|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
26.7.2009 21:24:32   
Hanady RR
user posted image user posted image user posted image user posted image  

Mi smo gostima kupili trenerke da se presvuku kad dođu je s svakog živog izbljucka više me stid bilo. Raja se sredi dođu na babine a ona bljuc....

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1101
26.7.2009 21:30:48   
Mya_81 RR
Minja ako ovako nastavi, morat cemo i mi nabaviti ...user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1102
26.7.2009 21:38:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady

user posted image user posted image user posted image user posted image  

Mi smo gostima kupili trenerke da se presvuku kad dođu je s svakog živog izbljucka više me stid bilo. Raja se sredi dođu na babine a ona bljuc....

user posted image user posted image user posted image user posted image dusa draga, nemojte mi je zezati

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 1103
26.7.2009 23:19:21   
Anoniman
joooooooooj ljudi ovaj period rekovalescencije je uzas...ja nisam znala da moje dijete moze ovoliko da placeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...preko dana ne al zato pred spavanje navece....ma uzas...place 3 sata s manjim pauzamauser posted image user posted image user posted image sline mu se valjda slijevaju i nos mu je zacepljen pa ne moze da jede kako treba....aaaaaaaaaaaaaaaaaa....ako ne poludim sada necu nikad'...a svi mi jos govore "cekaj da mu zubi pocnu"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1104
26.7.2009 23:33:20   
Mya_81 RR
A, jooooooooooooj, dadada...nadam se da ce sto prije biti bolje...dusa slatka user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1105
26.7.2009 23:46:25   
malena_t
Velikiuser posted image svim bebarama i njihovim mamama, posebno Minji, hrabroj djevojcici. Vidjela sam sliku preslatka je mrvica mala user posted image

Moje pile od juce nosi pelene broj cetiri, veceras je ponovo zaspao samostalno, a mama misli da je vidjela prvi zubic. Potvrdila nam je tetka da zaista jeste zub, ali me buni sto je gornja lijeva dvojka, a i nesto mi jos rano. Nije jos izbio, al se vidi bijelo u desni. Tetka nam rece da moze sad tako stajati tri mjeseca, a da moze izbiti i za dva-tri dana. user posted image user posted image user posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1106
26.7.2009 23:53:19   
Mya_81 RR
Hvalaaaaaaaaaaaa, draga user posted image ....

user posted image user posted image user posted image bravo za prvi zubić. za pelenice, a posebno za samostalno spavanje user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 1107
27.7.2009 0:36:12   
neki
Masallah,bebare bas napredujuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja rekoh samo da se javim,i da pohvalim vase paciceuser posted image Pusa generacijiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1108
27.7.2009 1:37:47   
Anoniman
Da se i mi tuspasimo, nismo odavno user posted image  Ja ne znam šta je sa ovim mojim djetetom zadnjih dana user posted image  Po danu samo žmirne par puta po 30 min. nekad i krače i to je to. Sad smo naveče uhvatili ritam, u 21h je kupanje, dojenje i zaspe oko 21:30 i onda slijedi dojenje svaka cca 3h i tako do 9h ujutro al me smori po danu.... user posted image  Bude malo u krevetu, kolicima, na kauču..... pa onda malo prošetamo po dvorištu al meni leđa pucaju user posted image  Grčeve hB nemamo već nekih 7 dana (kuc kuc user posted image ) izgleda da smo ih prebrodili.

mya hB pa je sve prošlo, šaljemo user posted image  našoj drugarici Minji user posted image .
dadada ne dajte se, nadam se da će user posted image  brzo ozdraviti.

