|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
5.8.2009 21:15:54   
iv@ncica
znam  ...  vjeruj  mi kod  nas  je  trajalo  par  dana    tocnije  3-4,  niko  se  umiriti...nikako  pojesti  kako  treba, odspavati, igrati  se,  šetati ma  ništa  s njim..to  sam  primjetila   nakon  svake  vakcine  ali  sad smo mirni do  kad  napunimo  6-mjeseci!!! no kreću  nam zubići  pa imamo  još  nemirnije  noći..a i  kako je  živ  i okreće  se  stalno..stomak-  leđa- bok,  gore  dolje, lovi  se se  za  sve  i  diže i po  noći vježba  po cjelu noć da  ne  zaboravi..negdje  sam  pročitala  da  bebe  sve  što novo  nauče..vježabaju  i po  noći:))) jadna  ja  šta  če  biti  do  20-te  godine  od  moje  bebe heheh::))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1426
5.8.2009 21:29:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

negdje  sam  pročitala  da  bebe  sve  što novo  nauče..vježabaju  i po  noći:))) jadna  ja  šta  če  biti  do  20-te  godine  od  moje  bebe heheh::))

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , istina i moja je vjezbala po noci, zapravo ponavljala da ne zaboravi prevrtanje, oooooo jesu sega, a ovih dana je bas u elementu, mislim da ce smrsati koliko se prevrce, vristi, guguce, a ima kosice dosta pa sva bude kao da sam joj je oprala, i ponekad mislim da me razumije sta pricamuser posted image user posted image user posted image user posted image , ja kazem da prestane nesto a ona jos vise,i onda ja: nemoj se svadjati sa mamomuser posted image user posted image user posted image user posted image a ona pocne da vristi i da guguce kao da mi se ruga, mali moj tersuser posted image

Da pitam koliko je normalno da bebe imaju stolica dnevno?
Moja ovih dana 2-3 , male kolicine ali svaki dan toliko, dojim je, je li to uredu?!

< Poruku je uredio sahara -- 5.8.2009 21:30:02 >

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 1427
5.8.2009 21:37:13   
Anoniman
Sahara, koliko je tvojoj bebi?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1428
5.8.2009 21:44:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Moja ovih dana 2-3 , male kolicine ali svaki dan toliko, dojim je, je li to uredu?!

Ja mislim da je to ok a i da je individualno user posted image

Benjamin, već nekih 15-tak dana, možda i više, ima samo po jednu i to jutarnju, al se zato pošteno pokaki user posted image  prođe sve do čaršafa user posted image  Mada je recimo juče imao 3 manje.... al to je nešto slučajno naletilo user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1429
5.8.2009 21:53:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Ja mislim da je to ok a i da je individualno user posted image

Benjamin, već nekih 15-tak dana, možda i više, ima samo po jednu i to jutarnju, al se zato pošteno pokaki user posted image  prođe sve do čaršafa user posted image  Mada je recimo juče imao 3 manje.... al to je nešto slučajno naletilo user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , ova moja damski, a tvoj ono pravo muskiuser posted image user posted image user posted image , ma ne sramoti ga vise, a i bona kako nece kad dobro papa

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1430
5.8.2009 21:54:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pingpong

Sutra aBd 4 mjesecauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1431
5.8.2009 21:59:54   
Anoniman
Mašallah!!!

Ma, ja sam toliko opterećena doktorskim pričama da stalno svoju Esmu poredim sa drugim bebama/vršnjacima...
No, eto, Bogu hvala, iako je malo lijena, sve je ok.  Vrtimo se, prevrćemo, gugućemo i vrištimo, hvatamo igračke i babu za bradu : )

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1432
5.8.2009 22:03:57   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: pingpong

Sutra aBd 4 mjesecauser posted image

pa mali rođendan nam je sutrauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1433
5.8.2009 22:05:57   
Anoniman
Pa da, hoce li nam doci Andrej po kcerku da je vodi na kolaceuser posted image user posted image user posted image user posted image , ja cu im dati dzeparacuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1434
5.8.2009 22:11:45   
Anoniman

Pa da, hoce li nam doci Andrej po kcerku da je vodi na kolaceuser posted image user posted image user posted image user posted image , ja cu im dati dzeparacuser posted image

dobro si ti to skontalauser posted image user posted image user posted image user posted image a mama da malo odmoriuser posted image
...ma gdje ne bi dosao po svoju principesuuser posted image ...znas i sama kako je zagledao u kolicauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1435
5.8.2009 22:13:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

dobro si ti to skontalauser posted image user posted image user posted image user posted image a mama da malo odmoriuser posted image
...ma gdje ne bi dosao po svoju principesuuser posted image ...znas i sama kako je zagledao u kolicauser posted image

pa ona ne da da stavljam njene slike, kaze da je vidio ko trebauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1436
5.8.2009 22:15:55   
Anoniman

pa ona ne da da stavljam njene slike, kaze da je vidio ko trebauser posted image user posted image user posted image user posted image

sta ti je...sve raji okolo prica kakvu user posted image je vidio...ka'e jedna mala, crnauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1437
5.8.2009 22:18:26   
Anoniman

sta ti je...sve raji okolo prica kakvu user posted image je vidio...ka'e jedna mala, crnauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , evo se ona user posted image user posted image user posted image user posted image , a u ocima jojuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1438
5.8.2009 22:22:17   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , evo se ona user posted image user posted image user posted image user posted image , a u ocima jojuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1439
5.8.2009 23:09:48   
Anoniman

Ti izgleda hoćeš da nam zakuhaš između dječaka  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio enisa_sara -- 5.8.2009 23:10:22 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1440
5.8.2009 23:12:56   
Anoniman
ko, jauser posted image user posted image user posted image , pa bona on je stariji od benje, ali moderno je imati vise djecakauser posted image
a i benjo je dobio slike, nema se sta ljutititi

< Poruku je uredio sahara -- 5.8.2009 23:13:57 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1441
5.8.2009 23:13:56   
Anoniman

Ti izgleda hoćeš da nam zakuhaš između dječaka  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

a znaci mala user posted image zakuhava...hmmm...nemoj sada da se svekrve javljajuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1442
5.8.2009 23:19:02   
Anoniman
Ma bona izgleda da je sad IN da je dečko mlađi user posted image
Kraljica, sa 4 mj. već ima dvojicu pa nek bira, samo ovaj moj bi joj sve pohalis*o user posted image user posted image user posted image user posted image  nek se ona drži Andrej-a user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1443
5.8.2009 23:22:30   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image , mislim da ce dadada imati sta reci o kg user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1444
5.8.2009 23:30:39   
Anoniman
moj mrsavko...jadan, suh....onako atletski gradjenuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1445
5.8.2009 23:33:01   
Anoniman

moj mrsavko...jadan, suh....onako atletski gradjenuser posted image

user posted image , ja samo znam da joj i sa jednim i sa drugim nece faliti dlaka s glaveuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1446
5.8.2009 23:36:33   
neki
Evo i nasuser posted image Danas smo se citav dan nosali(tehvid se ucio),pa mamu sad bole ledjauser posted image Inace temperatura je prosla nakon tri dana,nismo koristili antibiotik,hB sad smo superuser posted image Pusa svim mamama i bebamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1447
5.8.2009 23:46:42   
Anoniman
neki, drago mi je da je bebac dobro, idi sad odmarajuser posted image

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 1448
5.8.2009 23:47:23   
neki
Hvala draga,odoh vala,bas sam smorena...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1449
6.8.2009 10:21:42   
iv@ncica

Ma bona izgleda da je sad IN da je dečko mlađi user posted image
Kraljica, sa 4 mj. već ima dvojicu pa nek bira, samo ovaj moj bi joj sve pohalis*o user posted image user posted image user posted image user posted image  nek se ona drži Andrej-a user posted image

ahahah..a  i  mom Andreju  danas  4 mjeseca  mogao  bi  vam  i  on  pomrsiti  račune  hehehehehheeh!!!!! vidi  vršnjaka!!!

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *