Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! 29.6.2009 21:35:58
aazra
Ja bih prije nego sto se tema zakljuca cestitala Miki i Mamy
MIKA,
Presretna sam zbog tebe ja sam naime bila trudna kada se tebi desavalo sve sto ti se desavalo i mnogo me je to potreslo
Ali divim ti se na hrabrosti i cesto otvorim ovu temu da vidim kako si, znam da je bilo problema sa KCUS ali ne zelim na to da te podsjecam.. Uzivaj sada u svojoj zasluzila si...
RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! 6.7.2009 12:00:33
Mika
Hvala velika aazra! a evo i mene nazad...
U kratkim crtama, pretprošli petak otišla u vojnu bolnicu da uradim serklaž, izišla u prošli četvrtak, sad sam doma i odmaram i sve je prošlo ok, kuc kuc
Prijatno sam iznenađena vojnom bolnicom jer poklanjaju pažnju detaljima, morala sam uraditi nalaza i nalaza pred serklaž kao da sam imala operaciju na srcu. sestre su ok, doktori obilaze pacijente i to više puta dnevno bez obzira ko te vodi! Mene je kao primio dr. Bećiragić i on je trabao raditi serklaž ali kao neš' mu iskrslo i radio me Mašić jer se zadesio na smjeni. Meni iskreno nije bilo bitno jer ono doktora što sam gore srela su skroz ok, neki malo prijatniji od drugih ali najbitnije je da svaki dođe kad ga zoveš i da ti objašnjenje za ono što ga pitaš. Nakon golgote na Koševu osjećala sam se ko Alisa u zemlji čuda!
Eto toliko vam od mene za danas idem odmarati od kompa.
RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! 6.7.2009 12:05:24
bebana27
cure moje gdje ste vi meni ja sam se vas pozeljela
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! 7.7.2009 23:13:38
Aquarius
Povirila sam da vidim šta ima novo i kakve me ružne vijesti dočekaše . Ja sam još na čekanju, moram prvo dovesti hormone štitnjače u normalu. Na kraju se ispostavilo da i najmanji poremećaj može dovesti do spontanog . Kontrola u 9. mjesecu pa ćemo vidjeti.
Malaja, šta ima kod tebe? Još smo nas dvije ostale ovdje od stare ekipe.
RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! 8.7.2009 8:13:07
Malaja
Hej drage moje Ma evo jutros se baš rastužih mnogo kada vidjeh za Mamy Baš mi je žao Tako mi je i teško da objavim da kod mene ima novina, ali ne bih Mamy da prisjedam na muku.... Aquarius polako, kada budeš 100% sigurna da je sve ok onda u akciju. Onda će aBd sve biti ok Mamy drži nam se!
RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! 9.7.2009 13:37:39
budućamama
Draga moja Malajice, tako sam sretna zbog lijepe vijesti kojom si me obradovala do neba. Od srca ti želim da ovaj put sve ide kako treba, kuc kuc u drvo da ne ureknem Pomilki pupu gdje raste malo čudo i sretno vam
RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! 9.7.2009 13:50:30
budućamama
joooj, ja se raspisala ali me ukinu nešto
U glavnom, mi smo danas bili na kontroli i sve je ok. Bebica i ja smo dobro i sve se razvija kako treba. Kontrola ponovo za tri sedmice, valjda kako slijedeće nedelje ulazimo u 7-mi mjesec... Rastemo... Jesi li ti već išla giniću? Ako hoćeš, pošalji mi na pp, da ne odemo off topic... Pusa za sve medene