Ostalim drugaricama i drugovima šaljemo user posted image  da ne nabrajamo pojedinačno - možemo nekoga, ne daj Bože, izostaviti user posted image

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 1109
27.7.2009 8:24:24   
Anoniman
evo tisina i mir u kuci...veliki div spava....znate kako je finouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1110
27.7.2009 9:18:20   
škorpija
tuspas nas, bili na uzv snimanju kukova jutros, hvala bogu sve o.k.user posted image , a to je ekstra s obzirom da sam ga široko povijala 2 dana. nit je dr. šta pitao za široko povijanje, nit smo mi spominjaliuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1111
27.7.2009 10:10:17   
Anoniman
user posted image user posted image  za Ajdina user posted image  

Je li vam to prvo snimanje, trebate li opet?
Mi smo zaboravili uzeti uputnicu pa ćemo sad kad bude druga kontrola.
Koliko dugo ste čekali termin i jeste li u Vrazovoj radili snimanje?

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 1112
27.7.2009 10:16:57   
škorpija
Snimanje smo radili u vrazovoj, a termin smo čekali mjesec dana, to nam je prvo snimanje i nje dr. spominjao da trebamo ponovo ići. ali u utorak idemo na bocu, pa ćemo ponijeti nalaz pedijatrici i čućemo šta dalje. a i mi smo uputnicu čini mi se dobili na drugoj kontroli i stvarno nema gužve, sve završili za 5 minuta. Sretno i vamauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1113
27.7.2009 10:33:33   
gvendolina
drago nam je cuti da je nasem imenjaku sve u reduuser posted image user posted image user posted image
kad smo mi otisli da se narucimo u Vrazovu rekli nam da ne moze tu snimiti kukove jer bi na red dosli tek u septembru,a beba ce tad imati preko 4 mjuser posted image .Tako da smo morali ici privatno kod dr.Gavrankapetanovica.Takodje mu nisam stavljala siroki povoj i bas sam imala tremu od ovog pregleda.hB sve je u redu.

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1114
27.7.2009 14:26:24   
Anoniman
vozdricauser posted image

samo da se tuspasimouser posted image , zelimo svim bolesnim bebama da sto prije ozdrave i da prave nestaslukeuser posted image user posted image user posted image user posted image da mame imaju lijepe teme za razgovor, pusa i grlimo vas sveuser posted image user posted image user posted image user posted image

moja principesa se sada ljuti kad joj mama zabrani da se prevrce ali nekada stvarno ne zna prestati pa vise pocne bljucati, obicno se da u akciju odmah poslije dojenjauser posted image , ma ljubi je majka

(odgovor članu gvendolina)
  Neposredna veza do poruke: 1115
27.7.2009 14:33:57   
Sonja
gdje ste drage moje zene
ja sam skoro poludila i pala s nogu
adin se sinoc budio 1000000000000 puta u toku noci i na kraju sam mislila da cu poluditi...ovo je prvi put od kad se rodio...
ja sam prekjucer ustala u 4h i opet sinoc nisam spavala...jedva sam to sve izdrzalauser posted image
bila sam jako nervozna i jutros mozda malo i gruba prema njemuuser posted image user posted image user posted image user posted image i sad mi je toliko zao...al stvarno sam izgubila zivce od umora...
sad ga ljubim cijeli dan i izvinjavam mu se a on se samo smije ko da zna....srce mamino....

pusa svim bebama i mamama

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1116
27.7.2009 14:34:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

samo da se tuspasimouser posted image , zelimo svim bolesnim bebama da sto prije ozdrave i da prave nestaslukeuser posted image user posted image user posted image user posted image da mame imaju lijepe teme za razgovor, pusa i grlimo vas sveuser posted image user posted image user posted image user posted image

moja principesa se sada ljuti kad joj mama zabrani da se prevrce ali nekada stvarno ne zna prestati pa vise pocne bljucati, obicno se da u akciju odmah poslije dojenjauser posted image , ma ljubi je majka

zvrk maliuser posted image ...a na koga li je samouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1117
27.7.2009 14:34:21   
R&T@
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Ja ne znam šta je sa ovim mojim djetetom zadnjih dana user posted image  Po danu samo žmirne par puta po 30 min. nekad i krače i to je to. Sad smo naveče uhvatili ritam, u 21h je kupanje, dojenje i zaspe oko 21:30 i onda slijedi dojenje svaka cca 3h i tako do 9h ujutro al me smori po danu.... user posted image  Bude malo u krevetu, kolicima, na kauču..... pa onda malo prošetamo po dvorištu al meni leđa pucaju

enisa_sara ti kao da opisuješ mene i Rianu.
valjda smo se na prethodnim stranicama prerano počele hvaliti.
ja sam skontala da riani trebaju one vrucine, tada je najbolje slušala. user posted image user posted image user posted image
veliki pozdrav svim bebačima
i mamama, naravno

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1118
27.7.2009 14:38:39   
R&T@
draga moja, mogle smo se noćas družiti. mi dernečili od 3 do 5.
smije se hanumica u tri kao sva sretna, a ja se naljutila prvo na sebe, pa na nju, pa na muža i stariju kćerku jer su oni spavaliuser posted image user posted image user posted image user posted image .
ljubla sam i ja jutros, nadala se da će spavati. i ništa. ona budna, a ja kao zombi.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 1119
27.7.2009 14:39:06   
Sonja
IZVORNA PORUKA: tajra

valjda smo se na prethodnim stranicama prerano počele hvaliti.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upravu si draga...

i adin preko dana yaspi samo 15-30min i to je to...user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1120
27.7.2009 14:40:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: sahara

zvrk maliuser posted image ...a na koga li je samouser posted image

suttttiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image
neki dan pricam sa Nunichi, i skontamo da smo obje strijelcice a bebe ovnovi a tate vodeni znakoviuser posted image user posted image user posted image user posted image , ko je sad tu nahebouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1121
27.7.2009 14:43:31   
Anoniman
uuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image jadne tateuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1122
27.7.2009 14:44:09   
R&T@
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
I Riana je ovan. Tajra djevica, bila mirna kao bubica.
odoh na forum zatrudnjivanje da im kažem da prave djecu u novembru, nikako sada.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1123
27.7.2009 14:47:39   
Anoniman
ma ja ba, jadne tate, samo pssssss, ipak ako nesto ne valja ja kazem njemu:na tebeuser posted image
dadada, kako je Andrej, je li se smirio, i naravno kako si ti sreco?

tajra, idi reci da prave nekako da budu u decembru rodjenauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1124
27.7.2009 14:48:01   
Nunichi
Sonjice moja,ma svi mi nekad izgubimo zivce...ja sam uvela novo pravilo zadnja 2 dana.
Svako popodne je nahranim i otpremim mami ili svekrvi na 2h i ja spavaaaaaaaaaaaam...
Morala sam,padam lagano po kuci. Necu to raditi svaki dan,ali 2-3 puta sedmicno sigurno hocu.
Tako ce svi biti sretniji...ali je puuuno pozelim i pomalo budem ljubomorna,nekad mi se cini ko da sam luda mama. user posted image user posted image

A sinoc sam imala napad panike... user posted image user posted image
Zara plakala 45 minuta bez prestanka,sita,suha,imala stolicu,nema temperaturu.Nece da lezi,nece da je nosimo,nece u kolica,ma samo vristi. I na kraju u 23h ja u hitnu s njom.
Naravno oni odmah upute na pedijatriju.
Dok smo se vozili zaspala je i cim je dr. skinula ona se probudi i poce smijati. user posted image user posted image
Osjecala sa kao paranoicna ludaca... user posted image user posted image
Zara hvata doktoricu,prevrce se,cici od smijeha,a ja ko da sam pala s Marsa gledam u nju. user posted image user posted image
Kaze dr. vjerovatno je malo stomak bolio i zna se desiti da tako i po sat placu...Vjeovatno joj kasica od jabuke i banane tesko pala.
Hvala Bogu dragom nije nista...ali da sam se osjecala blesavo jesam. user posted image
Ali bolje i to,nego da se sta desi pa da kontam ŠBB-KBB---sta bi bilo,kad bi bilo. user posted image user posted image user posted image
Uglavnom mala je imala solisticki koncert na pedijatriji...malo smo se provozale i to je to. user posted image
Danas je opet ona stara...ljubi je mamica njena.
Puse bebajama i mamama,pa se pisemo opet.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *