|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta poslije spontanog pobačaja?!
12.7.2009 15:13:10   
batterfly
MALAJAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Medena moja od user posted image  cestitam na tako divnoj vjesti..
Bas si me obradovala, pravo...
Sad se opusti i uzivaj...I zelim ti sretnih i ugodnih user posted image mjeseci, da sve prodje kako treba, a hoce aBd, i da nam na svijet doneses prekrasno malo bice...
Ljubim vas....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nensy)
Neposredna veza do poruke: 1401
12.7.2009 18:08:47   
Malaja
Šefice, Nensy i mishka hvala vam punooooooooo od user posted image  I ja se nadam da će ovaj put sve biti ok user posted image
Imate veliku pusu user posted image user posted image user posted image

Strpljen-spašen!

Majkini balončići prvi put zaigrali u stomi 28.09.2009

Naša ljubičica stigla na svijet 18.03. najljepši dan u maminom i tatinom životu!

(odgovor članu batterfly)
Neposredna veza do poruke: 1402
17.7.2009 13:18:06   
Aquarius
Malaja, iskrene čestitke!!  Stvarno se radujem.user posted image   ABd ovaj put će sve proći kako treba.

Odoste vi sve, a ja još na čekanju user posted image . Ma dobro, brzo će to proći, stićiću vas ja.user posted image

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 1403
17.7.2009 14:27:46   
Malaja
Hvala draga moja od srca, tebe vučem za nos posebno user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma nego šta moja Aquarius brzo će to samo što nije user posted image Iskoristi sada ljeto idi na more, iskupaj se , isunčaj se, napuni baterije. I za nas ostale medene jer mi nema šanse da vidimo ove godine more..
A mi te svakako čekamo da se pridružiš klubu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Velika pusa!

Strpljen-spašen!

Naša ljubičica stigla na svijet 18.03. najljepši dan u maminom i tatinom životu!

(odgovor članu Aquarius)
Neposredna veza do poruke: 1404
20.7.2009 22:14:45   
Rina26
Ej žene evo ja uoravo došla od doktora počela danas krvarit i otišla kada tamo spontani a nisam ni znala za trudnoću kasnilo mi 10 dana

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 1405
20.7.2009 22:17:06   
mamy Sabina
Uh draga KAZA,bas mi je zao!user posted image
Je li ti radi ista,kiretazu,ukljucio tablete da plod sam ode?

< Poruku je uredio mamy RR -- 20.7.2009 22:18:34 >

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

(odgovor članu Rina26)
Neposredna veza do poruke: 1406
20.7.2009 22:19:22   
Anoniman
KAZA, zao mi je,zao,zao,zaouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rina26)
  Neposredna veza do poruke: 1407
20.7.2009 22:22:16   
Rina26
Ostavio me 4 dana da čekam oće li samo otići ako ne onda čišćenje,a sumnjam da će otići jer je to meni već 2 spontani i morala na čišćenje

(odgovor članu mamy Sabina)
Neposredna veza do poruke: 1408
20.7.2009 22:25:36   
Anoniman
uh, ima li smisla da ti pozelim da samo ode, samo da se ne patis jos vise, oprosti ako sam pogrijesila u zelji

(odgovor članu Rina26)
  Neposredna veza do poruke: 1409
20.7.2009 22:26:45   
mamy Sabina
Tako mi je zao,razumijem te najbolje vjeruj miuser posted image user posted image
Čudno mi je što ti nije ordinirao cititek tablete,one se umecu vaginano,rektalno ako zena krvari ili se cak mogu popiti
Izazivaju kontrakcije maternice i na taj nacin spontani pobacaj.
Ja sam zadnji spontani prosla bez kiretaze zahvaljujuci citoteku.

(odgovor članu Rina26)
Neposredna veza do poruke: 1410
20.7.2009 22:30:40   
Rina26
Meni nije to uopće davao,ni sada ni sa prvim,a Sahara više bi volila da samo ode jer kada sam imala prvo čišćenje napatila sam se do bola jer mi nije dao ništa za bolove

Neposredna veza do poruke: 1411
20.7.2009 22:34:03   
mamy Sabina
 mila zato ti i govorim za citotek,ja sam sto se fizicke boli kod zadnjeg spontanog prošla poprilicito dobro,minimalna je bila jer nije bilo kiretaze.
Ako se ne desi da to spontano ode INSISTITRAJ da ti da barem lokalnu anesteziju prije kiretaze
Puno manje boli tako
Ma gora je dusevna bol,fizicka je trenutna,dok te radi i boli,al bol u dusi ......
Drzi se KAZA,mislim na tebe

(odgovor članu Rina26)
Neposredna veza do poruke: 1412
20.7.2009 22:36:24   
Hanady RR
Kazo žao mi je user posted image , nadam se da će sve biti bez boi i sikiracije ...držimo ti fige

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Rina26)
Neposredna veza do poruke: 1413
20.7.2009 22:37:39   
Rina26
Sve me strah,a samo me tješi i raduje to što već imam dvoje dijece pa me samo to drži pri sebi

Neposredna veza do poruke: 1414
21.7.2009 12:25:01   
Malaja
Draga KAZA baš mi je žao user posted image Tek sam sada vidjela šta se desilo...
Znam kako ti je user posted image
Budi jaka upravo kako si i rekla radi svoje dvoje djece. ABD biće još beba. Znaš da su medene uz tebe! user posted image

Strpljen-spašen!

(odgovor članu Rina26)
Neposredna veza do poruke: 1415
21.7.2009 12:33:36   
nikita
Kaza jako mi je zao, nadam se da ces proci bez kiretze, pokusaj se raspitati za te tablete kao sto ti mamy kaze...ja nisam cula za njih..ili bar nek ti daju lokalnu anesteziju...inzistiraj na tome...

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Rina26)
Neposredna veza do poruke: 1416
21.7.2009 12:36:20   
dzeni_nl
Jao kaza zao mi je stvarno. Ne znam sta bih ti rekla, kod mene je samo sve otislo i svi kazu da je to bolje nego kiretaza. Znam najbolje bi bilo da je sve u redu i bez spontanog, ali Bog dragi tako htio.

Zelim ti puno snage da to sve izdrsis i saljem ti puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image podrske.

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 1417
21.7.2009 15:33:55   
Happy
Draga Kaza puno mi je zao da to cujem... Tacno znam kako se osjecaš.... Samo se nadam da ce to st bezbonije "fizicki" da prode............

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,
nemoj Ti zaboraviti mene.

Naš dječak je došao 04.01.2010.

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 1418
21.7.2009 21:44:52   
Rina26
Hvala vam puno

(odgovor članu Happy)
Neposredna veza do poruke: 1419
23.7.2009 23:47:36   
milenium
kaza evo ja tek sad vidila.žao mi je user posted image drži se.javi nam se

(odgovor članu Rina26)
Neposredna veza do poruke: 1420
2.8.2009 18:25:46   
majadj
drage moje,evo i ja nazalost na ovoj temi....danas sam izasla iz bolnice ...
osecam se uzasno,ali tako je moralo....imala sam braonkasti sekret neko vreme sve dok nije preslo u krv...sve se desilo jako brzo.sada jos ni ne mogu da razmisljam sta dalje....samo znam da je strasno iskustvo..

majadj

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 1421
2.8.2009 18:42:53   
mamy Sabina
majadj ,zao mi jeuser posted image
Pisi,dijeli sa nama svoju tugu,biće ti lakše vjeruj mi.
I hrabro naprijed,trenutno ti se čini kao da dalje ne postoji,da života više nema ,al nije tako .
Iza mene su 3 spontana,svaki je ostavio duboki oziljak,svaki od njih je moja zivotna rana ,al idemo dalje.
Tu smo za tebeuser posted image

(odgovor članu majadj)
Neposredna veza do poruke: 1422
3.8.2009 23:33:15   
Rina26
AAAAAAAAAAAAA

(odgovor članu nensy)
Neposredna veza do poruke: 1423
3.8.2009 23:39:03   
nikita
majadj zao mi je
sad ti se to cini kao kraj svijeta i ne znas kako krenut dalje ali vjeruj mi proci ce te taj osjecaj i dobit ces snagu za dalje...
povadi nalaze koje trebas i ako sve bude u redu moci ces uskoro u nove pokusaje...
zelim ti mnogo srece ..

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu majadj)
Neposredna veza do poruke: 1424
4.8.2009 8:38:46   
Malaja
Draga majadj,

Prvo dobro nam došla, nažalost na ovaj podforum user posted image Vjerovatno si nas čitala i vidjela da je dosta žena prošlo kroz ono što si i ti prošla-nažalost! Ali svijetla tačka u svemu tome je što možeš da vidiš da je svaka od nas krenula dalje hB. Naravno trebalo je vremena, ali sve u životu prođe...
Ti sada daj sebi vremena da odboluješ i fizički i psihički, kao što Nikita reče, povadi sve nalaze, pa aBd u nove pobjede!
Ja ti želim punooo sreće i snage!

Strpljen-spašen!

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *