|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
26.7.2009 11:45:26   
Mya_81 RR
Nama je jucer bio prvi mali rodjendan - mjesec dana !!! user posted image

I proslavile smo ga u bolnici...lezale od petka na djecijoj kirurgiji zbog Minjinog mastitisa. Morali su joj odstraniti gnoj iz sike i radili su joj to na zivo....koliko je samo plakala....nas inace muce grcevi i probava i jako nemirno spava, a nakon tog zahvata dijete mi spavalo 8 sati bez ikakvog meskoljenja...u snu sam je nahranila da nista nije ni primijetila - koliko ju je samo ta bol ocito ublebala...

Inace, sad je dobro...zapravo mi je i drago sto smo taj problem odmah srezali u korijenu, jest da joj je bilo tesko, ali sad je micica mamina opet ona stara (samo stenje i zeza mamu da je nosa user posted image )

Ljubimo vas!!!!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1076
26.7.2009 11:52:14   
slono
Pa draga Mya bas mi je zao da si to sve morala proci zajedno sa svojom bebom. Pa zar i bebe mogu to dobiti, svasta ce covjek cuti i saznati?????

Vazno je da je ona sad dobro, da cete nastaviti lijepo da se druzite i volite i zaboravite taj ruzni pocetak koji vas je sigurna sam, dobro nasekirao.
Sretno i malenoj Minji zelim puno lijepih trenutaka sa svojom mamom! user posted image user posted image user posted image

Mama ima dva slatka kolačića!
I kolačić- ljeto 2003.god.
II kolačić- zima 2008.god.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1077
26.7.2009 12:08:03   
Chuchi
Jao Mya bas mi je zao male Minjice, srce slatko, mosh mislit kako su je napatili... user posted image
Al nek je ona sad dobro i veselo, sve ce se zaboravituser posted image
Evo i ja odahnula malo, pacic spava, a stvarno mi treba odmor ko ozeblom sunce. Ja zene drage ne znam vise za svoju kicmu user posted image
Vrat i kicma me toliko bole, od nosanja, on ne sjedi, a mrsko mu stalno i lezat, vrckav je hoce negdje da ustane i ide, pa ja onda uzmem
u ruke, majko draga ruke mi se do poda otegleuser posted image Sad ga stavim malo u hodu, on predje cijelu kucu u hodi, ne moze djete
bit s mirom na jednom mjestu i Boguser posted image I to mu brzo dojadi, jer je ogranicen i tako, on bi da sve dohvati, i dok se krece u
hodi misli da je to lako, ali kad vidi da ne moze dohvatiti nesto sa stola, s poda, onda vristi, pa baca okolo igracke, pa ja moram kupiti,
pa onda opet ga uzmem da ne vristi...user posted image Promuko je od vristanja pravo!

Samo su tri muškarca u mom životu ;))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1078
26.7.2009 12:08:04   
Nunichi
E bas mi je zao Mia,ali neka ste to zavrsile. Bolje sto prije,da se malena dusica ne muci.
Saljemo puse princezi sa prekrasnim imenom. user posted image

A moja Zarica,u petak napunila 4 mjeseca i kao da se desio neki klik. user posted image
Odjednom se prevrce na sve strane,bez da joj zapne ruka. user posted image
Spava na stomaku,prevrce se,okrece u krug...jutros sam je nasla naopako okrenutu u kreveticu. user posted image user posted image
Stavila sam joj na pod jorgan i na njega baby gim,ne smijem je vise drzati na trosjedu...sad je mala gimnasticarka mamina. user posted image

Eto toliko od nas...puslica evo zaspala,a mama ode iskoristit da se malo brcne. user posted image
Pozz za generaciju i mame...

(odgovor članu slono)
Neposredna veza do poruke: 1079
26.7.2009 12:20:27   
Anoniman
Mya drago mi je što je sad sve ok, a et ni ja nisam imala pojma da to može nastati kod beba...
Nunichi šta je ovo sa našom djecom... ovaj moj sad puže ko zvrk, a već se propinje na nožice i fino stane a tek mu je 6 mjeseci i par dana...pa čovječe ni sjedit ne zna on bi da hoda-ne kontam ovo nikako. Kod ovog mog su neke druge faze razvoja...

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 1080
26.7.2009 12:26:19   
Anoniman
Nunichi nemoj se bona brćkat pohladno neštouser posted image ... jedan dan odo na Panonsko nekad pred veče kad je manje svijeta, pa ako si zainteresovana javi ...povedemo muževe nek nam čuvaju djecu a mi brć,brć...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1081
26.7.2009 12:27:02   
neki
Jao Breskva dobra si,neka bebareuser posted image user posted image Moj obidje potrbuske citav dnevni boravakuser posted image user posted image user posted image
Mya,drago mi je da je to sada sve iza vasuser posted image user posted image user posted image
Moj Said ovih dana proizvodi tako smijesne zvukove,to je sou zivi,ko fol nesto guguce,ma koma zivauser posted image user posted image user posted image Pusa od nas svim mamama i njihovim bebamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1082
26.7.2009 12:29:56   
Nunichi
user posted image user posted image
Bravo za Alima... user posted image
Ma meni je preslatko sto je ona tako aktivna,jedva cekam da je vidim da puze...
Stvarno su sve zanimljiviji kako koji dan prolazi.
Evo probudi se...jest i dugo spavala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1083
26.7.2009 14:12:29   
Anoniman
user posted image user posted image za Minju da je sve to, hvala bogu, iza nje...i sad kada dodje kuci fino pravi rodjendan..onakav kakav treba da bude 1 rodjendan..u krugu najdrazihuser posted image

A bona Nunichice gdje si mi ti....haaaaaaa????user posted image Ljubi tu svoju cupaviciuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 1084
26.7.2009 14:20:55   
Sonja
uh masala sto nam bebare napredujuuser posted image
adin samo guce i vristi ma po cijeli dan nesto brblja...pravo je zanimljiv
neki dan smo bili na panonskom i on gleda u one grane i guce dijete 2h i samo se okrenu na stranu i zaspa...ma sav narod oko nas u njega gledauser posted image
bas se primjeti napredak svaki dan.,...

a kad ga drzim u krilu nece da je naslonjen na mene nego se nesto naginje napred ko da hoce da sjediuser posted image ja njega nayad a on napred i vristi

eto zene kad budete isle na Panonsko javite mi...ja bas cesto idem al oko 4-5h kad nije bas toplo
evo i sad kad se odmorim malo od posla odo sa cojkom i user posted image da se malo rashladimo

uh nesto zaboravi...adin se slabo okrece na stranu...kad je imao 1mj. stalno se okreto na stranu a sad nista...a kad se ja igram s njim i okrenem ga on se smije...
kad su se vase bebe pocele ono bas cesto okretatuser posted image

ljubim sve bebe

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 1085
26.7.2009 14:25:59   
Mya_81 RR
Drage, hvala vam puno za podršku user posted image ...ljubimo vas...

Mi smo još mali za bilo kakve aktivnosti...kod nas je uglavnom spavanje i klopa...a ja jedva čekam onaj period kad će Minja malo više biti aktivna, odnosno svjesnija okoline oko sebe.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 1086
26.7.2009 14:32:41   
Sonja
mya  imas puno pozdrava i od mene i Adina
zao mi je sto se malo napatila ali hB sve je dobro proslu...sad uzivajte
vidjet ces kako bebi svaki dan napreduje

ljubim vas

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 1087
26.7.2009 14:58:57   
Nunichi

IZVORNA PORUKA: dadada

A bona Nunichice gdje si mi ti....haaaaaaa????user posted image Ljubi tu svoju cupaviciuser posted image

Tu sam ja,tebe nije bilo. Pitala sam bas saharu neki dan gdje si to smugnula,primjetih da te nema. user posted image
Evo vozala ovu svoju cupu po dvoristu da malo dremne,uspjela sam user posted image sad sam rahat 20 minuta. user posted image user posted image
Ljubi mi Andreja i drago mi je da prva temperatura prosla i da je sad sve po starom.

A Sonjice,Zara se prevrtala i drugi i treci mjesec,ali uglavnom samo na desnu stranu,i imala je problem sa izvlacenjem rucice ispod tijela. user posted image A kako napuni 4 mjeseca ne smiruje,samo gdje ima prostora prebacuje se. Ljubni mi Adina...pozelila sam vas oboje. Javi se kad mognes na kaficu da odemo.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1088
26.7.2009 15:02:11   
Nunichi

IZVORNA PORUKA: Breskva

Nunichi nemoj se bona brćkat pohladno neštouser posted image ... jedan dan odo na Panonsko nekad pred veče kad je manje svijeta, pa ako si zainteresovana javi ...povedemo muževe nek nam čuvaju djecu a mi brć,brć...

Ma nije bona hladno...topla voda skroz...A jednom sam se brcnula danas,mozda uspijem jos jednom. user posted image
Ne volem ja panonsko...guzva velika,14000 ljudi... user posted image
Nego bujrum ovamo na brc,brc... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1089
26.7.2009 15:02:53   
Emina85
Pozz mile moje, da se i ja tuspasim na ovu temu!user posted image

Moje milo napokon stiglo u moj zagrljaj pa se selim ovdje vama na tipkanje!
Do skorog tipkanja, šaljem vama i bebicama brdo poljubaca!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PUSE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

poljubite svoja zlata za mene

Muhammed, sunce moje, ugledao svjetlo dana 11.07. 2009.i došao majci u zagrljaj !!!
Najljepši osjećaj na svijetu!!!!

