Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! 12.7.2009 15:13:10
batterfly
MALAJAAA Medena moja od cestitam na tako divnoj vjesti.. Bas si me obradovala, pravo... Sad se opusti i uzivaj...I zelim ti sretnih i ugodnih mjeseci, da sve prodje kako treba, a hoce aBd, i da nam na svijet doneses prekrasno malo bice... Ljubim vas....
RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! 17.7.2009 14:27:46
Malaja
Hvala draga moja od srca, tebe vučem za nos posebno Ma nego šta moja Aquarius brzo će to samo što nije Iskoristi sada ljeto idi na more, iskupaj se , isunčaj se, napuni baterije. I za nas ostale medene jer mi nema šanse da vidimo ove godine more.. A mi te svakako čekamo da se pridružiš klubu
RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! 20.7.2009 22:26:45
mamy Sabina
Tako mi je zao,razumijem te najbolje vjeruj mi Čudno mi je što ti nije ordinirao cititek tablete,one se umecu vaginano,rektalno ako zena krvari ili se cak mogu popiti Izazivaju kontrakcije maternice i na taj nacin spontani pobacaj. Ja sam zadnji spontani prosla bez kiretaze zahvaljujuci citoteku.
RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! 20.7.2009 22:30:40
Rina26
Meni nije to uopće davao,ni sada ni sa prvim,a Sahara više bi volila da samo ode jer kada sam imala prvo čišćenje napatila sam se do bola jer mi nije dao ništa za bolove
RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! 20.7.2009 22:34:03
mamy Sabina
mila zato ti i govorim za citotek,ja sam sto se fizicke boli kod zadnjeg spontanog prošla poprilicito dobro,minimalna je bila jer nije bilo kiretaze. Ako se ne desi da to spontano ode INSISTITRAJ da ti da barem lokalnu anesteziju prije kiretaze Puno manje boli tako Ma gora je dusevna bol,fizicka je trenutna,dok te radi i boli,al bol u dusi ...... Drzi se KAZA,mislim na tebe
RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! 20.7.2009 22:36:24
Hanady RR
Kazo žao mi je , nadam se da će sve biti bez boi i sikiracije ...držimo ti fige
RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! 21.7.2009 12:25:01
Malaja
Draga KAZA baš mi je žao Tek sam sada vidjela šta se desilo... Znam kako ti je Budi jaka upravo kako si i rekla radi svoje dvoje djece. ABD biće još beba. Znaš da su medene uz tebe!
RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! 21.7.2009 12:33:36
nikita
Kaza jako mi je zao, nadam se da ces proci bez kiretze, pokusaj se raspitati za te tablete kao sto ti mamy kaze...ja nisam cula za njih..ili bar nek ti daju lokalnu anesteziju...inzistiraj na tome...
RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! 21.7.2009 12:36:20
dzeni_nl
Jao kaza zao mi je stvarno. Ne znam sta bih ti rekla, kod mene je samo sve otislo i svi kazu da je to bolje nego kiretaza. Znam najbolje bi bilo da je sve u redu i bez spontanog, ali Bog dragi tako htio.
Zelim ti puno snage da to sve izdrsis i saljem ti puno podrske.
RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! 2.8.2009 18:25:46
majadj
drage moje,evo i ja nazalost na ovoj temi....danas sam izasla iz bolnice ... osecam se uzasno,ali tako je moralo....imala sam braonkasti sekret neko vreme sve dok nije preslo u krv...sve se desilo jako brzo.sada jos ni ne mogu da razmisljam sta dalje....samo znam da je strasno iskustvo..
RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! 2.8.2009 18:42:53
mamy Sabina
majadj ,zao mi je Pisi,dijeli sa nama svoju tugu,biće ti lakše vjeruj mi. I hrabro naprijed,trenutno ti se čini kao da dalje ne postoji,da života više nema ,al nije tako . Iza mene su 3 spontana,svaki je ostavio duboki oziljak,svaki od njih je moja zivotna rana ,al idemo dalje. Tu smo za tebe
RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! 3.8.2009 23:39:03
nikita
majadj zao mi je sad ti se to cini kao kraj svijeta i ne znas kako krenut dalje ali vjeruj mi proci ce te taj osjecaj i dobit ces snagu za dalje... povadi nalaze koje trebas i ako sve bude u redu moci ces uskoro u nove pokusaje... zelim ti mnogo srece ..
RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! 4.8.2009 8:38:46
Malaja
Draga majadj,
Prvo dobro nam došla, nažalost na ovaj podforum Vjerovatno si nas čitala i vidjela da je dosta žena prošlo kroz ono što si i ti prošla-nažalost! Ali svijetla tačka u svemu tome je što možeš da vidiš da je svaka od nas krenula dalje hB. Naravno trebalo je vremena, ali sve u životu prođe... Ti sada daj sebi vremena da odboluješ i fizički i psihički, kao što Nikita reče, povadi sve nalaze, pa aBd u nove pobjede! Ja ti želim punooo sreće i snage!