Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 1.7.2009 9:42:56
marinčii
dobra si ..čuj sklekove ..ja puno hodam uza stepenice može biti da je to pomoglo otvaranju...mada sumnjam ono će krenut kad bebač bude spreman..sad mi samo to moramo dočekati
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 1.7.2009 9:47:41
suna
Prvi porod na dan termina,i to bez ikakvih vaginaleta i gelova...a porod sam za pozeljeti svakom...malo me hvata panika iz dana u dan kako se blizi...da li je tebi prva beba?
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 1.7.2009 9:57:09
marinčii
jeste meni je prva beba..zato ja to baš zamišljam nekako prelako jer neznam šta trebam očekivati...ja mislim da će u mene to sve biti gotovo za dva,tri sata..baš sam optimistična .ma normalno je da ima straha ima ga i kod mene al nekako pokušavam ne misliti na to
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 7.7.2009 21:00:00
marinčii
joj saraya i ja jedva čekam da rodim i da dođem kući iz bolnice pa da uživam sa svojom bebicom moja beba je danas mirnija nego prošli dana pa neznam jeli to može šta značiti
< Poruku je uredio marinčii -- 7.7.2009 21:03:49 >
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 8.7.2009 14:06:20
delly
moze znaciti to da se smirila je da se i ona priprema i skuplja snage za porod znaci uskoro ce
i ja sam napeta bogami ..imam neki osjecaj da ce prije ali nikad se nezna ... bolove imam dolje sve jace a spavam ko top ..jutros ustala u 12.30 a jos sam mogla odspavat i cjeli dan
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 22.7.2009 20:11:25
ena23
Da pokrenem temu iznova... evo ja sam usla u deveti i najradije bi da mamin sin odma izleti, jer mama ne moze vise po ovim vrucinama da misli normalno.... a i sve je spremno, psihicki i fizicki smo pripremljeni, jedva cekamo mikija naseg
hajmo deveti mjesec, jadajte se, da nisam sama
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 22.7.2009 20:30:26
HannaS
Ena ja cu samo da ti pozelim srecu,vidjet ces kakav je osjecaj drzat svoje dijete u narucju...moje je u mom vec 2 mjeseca i 10 dana. Ne razmisljaj puno o porodu jer nije ni blizu toga kako je sada u tvojoj glavi... Sretno!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 23.7.2009 15:26:45
Brineta26
Pozdrav Ja sam usla u 9-ti mjesec, prva mi je trudnoca, bila sa kod doktora prije tri dana, bebac se vec okrenuo, zaozeo svoj polozaj, jucer su me pocela ledja boliti i to jako, pa sam se bila prepala da je krenuo, jer mi je nisko trudnoca i grlic skracen od 4,5mj trudnoce... ja jedva cekam da se bebica rodi
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 28.7.2009 1:23:36
superstar24
pozz svima...sto se nas tice termin nam je 10.08. i druga je beba..kad sam se prvi put porodila mislila sam sigurno ce biti lakse drugi put, samo sto sam se malo prevarila...ovaj put me vise strah..bas sam nekako opterecena pa pokusavam da sto manje mislim na porod, al tesko :-)...elem svima punooooo srece da porodi prodju sto lakse...
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 28.7.2009 14:24:52
sweet BaBy
Eee drage moje ja uopste ne razmisljam o porodu. Valjda sto ne znam sta me ceka Znam samo da jedva cekam aBd da uzmem svoju u narucje. A osjeti m da je i njoj jako tijesno. Iako mi je termin 12.8. ja se sve nesto nadam da ce to biti nekoliko dana ranije ili je to samo moja zelja