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 1090
26.7.2009 16:25:28   
Anoniman
Dobro došla Emina85...Kako je tvoj maleni? Ja mislim da je on najmlađi među ovom rajom...pozzuser posted image user posted image Vidjela sam sličicu Muhammeda na FB med medeni...Uživajte u svakom trenutku zajedno, brzo prolazi vrijeme...

(odgovor članu Emina85)
  Neposredna veza do poruke: 1091
26.7.2009 17:55:02   
babymia
dobro dosla Emina85!!!user posted image user posted image user posted image pusa za majog Muhammedauser posted image user posted image

11.3.2009. MIA
nasa srecica

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1092
26.7.2009 18:06:08   
Chuchi
Breskva, nije to rano za Alima, da puze, moj Elmin je prohodao sa 7 mj. a puzanje je preskocio, nesto malo samo je puzao,
taman naucio i meni bilo zanimljivo i odmah prohodao, isto tako se samo dizao uz stvari, nece da sjedi ni puze, on bi da hoda.
user posted image user posted image user posted image za Alima!

Samo su tri muškarca u mom životu ;))

(odgovor članu babymia)
Neposredna veza do poruke: 1093
26.7.2009 20:56:29   
Anoniman
Hi, vidim vi se danas raspisaleuser posted image user posted image
  Mya_81, bas mi je zao da je beba morala  ici na intervenciju u bolnicuuser posted image , a samo da sad sve bude uredu,pusa z ahrabru curicuuser posted image

A sad ovako kolektivno da pohvalim sve bebe akrobateuser posted image ,  ova generacija ce imati samo pobjednike u svim granamauser posted image , neka su nam ziva i zdrava djecica, grlim vas i vase  user posted image , i samo da prijavim da se i moja Ajna uveliko prevrce i najradije bi da prohodauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chuchi)
  Neposredna veza do poruke: 1094
26.7.2009 20:56:36   
Mya_81 RR
Hej, drage moje...user posted image

Imam jedno pitanje za iskusnije mamice user posted image ... Minja često kad je uhvate grčevi (što može biti i sat, dva nakon obroka) bljucka, nekada manje, a nekada više. Zanima me je li to normalno ili?

Pusaaaaaa!!!!

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Chuchi)
Neposredna veza do poruke: 1095
26.7.2009 21:01:14   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: sahara

neka su nam ziva i zdrava djecica

Ma, ovo je najbitnije...ja sam se ovih dana na dječijoj kirurgiji baš nagledala ružnih stvari...joj u životu samo zdravlja treba, sve ostalo je zaista ne bitno, a koliko se puta znamo zamarati sa tako glupim stvarima...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1096
26.7.2009 21:05:32   
Anoniman
da se mi javimo malo danas smo maslah neureklo se super,napredujemo jedemo,jedemo kakimo malo bljuckamo sve u svemu superuser posted image sada spava kupala ga nahranila i moze se spavat sad mu dajem da jede kad god trazi i koliko hoce samo navecer budim ga svaka 2sata
zaboravila sam vam rec u srijedu kad sam bila na kont.kao sto znate dobio je bio 2.500kg.rekla da dodjem u petak opet na vakcinu bili i dobili na kg sad imamo 2.570user posted image za 10et dana idemo opet na vaganje sad moramo punoo,papat da budemo debeji i zdravi abd.
ljubite svoje cedauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1097
26.7.2009 21:07:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Hej, drage moje...user posted image

Imam jedno pitanje za iskusnije mamice user posted image ... Minja često kad je uhvate grčevi (što može biti i sat, dva nakon obroka) bljucka, nekada manje, a nekada više. Zanima me je li to normalno ili?

Pusaaaaaa!!!!
kod mene je isto tako mya nekad bljuca vise nekad,manje recimo jutros je vise bljucnu i mene zanima dal je to o.k

Neposredna veza do poruke: 1098
26.7.2009 21:15:40   
Hanady RR
Draga Mya evo ja sam sad pokušavaka naći post na kome sam napisla da je bljuckanje moje bebe ravno vodpadima nijagare. farah bljucka stalno, nakon svakog podoja pa onda napravi pauzu ako legi i jel je ko uzme ona još malo bljucne. Svese zezam sa njom '' Nemoj bebo recesija''.

Ja sam bila zabrinuta zbog bljuckanja pa sam je vodila ljekaru radi toga, oni su je vegali i dobila je tada za 15 dana 550 gr znači odlično, e sad pedijatri kažu kad beba dobiva na kilaži nije ništa opasno taj tzv''sfivt'' čep između jednjaka i želdca još nije dobro zatvoren. Sve dok beba dobiva na kilaži bljuckanje je znak dobrog napredovanja bebe jer kaže pedijatrica izbacuje višak.

Pa sad vidi ako je dobila na kilaži nemoj brinuti.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1099
26.7.2009 21:20:03   
Mya_81 RR
Eh, super....dobiva na kilaži...znači brige nema user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *