek se ona drži Andrej-a user posted image

ahahah..a  i  mom Andreju  danas  4 mjeseca  mogao  bi  vam  i  on  pomrsiti  račune  hehehehehheeh!!!!! vidi  vršnjaka!!!

ma to su sve balavciuser posted image user posted image
jeste li vi pojeli vec jednu mrkvu (CITAVU)? haaaa???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 1451
6.8.2009 10:26:24   
Anoniman
I da cestitam rođendan nasem imenjakuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1452
6.8.2009 10:41:40   
Anoniman
Sretan rođendan našoj Ajni i naravno Andreju user posted image user posted image user posted image user posted image

Ovo će biti žestoka borba izgleda, svakako ove godine ima puno više dječaka nego djevojčica user posted image

Sine, upravi kako ti mama kaže user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1453
6.8.2009 10:51:06   
Ex Yu
a nas ce onda zapasti mya il neko poslije 7 mjeseca user posted image user posted image necemo se otimati za te starije al sticemo mi vas user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1454
6.8.2009 10:56:07   
Mya_81 RR
Ma, kakvi su to dogovori? user posted image user posted image user posted image

Nego, koliko vremenski traje skok u razvoju? Mislim da je Minja trenutno u toj fazi..jede manje, a čini mi se svakih sat i pol do dva.

A danas je nešto posebno nervozna...samo plače user posted image user posted image user posted image user posted image .....ni nosanje nam baš ne pomaže....user posted image

Sretan rođendan našim malim članovima i puno pusica im šaljemo!
user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 1455
6.8.2009 10:58:29   
Anoniman
O pa da...i nasojuser posted image je danas user posted image
Evo Andrej i njegova mama saljuuser posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 1456
6.8.2009 11:00:02   
iv@ncica
kaže  andrej   gu  hvala  evo  ga  tipka  samnom....sviđa mu  se  zvuk   tipkovnice..heeeeeee...mi  inace  zovemo   mjesečdan..user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 1457
6.8.2009 11:00:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Ma, kakvi su to dogovori? user posted image user posted image user posted image

Nego, koliko vremenski traje skok u razvoju? Mislim da je Minja trenutno u toj fazi..jede manje, a čini mi se svakih sat i pol do dva.

A danas je nešto posebno nervozna...samo plače user posted image user posted image user posted image user posted image .....ni nosanje nam baš ne pomaže....user posted image

Sretan rođendan našim malim članovima i puno pusica im šaljemo!
user posted image user posted image user posted image

jel' dojis ili ste na AD?

Neposredna veza do poruke: 1458
6.8.2009 11:03:10   
Ex Yu
i moj nesto kenjka uvalila sam mu novu cucu joj kako je sega boze sacuvaj neki leptir nije ona standardna cuca pa mi smjesan ...

trazimo curu user posted image vidis da se svi nesto uparuju nemoj da ostanemo usidjelice user posted image

evo ga kraj mene u ljulji lezi i kenjka i pokusava zaspati

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1459
6.8.2009 11:04:06   
iv@ncica
nasama  su  znali  trajati  popdugo..još  se  spoje  s  mojim  pms-om  ili vremenom  kad  dobijem što  mi  je  na  bebača  uticalo  strašno,  pa  onda  vakcina  se  još  potrefi ,  ma  party  po  cijeli  dan...i  noooććć.....tako  da  je  nervoza  zadnji  put  trajla  praaaavoooo  dugo....

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1460
6.8.2009 11:05:50   
iv@ncica
mislim  na  skokove  u  razvoju..

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 1461
6.8.2009 11:14:47   
Mya_81 RR
AD user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 1462
6.8.2009 11:27:57   
mamin_zivot
Prmili smo vakcinu user posted image , malo je user posted image . Pitala sam za caj i dr mi je rekao da je to puno, da mi samo moze poremetiti dojenje. Idem staviti oblogu pa se javimo opet danas**
pusaaa

16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!!
01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina.
Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**

Neposredna veza do poruke: 1463
6.8.2009 12:08:41   
iv@ncica
ej mame jedno pitanje???  vidim da  sve  bebice imaju  malo  s nosićem  problema,  ne  moraju  biti prehlađene  već  čisto  malo im  se skuplja  sekret  i  ne  može  baš izaći  ili  se  sasuši pa su muke  s  vađenjem..ja  koristim  kikovu pumpicu  sa  silikonskim  nastavkom  i  nije  loša  beba  svejedno  plače  na  svaku :)  i kapi  sunce  moje  malo...no  stvarno  su  mi  dodijale  kupovati ,  nije  što  hoću  da uštedim  već  mi  ide  na  živce  što vrijede  samo  7  dana  od  dana  otvaranja...a  ne  potrošim  ih  ni  trećinu,  pa  mi  neki dan  pukao  film  i  ja  uzmem  bočicu od   tih kapi, prokuham  je   ovamo  zatopim  bijeloga  sljeza te  uspem i  kapam  par  puta  bebi,  i  svaki  dan  napravim novu   svježu  turu... zgodno  i  efikasno...jeste  li vi  kapali  sljez????

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu mamin_zivot)
Neposredna veza do poruke: 1464
6.8.2009 12:13:46   
dady
joj pa ja nisam znala da traju 7 dana,od otvaranja,koristila sam ih,al bebni hB nije bilo ništa!user posted image
ja sam za sve što je prirodno!

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 1465
6.8.2009 12:15:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

AD user posted image

njema razloga da bIdnes tuzna i mi smo pa vidi koliki smo narasliuser posted image ...kada ne moze ne moze...nego mi cudno da place, to obicno bebe koje su na siki pa dok se ustele s izvlacenjem...nego, nemoj ti gledati sta na kutiji pise vec daj ti njoj vazda kada place flasicu....ona ne moze jos steci lose navike ako se bojis pretilosti

Koje AD?...mi smo na pocetku bili na hipp pre

Neposredna veza do poruke: 1466
6.8.2009 12:17:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dady

joj pa ja nisam znala da traju 7 dana,od otvaranja,koristila sam ih,al bebni hB nije bilo ništa!user posted image
ja sam za sve što je prirodno!

nisam ni ja znalauser posted image user posted image user posted image ...uuuuuuuuuuuu ja mu vec 30 dana kapam iste kapiuser posted image jadan moj dijet

(odgovor članu dady)
  Neposredna veza do poruke: 1467
6.8.2009 12:20:19   
iv@ncica
pa zar  nije  glupo  da  se  mogu samo  toliko  koristiti..pa fiziološka  je neće  se  tako lako  pokvariti...ne  znam  zato  ja  sad  sljeza...čak  ima  bolji  efekat  imam  osjećaj..a  ne  može  škoditi  par  kapljica..samo ja  u  prokuhanu  mlaku  vodu  zatopim..jedan  satak i  to  je  to!!!!

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1468
6.8.2009 12:50:06   
mamin_zivot
IVANCICE najbolja je slana kamilica. Naspi malo caja u jednu soljicu i posoli nemoj puno, stavi po 2 kapi u svaku nosnicu, tako par puta na dan.
Moj sin je prekjuce imao zacepljen nosic, malo i hropinjao, jutros bili na vakcini dr ga pregledao nikakvih simptoma vise nema.
A ako sasusi uzmi stapic pa polako izvadi.. i ja sam tako radila. bubi user posted image od moje user posted image
user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 1469
6.8.2009 13:00:16   
iv@ncica
ej  hvala  na  savjetu..nisam znala  za kamilicu  i sol.. koliko je  dobro  to  sa  solju raditi  ipak  bebica  malo  i  proguta?? 

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Neposredna veza do poruke: 1470
6.8.2009 13:01:59   
mamin_zivot
Nista ne brini, ja sam jutros pedijatru rekla da sam to uradila, pohvalio je mamu!! user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 1471
6.8.2009 13:07:08   
Anoniman
Danas nam je divan dan, divan dan user posted image user posted image user posted image user posted image , nasoj Ajni rodjendan, rodjendanuser posted image ,heheehe, 4 mjeseca nije sala user posted image , hvala od mame i Ajne na svima koji su cestitali, a vidim da imamo jos jednog djecaka koji danas puni 4 mjeseca, cestitam Andreju i dobrodosao u utrku za osvajanje zenskih srcauser posted image

Samo da kazem svim mamama: citajte uputstva za koristenje lijekova,ccccccc, jadne bebe s v/nama user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1472
6.8.2009 13:09:23   
gvendolina
ja bas neki dan pisem o pumpici za nos,a sad evo i moj mazonja ima zacepljen nosic.Pokusavala sam mu nakapati malo svog mlijeka,ali nije uspio da iskise.Pokusala sam opet i sa pumpicom,ali jos uvijek mu pomalo zacepljen.Nosic mu izgleda cist,ali vidim da mu jos smeta,pogotovo dok ga hranim zagrcne se i placeuser posted image   pravo se unervpzi od toga,bas mi zao ne znam kako da mu pomognem

ajnice sretan rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image  

< Poruku je uredio gvendolina -- 6.8.2009 13:10:42 >

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

Neposredna veza do poruke: 1473
6.8.2009 13:10:22   
mamin_zivot
Masallah, da nam lijepa Ajna zvi dugooooooo, zdrava i sretna.
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1474
6.8.2009 13:12:13   
mamin_zivot
GVENDOLINA najbolja je slana kamilica. Naspi malo caja u jednu soljicu i posoli nemoj puno, stavi po 2 kapi u svaku nosnicu, tako par puta na dan.
Moj sin je prekjuce imao zacepljen nosic, malo i hropinjao, jutros bili na vakcini dr ga pregledao nikakvih simptoma vise nema.
A ako sasusi uzmi stapic pa polako izvadi.. i ja sam tako radila.

Neposredna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *